HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 14:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Srpska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 14 vel 2018, 18:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Vrijeme je da se malo nasmijemo. :zubati

Ako netko nije znao - hrvatska uglata glagoljica je srpsko pismo, Hrvati također bježe od ćirilice Vuka Karadžića koja je valjda onda nekakvo prađedovsko hrvatsko pismo a Sinjska Alka je srpska viteška igra te su Srbi imali presudnu ulogu u boju s Turcima. Valjda misle na borbu protiv njih a ne u suradnji s njima.

https://rs-lat.sputniknews.com/komentari/201802131114547083-Kolinda-Srbija-kaput-glagoljica/

Hrabrost“: Kolinda u — srpskoj nošnji!

Ćirilično-glagoljična histerija naših komšija juče je dobila izvezenu formu na rukavima kaputa šefice hrvatske države u kome je, uz taktove pesme „Mi smo garda hrvatska“ dočekala predsednika Srbije.

Hrvatski, ali i srpski mediji, posebnu pažnju tokom izveštavanja o susretu važnom po mnogo čemu, posvetili su kaputu Kolinde Grabar Kitarović. Na njegovim manžetnama glagoljicom je izvezena reč „hrabrost“. Kaput koji podseća na nošnju trkača Sinjske alke predsednica je lično izabrala u čuvenom domaćem etno-butiku, u kome su novinarima objasnili da je Grabar Kitarovićeva tražila da, umesto alkarskih motiva, odeću krase glagoljična slova.

Hrvatska predsednica očigledno je želela da iza jedne reči, često citirane u oba naroda, kako u ratnim, tako i u mirnodopskim konfliktima poslednjih godina, pošalje mnogo širu i dublju poruku.

S ovim je saglasan istoričar Čedomir Antić, koji primećuje da je prva dama Hrvatske htela da pokaže identitet koji, nažalost, ne postoji, jer je, kako kaže, konstruisan i stvaran na štetu srpskog naroda. To je sistem provokacija na kojima živi HDZ, kaže Antić. „Hrvatsko društvo ima ozbiljne probleme, to pokazuje lošim posledicama ulaska u Evropsku uniju, unutrašnjim podelama koje su gore nego ikada pre, pa je jedini način da se postigne jedinstvo da se taj problem nekako prevaziđe, da se neprekidno proživljava avgust 1995. To je njena verzija ’prljavih gaća‘ koje neko nije poneo, čistote zemlje koja nije bila tako bela i čista od Zvonimirovih vremena“, kaže Antić. Na Zvonimirova vremena podseća glagoljica sa Baščanske ploče, jednog od najstarijih spomenika koji potiče iz 11. veka, a pronađen je na Krku.

U begu od „užasa ćirilice“, glagoljica je proglašena prvim hrvatskim pismom. Bez obzira na činjenicu da je glagoljica hrvatska, isto onoliko koliko je i srpska.

Arheolog, muzejski savetnik Milojko Budimir, inače generalni sekretar Udruženja Srba iz Hrvatske, primećuje da se, iako je poruka oboje državnika i pre susreta bila da treba gledati u budućnost, ovim gestom Grabar Kitarovićeva vratila u davnu prošlost, ali i u vreme u kome su Srbi imali presudnu ulogu u borbama s Turcima.

Sinjska alka upisana je u Uneskov registar svetskog nematerijalnog kulturnog nasleđa kao hrvatski običaj, iako je zapravo reč o srpskim viteškim igrama nastalim u znak pobede nad Turcima u Cetinjskoj krajini. Mislim da ovakav pristup istoriji u ovom trenutku nije bio prikladan, kaže Budimir za Sputnjik.

