HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 18:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 8511 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 341  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 00:47 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
LakePlacid je napisao/la:
Zapadnjaci su odlucili napraviti ovo sto su napravili, a to je tek blijedi pokusaj nalezenja "alternative" jednom super jakom političkom pokretu i lideru istom, toliko su novca uložili i dali zadnjih godina a rezultata bukvalno nikakvog, čak sta vise ta opozicija iz izbora u izbore biljezi jos teze poraze i gubitke glasača
Vjerovatno su mislili da ce od njih napraviti respektabilnog protivnika SNSD-u i Dodiku, kojim ce moci mijenjati vlast u Srpskoj kako oni zele, samim tim nametati svoje ideje, interese i ciljeve, naravno od toga nista, vecina Srba nisu budale ...

I ovo sto sada imamo priliku gledati su tek blijedi i mizerni pokusaji da se nesto napravi, imaju dva blogera, jednu TV. kuću i slućaj "Dragicevic", da nema ovog zadnjeg bukvalno se nebi imali za sta uhvatiti kao pokusaj ataka na sadasnju vlast, toliko su ulozili a spali su na tako niske grane, Srpska je postala bastion od kojeg se svi njihovi pokusaji bukvalno odbijaju, a na sve raguje ambasada jedne velike i moćne Amerike, koja se na svakodnevna desavanja u Srpskoj javlja, da nesto kaze i prokomentira, sto bi rekao jedan profa, Dodik i Srpska su toliko jaki da ambasada SAD. ima potrebu da se sa njim svakodnevno prepucava

Ne treba takodjer zaboraviti da su isto ovo prije par godina pokusali napraviti i Hrvatima u vidu jednog Martina Raguža, koji je takodjer finansiran od istih centara moći i istog novca, Raguž je jedan period bio top tema u Sarajevu, od tapšanja po ramenu, gostovanja po Sarajevskim tv. kućama, do sastančenja po ambasadama i skupljanju Bosnjackih glasova, sve u cilju njihove ideje o gradjanskoj drzavi, na izborima takodjer fijasko kao i kod Srpskih izdajnika i plačenika, danas ga skoro nigdje, nevidljiv, neprimjetan ...

Kod Bosnjaka to je vec drugacije, SDA nije toliko jaka, da svake izbore mogu dobivati glat bez ikakvih problema, imaju jedan SDP a zadnjih godina i SBB, i kod njih naravno nema potrebe za potezanjem i iznalazenjem adekvatnog protivnika, naravno ne treba smaknuti sa uma da je vecina tih stranaka na istom fonu sa navedenim igracima iz vana, ipak dijele iste ideje i ciljeve, samim tim oni im nisu niti ce ikada biti predmet rabote

Dodik i Ćović im zadaju najvecu glavobolju, doduše Dodik mnogo mnogo više, iskreno jedva cekam reakcije nakon izbora, jer su rezulati sto se tice Srpskog i Hrvatskog glasackog tijela vec odavno poznati ...

Dodik gubi ove izbore, to je svima i vise nego ocigledno. Na prvi pogled, Dodik je za zrnku jaci igrac od Ivanica no kad malo se bolje pogleda, Dodik stoji katastrofalno jer je opterecen raznim aferama pocevsi od korupcionaskih pa sve do brutalnog ubistva Davida Dragicevica. Da sam ja Milorad Dodik, pobjegao bih u Rusiju, promjenio bih identitet i zamonasio bih se negdje na Vladivostoku gdje me nebi mogli naci ni oni iz Interpola. Dodik ce zasigurno uci u crnu legendu istorije postdejtonske RS i BiH kao tragican politicar koji je RS zavio u crno, njen narod zavadio i podijelio, zaduzio i praunucice i bog zna ko zna sta sve jos ne s obzirom da je za ovih 12 godina svoje vladavine, kako on to voli da kaze "Vlade u kontinuiteti" kontimiurano rusio ekonomske temelje RS.

Koliko ce nam biti potrebno godina ili cak decenija da se oporavimo od Dodikove uzasne i nakaradne vlasti, to samo bog dragi zna, a da ne pricam o razvoju koji je u medjuvremenu jako i prijeko potreban kako bi mladi ljudi, kao i narod uopste, ostali i opstali na ovim predivnim i prelijepim podrucijima od kojih neke lokacije od ljepote oduzimaju dah.

