HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 29 ožu 2024, 13:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 21:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
"VAŽNOST U OBRANI SREDIŠNJE BOSNE"
Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez

velj 27, 2018

Vjerujem da je svečana akademija dobra prigoda da se još jednom prisjetimo ratnog puta ovog Zbornog podrućja te da se naglasi njegova velika važnost u obrani Središnje Bosne i opstanku hrvatskog naroda na povijesnim domovinskim prostorima, navela je predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar- Kitarović, u čestitci povodom 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez.

Iako Grabar - Kitarović, kako je navedeno u službenom dopisu, zbog ranije preuzetih državničkih obveza nije mogla prisustvovati obilježavanju obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez, uputila je čestitiku Udruzi nositelja ratnih odličja HVO-a Herceg-Bosne Županije Središnja Bosna.

"Vjerujem da je svečana akademija dobra prigoda da se još jednom prisjetimo ratnog puta ovog Zbornog podrućja te da se naglasi njegova velika važnost u obrani Središnje Bosne i opstanku hrvatskog naroda na povijesnim domovinskim prostorima", navela je predsjednica Hrvatske.

U Vitezu je danas obilježena 26. obljetnica utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez prigodnim programom koji je počeo služenjem svete mise za sve poginule hrvatske branitelje i civile u Središnje Bosne.

Na svečanoj akademiji povodom 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez poručeno je kako su Hrvati u Središnjoj Bosni bili prve žrtve islamskog terorizma na europskom kontinentu, a da se danas, protiv njih vodi nešto drugačiji rat koji za cilj ima istjerivanje s ovih prostora, i to kroz sabotiranja istraga, kaznene odgovornosti za zločine počinjene u Križančevom selu, Ovnaku, Bikošima i brojnim drugim stratištima, a da danas političkim sredstvima, isti oni koji su to nekada činili vojnim, pokušavaju nametnuti osjećaje kolektivne krivnje i tako provesti svoju velikomuslimansku strategiju o Središnjoj Bosni, i u djelo.

Položeni su vijenci i zapaljenje svijeće ispred Središnjeg spomen obillježja žrtvama muslimanske agresije na Središnju Bosnu ispred zgrade Općine Vitez. Vijence su položili ratni zapovjednici HVO-a na čelu s Paškom Ljubičem, prvim zapovjednikom Operativne zone HVO-a Središnja Bosna i generalom Ilijom Nakićem, predstavnici Udruge nositelja ratnih odličja ŽSB, Središnjih udruga HVO-a na razini BiH, hrvatski politički predstavnici predvođeni Marinom Pendeš, ministrom obrane u VM BiH, Lidijom Bradarom, predsjedateljicom Doma naroda FBiH i Radojem Vidovićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a Središnja Bosna.

Travnički general HVO-a i nekadašnji zapovjednik Frankopan brigade, Ilija Nakić, u ime organizacijskog odbora uručio je zahvalnicu novinarki Ani Popović za osobit doprinos u promicanju istine o stradanjima Hrvata u Središnjoj Bosni i važnosti Zbornog područja HVO-a Vitez. Plakete su dodijeljene Josipu Karimoviću iz Maglaja (111. xp brigada Žepče) i Neđi Periću, zapovjedniku Ratnog zrakoplovstva HVO-a. Plakete su posthumno dodijeljene Fabijanu Vukoviću iz Travnika ( 3. gardijska Jastrebovi), Andriji Kristiću iz 96. pukovnije HVO-a Vareš, Ivi Jelčiću iz jajačke brigade Hrvoje Vukčić Hrvatnić i Franji Ljubasa iz brigade HOS-a u Novom Travniku.

Programom je moderirala Dragana Sivonjić, a u glazbenom dijelu nastupio je tamburaški orkestar Zlatne žice iz Zenice. Proslava obljetnice počela je intoniranjem himni hrvatskog naroda i BiH, a u ime organizatora prisutne je pozdravio Jozo Stojak, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a HRHB ŽSB.

G. L. / Dnevnik.ba

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 21:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
OBLJETNICA UTEMELJENJA ZBORNOG PODRUČJA HVO VITEZ
MINISTRICA OBRANE: HVO je utemeljen s ciljem očuvanja BiH i pune jednakopravnosti svih naroda

VIJESTI
velj 27, 2018

Pozvala je nadležne institucije na procesuiranje odgovornih za svaki zločin, te naglasila jasna opredjeljenja za činjenje maksimalnog napora kada su u pitanju aktivnosti na europskom i euroatlantskom putu BiH.

U Vitezu je danas obilježena obljetnica utemeljenja Zbornog područja Hrvatskog vijeća obrane (HVO) Vitez, a obljetnici je uz brojne zvanice i dužnosnike svih razina vlasti, nazočila i ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš.

Obilježavanje obljetnice započelo je svetom misom za poginule i umrle pripadnike ZP HVO Vitez u župnoj crkvi svetog Juraja, nakon čega su izaslanstva na spomen-obilježju ispred Općine Vitez položila vijence i svijeće te uputili molitve za sve poginule i umrle branitelje.

Svečana akademija održana je u Hrvatskom domu u Vitez, a nazočnima se obratila i ministrica obrane BiH Marina Pendeš.

Uz čestitke povodom 26. obljetnice utemeljenja ZP HVO Vitez, te iskazivanja pijeteta svim žrtvama Domovinskog rata, ministrica Pendeš je napomenula kako je HVO utemeljen s ciljem očuvanja Bosne i Hercegovine te pune jednakopravnosti svih naroda unutar BiH.

Pozvala je nadležne institucije na procesuiranje odgovornih za svaki zločin, te naglasila jasna opredjeljenja za činjenje maksimalnog napora kada su u pitanju aktivnosti na europskom i euroatlantskom putu BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH-a.

Dnevnik.ba

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 21:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Postao sam previše tolerantan i mek. Svi Hrvati su sad ljući od mene.

Citat:
OBLJETNICA UTEMELJENJA ZBORNOG PODRUČJA VITEZ
Bradara najavila: Helezove nezakonite revizije o hrvatskim braniteljima završit će na Ustavnom sudu BiH


velj 27, 2018

Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH, kazala je kako će revizije Zukana Heleza kojima je izvodio hrvatske branitelje iz prava u FBiH, uskoro završiti na Ustavnom sudu BiH.

„Helezove nepravde uskoro će biti ispravljene, sve će to završiti na Ustavnom sudu BiH, njegovim nezakonitim operacijama izvođenja iz prava pripadnika HVO-a došao je zakonski epilog“, rekla je Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH na današnjoj proslavi 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez.

Na današnjoj proslavi 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez poručeno je kako su Hrvati u Središnjoj Bosni bili prve žrtve islamskog terorizma na europskom kontinentu, a da se danas, protiv njih vodi nešto drugačiji rat koji za cilj ima istjerivanje s ovih prostora, i to kroz sabotiranja istraga, kaznene odgovornosti za zločine počinjene u Križančevom selu, Ovnaku, Bikošima i brojnim drugim stratištima, a da danas političkim sredstvima, isti oni koji su to nekada činili vojnim, pokušavaju nametnuti osjećaje kolektivne krivnje i tako provesti svoju velikomuslimansku strategiju o Središnjoj Bosni, i u djelo.

Na svečanoj akademiji se, između ostalih, obratila i Bradara koja je istaknula kako je Vlada Republike Hrvatske napravila značajne iskorake glede braniteljske populacije u BiH.

„Iako su nam pokušali nametnuti kolektivnu krivnju i sram, razdoblje Domovinskog rata ne smijemo zaboraviti, ono što Hrvate u Središnjoj Bosni razlikuje od drugih je ponos jer nikada nismo spuštali glavu pa ni tada, nikada nismo zloupotrijebili svoje žrtve, a naše smo križeve oduvijek sami nosili“, poručila je Bradara.

Obilježavanje obljetnice Zbornog područja HVO-a Vitez organizirala je Udruga nositelja ratnih odličja Županije Središnja Bosna. Ratni zapovjednici HVO-a na čelu s prvim zapovjednikom Operativne zone Središnja Bosna, Paškom Ljubičićem i generalom Ilijom Nakićem položili su vijence ispred Središnjeg spomen obilježja žrtvama muslimanske agresije na Središnju Bosnu.

Današnjoj proslavi obljetnici prisustvovali su Marina Pendeš, ministrica obrane u Vijeću ministara BiH, hrvatski generali Oružanih snaga predvođeni Tomom Kolendom, hrvatski ministri u Vladi ŽSB, zastupnici u Saboru ŽSB, hrvatski načelnici općina i predsjedatelji vijeća, predstavnici Hrvatskog narodnog sabora u BiH i dužnosnici iz zapadne Hercegovine i Posavine.

G. L. / Dnevnik.ba

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 21:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Dže je Varta zastava ?

slika

Koja provokacija. Jadnica se smanjila i hrvatska i HVO zastave je natkrile. Baš su ovi Latini prefrgani.

slika

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Volio bih da sam Herceg-Bosanac iz Srednje Bosne. Ponosni ljudi.

Citat:
U VITEZU OBILJEŽENA 26. OBLJETNICA UTEMELJENJA ZP
Zborno područje HVO-a Vitez zaustavilo je stvaranje islamske republike u BiH, Hrvati u Središnjoj Bosni prve žrtve islamskog terorizma u Europi

velj 27, 2018
PIŠE: GLORIA LUJANOVIĆ
dnevnik.ba

Na današnjoj proslavi 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez poručeno je kako su Hrvati u Središnjoj Bosni bili prve žrtve islamskog terorizma na europskom kontinentu, a da se danas, protiv njih vodi nešto drugačiji rat koji za cilj ima istjerivanje s ovih prostora, i to kroz sabotiranja istraga, kaznene odgovornosti za zločine počinjene u Križančevom selu, Ovnaku, Bikošima i brojnim drugim stratištima, a da danas političkim sredstvima, isti oni koji su to nekada činili vojnim, pokušavaju nametnuti osjećaje kolektivne krivnje i tako provesti svoju velikomuslimansku strategiju o Središnjoj Bosni, i u djelo.

Na cijelom europskom kontinentu Zborno područje HVO-a Vitez 1993. borilo se protiv postrojbi 7. muslimanske i mudžahedina Alije Izetbegovića, protiv islamskog terorizma protiv kojeg danas 'ratuju' sve svjetske velesile. No, za Središnju Bosnu i teror mudžahedinskih boraca nad Hrvatima , unatoč svim novinarima svjetskih medijskih kuća koji su tada bili ovdje, nitko nije ni htio, a izgleda, ni želio čuti“, poručeno je danas na svečanoj akademiji povodom 26. obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez.

U Vitezu je danas obilježena 26. obljetnica utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez prigodnim programom koji je počeo služenjem svete mise za sve poginule hrvatske branitelje i civile u Središnje Bosne.

"Hrvatima Bošnjaci danas prijete istim scenarijem kao i 1993. godine"


Položeni su vijenci i zapaljenje svijeće ispred Središnjeg spomen obillježja žrtvama muslimanske agresije na Središnju Bosnu ispred zgrade Općine Vitez. Vijence su položili ratni zapovjednici Operativne zone HVO-a Središnja Bosna, predvođeni Paškom Ljubičićem i Ilijom Nakićem, predstavnici Udruge nositelja ratnih odličja ŽSB, Središnjih udruga HVO-a na razini BiH, hrvatski politički predstavnici predvođeni Marinom Pendeš, ministrom obrane u VM BiH, Lidijom Bradarom, predsjedateljicom Doma naroda FBiH i Radojem Vidovićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a Središnja Bosna.