„To je vraćanje u vreme ranog srednjeg veka, koje treba kroz ovakvo oblačenje da govori o nekom kontinuitetu, iako se zna da je Sinjska alka nastala u čast pobede nad Turcima 1715. godine, da su to bile prve srpske viteške igre. To zaista pomalo začuđuje, ali se ne treba čuditi. Svedoci smo da se ovih dana u Kninu pojavio vodič koji o njemu govori kao o gradu u kome Srbi nikada nisu živeli, koji je od 10. veka do danas bio hrvatski grad“, kaže Budimir. A kako bi hrvatska javnost reagovala da se predsednik Vučić, ističući kontinuitet srpske državnosti u Zagrebu pojavio sa žigom Svetog Save na kravati ili šajkačom graničara, koji su imali ulogu sličnu Sinjskim alkarima? Budimir kaže da je tako nešto nezamislivo, zato što je to u Hrvatskoj kažnjivo.

„Kad smo nedavno išli u Jadovno, na mesto stradanja Srba, jedna devojka je imala srpsku kapu, šajkaču, bez bilo kakvih obeležja, završila je u zatvoru. Znači, svako pojavljivanje nečega što podseća na Srbiju i na prošlost u Hrvatskoj ne bi bilo dobro prihvaćeno“, kaže on.

Budimir dodaje da su se Srbi najmanje bavili svojom istorijom i da zato ne treba da se čude što su im se u 20. veku desile strašne stvari, čije posledice danas osećaju. To su i brojni problemi više stotina hiljada Srba koji ne žive na svojim vekovnim ognjištima. Ta pitanja nisu bila na dnevnom redu ovog susreta, konstatuje predstavnik Udruženja Srba iz Hrvatske. „Uglavnom se govorilo o hrvatskoj nacionalnoj manjini u Srbiji i zajednici Srba u Hrvatskoj, a mi smo očekivali da ovom posetom konačno krene rešavanje brojnih problema izbeglih i prognanih Srba, da se stvore uslovi za održiv povratak. Da se Srbima, konačno, posle dve decenije, vrati oduzeta imovina i građanska prava koja im pripadaju, na koja se Hrvatska obavezala po Bečkom sporazumu o sukcesiji“, kaže Budimir. Reč „hrabrost“ sa kaputa Kolinde Grabar Kitarović u danima stvaranja tenzične atmosfere često je pominjana i u našim medijima kao pridev uz odluku predsednika Vučića da prihvati poziv hrvatske koleginice i ode u Zagreb, uprkos opasnosti po njegovu bezbednost.

I sam Vučić je pomenuo — hrabrost, na Pantovčaku, kao jednu od prvih reči, čestitajući hrvatskoj koleginici što nije odustala od susreta, bez obzira na sve pritiske kojima je bila izložena.

Predsednik Srbije se na crvenom tepihu u Zagrebu pojavio u tamnom odelu s plavom kravatom, a s pažnjom odabrana nijansa plave, kažu stručnjaci političkog marketinga, upućuje na poverenje i mir, miroljubivost, veliko poštovanje, znanje i iskrenost.

Za srpsko-hrvatske odnose važna je ona koju nazivamo — funkcionalnom, jezik simbola treba ostaviti po strani. „Glagoljati“, govoriti, divaniti još treba.

Hrabrost je služiti svom narodu, vojsci, hrabrost je služiti narodu koji živi u tvojoj zemlji, koji god da je, ako si njegov predsednik, hrabrost je vratiti struju u srpska sela dvadeset godina posle rata. Te hrabrosti još nedostaje. Još je samo lep, zlatan vez na skupom kaputu.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 14 vel 2018, 22:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 tra 2016, 00:13
Postovi: 6668
Sve sto je rekao nista nije sporno niti laz. Druga je stvar sto tebe istina pece kao kiselina.

_________________
Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 15 vel 2018, 12:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 12:56
Postovi: 9973
Nista novo od ovih istočnih susjeda.
I dalje na retard standing..
Jebalo mater koji su to degenerici

_________________
Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 06 ožu 2018, 22:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Ludilo urođenika iz KwaServie se nastavlja nesmanjenom žestinom. Sada ćemo doznati da Hrvati okupiraju srbijanske forume i da je Sveta Nedelja kod Samobora "brdoviti Balkan", uz ostalo. Zamijetite kako navedeni primjerci imaju neodoljivu potrebu metiljati na hrvatskom uspjehu i radu i poistovjećivati se s njime, što odaje nepogrješive znakove kleptomanije, već viđene kod navedene skupine u prošloj epizodi "SMiP-a", repriza na National Geographicu subotom u 22:00 sata.

