|
|
Stranica: 51/64.
|
[ 1580 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:10 |
|
|
Ne pada mi napamet da se orođavam sa bosanskim pravoslavcima u formi međeda i mečki , i to još sa ovim inspirativnim kulturnim backgroundom.
Da vide ovo stari srpski prosvetitelji iz 19.veka odmah bi se okrenuli u grobu , jer ispada da su džabe radili na tome da od međeda odrode mečiće i od njih naporave konačno ljude.
Jbg , vratili se Srbi(pogotovo bosanski pravoslavci) svojoj porodici u pećinu , jer neće da budu odrođeni kao ja.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:12 |
|
|
Jedan prst u šupak gospodinu Nedimu a drugi u šupak gospodinu Sabahudinu i sevaj, budaletino.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:19 |
|
|
Prvi put čujem za ove , ali vidim da ste vi RS-aši upalom mozga upućeni u njih jer čim vidite muslimansko ime i prezime bilo gde na svetu oštrite noževe i krva vam na usta kreće , a u Vojovidni je tako puno muslimana da bi odmah stali na oltar otadžbine.
A sad Agatone da je konretne primere i dokaze iz ovog pamfleta koji si postavio , ili reci sam za sebe da si ***.
Ja mogu da napišem da ti je majka kobila i da žoivi u eregeli , ali to ne znači da ja govorim istinu, i neko će me pitati da dam dokaze da ti je mater kobila.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:25 |
|
|
joe enter je napisao/la: Prvi put čujem za ove Pa kad si protuva obična koju i ne zanimaju te stvari, a kad je pljunuti po Srbima iz Srpske, tu si prvi, *** jedno smrdljivo. Ae sad, po prst u šupak i šetaj.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:31 |
|
|
Daj dokaze o ovim tvrdnjama iz ovog teksta?!
Ako ne podastreš dokaze ti si obična koljačka lažovčina , a ako daš dokaze ja ću ti se izvinuti ovde i javno reći za sebe da sam lažov i ***.
Jel pošteno ovako Agatone??
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:33 |
|
|
Sabahudin-Dinko Gruhonjić Inače, znam srolju lično iz vremena studiranja u Novom Sadu. Iz Banja Luke je i u to vreme nije bio ni blizu ovome što je sad.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:35 |
|
|
joe enter je napisao/la: Daj dokaze o ovim tvrdnjama iz ovog teksta?!
Ako ne podastreš dokaze ti si obična koljačka lažovčina , a ako daš dokaze ja ću ti se izvinuti ovde i javno reći za sebe da sam lažov i ***.
Jel pošteno ovako Agatone?? Ma sevaj, budaletino raspala.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Daj dokaze o ovim tvrdnjama iz ovog teksta?!
Jel pošteno ovako Agatone?? Ma sevaj, budaletino raspala. Šta je lažovčino koljačka , daj dokaze pičko lažovska?? Znači utvrdili smo da si koljački lažov , a pošto je za tebe pamflet iz tabloida istina , onda je logično da veruješ taboidima što će reći da ti je majka kobila. Jes da nema dokaza da ti je majka kobila , ali čim neko tvrdi bez dokaza onda mora da je istina. Kobilji sine!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 21:43 |
|
|
Znači jebo ti koljač mater u usta škrbava, gnjidurino odrođena.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Znači jebo ti koljač mater u usta škrbava, gnjidurino odrođena. Da si dao dokaze o ljudima koje olajavaš sad bi ti se izvinio i ja rekao za sebe da sam *** lažljivo. Ako si Srbin što znači da voliš istinu jer su Srbi iznad svega istinoljubivi , onda ti neće biti problem da daš dokaze o ovoj dvojici gde oni jasno govore ili pišu ono što je navedeno u tekstu. Možeš ti da me psuješ i dalje , ali to ne umanjuje činjenicu da si lažov i koljač sve dok ne podastreš DOKAZE!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:07 |
|
|
Sroljo je govorio da mu je majka Srpkinja, u šta iz ove perspektive sumnjam 100%. To mu je verovatno bio način da se zaštiti od eventualnih neugodnosti zbog imena. Ali, dlaka mu s glave nije zafalila, imao je devojku Srpkinju a studentske dane kao i sobe po studentskim domovima je delio sa Srbima, i to uglavnom iz Srpske. A onda je neko uleteo s lovom, i progurao ga. I onda ovaj degenerik na klip devojaka poreklom s Manjače napiše "E moja Vojvodino na šta si spala". A na šta da spadne, sprčim te u glavu izdegenerisanu, na tebe i Sabahudina?