Blago se onima koji nemaju za sefa drzave lika poput Dodika jer njegova vladavina postala je sinonim za kradju, lopovluk, kriminal, korupciju, mito i razne druge drustveno-ekonomske bolesti koje podrivaju i razaraju ostanak i opstanak na ovim podrucijima. I tako dok neki velicaju Dodika i njegovu nakaradnu vlast, sama cinjenica da su ispred konzulata u Banja Luci redovi veliki dovoljno govori da ljudi su toliko ocajni da ne biraju vise lokaciju, vec samo da pobjegnu iz ove nesumnjivo rupe na svijetu.

Dodika jos samo politicka penzija moze da spasi, a i mi da se odmorimo od rezima koji nas umori svih ovih godina sa raznim kriminalnim aferama sa potpisom te iste vlasti.

Dodik nesumnjivo odlazi u penziju. Ovo je ujedno i kraj njegove politicke karijere i pocetak neke nove i naprednije Srpske koja ce nesumnjivo biti bolja od Srpske pod Dodikovom autokratskom i totalitaristickom vlasti.

Narod se probudio i vidio je koliko je Dodikova vlast stetna za RS i njen narod tako da Dodik je ispucao sve karte i sada nema sanse protiv Ivanica koji je vec jednom (2014) imao priliku da pobjedi SNSD na drzavnom nivou i pobjedio.

Dodikova nazadna vlast ima sve manje saveznika, sto dovoljno govoru o samoj Dodikovoj vlasti.

Slucaj ubijenog Davida Dragicevica takodje dovoljno govori da je Dodikova vlast krhka cim se boje dati pravdu i istinu Davoru. Gdje imsa dima, tu ima i vatre. Ocigledno je da Dodikov rezim je vec odavno izgubio samo se jos ceka da to i bude potvrdjeno.

Dosta je vise bilo Dodikove tiranije, namjestanja tendera i ostalih rezimskih cirkusa koje sprovodi ili je sprovodila nazadna i nakaradna Dodikova vlast.

Koristim ovu priliku da pozovem sve forumase iz RS da ne glasaju za Dodika koji od RS pravi praznu i slabu ljusturu.

Dosta je vise bilo ponizavanja, negativne selekcije i raznih drugih negativnih i ruznih stvari u politici. Narodu je dojadio i dozlogrdio najgori rezim unazad 20 i kusur godina.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 00:57 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Srpsčanin je napisao/la:
Slušam večeras na jednoj muslimanskoj tv saopštenje američke ambasade protiv Dodika .Ako je vjerno prenijeto,zvuči kao i svako drugo stranačko saopštenje.Kao da ga je pisao Mehtić..Kažem ako jeste jer nejasno šta su dodali ovi sa te muslimanske tv /FTV/a šta stoji u originalu. Uglavnom spominju neke Dodikove nekretnine i teorije zavjere missim ludilp mozga.

Dodik ocigledno priziva jos vece sankcije protiv njega. Njegova avanturisticka politika nas je i dovela dokle nas je dovela. Kauboji ga svojevremeno postavili na vlast, kauboji ga i opomenjuju pred jos vece sankcije. Samo neka nastavi ovako kako vodi RS i citava RS bi zbog njega mogla da zavrsi pod sankcijama. Dodik sto vise lobira po Americi, to sve vise rizikuje jos vece tj. jos jace sankcije.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Srpsčanin je napisao/la:
"Lažne optužbe Milorada Dodika na račun projekta koji za cilj ima borbu protiv korupcije u javnom sektoru trebale bi da potaknu pitanja o njegovoj predanosti transparentnoj i efikasnoj vladavini, kao i o njegovim ličnim motivima, imajući u vidu nedavne izvještaje o nekretninama i drugoj imovini u njegovom posjedu", stoji u saopćenju."
A ti izvještaji su izvještaji BN televizije.

Iz izvjestaja se vidi da je Dodik jedan sposoban covjek koji ima sposobnu zenu, kao i istog takvog sina...itd. Svi sposobni kao Dodik. :smajl007

Pad na izborima ce biti tezak i za Dodika i za njegove sljedbenike. Postoji mogucnost i da, pored vec spomenutog pada Dodika na izborima, da (pro)padne i stranka (SNSD), a koja godinama i decenijama je prepoznatljiva bas zbog njega. Ono kada sef postane uteg za cijelu stranku.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
LakePlacid je napisao/la:
Rastura ih Dodik na proste faktore ... :smajl034

Ali pazi priče, nasli se dva mjeseca pred izbore da "osnazuju" nezavisne medije citaj Vaskovica, BN TV i drustvo a pod NVO organizacije vjerovatno im spadaju i sektaši sa Trga Krajine, pardon Davidovog Trga =))

Citat:
Dodik: Američka ambasadorka je ostrašćena i miješa se u unutrašnja pitanja!

Samo dan nakon vanredne konferencije za medije predsjednika Milorada Dodika o USAID-ovim milionima dolara za navodno osnaživanje nezavisnih medija i nevladinih organizacija pred izbore, iz američke ambasade su reagovali navodeći da je riječ o teoriji zavjere.

Dodik odgovorio da je aktuelna američka ambasadorka ostrašćena i da se miješa u unutrašnje stvari zemlje!

Dodik je istakao da se američka ambasadorka uvijek oglašava i miješa u unutrašnja pitanja i dodaje da je to politika stare Obamine administracije i da to nemam nikakve veze sa sadašnjom vlašću Donalda Trampa.

"Novac USAID-a su uvijek ovdje išle kroz Sorošev program, a tako je i sada", rekao je Dodik.

Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić kaže da je potpisivanje sporazuma sa USAID-om jačanje "državnih institucija", da je spoljna politika u nadležnosti BiH i da o tome entiteti ne odlučuju. Međutim, nije dodatno pojasnio zašto onda sporazum nije potpisao ministar inostranih poslova, već ministar finansija i trezora.

Predsjednik Srpske odgovara i kaže da je BiH sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda i da sve iz toga proističe.

"To što je Zvizdić sebi umislio, zato je jesu ove četiri godine propale. Oni su umislili da su neko izolovano ostrvo. Pogledajte šta je on sve obećao i šta je uradio za četiri godine. Ništa, izgubili smo četiri godine. Naravno da mi imamo pravo da utičemo na to. Mi dajemo legitimitet. On nikad ne bi bio predsjedavajući Savjeta ministara da nisu ovi 'luzeri' iz Saveza za promjene odlučili da izdaju Republiku Srpsku i da njemu daju saglasnost", ističe Dodik

https://www.atvbl.com/vijesti/republika-srpska/dodik-americka-ambasadorka-je-ostrascena-i-mijesa-se-u-unutrasnja-pitanja


Ovaj poceo da posta vec pripreljene i vec unaprijed napisane postove, tri poduža posta objavio u istoj minuti

Rastura Dodik vec mjesecima, ali sam sebe. :zubati

Brod tone, misevi bjeze, balon pun vode samo sto nije pukao, a i ta televizija na koju se pozivas linkom (ATV) je samo na korak ka medijskom groblju. Bila jednom jedna Alternativna televizija. Kome su oni sad Alternativa kad ih rezimski tajkuni drze? :neznam

Nisu pripremljeni vec vi pisete puno pa ja pisem isto puno samo prvo da odgovorim svima pa onda objavljujem. Tako vam je to kada spamujete

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Srpsčanin je napisao/la:
LakePlacid je napisao/la:
Rastura ih Dodik na proste faktore ... :smajl034

Ali pazi priče, nasli se dva mjeseca pred izbore da "osnazuju" nezavisne medije citaj Vaskovica, BN TV i drustvo a pod NVO organizacije vjerovatno im spadaju i sektaši sa Trga Krajine, pardon Davidovog Trga =))



Ovaj poceo da posta vec pripreljene i vec unaprijed napisane postove, tri poduža posta objavio u istoj minuti

Ignosiranje tog blećka je sveto pravilo od koga ne postoje izuzeci.

Slusaj svog druga iz sekte da vas vodja Dodik nebi kaznio.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
LakePlacid je napisao/la:
Vecinom i radim, osim onda kada mi je dosadno i kada se šprdam sa istim, ali objavljivanje ovih unaprijed vec napisanih i pripremljenih postova je van svake pameti, tacno pokazuje i dokazuje sta mu je cilj, sa ovim se bukvalno demaskirao, i po svemu administracija ovo definitivno nebi trebala dozvoliti, jer kakva je bit onda foruma? kačiti vec spremne postove?, ludilo batice, ludilo, sta se nece sve vidjeti i procitati ...

Druze, pisi manje i nemoj da spamujes i odmah cu ti odgovoriti. Ovako mora da se probijam kroz kisu i sumu spama da bih odgovorio. Sve sto zelis reci mozes to da uradis i sa mnogo manje praznila i mnogo vise poente, a da pritom napises jako malo. To je odlika pametnog covjeka, a ne pisanje 100-120 redova u postu. Vidi se da ti nije lako, a ni meni cim ti repliciram. Ja nisam vidio forumasa koji jako mnogo moze da pise, a da pritom nista ne kaze. Mnogo pises, a malo to tvoje pisanje ima neku poentu, osim da pokaze koliko imas srazmjeru izmedju kvaliteta i kvsntiteta. Izgleda da kod tebe kvantitet je ubjedljivo u prvom planu.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Srpsčanin je napisao/la:
SNSD i Dodik sa DNS i SP će nesumnjovo dobiti izbore ali je pitanje koliko ubjedljvo.Dvotrećinska pobjeda bi dovela do stabilizacije politički prilika ali sve ispod toga ostavlja prostor Amerikancima,Bakiru i Reufu da finansijskim injekcijama održavaju kvislinške snage u životu a time i vještačku krizu u RS.Potrebna je dakle što ubjedljivija pobjeda patriotskih snaga RS ali brza akcija eliminacije lidera i vrhova stranaka Bakirovog SzP-a.

Neka se Dodik pripremi za neugodnu istinu po njega, a to je da je vodja vec izgubio izbore, a to ce biti i potvrdjeno na istim. Neka pripremi odijelo na pruge posto bas takvo odijelo mu je i potrebno s obzirom na to gdje ce ici nakon izbora. Vodji nema spasa, nema lijeka apoteka, a i pukao je, psihicki, a i uskoro na izborima. Srpska ce se u oktobru spasiti od nakaradnog kriminalnog rezima Milokradeskua.
Strasni dan za Dodika i njegov anti-narodni rezim dolazi. Nema vise, sto je krao krao je, sad je marica na potezu poslije izbora.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Agathonikos je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:

slika

Classic za jednog prolupalog Mektićevca koji ne bira način da hrakne po Dodiku, a kao da bi u toj prolupanosti ispao i duhovit, koristi iste fotomontaže koje koriste Muje i Hase sa Klixa u onoj već legendarnoj bolesničkoj temi o Dodiku čiji se broj stranica mjeri u hiljadama.
Prolupali, jedna od sljedećih faza ti je je Mladić sa rogovima na glavi i mapa Srpske s kosturima i lobanjama, samo je pitanje kad ćeš se prešaltati na nju jer si odavno u tripovima u kojima su i Muje i Hase s te teme a i idol Mektić ti je do grla u njima.

Pripremite se za Dodikov pad koji slijedi na izborima. Bice to najsretniji dan u zivotu stotina i stotina hiljada gradjana RS i BiH. Taj dan ce se slaviti i pamtiti kaosvijetlo na kraju mracnog tunela. Dosta je bilo! Sada postoji sansa da nesto proijenimo. Narodu se stvara idealna prilika da u sto masovnijem broju izadju na izbore. Sto vise izaslih na izbore, to manja sansa da nas sramoti neko poput Dodika. Svice zora, zlatna zora, za Dodika nocna mora. Jos samo oko mjesec i po dana. Gorim od nestrpljenja. Jedva cekam da mu vidim ledja kao i mnogi drugi gradjani RS.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 01:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
LakePlacid je napisao/la:
Ono sto jedino moze biti opasno jeste, uzimanje zdravo za gotovo da ce Dodik tek tako bez ikakvih problema uzeti izbore, po tome vecina glasaca SNSD-a i Dodika mogu ici po devizi - uzet ce on izbore sigurno i bez mog glasa, a ovi izdajnici i placenici, iskreno ne vidim kako ce namaci glasove, Ivanic pred polupraznom salom drzi govor, clanstvo im odlazi a ne vjerujem da ce Mujo glasati kao sto je glasao 2014., Mujica ipak ima problema u vlastitim redovima pa mora izabrati izsmedju SDA-SBB-SDP ...

Hoce uzece, ali malo sutra. Drzavni nivo je Ivanicev teren, dok Zeljkica svima je jadno da nema sanse protiv Vukote Govedarice. Moze vrlo lako da dodje do zamjene uloga, ali za RS, kao i za BiH bi bilo bolje da dodje do pobjede jedne opcije na oba nivoa.

Kriminalci iz SNSD-a nemaju sansu. Previse su ogrezli u kriminal da bi prosli. Mogu proci jedino ako kupe glasove, a sto su i radili 2014 jer za njih nakon svega niko normalan nebi glasao, samo oni sa pticijim mozgom ili partijskom knjizicom ili nekim obecanjem za posao, u zamjenu za namaknuce ulice. :zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 08:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
slika

Šta se dešava?

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 11:34 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
novovrijeme je napisao/la:
slika

Šta se dešava?

Nista, cim se zalis, znaci da si citao. Hvala ti na tome.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 12:18 
Offline

Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46
Postovi: 6791
Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
2016 bila je aktuelna tačnije tek je počela druga faza uklanjanja Dodika od strane Aleksandra Vučića https://www.klix.ba/vijesti/bih/vaskovi ... /161023011
A danas Bursaću,Vaskoviću.Trifunoviću i sl.više ni Vučić ne valja ali da ih neko pita rekli bi da je sad na sceni 3 ili četvrta faza rušenja ili uklanjanja Dodika i da je to proces koji mora da ima svoje etape a sad što taj proces traje tako dugo možda i 20 ili 30 godina ,nije do njih nego do procesa.

_________________
Cura bula a ja mlado vlaše


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 14:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Srpsčanin je napisao/la:
2016 bila je aktuelna tačnije tek je počela druga faza uklanjanja Dodika od strane Aleksandra Vučića https://www.klix.ba/vijesti/bih/vaskovi ... /161023011
A danas Bursaću,Vaskoviću.Trifunoviću i sl.više ni Vučić ne valja ali da ih neko pita rekli bi da je sad na sceni 3 ili četvrta faza rušenja ili uklanjanja Dodika i da je to proces koji mora da ima svoje etape a sad što taj proces traje tako dugo možda i 20 ili 30 godina ,nije do njih nego do procesa.

Pouzdano znam (rijecnikom Dodikove rezimske RTRS, od jedne renomirane institucije koja je zeljela da bude anonimna :D) da Vucic ne moze da smisli Dodika nakon onog "pobacaj" i da ga trpi samo zbog toga sto Dodik predstavlja RS.


_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 23 kol 2018, 15:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Srpsčanin je napisao/la:
2016 bila je aktuelna tačnije tek je počela druga faza uklanjanja Dodika od strane Aleksandra Vučića https://www.klix.ba/vijesti/bih/vaskovi ... /161023011
A danas Bursaću,Vaskoviću.Trifunoviću i sl.više ni Vučić ne valja ali da ih neko pita rekli bi da je sad na sceni 3 ili četvrta faza rušenja ili uklanjanja Dodika i da je to proces koji mora da ima svoje etape a sad što taj proces traje tako dugo možda i 20 ili 30 godina ,nije do njih nego do procesa.


:smijeh Kakav kreten.
I to im je vodja pokreta.

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 03 ruj 2018, 00:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Ova slika koju cete upravo vidjeti govori hiljadu rijeci. Nazvacu je, Srbin po mjeri Alije Izetbegovica. :D

slika

:smajl007

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 03 ruj 2018, 16:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Lako ti je kad imaš pravo veta i blokada Varte. Hajde bez toga.

Citat:
Dodik o granici: Biće kako Srbija kaže

Srna
02.09.2018 14:50

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će, kada je riječ o pitanju granice između Srbije i BiH, biti onako kako Srbija kaže.

"Republika Srpska i Srbija su jedno, ali mislim da je ono što Srbija predlaže funkcionalno i na pravi način je regulisanje te granice. Šta Sarajevo ima sa tim? Koče samo zato što imaju neku formalnu stvar. Bilo bi bolje da jedni druge ne kočimo", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim riječima, ako Republika Srpska ima interes da reguliše svoj problem na granici sa Srbijom sa kojom je u dodiru cijelom dužinom, onda na niovu BiH nema šta da smišljaju već da tako nešto prihvate.

Dodik je istakao da neće kočiti nijedan njihov projekat ukoliko bude izabran za člana Predsjedništva BiH.

"Ako oni pokušaju da zakoče neki naš, suočiće sa onim što do sada nisu vidjeli u organima BiH", poručio je Dodik.

On je dodao da niko ne bi trebalo da osporava ako Republika Srpska hoće da pravi gasovod od Srbije do Banjaluke.

"Ako budete osporavali, nećete dobiti nijedan projekat niti odluku, koja je čak i normalna. Nećete dobiti ni odluku o vremenskoj prognozi", naglasio je Dodik.

On smatra da će se sada na jedan drugi način raditi u zajedničkim institucijama.

"Mi BiH ne doživljamo na način kako je doživljava Savez za promjene, ona je izedenica, a suština, faktor i subjekti političkog sistema su dva entiteta i tri naroda", napomenuo je Dodik.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 03 ruj 2018, 22:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Gospođa Husnija se prepala Dodika. :sad
Kmeči traži pomoć Evropa, Amera bilo koga.
Lijepo je gladati kako se prosječni Musliman plasi Srba a opet hoce da zivi sa Srbima.
Doci ce vam Dodik u Sarajevo i ugasiti svjetlo buhahahahaha :zubati


_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 05 ruj 2018, 18:29 
Offline

Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46
Postovi: 6791
Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=309395

Dodik racuna na dvije trecine poslanickih mjesta.

_________________
Cura bula a ja mlado vlaše


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 06 ruj 2018, 09:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
novovrijeme je napisao/la:



slika




Nije Peručac već Perućac, majka mu stara. Dokle ću ja ići za vama i ispravljati vam gramatičke greške. Pitajte ako ne znate, nemojte se stiditi.


Evo pitajte ove mladiće iz SAJ Srpske i PTJ Srbije koji na Perućcu održavaju združene antiterorističke vježbe, oni će vam rado pomoći.

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 19 ruj 2018, 11:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2018, 14:32
Postovi: 562
Sranje od zivota u BiH, pa kako god okrenes...
Masa uplašenih, nepovjerljivih, izdanih od strane svojih predstavnika, nema mišljenja ni stavova.

_________________
Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 11 lis 2018, 22:17 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Treci bosnjacki clan Predsjednistva BiH.

slika

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 12 lis 2018, 14:26 
Offline

Pridružen/a: 13 stu 2013, 16:10
Postovi: 3044
Ma ja,samo u svim povratnickim naseljima gde su Muslimani vecina Ivanic dobio 80% glasova.U Janji-njihovom delu,Kozarcu itd


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 13 lis 2018, 11:22 
Offline

Pridružen/a: 10 vel 2018, 15:56
Postovi: 2950
Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
Milorad Dodik ima najveci legitimitet stanovnistva BIH, ima 120.000 vise glasova od Komsica i 140.000 vise glasova od Sefika Dzaferovica. Kada bi BIH bila gradjanska Dodik bio bio vodja.

_________________
Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 16 lis 2018, 01:49 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2011, 22:11
Postovi: 7952
Kusturica se vraca u Sarajevo:

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=1456386

:smajl007


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 16 lis 2018, 08:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46
Postovi: 8149
Lokacija: Republic of Srpska
Trpa i ne vadi.

_________________
[img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 341  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: 3AJE6, Dr. Van Nostrand i 274 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO