Carmello Šešelj je napisao/la:
Džaba i da si me slušao, jer nisam govorio, nego pisao. Ali ajde da udovoljim tvojom pretvaranju da ne shvataš napisano, osoba koja nije osnovnoškolac, a voli da sluša Iron Maiden, nije osoba koja je kompetentna da priča o muzičkom ukusu.
Jel ti išta slušaš kao odrastao čovek iz svoje rane mladosti , ili si popio neku pilulu za ovakvu pamet i da zbog nje imaš amneziju po pitanju muzike čim napuniš 20 godina?!
Ja volim Iron Maiden upravo zato što je to deo moje mladosti i slušam ih danas vrlo retko(
kad se napijem i družim se sa starim drugarima) , a sa druge strane oni nisu nikakav dečiji bend već su svojim tekstovima i poetikom daleko iznad mnogih bendova.
Molim te navedi mi šta ti slušaš , pa čisto da uporedimo , i da vidimo koliko ti godina imaš danas čisto radi "muzičke komententnosti"?!
Slušam sve, najviše blues, američku country muziku, elektroniku.... Pravac mi nije bitan, bitan je kvalitet, a Iron Maiden sa svojim dečijijm rifovima ne spada u kvalitet i ljude kojima se to sviđa gledam na isti način na koji gledam ljude koji slušaju narodnjake ili hip hop. Nemam ništa protiv njih, ali nemoj mi o muzici, majke ti.