|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 382 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hara
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri srp 17, 2019 11:13 am |
|
|
Sta bi sa onim hultimatumom?
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri srp 24, 2019 7:48 am |
|
|
Tanaaaaaaa Stigao je dan hapelcije. Istekao je ultimatum od pola godine, Ćetnici se huopšte nisu popravili, ne slušaju, kurcu ne valjaju. Ćekamo Bakirovu konferenciju za stampu. Obićno bude oko 12 sati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet srp 26, 2019 6:26 pm |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet srp 26, 2019 6:56 pm |
|
|
Veceras u 18:00 podnosenje hapelacije! 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet srp 26, 2019 9:46 pm |
|
Pridružen/a: čet kol 02, 2012 10:47 am Postovi: 18451 Lokacija: Stolni Grad
|
Hadžija Konaković izaziva Bakira da podnese apelaciju. Ili može biti da su se Srbi popavili.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 12:31 am |
|
|
Где је апелација !!!?? Јели !!!!!??
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 9:09 am |
|
|
Sto su se usutili nasi islamizirani clanovi foruma? Sta se prica po dzamijama? Kad ce hapelacija. Na drugom forumu gradzani kazu da su u Bakirovom dzematu naculi da ce hapelacija biti podnesena jutros u 8 sati. Dajte hapelaciju drugovi, sto ste pičkice? Alah vas gleda...
|
|
Vrh |
|
 |
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 9:13 am |
|
Pridružen/a: uto svi 21, 2013 4:03 pm Postovi: 971 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
novovrijeme je napisao/la: Sto su se usutili nasi islamizirani clanovi foruma? Sta se prica po dzamijama? Kad ce hapelacija. Na drugom forumu gradzani kazu da su u Bakirovom dzematu naculi da ce hapelacija biti podnesena jutros u 8 sati. Dajte hapelaciju drugovi, sto ste pičkice? Alah vas gleda... Dodik se popravio, MERHABA AKSER!
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 10:34 am |
|
|
Mošnjačka logika na djelu, naziv republike srpske je po njima neustavan, iako je kao takav definiran daytonom i ustavom. Znači po njima je sam ustav neustavam. Islamska logika.
|
|
Vrh |
|
 |
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 10:40 am |
|
Pridružen/a: uto svi 21, 2013 4:03 pm Postovi: 971 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
horus je napisao/la: Mošnjačka logika na djelu, naziv republike je po njima neustavan, iako je kao takav definiran daytonom i ustavom. Znači po njima je sam ustav neustavam. Islamska logika. BiH nema Ustav(isti je davno izgubljen/ukraden) vec DUH DEJTONA! 
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 12:25 pm |
|
|
Predomislili su se ipak im ne smeta naziv Republika Srpska
_________________ Odnosi u Federaciji ukratko - Jaran vs Remzo
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 12:31 pm |
|
Pridružen/a: čet kol 02, 2012 10:47 am Postovi: 18451 Lokacija: Stolni Grad
|
Ili će biti da su se usrali Dodika Silnog nakon što im očitao lekciju i srušio san o bosanskom moru. Popravio se bolan Dodik, ne smeta im više Srpska, trenutno im smeta samo Hrvatska s onom kineskom mosturinom.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 1:30 pm |
|
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 11:48 am Postovi: 90248 Lokacija: White privilege
|
Putuj hapelacijo, i ne naginji se kroz prozor.
_________________ Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995. Zatvorske kazne za sve koji negiraju genocid na 1.5 milijuna Armenaca. Biden je Allah, a Inzko Muhammad.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 2:51 pm |
|
|
Umjesto Mukadese Apelacije Bakir je odlučio kukati (i puno lagati) pred mikrofonima. post1205991.html#p1205991
_________________ Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995. Zatvorske kazne za sve koji negiraju genocid na 1.5 milijuna Armenaca. Biden je Allah, a Inzko Muhammad.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 3:55 pm |
|
|
Ja se već pomalo brinem za hapelciju... Nemoguce da su Bakir i Muslimani takve pičke i da su se prepali reakcije iz RS. Možda su Velikoćetnici hukrali hapelaciju? Bakire javi se. HA-PE-LACIJA! HA-PE-LACIJA! HOĆEMO HAPELACIJU!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 5:06 pm |
|
|
_________________ Jahve mi je svjetlost i spasenje: koga da se bojim? Jahve je štit života moga: pred kime da strepim?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 7:19 pm |
|
|
Bakir je postao kolektivna sramota svih muslimanskih političara da ga više i ne kritiziraju javno. Stil šuti možda se neće primjetiti koliki smo imbecili.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sub srp 27, 2019 8:03 pm |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja se već pomalo brinem za hapelciju... Nemoguce da su Bakir i Muslimani takve pičke i da su se prepali reakcije iz RS. Možda su Velikoćetnici hukrali hapelaciju? Bakire javi se. HA-PE-LACIJA! HA-PE-LACIJA! HOĆEMO HAPELACIJU! Nas ima kako rekoste milion i picke smo po vama, sta tek reci za vas kojih ima 8x vise a jos niste ostvarili ideju nezavisnosti. Sta se ceka?
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri ruj 11, 2019 11:20 am |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri ruj 11, 2019 11:43 am |
|
|
Ko se sjeća Bajine najave da ima spremljen scenario, da će nastati haos nakon 5-og. Doduše Čovića se i ne sjećamo on je privržen i optimističan vječito.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri ruj 11, 2019 11:45 am |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Ko se sjeća Bajine najave da ima spremljen scenario, da će nastati haos nakon 5-og. Doduše Čovića se i ne sjećamo on je privržen i optimističan vječito. Mislis da nece nastati haos? Ja koliko vidim to je jos aktuelno. Jeste li poslali ANP? Prisjecamo se hapelacije i manjka muda Muslimana. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: sri ruj 11, 2019 3:26 pm |
|
|
Takođe prisećamo se gej parade u Sarajevu koja je prošla kao da je bila u San Francisku.Muda im ko grašak.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet ruj 13, 2019 7:29 pm |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: horus je napisao/la: Mošnjačka logika na djelu, naziv republike je po njima neustavan, iako je kao takav definiran daytonom i ustavom. Znači po njima je sam ustav neustavam. Islamska logika. BiH nema Ustav(isti je davno izgubljen/ukraden) vec DUH DEJTONA!  A nadustavno pravo?ALAHUAKBAR!
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet ruj 13, 2019 7:31 pm |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja se već pomalo brinem za hapelciju... Nemoguce da su Bakir i Muslimani takve pičke i da su se prepali reakcije iz RS. Možda su Velikoćetnici hukrali hapelaciju? Bakire javi se. HA-PE-LACIJA! HA-PE-LACIJA! HOĆEMO HAPELACIJU! Predaj predaj Bakire nek je i ko salveta!
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: SDA će kroz Ustavni sud BiH preispitati naziv entiteta Republika Srpska Postano: pet ruj 13, 2019 7:33 pm |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja se već pomalo brinem za hapelciju... Nemoguce da su Bakir i Muslimani takve pičke i da su se prepali reakcije iz RS. Možda su Velikoćetnici hukrali hapelaciju? Bakire javi se. HA-PE-LACIJA! HA-PE-LACIJA! HOĆEMO HAPELACIJU! Nas ima kako rekoste milion i picke smo po vama, sta tek reci za vas kojih ima 8x vise a jos niste ostvarili ideju nezavisnosti. Sta se ceka? Pa majmune da iselite jednom trecinom pokrstite se drugom a da koristimo jeftinu radnu snagu zadnju trecinu.Zadnji put smo ispali necivilizirni ;)
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|