Otkud ovoliko komšija hrvata na Srpskom sajtu... Svasta
(kulov, 6. mart 2018 21:29) # Link komentara


Made na brdovitom Balkanu! Za ne povjerovati, ali je ipak moguce. Sve pohvale za ovo, medju svim negativnostima po novinama ovo mi dodje kao prijeko potrebni melem dusi. Rimac & Co. stvarno vam zelim sve najbolje, ima nade za mladje generacije.
(Harambasa Jole, 6. mart 2018 21:22) # Link komentara


Dobar ovaj Srbski auto !!! Rimac je Srbin kao i svi Hrvati !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (auto diler, 6. mart 2018 21:14) # Link komentara


Ima sedam osam godina kako sam gledao emisiju o Rimcu i njegovom elektricnom BMW-u. On i njegov prijatelj koji je zaduzen za razvoj baterija su naglasili da su na putu da naprave najbolju bateriju na svetu. Onda je te baterije spakovao u "perverzju" od auta ....i svaka cast. Drago mi je da neko sa ovih prostora proizvodi nesto sto je u samom svetskom vrhu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Oblak u bermudama, 6. mart 2018 20:55) # Link komentara


Na kraju videa možete pročitati: "MUSIC BY 2CELLOS"

Mate misli na sve, pravi patriota, balkanski Elon Musk.
(Sale sa Bagdale, 6. mart 2018 19:38) # Link komentara


Seksi auto. Pošla bih za onoga ko ga poseduje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J., 6. mart 2018 18:50) # Link komentara
(ostatak mentaliteta iz vrjemena Osmanlija, op. a.)


Slaven... Rimac? WTF!! Hrvati prave kola...? Nije valjda 1.april???
(Mile Bubreg kolko mo\e da ra\vije, 6. mart 2018 18:18) # Link komentara
(kmeeee, op. a.)


Jednostavno. Nesto naj bolje sto je izaslo sa balkana zadnju deceniju, sto se tice tehnologije, inzenjeringa, ljubavi ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (elgadadfi, 6. mart 2018 18:12) # Link komentara


https://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=1366297

Cijenjeni posjetitelji s Balkana će vjerojatno trebati i sljedeće podatke, iz osobnih razloga.

Klinika za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević"

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Todorović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: [email protected]
Internet:
www.lazalazarevic.rs


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 07 ožu 2018, 08:59 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 12:56
Postovi: 9973
Nema šta da te čudi njihova retardiranost.
Pazi ovo. Što je najgore oni se furaju na ovakve debilane


