|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
chichonina
|
|
Naslov: From Canada: Moji se vraćaju u Hrvatsku Postano: 05 tra 2010, 23:55 |
|
|
Odluka je pala Sogor se vraca a ova moja blesava sestra ide za njim i vode djecu u neizvjesnost Jebote ovako nesta moze samo netko bez pameti napraviti i to jos voditi djecu u pokojni Sisak Eto samo da se pohvalim
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 05 tra 2010, 23:59 |
|
|
iz koje zemlje se vračaju ako smijem znati?
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:06 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: iz koje zemlje se vračaju ako smijem znati? Iz Canade,sestra rodjena u Canadi i djeca sva rodjena tu.
|
|
Vrh |
|
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:11 |
|
|
chichonina je napisao/la: Burruchaga je napisao/la: iz koje zemlje se vračaju ako smijem znati? Iz Canade,sestra rodjena u Canadi i djeca sva rodjena tu. neka im je sa srećom u prelijepom gradu na savi, sa rafinerijom
_________________ "1+1=2"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ima li ikoga da se vrati u Herceg-Bosnu?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:16 |
|
|
Citat: neka im je sa srećom u prelijepom gradu na savi, sa rafinerijom Ma da je makar rafinerija ziva a sava bistra ko mulj,kupa jos gora nista nema boljeg nego kad se covjek sam zahebe,ali u to nebi smjela biti umjesana djeca
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:16 |
|
|
chichonina je napisao/la: Burruchaga je napisao/la: iz koje zemlje se vračaju ako smijem znati? Iz Canade,sestra rodjena u Canadi i djeca sva rodjena tu. Mislim da če im biti jako teško, ipak su oni odrasli u "drugom" svijetu, puno sreče im želim...
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:18 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ima li ikoga da se vrati u Herceg-Bosnu? Ima,Vrljici su napravili kucu negdje u Hercegovini
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Moja firma ima jednog klijenta povratnika iz Kanade. Toronto. Ima nekoliko cura, šta su se udale iz Kanade za Hercegovce. I ostale tu. Ljubav je stvarno bila jaka.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: Moja firma ima jednog klijenta povratnika iz Kanade. Toronto. Ima nekoliko cura, šta su se udale iz Kanade za Hercegovce. I ostale tu. Ljubav je stvarno bila jaka. ma da je meni samo naći jednu dobru kanadjanku , odmah bi se odselio u kanadu
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:37 |
|
|
sotto voce je napisao/la: ma da je meni samo naći jednu dobru kanadjanku , odmah bi se odselio u kanadu :zivili Ajde a nebi za koju godinu htjeo nazad na rodnu grudu?
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:39 |
|
|
lider30 je napisao/la: Moja firma ima jednog klijenta povratnika iz Kanade. Toronto. Ima nekoliko cura, šta su se udale iz Kanade za Hercegovce. I ostale tu. Ljubav je stvarno bila jaka. Ljubav kazu da je i sljepa
|
|
Vrh |
|
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:40 |
|
|
chichonina je napisao/la: sotto voce je napisao/la: ma da je meni samo naći jednu dobru kanadjanku , odmah bi se odselio u kanadu :zivili Ajde a nebi za koju godinu htjeo nazad na rodnu grudu? a neznam, ako bi bila lijepa, bogata sa dobrom kućicom i bazenom, zaboravio bi ja rodnu grudu istog trena
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 00:47 |
|
|
sotto voce je napisao/la: Ah To nije ljubav
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 01:55 |
|
|
Nek se vrate , doma je ipak najnaj ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 09:38 |
|
|
sotto voce je napisao/la: chichonina je napisao/la: Ajde a nebi za koju godinu htjeo nazad na rodnu grudu? a neznam, ako bi bila lijepa, bogata sa dobrom kućicom i bazenom, zaboravio bi ja rodnu grudu istog trena To bazen kuca itd ,to nije bitno,a nije bitno ni da je lijepa ,vazno je da je guzata ,sisata i da dobro mjesi
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=GLusVOAzJ0c
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 09:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37897 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Ima li ikoga da se vrati u Herceg-Bosnu? Znaš šta, sad bih te uhvatio onako za vrat i polako stiskao i stiskao. Znaš ti koliko sam ja puta vidio i sreo ljude koji se vraćaju od svakuda (mojih Bosanaca) i kupuju nekretnine po Hrvatskoj i počinju živote. Poneki umirovljenik kupi neku vikendicu na Vlašiću ili slično ali to su iznimke. Zbog stava koji Hrvati imaju prema KSB koji je već proglašen neperspektivnim i umirućim se ljudi ne vraćaju u njega a zašto ne bi? Da se vidi po konkretnim stvarima da Hrvati nisu odustali od Bosne ili barem KSB, i da se BiH ne proglašava toliko nakaradnom državom, mnogi bi se vratili i u Bosnu. Sigurno je bolje u Vitez ili Kiseljak doći živjet nego u kancerogeni Sisak. A pogotovo ako bi se pokazalo da se računa na Travnik bi ljudi i u njega dolazili te ne bi bilo "izgubljeno". Ali neka ste vi najpametniji... Hebe vam se, dobro vam u Hercegovini, a cvilite višestruko više od nas. Mi ne bi kopiju Hrvatske države u nekim malim enklavicama, KSB bi se mogao razvit u "državu" Hrvata Bosne samo tome treba dati podršku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 10:02 |
|
|
Čim mi se po glavi pođu motati misli da odem iz HB, odma me nešto pođe u stomaku "žigat",...
Ja bez ovog zraka, vode i naroda nemrem diHat, a ko more sa srićom mu bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 10:18 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Čim mi se po glavi pođu motati misli da odem iz HB, odma me nešto pođe u stomaku "žigat",...
Ja bez ovog zraka, vode i naroda nemrem diHat, a ko more sa srićom mu bilo. Mene žiga još uvijek, i nakon evo 18 godina, pola života... A gdje ćeš, kud ćeš, u Mostaru mi je isto kao i u Zagrebu, u središnju Bosnu (?) nisi siguran hoće li ostat izvan Trećeg ako ga formiraju. Da djecu vodim na obuku Talibanima?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 13:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Čim mi se po glavi pođu motati misli da odem iz HB, odma me nešto pođe u stomaku "žigat",...
Ja bez ovog zraka, vode i naroda nemrem diHat, a ko more sa srićom mu bilo. Mene žiga još uvijek, i nakon evo 18 godina, pola života... A gdje ćeš, kud ćeš, u Mostaru mi je isto kao i u Zagrebu, u središnju Bosnu (?) nisi siguran hoće li ostat izvan Trećeg ako ga formiraju. Da djecu vodim na obuku Talibanima? Talibanima ? Dje ces bolan da neces u Avganistan?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=GLusVOAzJ0c
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 13:54 |
|
|
Beton je napisao/la: Talibanima ? Dje ces bolan da neces u Avganistan? Ma jok, mislio u šeher samo ne znam jesu li puno prešli broj od 100 džamija. Majke ti, i vi Šeherani se kao podsmjehujete tvrdim Erama, nazivate ih primitivnim, seljacima i ujama, a u vlastitoj čaršiji vam vladaju polutalibani svih vrsta ali ih kao tolerirate jer su "probosanski"... Levata puna Bosna, a i Hercegovina...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Beton je napisao/la: sotto voce je napisao/la: To bazen kuca itd ,to nije bitno,a nije bitno ni da je lijepa ,vazno je da je guzata ,sisata i da dobro mjesi Može i bez cenzure, ako ima dice što ovo čitaju...čiko želi reći da želi da mu žena dobro mjesi...pitu
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 14:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
chichonina je napisao/la: Odluka je pala Sogor se vraca a ova moja blesava sestra ide za njim i vode djecu u neizvjesnost Jebote ovako nesta moze samo netko bez pameti napraviti i to jos voditi djecu u pokojni Sisak Eto samo da se pohvalim Čestitke i svaka čast. Vjerujem da nije tako crno kao zamišljaš, ima i dobrih i loših stvari.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 15:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ima li ikoga da se vrati u Herceg-Bosnu? Hm, pa ako baš inzistiraš...jedan poznanik se vratio s tri komada....a pouzdano znam za još jednog koji će ga slijediti u narednim godinama, također s tri komada (za sad )...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moji se sele u Hrvatsku Postano: 06 tra 2010, 15:07 |
|
|
ivica je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ima li ikoga da se vrati u Herceg-Bosnu? Hm, pa ako baš inzistiraš...jedan poznanik se vratio s tri komada....a pouzdano znam za još jednog koji će ga slijediti u narednim godinama, također s tri komada (za sad )... Koji im je razlog za povratak, ako nije tajna? Je li doista sve upakovano u "ljubav prema zavičaju"?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|