Da ponovimo gradivo, hantrago ljudska.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:10 |
|
|
Bog u srcima, mir na zemlji braćo. Koristim ovu unikatnu priliku dok se braća glože da pošaljem poruku mira i tolerancije. Ja kao istinski čovjek mira, suživota i tolerancije apelujem na braću da se slože kako naši neprijatelji nebi likovali i radovali se našem unutarnacionalnom razdoru zajedno smo jaki, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbinee...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:14 |
|
|
@Agaton
Baš me briga šta mi ti pričaš o njegovim studentskim danima , jer ti možeš govoriti da si jebo 10 žena dnevno i da ti je kita 30cm , ali to ne znači da je to istina samo zato što ti to kažeš.
Postavio si tekst o njima i tamo se tvrdi da su oni govorili ili pisali da su Srbi genetski otpad i još ostala olajavanja , znači da taj tekst za koji ti misliš da je istinit čim si ga postavio moraš podkrepiti DOKAZIMA.
Daj dokaze , u vidu njihovih tekstova , video zapisa,....bilo šta?!
Evo ja sam baš se potrudio da nađem da su oni to govorili , i ništa nisam našao. A to znači da ili ti imaš dokaze ili si prosto lažov kao i taj tabloid.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:15 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Bog u srcima, mir na zemlji braćo.
Kitu je on naš brat. Gospodin Joe je spaljen u mozak 101%, odrođen, izgubljen. Njegova braća su gospoda Sabahudin i Nedim, a ne vi i ja, gospodine Vladimire.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Bog u srcima, mir na zemlji braćo.
Kitu je on naš brat. Gospodin Joe je spaljen u mozak 101%, odrođen, izgubljen. Njegova braća su gospoda Sabahudin i Nedim, a ne vi i ja, gospodine Vladimire. Prosto mi moja ljudskost nalaže da ne budem sa lažovima brat. Vladimir Rrus dosad nije ništa slagao , čovek ima svoje mišljenje i stav i to je za poštovanje , ali nije smrdo kao ti da LAŽE i opanjkava ljude LAŽIMA. Ima stotine načina da se politički boriš , i stotine primera da je bošnjačka politika loša , tako da zaista nema potrebe da lažeš. Ali tebi to nije dovoljno , voliš da lažeš jer očito imaš problema sa istinom o samom sebi pa i svim drugima. Tako sam i BBC-ija uhvatio da laže o Bošnjacima(čovek ladno izmišlja afere i priče) , pa kad sam mu rekao da da dokaze za svoje trvdnje odmah mi je jebo sve po spisku kao i ti jer čoveku nije nimalo prijatno kad ga se uhvati u laži. Ali pošten čovek prizna da je slagao i krene dalje pošteno boreći se za svoj stav , dok onaj koji ne prizna samo preti i psuje i poziva se na naciju kao ti sad , jadniče.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 22:38 |
|
|
Nego džiberu, evo ti hrane ako ti je ponestalo, da malo hračeš po crkvi i popovima, nisi ima 10 minuta. Tu ti je brat Sabahudin, a ovi iz SPC samo što ga nisu zaklali pa trk ispred Patrijaršije, skupi "Fukse u crnom" i razvi transparente protiv genocida nad Sabahudinom. I barem zaradi nešto od svog ludila, traži barem 1000 evra, jer ti Fukse i Sabahudin to sigurno mogu isfinansirati. NUNS I NDNV: SPC POZIVA NA LINČ http://www.autonomija.info/nuns-i-ndnv- ... -linc.html
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 23:02 |
|
|
Pozivan gospodina Agu da se podsiti miroljubivih rici kad se sad vec bivsi user Hunter dobrano izasra po Hrvatskoj i Hrvatima, te rici upucene meni da ja napadan gospodina Huntera, i da se isti samo brani.
Pa, gospodine von und zu Aga, ne napadajte Jovu onda.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 23:07 |
|
|
Ma vodite ga kući ako vam je dobar, gospodine Puntar. Ni reč vam neću reći a verujem ni 95% Srba. Nama gospodin Hunter, vama gospodin Joe. Dogovoreno? Evo ruke
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 23:10 |
|
|
Nein, nein. Hunter je tvoj, i Jovkec je tvoj. Sa curama bi posa na kavu, to moze.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 23:19 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Pozivan gospodina Agu da se podsiti miroljubivih rici kad se sad vec bivsi user Hunter dobrano izasra po Hrvatskoj i Hrvatima, te rici upucene meni da ja napadan gospodina Huntera, i da se isti samo brani.
Pa, gospodine von und zu Aga, ne napadajte Jovu onda. Fala Ujo Moj, ali nema potrebe da me braniš od mojih sunarodnika lažova , ja uživam kad ovako besne i psuju me , jer onda je još očitije da sam u pravu , i nema lepšeg osećaja nego kad uhvatim u laži takve opskurne likove. Inače ima dosta tzv.besremnioh lažova i izmišljatora sa svih strana po forumima , prošle godine sam uhvatio jednog Bošnjaka kako laže i izmišlja kao što to rade BBC i Agaton. Taj Bošnjo napisao kako u zap.Hercegovini su zabranili Sarajevsko Pivo po kafićima. Ja mu rekoh kao i ovim da da dokaze za to , a on poludeo psujući me , i odmah mi rekao da sam genocidaš i da sam se udružio sa ustašama. Onda sam ga isprozivao da je osim što je lažov nego je i glup , jer zaista treba biti glup lažov pa izjaviti glupost da Hrvati iz Hercegovine su zabranili sarajevski pivo. Taj bošnjo je bar imao malo obraza pa je nestao sa dotičnog foruma , dok BBC i Agaton su ponosni na to što lažu i izmišljaju jer očito ih grize nešto iznutra pa nisu u stanju da budu bar jendom ljudi u životu. Jako loših ljudi ima ovde , jako loših bez obzira na naciju , zapamti!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 28 svi 2016, 23:29 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sa curama bi posa na kavu, to moze.
Smatrajte da smo se već dogovorili. Vodite ih i ne vraćajte ih više. Plaćamo vam kafe do kraja života, pijte je u hektolitrima, a za novac ne brinite.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 29 svi 2016, 00:16 |
|
|
A evo i nekih bisera pomenutog smrada. Opisuje Banja Luku.
A grad je sređen i dotjeran, ne može se reći. Al čim malo čačneš, obratiš pažnju na ljude koji sjede na klupama pored Vrbasa shvatiš da je spolja gladac a unutra teški jadac. Ljudi čudnih fizionomija i neartikulisanog jezika jedu nešto na tim klupama i bace papir, koru od narandže, najlonsku kesu - direktno na friško ošišanu travu. Oni sjede na klupama naopačke: leđima su okrenuti Vrbasu. Da l zbog tog što je još uvijek smaragdno zelen a ne pravoslavno trobojan? Ili zbog tog što njima Vrbas ništa ne znači, sem da, možda, niz vodu bace još koju kilu đubreta? Urbicid, nego šta! I sad opet treba da prođu najmanje dvije generacije da se koliko-toliko naviknu na asfalt i na pristojno ponašanje. E, moji laloši, ne znate vi šta su “pravi” dođoši!
A bilo je čak i ideja da se Vrbas ofarba u plavo, kao i krošnje u Aleji uzdisaja i u Aleji izdisaja. Ili u crveno-plavo-bijelo, što bi bilo još i najbolje. Ponestalo, međutim, farbe. Sa ljiljanima je, pak, bio drugi slučaj. Njih su u Banjaluci jednostavno zabranili i niste ih ni za lijek mogli naći tokom rata a bogami ni dugo poslije. Jer ljiljani su, kao što je poznato, islamsko cvijeće!
Gledam onda djevojke, jer je Banjaluka nekad bila nadaleko čuvena ne samo po njihovoj brojnosti (sedam na jednoga, veli legenda, a ja se “udao” u Vojvodinu, od silnog izbora!), već i po ljepoti. Ima ih sređenih, što jest - jest. I na štikle se odvaže, mada im hod baš nije ko u srne. Ali nema onih lijepih, dugonogih, dugovratih, suptilnih, mističnih gradskih ljepotica koje oduzimaju dah. I to nam je fašizam donio. Od grada u kojem su nekada živjeli svi, pretvorio se u etnički čistu naseobinu, gdje me, pogotovo ovi mlađi, čudno gledaju kad kažem da se zovem Dinko. U takvom gradu, u kojem žive samo jedni, ni ženske ni muške ljepote neće biti. Noge će biti sve kraće, a pogledi sve tuplji. Sem pred kamerama Radiotelevizije Republike Srpske, javnog servisa svijetle koljačke tradicije!
Znači, Srbi su neandertalci a Srpkinje raspale rage koje ne znaju ni hodati ulicom, iz njegove vizure vojvođanskog odvajača, pljuvača i notornog балије koji bi se malo odvajao od Srbije i malo turkovao po Banja Luci. E hoćeš *** moj, zelenko, a i gledaj da malo smanjiš doživljaj da se ne bi pročulo za tebe pa kad drugi put svratiš u Banja Luku, gledaj da ti neki neandertalac ne ispomera kičmu iz ležišta.
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 29 svi 2016, 00:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Veoma inspirativni citati, gospodine Agathonikos
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 29 svi 2016, 08:44 |
|
|
joe enter je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Pozivan gospodina Agu da se podsiti miroljubivih rici kad se sad vec bivsi user Hunter dobrano izasra po Hrvatskoj i Hrvatima, te rici upucene meni da ja napadan gospodina Huntera, i da se isti samo brani.
Pa, gospodine von und zu Aga, ne napadajte Jovu onda. Fala Ujo Moj, ali nema potrebe da me braniš od mojih sunarodnika lažova , ja uživam kad ovako besne i psuju me , jer onda je još očitije da sam u pravu , i nema lepšeg osećaja nego kad uhvatim u laži takve opskurne likove. Inače ima dosta tzv.besremnioh lažova i izmišljatora sa svih strana po forumima , prošle godine sam uhvatio jednog Bošnjaka kako laže i izmišlja kao što to rade BBC i Agaton. Taj Bošnjo napisao kako u zap.Hercegovini su zabranili Sarajevsko Pivo po kafićima. Ja mu rekoh kao i ovim da da dokaze za to , a on poludeo psujući me , i odmah mi rekao da sam genocidaš i da sam se udružio sa ustašama. Onda sam ga isprozivao da je osim što je lažov nego je i glup , jer zaista treba biti glup lažov pa izjaviti glupost da Hrvati iz Hercegovine su zabranili sarajevski pivo. Taj bošnjo je bar imao malo obraza pa je nestao sa dotičnog foruma , dok BBC i Agaton su ponosni na to što lažu i izmišljaju jer očito ih grize nešto iznutra pa nisu u stanju da budu bar jendom ljudi u životu. Jako loših ljudi ima ovde , jako loših bez obzira na naciju , zapamti! Ti najozbiljnije misliš da je tvoja reakcija na klip "Ćeri Manjače", koju je postavio gospodin Agathonikos, reakcija normalnog i psihički uravnoteženog čoveka!? I onda se posle uvrediš kada ti se kaže da si lud i da te treba lečiti.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 29 svi 2016, 22:31 |
|
|
Retko sam citao Dzoa...ali posle ove polemike sa Agom vidim da nista nisam propustio osim gomile gluposti
Nemam ja nista protiv bosnji u Vojvodini,ni protiv muslimana uopste.Deo moje ulice su muslimanski ganciji,nekad od one njihove muzike ne mozes ni u kuci normalno da pricas..i veliki raskorak u kulturi imaju sa nama...al u zivotu nikog nisam mrko pogledao(osim jedne prilike kad sam bejzbolkom jurio dileju-jer je jurio 80km/h po ulici punoj dece)....al ako su tacne ove izjave o ova 2 lika sto Aga postavi...da ih vidim fleka ne bi ostala od njih
A ti ih Joe i dalje brani
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|