Dr. Deretić navodi da je iza Aleksandra Velikog ostalo zapisano da je neki veliki vojskovođa, pre njega, preduzeo pohod sa Helmskog (Balkanskog) poluostrva iz Srbije na istok sve do Indije. Bilo je to nešto preko 2000 godina pre Hrista, a taj veliki vojskovođa zvao se Nino Belov, koji se u "Svetom pismu" spominje kao Nebrod. Cilj mu je bio Indija. Krenuli su iz današnjeg Niša, prešli Malu Aziju i stigli do Indije. U starim zapisima zabeleženo je da je to prvi prodor Arijevaca, a ime su dobili po bogu Aronu, čiji su tragovi kulta pronađeni na današnjim predelima Kosmeta. Skorašnja otkrića potvrdila su da su Sloveni (Srbi), kao Arijevci okupirali iranske visoravni i oblasti Inda i Ganga. Njihovi običaji ostali su očuvani u Vedama. Prema tome, Sloveni su se dokazali kao nosioci Arijanizma, dok sami Indusi smatraju da su im Vede podarili bogovi. Nina Belova nazivali su i bogom Bak. On nije bio samo osvajač, već i graditelj, a svoju ljubav prema graditeljstvu preneo je i na svoju ženu Semiramu, koja je bila očarana gradnjom Vavilona i naredila je da se taj grad dovrši po njenim zamislima, kojom prilikom je sagrađen most dug 900 m za ulaz do centralne kule, na čijem vrhu je sagrađena opservatorija. Posle Nina Belova, novi vojskovođa Serbo Makeridov, po uzoru na Nina, izveo je drugi pohod Arijevaca na istok, a on se u svetom pismu spominje kao Asur i neki ga otuda smatraju osnivačem Asirskog carstva. Prema tome, Aleksandar Veliki je bio treći osvajač dalekih svetova i išao je "utabanim stazama" tek 335. do 332. godine pre Hrista. Aleksandar nalazi Srbe između reka Inda i Dželama, koji su tu ostali od Nina Belova i živeli u dva grada, od kojih se jedan zvao Serbija. Aleksandar taj grad dograđuje i ulepšava i naziva ga Aleksandrija Serbijska.

_________________
Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 17 ožu 2018, 16:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Tulkas je napisao/la:
Nema šta da te čudi njihova retardiranost.


Ništa me ne čudi, zato je ova tema na humoru. Ima ona izrjeka "da nije žalostno bilo bi smiješno" ali ovo je smiješno upravo zato jer je jako žalostno. Znam da svi osim Hrvata mrze svoje neovisne države ali ovakvo cviljenje zbog nemogućnosti metiljanja na hrvatskom radu, znanju i uspjehu je urnebesno, iako ima znatnu dokumentarnu vrijednost.

Nego, ovoga puta imamo malo kmečanja za fudbalskim timom Eseferijota koji ne bi napravio ništa jer Hrvate ne bi bilo briga za uspjehom pod tim odvratnim tuđinskim obilježjima. Zanimljivo je da se i danas čak u najobičnijim fantazijama zadržao običaj da Hrvata ima manje nego kravoslavaca iako Hrvatsko nogometno predstavništvo ima više nastupa na EP i SP nego sve druge države zajedno a i naše mjesto na fifinoj i elo ljestvici je redovito najviše. Da štovano čitateljstvo poštedim jugoslavenskih tlapnji, koje ako žele mogu pročitati na sljedećoj poveznici:

Kakav bi to tim Jugoslavije bio...

idemo mi na zaključak:

Dometi – nema sumnje da bi ovo bila jedna od najjačih ekipa na svetskom prvenstvu i retko ko bi na raspolaganju imao tako kvalitetan i "dubok" sastav. Svaka pozicija bi mogla da se pokrije sa dvojicom-trojicom igrača istog ili sličnog kvaliteta, što na turnirskim takmičenjima, obično znači dobru šansu za visok plasman. Brazil, Argentina, Nemačka, Belgija i Francuska verovatno su jedine selekcije koje bi mogle da se mere sa ovom zamišljenom, pa ni jedno od tri mesta na pobedničkom ne bi bilo nerealno.

Ipak, o tome možemo da maštamo, kao što to već dve i po decenije čine oni jugonostalgičari iz uvodnih redova. Nama ostaje da ove igrače u Rusiji pratimo kako se odvojeno bore za svoje reprezentacije.

Tako je bre, hrvatski nogometaši će igrati za svoju Hrvatsku i draže nam je da odmah ispadnu nego da osvoje naslov sa Šugoslavijom a ti lepo maštaj o vremenima kada su igrači NDH igrali po naređenju za ponosni Partizan i Eseferijot pa ste lepo mogli da se s njima hvalite. Alal ti vera.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 02 tra 2018, 23:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Bugarski: U Srbiji, Crnoj Gori , BiH i Hrvatskoj imamo zajednički jezik

...

„Taj jezik ne mora da doprinosi pomirenju među narodima ili bilo čemu drugom, ali je činjenica da on postoji i da je jedan. Pišemo, čitamo, objavljujemo knjige na tom jeziku, bez ikavog prevoda se razumemo i tog jezika jednostavno ima”, kazao je Pančić.

...

Osnovna namera ovog projekta bila je da se kroz otvoreni dijalog lingvista i drugih stručnjaka problematizuje pitanje postojanja četiri „politička” jezika na prostoru nekadašnjeg hrvatsko-srpskog/srpsko-hrvatskog, kao i sve one značajne i izazovne teme u kojima se lingvistička nauka neprincipijelno ukršta s identitetskom politikom.

http://www.politika.rs/sr/clanak/401277/Bugarski-U-Srbiji-Crnoj-Gori-BiH-i-Hrvatskoj-imamo-zajednicki-jezik

Ovo ne spada u humor ali itekako spada u mitomanijski dio, dio koji traje već preko 200 godina. Ukratko, Hrvati i Srbi nemaju isti jezik, ne postoji nikakav krovni ili "štokavski" jezik, ne postoji nikakvo zajedničko tzv. srpskohrvatsko područje u znanstvenom smislu i nikada nije postojao nikakav standardni srpskohrvatski jezik te razumljivost nije mjerilo za istost jezika ali je ustrajanje da sve navedeno postoji osnova velikosrpske politike. Zbog toga bi Hrvatska trebala sve zagovornike ovakvih neznanstvenih ali opasnih političkih teorija smatrati za teroriste i tako se i obhoditi prema njima. Ovo nisu jezikoslovci nego genocidne ubojice za pisaćim stolom koje Hrvatima spremaju rani grob i jedina politika prema njima mora biti ili mi ili oni.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 03 tra 2018, 00:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 lip 2017, 01:01
Postovi: 1068
mirv je napisao/la:
Bugarski: U Srbiji, Crnoj Gori , BiH i Hrvatskoj imamo zajednički jezik

...

„Taj jezik ne mora da doprinosi pomirenju među narodima ili bilo čemu drugom, ali je činjenica da on postoji i da je jedan. Pišemo, čitamo, objavljujemo knjige na tom jeziku, bez ikavog prevoda se razumemo i tog jezika jednostavno ima”, kazao je Pančić.

...

Osnovna namera ovog projekta bila je da se kroz otvoreni dijalog lingvista i drugih stručnjaka problematizuje pitanje postojanja četiri „politička” jezika na prostoru nekadašnjeg hrvatsko-srpskog/srpsko-hrvatskog, kao i sve one značajne i izazovne teme u kojima se lingvistička nauka neprincipijelno ukršta s identitetskom politikom.

http://www.politika.rs/sr/clanak/401277/Bugarski-U-Srbiji-Crnoj-Gori-BiH-i-Hrvatskoj-imamo-zajednicki-jezik

Ovo ne spada u humor ali itekako spada u mitomanijski dio, dio koji traje već preko 200 godina. Ukratko, Hrvati i Srbi nemaju isti jezik, ne postoji nikakav krovni ili "štokavski" jezik, ne postoji nikakvo zajedničko tzv. srpskohrvatsko područje u znanstvenom smislu i nikada nije postojao nikakav standardni srpskohrvatski jezik te razumljivost nije mjerilo za istost jezika ali je ustrajanje da sve navedeno postoji osnova velikosrpske politike. Zbog toga bi Hrvatska trebala sve zagovornike ovakvih neznanstvenih ali opasnih političkih teorija smatrati za teroriste i tako se i obhoditi prema njima. Ovo nisu jezikoslovci nego genocidne ubojice za pisaćim stolom koje Hrvatima spremaju rani grob i jedina politika prema njima mora biti ili mi ili oni.
Tako je.Ništa se ne sekiraj.Ćeraćemo se još. :kava

_________________
"Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 05 lip 2018, 21:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Hrvatska je jako popularna tema u svijetu, svi pričaju o nama, mnogo smo relevantni. Vidi se gdje su prioriteti. :zubati

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 05 lip 2018, 22:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
KiM je skracenica za Kosovo i Metohiju, nije Knin. :D

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 05 lip 2018, 23:04 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13387
Lokacija: ZG
Vlado covjek aludira na to da 4 puta vise komentara izaziva neka bzvz vijest iz Hrvatske od poprilicno vaznih vijesti iz “kolevke srpstva”.

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 06 lip 2018, 01:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Isto kao u hrvatskim medijima sto o Srbiji izlaze mahom samo lose vijesti.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srpska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 14 sij 2019, 16:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 svi 2009, 22:03
Postovi: 1446
Slučajno sam otvorio snimku Janičine vožnje bez štapa iz 2006. godine postavljenu prije 8 dana na jubito kanalu HRT-a. Iz nekog razloga ispada da su skoro svi komentari pri vrhu iz Srbije i Crne Gore uz obvezatni uvod "pozdrav iz Srbije...". Ima li neki psihijatar ovdje da nam stručno objasni zašto na nekakvoj snimci baš skijanja od svih športova 2019. godine gomila stranaca na hrvatskom TV kanalu komentira pradavnu utrku u nečemu u čemu oni ozbiljno niti ne sudjeluju? Kakvo je ovo rijetko mentalno oboljenje i trebamo li početi skupljati dragovoljne priloge za liječenje ili je već odavno prekasno?

Janica Kostelić - legendarna vožnja bez štapa

Muha 1921
4 days ago
DESNA SKIJA SUADEEEE,NE U BASAMKE MEDO JE TAMO,MEDOOOO
1.3K

Sladjana Popovic
1 week ago
To se kaže biti sportista, imati srce i cilj
711

Marko M
2 days ago
Hrvatska ima jako talentovane ljude ,naročito sportiste, sjajne rezultate koji imaju veću težinu s obzirom na broj stanovnika. I ako nije sportski navijati za njih ne znam šta je... Pozdrav iz Beograda. Janice
106

Makso Boss
3 days ago (edited)
Brate ovo ne moze svako Svaka cast Pozdrav Iz srbije Braco Hrvati
399

Jakov Firezzz
4 days ago (edited)
Pozdravi iz Srbije
SVAKA CAST BRACO HRVATI
545

Tinker Toj
4 days ago
Janica Kostelic i Anja Person tad se gledalo opasno skijanje i navijalo za Janicu .Pozdrav iz Srbije
149

Boza 91
2 days ago
Čestitke iz Srbije! Svaka čast!
83

Husein Pajević
1 day ago
Podsjetih se nekih dobrih dana, kada sam iz moje Crne Gore, svim srcem navijao sa NAŠU Janicu, istinsku kraljicu bijelih staza. Tuga je bila velika kada je prerano završila karijeru, ali je radost svih njenih pobjeda nemjerljiva. Za mene je Janica vječna šampionka i najbolja svih vremena! Neka zaćute ovi mrzitelji kojima je nacionalna pripadnost ograda bez kapije. Pustite nas da volimo VELIKE LJUDE bez obzira odakle su, jer oni pripadaju SVIJETU BEZ ZIDOVA. Pozdrav iz Crne Gore!
9

Pedja
23 hours ago
Bravo, moje jugoslovensko srce je bilo ispunjeno za ovih 120 sekundi, pozdrav iz CG
2


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srpska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 14 sij 2019, 17:07 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
Tako je sta god otvoris, srbin sam, ko nas bre zavadi, pozdrav iz beograda.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbaljska mitomanija i priviđenja
PostPostano: 12 vel 2019, 20:06 
Offline

Pridružen/a: 12 lis 2012, 21:38
Postovi: 2005
Kačamak je napisao/la:
Sve sto je rekao nista nije sporno niti laz. Druga je stvar sto tebe istina pece kao kiselina.


Jeste bre, sve stoprocentno tačno. Kod nas u Srbija se mnogo lepo priča a ovi bre Vatikanci sve su ukrali. Lopovi bre

_________________
Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO