|
|
Stranica: 50/187.
|
[ 4660 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 22:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
dudu je napisao/la: kakvo gaženje Turaka, ne pamtim ovakvu Dinamovu utakmicu. šteta da im nismo zabili 6, 7 komada, moglo se. atomski nogomet, proljeće u Europi, osvajamo EL.  Ajme, kakva dominacija Bosnjaka u Dinamu...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63103 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Za Dinamo je uvijek vrijedilo nema stranca do bosanca, u našem sistemu i Bošnjaci prosperiraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 23:15 |
|
|
|
Izete Turcine, pusim ti kurcine !!!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 23:26 |
|
|
|
Herceg Bosna je zapocela dominaciju veceras - Ivan Sunjic (Zenica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 23:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Za Dinamo je uvijek vrijedilo nema stranca do bosanca, u našem sistemu i Bošnjaci prosperiraju. Amen Dule, svaka ti je ko u Njegosa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 21 ruj 2018, 12:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Herceg Bosna je zapocela dominaciju veceras - Ivan Sunjic (Zenica) Mislim da je i on od Kaknja (Kraljeva Sutjeska), ALI nisam siguran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 21 ruj 2018, 12:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44072 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Amiđa je napisao/la: Ajme, kakva dominacija Bosnjaka u Dinamu... Ajme kakvo gaženje Turaka od poturica, hrvatsko cvijeće gazi braću bez milosti. Dominirat će Bošnjaci i u sred Carigrada kad Hrvati sviraju koračnicu. Nego koga si ti simpatizirao braću Bošnjake u Dinamu ili braću Turke u Feneru? Koja pobjeda, koje razvaljivanje Osmanlija i turskog ponosa, Dinamo gazi kao i Zrinjski na bošnjački pogon, Bjelica je čudo napravio 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 21 ruj 2018, 13:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Nego koga si ti simpatizirao braću Bošnjake u Dinamu ili braću Turke u Feneru? Sta mislis za koga navija suncokret ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 21 ruj 2018, 18:03 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
daramo je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ajme, kakva dominacija Bosnjaka u Dinamu... Ajme kakvo gaženje Turaka od poturica, hrvatsko cvijeće gazi braću bez milosti. Dominirat će Bošnjaci i u sred Carigrada kad Hrvati sviraju koračnicu. Nego koga si ti simpatizirao braću Bošnjake u Dinamu ili braću Turke u Feneru? Koja pobjeda, koje razvaljivanje Osmanlija i turskog ponosa, Dinamo gazi kao i Zrinjski na bošnjački pogon, Bjelica je čudo napravio  Ajme meni, daramenko moj. I ja i Hajrovic simpatiziramo Galatasaray. Hajrovic je tamo igrao. Mene za dinamo zabole ona stvar, nikada ne bi mogao navijati za klub kojem je emblem sahovnica. Mene zanima napredak Gojaka, spomenutog Hajrovica i Dilavera.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 21 ruj 2018, 20:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44072 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nadam se da će ih tako simpatizirati i u uzvratu u Carigradu.
Dok su pod hrvatskom uljudbom nema straha, kao niti za repku BiH dok je vodi Hrvat. Pod Hrvatima možete samo napredovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 22 ruj 2018, 11:31 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Što je stadion bio poluprazan (bar bi se reklo po snimku)? Je l' opet neki bojkot navijača?
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 22 ruj 2018, 12:00 |
|
|
|
bojkot kod djela navijača sigurno još postoji jer uprava Dinama i dalje nije promjenjena, ali glavni dio se vraća, samo taj proces ide izuzetno polako jer je navijačka kultura i kultura odlaska na Dinamove utakmice u rasulu već gotovo 10 godina. trebat će još neko vrijeme da se stvari vrate gdje su bile do 2008. godine, ali ide nabolje. sjajan rezultat Dinama u Europi bi to sigurno ubrzao, stvorila bi se euforija.
paradoks je da je atmosfera bila puno bolja i pozitivnija na ovoj utakmici protiv Fenera nego onoj protiv YB kad je bio krcat stadion, pritom mislim na atmosferu prije i na početku utakmice, ne nužno vezano za bolji rezultat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 22 ruj 2018, 18:46 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Što je stadion bio poluprazan (bar bi se reklo po snimku)? Je l' opet neki bojkot navijača? 17 000 navijača je dobro za Dinama, UEFA je smanjila kapacitet na 20 000 zbog sigurnosnih razloga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 13:19 |
|
|
|
Atmosfera je bila odlicna bez obzira na 17-18.000 posjetu. A ako izvuku sad u gostima kod Anderlechta i Spartaka 4 boda, prva sljedeca domaca bi bila de facto potvrda proljeca i krcat Maksimir ko nekoc na Werderu ili Arsenalu s perverzija atmosferom.
Bez obzira na godine ratovanja i trovanja odnosa s navijacima, stvari ce se vratiti neminovno na svoje. Mamic i ostatak bagre koju je dovukao u klub ce odjebat, bar ovi s kljucnih pozicija. It takes time. Al napokon nam je sada vrijeme saveznik u odnosu na prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 13:25 |
|
|
|
oni su gotovi. Mamića nema već 3 mjeseca, sad ga još zovu, ali on će odgađati zatvor u BIH godinama pa će na kraju biti uhićen, sve podsjeća na Glavašov slučaj, naposlijetku će se vratiti u Hrvatsku, kroz cca. 10 godina ako će kaznu izdržavati u BIH i više ništa neće biti isto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 13:29 |
|
|
|
On i dalje vuce konce no njegova moc je vec osjetno manja a s protokom vremena i novih sudskih procesa ta moc galopura ravno prema nuli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 14:03 |
|
|
|
Kako zaba ovo podnosi? Jednostavno ne mogu da zamislim sebe kako godinama i godinama pobožno podržavam likove kojima i rođena majka ima moralne dileme da li ih treba podržavati, i onda ti se ceo smisao života sruši kao most u Bolonji. A što je najgore, 99% naroda, onih istih za koje je religiozno verovao da dele njegovu veru u genijalnost braće pod krivičnom prijavom, slave njihov krivični postupak kao da je Hrvatska pobedila u finalu. Iskreno mi ga je žao i iskreno mu se smejem u isto vreme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 14:37 |
|
|
|
Hahah, cujem da si dzanketa, ocigledno depresivan i hranis se tudjom patnjom pa si se i sada dosao malo nahraniti. Pitam se da li da ti ne odgovorim jer bez obzira na sve gladnoga treba nahraniti , ili da ti odgovrim i suocim sa cinjenicama , sto je dugorocno ipak bolje u takvim situacijama.
ZM je hrvatski nogomet , pogotovo dinamo, preuzeo u stanju sluzbenog bankrota, a hrvatski nogomet, reprezentaciju i dinamo, ostavio u najboljem stanju u njegovoj povijesti. Ukoliko ne pratis hr nogomet, nego se javljas iskljucivo kako bi nahranio svoju glad, a povrsno si informiran na ovom forumu, dakle cinjice koje navodim ti potvrdjuje nedvosmisleno i sami Debos Pedercic.
Znaci nedvojbeno mozemo zakljuciti kako je upravo i doslovno sve ono sto sam ja iskljucivo cinjenicama i brojkama prokazivao ovdje, da je sve to apsolutna istina.
E sad zasto i kako si ti mene povezao sa nekakvim jadima , podnosenjima ili dilemama, pogotovo necijim sudskim procesima, koji usput receno jos nisu zavrseni, meni nije poznato jer se ja u pravo, a pogotovo kriminal jako slabo razumijem i o tome doslovno nikad nisam pisao. Tim vise sto nisam imao, kao niti bilo tko drugi ovdje pa ni u opcenito u medijima, nikakve mogucnosti da dobijem informacije toga tipa, a temeljem priprostih naklapanja ne donosim svoje sudove niti tome pridajem paznju.
Tako da krivo procjenjujes mene , pristrano se referirajuci kroz gledanje kroz sebe, na nacin da si ideoloski ili spoznajno uokviren pa ako neko npr valja u nogometu ili je tebi simpatican da je on odmah dobar i u svemu ostalome. A to jednostavno nije tako. ZM je fantastican menadzer u nogometu, snazno je podigao hr nogomet i ja sam o tome pisao, a je li on dusa ili ljiga od covjeka, ja o tome jednostavno nemam dovoljno informacija niti me to interesira, za svaki kriminal postoje nadlezne i obucene sluzbe.
Evo ja ipak vjerujem da sam ti barem malo pomogao , mada ti sad to ovaj momemnat tako ne izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 14:53 |
|
|
|
Ja se nisam obratio tebi da mi se ispovediš u tri toma tvrdo povezane knjige, nego pitao PCM-a šta on misli o tvom trenutnom psihičkom stanju, pošto, kao ljudsko biće, nisi kompetentan da daješ mišljenje o tome, jer si pristrasan. To je npr razlog zašto doktori ne leče same sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 15:00 |
|
|
|
Dobro, nisi se obrati meni, ali se ja obaracam tebi, jasno sam i naveo zasto i dobro predposatvio kako ti se to ovaj momentan nece svidjeti, ali opet kao sto sam rekao u odredjenim situacijama treba gledati dugorocnu korist. Bez obzira sto ti akutno stanje ostavlja uvjernje kako se tebi ljudi trebaju obracati samo onda kada ti to odobris, dakle hocu reci "dugorocno" je ono na cemu je ovdje naglasak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 15:17 |
|
|
|
Ma slobodno se ti meni obraćaj, nije ovo moj forum, samo ti kulturno skrećem pažnju da mi tvoje obraćanje toliko ništa ne znači, da ga nisam ni pročitao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 15:26 |
|
|
|
Vau, ti si nekj opak frajer, niti ne treba citati, bez citanja elaborira necije stavove, a druge propitkiva o emocionalnom stanju istih ljudi koji ga uopce ne interesiraju( vjerovatno je to sada i istina jer interes prestaje onda kada se uoci da nema tu hrane za njegovu glad, cime nastupa i povlacenje ) Znaci pravi hinjo. Ali mislim da ti spominjana sredstva nisu dugorocno dobar lijek. Bolje bi ti bilo da se pofajtas dostojanstveno, dobijes malo na muskosti i vidjetces da ce se i glad znacajno smanjiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 15:54 |
|
|
|
Mene ne zanimaju tvoji stavovi, jer su mi poznati. Imao sam zadovoljstvo da se upoznam sa njima u svakom od tvojih nekoliko hiljada postova
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 16:07 |
|
|
|
Ovo ti sad cak i vjerujem, jer kao sto si spominjao i kao sto smo ustanovili , tebe interesiraju moje ili bilo cije emocije ukoliko nanjusis da ima ikakve sanse da one bude nepovoljne, jer to ti je hrana, ne. I kako si sad ustanovio da od toga nema nista, tvoj interes naglo prestaje...ali da se ne ponavljamo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 23 ruj 2018, 16:12 |
|
|
|
Ne prestaje. Pitanje stoji. A u ovom postu si sam odgovorio na njega, iako toga nisi svestan. Međutim, pitanje i dalje stoji, jer me tvoje mišljenje o samom sebi ne zanima, zato što nije realno, niti može da bude realno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|