Prigodnim govorom obratio se i Paško Ljubičić, prvi zapovjednik Operativne zone HVO- a Središnja Bosna koji je istaknuo kako kako su jedinstvo i sloga Hrvata u Središnjoj Bosni, danas zbog političkih okolnosti, potrebniji nego 1993. godine.

„Ponosan sam što sam danas ovdje, svima nama čestitam obljetnicu našeg Zbornog područja, da ih dočekamo još puno i da ustrajemo i uspijemo u namjerama da opstane u Središnjoj Bosni i ostvariti prava svih nas i hrvatskih naraštaja koji tek dolaze“, rekao je Ljubičić.

Prvi zapovjednik Operativne zone HVO-a Središnja Bosna istaknuo kako je nužno osigurati jednakopravnost Hrvata u BiH.

„S obzirom na cjelokupnu situaciju u BiH, a posebno u Federaciji BiH, bošnjački partneri nam danas prijete scenarijem iz 1993. godine, ali samo zajedništvom možemo odgovoriti na takve izazove“, kazao je Ljubičić.

"Hrvatske žrtve u Središnjoj Bosni danas vrijeđaju i omalovažavaju naši progonitelji"

Ilija Nakić, general HVO-a iz Travnika je, također kazao, kako se danas HVO i Hrvatska Republika Herceg- Bosna sustavno kriminaliziraju i napadaju.

„HVO i hrvatske žrtve u Središnjoj Bosni napadaju, omalovažavaju i vrijeđaju isto oni koji su nas 1993. istjeravali i progonili, ali trebaju znati da nismo mi držali Bošnjake u blokadi nego tzv. Armija BiH Hrvate“, rekao je Nakić na svečanoj akademiji.

Travnički general HVO-a i zapovjednik brigade Frankopan, istaknuo je i kako je HVO zaustavio JNA u Središnjoj Bosni, a da to nije učinjeno, Hercegovina i Hrvatska bi bile presječene u potpunosti.

„HVO je, unatoč brojnim naporima i velikoj žrtvi, dobio rat u Središnjoj Bosni, Hrvati su spasili BiH unošenjem Hrvatske Republike Herceg-Bosne u BiH, a naši partneri se moraju odlučiti hoće li europsku BiH, dok jedni idu za Moskvu, drugi za Istanbul i dalje, samo Hrvati vode BiH ka Briselu“, rekao je Nakić.

Na današnjoj svečanoj akademiji obratila se i ministrica obrane u Vijeću ministara BiH, Marina Pendeš, koja je i sama bila pripadnica HVO-a i članica stožera Operativne zone HVO-a Središnja Bosna.

Pendeš: Ne mogu samo jedni u BiH biti žrtve, a drugi zločinci i agresori

„Ne smijemo zaboraviti kako smo 1992. godine utemeljili Zborno područje HVO-a Vitez i tako obranili hrvatski narod, domove i našu domovinu BiH“, rekla je Pendeš.

Istaknula je i kako ne mogu samo jedni u ovoj zemlji biti žrtve, a drugi agresori i zločinci.

„Maljine, Bikoši, Guča Gora, Križančevo selo, Buhine kuće i druge žrtve hrvatskih stratišta u Središnjoj Bosni obvezuju nas, legitimne predstavnike Hrvata u BiH, da neprestano inzistiramo na istragama i osudama počinitelja i nalogodavaca počinjenih zločina“, rekla je Pendeš.

Bradara najavila: Helezova revizija završit će na Ustavnom sudu BiH

Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH, pored prigodne čestitke, najavila je i bolje dane za pripadnike HVO-a u Federaciji BiH kojima je Zukan Helez oduzeo braniteljska prava.

„Helezove nepravde uskoro će biti ispravljene, sve će to završiti na Ustavnom sudu BiH, njegovim nezakonitim operacijama izvođenja iz prava pripadnika HVO-a došao je zakonski epilog“, rekla je Bradara.

Čestitku uputile Grabar - Kitarović, Pinter, Hrvatski generalski zbor

Današnjem prigodnom programu povodom 26. obljetnice osnutka Zbornog područja HVO-a Vitez prisustvovali su hrvatski generali Oružanih snaga BiH predvođeni Tomom Kolendom, hrvatski ministri iz Županija Središnja Bosna i Zeničko-dobojske, predstavnici Hrvatskog narodnog sabora BiH, hrvatskih načelnici općina, predsjedatelji općinskih vijeća, pripadnici MUP-a ŽSB, braniteljske i udruge žrtva Domovinskog rata, kao i mnogobrojni hrvatski puk.

Čestitku povodom obljetnice utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez uputili su brojne javne osobe iz društvenog i političkog svijeta, od predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, odvjetnice generala Praljka, Nike Pinter, odvjetnice pokojnog generala Slobodana Praljka, Marina Gregurevića, vojnog izaslanika Hrvatske i brojni drugi.


Dnevnik.ba

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:04 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 15:26
Postovi: 7774
veličanstveno, HVO u srednjoj Bosni je prvi ratovao protiv islamske države


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Lako im se sad praviti važan kad Hrvatska ima moderne helikoptere i zrakoplove. Tko može jednoj NATO članici uvesti embargo leta iznad Bosne.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:12 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
bobanovski je napisao/la:
veličanstveno, HVO u srednjoj Bosni je prvi ratovao protiv islamske države


sjebali turke obranili kršćansku europu, sjebali isis obranili hrvatsku bosnu, lijepo li je hrvat biti braćo mila


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:13 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
pozdrav našoj predsjednici, jedva čekam opet glasat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39
Postovi: 58281
Lokacija: DAZP HQ
Vitežani i Hrvati Lašve su najelitniji Hrvati i meni osobno najdraži. pravovjerni, hrabri, prkosni, silni, moderni Zrinski hrvatskog naroda.

_________________
"Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:41 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13387
Lokacija: ZG
Hvala predsjednice, i opet cemo bude li trebalo u borbu protiv bosnjackih ISIL-ovaca, kao i 90-ih.

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:53 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 15:26
Postovi: 7774
s one strane dinare je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
veličanstveno, HVO u srednjoj Bosni je prvi ratovao protiv islamske države


sjebali turke obranili kršćansku europu, sjebali isis obranili hrvatsku bosnu, lijepo li je hrvat biti braćo mila

http://dnevnik.ba/teme/srednjobosanska- ... deset-puta

Srednjobosanska bitka za Staljingrad: Kako je 300 hrvatskih branitelja zaustavilo deset puta jače mudžahedinske snage tzv. Armije BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 22:54 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
bobanovski je napisao/la:
s one strane dinare je napisao/la:

sjebali turke obranili kršćansku europu, sjebali isis obranili hrvatsku bosnu, lijepo li je hrvat biti braćo mila

http://dnevnik.ba/teme/srednjobosanska- ... deset-puta

Srednjobosanska bitka za Staljingrad: Kako je 300 hrvatskih branitelja zaustavilo deset puta jače mudžahedinske snage tzv. Armije BiH


vidio i proslijedio svima okolo, dnevnik.ba :palacgore1 :palacgore2


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Hrvatske čestitala 26. obljetnicu utemeljenja Zbornog područja HVO-a Vitez
PostPostano: 27 vel 2018, 23:07 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39
Postovi: 58281
Lokacija: DAZP HQ
dnevnik.ba je postao dominantniji od mene- znači da sam malo popustio.

_________________
"Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Eradicator, Hagresor, Navodni Poslanik i 396 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO