|
|
Stranica: 27/32.
|
[ 779 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 13:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 13:57 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: horus je napisao/la: Brini se ti radije za Srbiju. Da Srbija nije ušla u kolo s "braćom" te nesrećne 1918. danas ne bi bilo nikakvog razloga za brigu. Žali se svojim pobjeguljama u Londonu, usput pitaj di je zlato. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:00 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ti si Srbin koliko sam ja Litvanac. Neka ga, možda bi voleo čovek da bude Srbin..
_________________ Zarada bitcoina: https://freebitco.in/?r=3063997
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:01 |
|
|
horus je napisao/la: Žali se svojim pobjeguljama u Londonu, usput pitaj di je zlato.  Pa ja o njima i pričam, oni su nas i uvalili u tu kaljugu, oni i njihovi mentori u Londonu, vi ste odigrali pametno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:05 |
|
|
|
Uzeli vam HB i dali Hrvatsku.Hoćete HB vratite RSK.Ne možete i jedno i drugo.DGG ide nama ostalo muji i hasi.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:10 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Uzeli vam HB i dali Hrvatsku.Hoćete HB vratite RSK.Ne možete i jedno i drugo.DGG ide nama ostalo muji i hasi. Jesi napravio generalku na traktoru? Trebaš bi spreman za juriš na drvar!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:10 |
|
|
|
Čuj oni će rokati po Vukovaru i Zagrebu ako uđemo u Srpsku, to on misli na Drvar.
Šta ti misliš da Vulinova kćer neće platiti ili Vučić skupa s vašim kompleksašima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:13 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Uzeli vam HB i dali Hrvatsku.Hoćete HB vratite RSK.Ne možete i jedno i drugo.DGG ide nama ostalo muji i hasi. Zašto nebi uzeli sve? Zašto nebi ugasili Srpsku nakon što proslavimo Oluju i onda Muji damo Srpsku a nama ostatak?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:23 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Uzeli vam HB i dali Hrvatsku.Hoćete HB vratite RSK.Ne možete i jedno i drugo.DGG ide nama ostalo muji i hasi. dobar plan, imam ja još bolji, zapadno od brčkog nama, trokutistan + istočna RS + sandžak mujama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Pokušaj proslave okupacije i progona Drvarčana je provokacija. Zašto kmečite kad Džaferović slavi u Bugojnu, a ovamo hoćete to isto? politika/d-aferovi-se-ponosi-bosnja-kim-zlo-inima-nad-hrvatskim-ivljem-u-bugojnu-t17616.htmlČavara je rekao da nisu planirali nikakvu provokaciju u Drvaru. Da su mediji izmislili, vjerovatno sarajevski. To sto par ovih hrvatskih forumasa od drveta ne vide sumu, i sto su se usrali od Srba ili imaju urodjenu mrznju prema Srbima je drugi par opanaka. Hrvatska politika nije bas toliko glupa pa da ne vidi da moze od Srba imati samo korist. Nije istina. Livanjski HDZ je usvojio inicijativu za centralnu proslavu "oslobođenja" Drvara. Citat: Naime, Kantonalni odbor HDZ-a BiH Livno usvojio je inicijativu o obilježavanju 24 godine od ''oslobođenja Bosanskog Grahova, Glamoča i Drvara''. Ranije su iz HDZ-a Livno rekli kako se radi o vojnoj pobjedi i oslobodilačkim akcijama koje su donijele mir i završetak rata na području Bosne i Hercegovine, što treba dostojanstveno obilježiti. ''Moja inicijativa otišla je prema Hrvatskom narodnom saboru. Hrvatski narodni sabor ima svoje Glavno vijeće, u sklopu toga djeluje i Odjel za branitelje HVO-a i domovinskog rata i mi smo tu ulogu prepustili našem političkom vrhu. Ovdje se ne radi samo o HDZ-u. Očekujem da u tome sudjeluje i ministarstvo odbrane sa jednom vojnom postrojbom, s jednom počasti koja se odaje”, kaže Ile Krezo iz HDZ-a BiH. - Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/vijesti/politi ... ala/284847To što su posle demantovali svoje namjere da ne ispadne da su se povukli pred Dodikom i Vučićem je njihov problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:30 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ti si Srbin koliko sam ja Litvanac. Odjebi !
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:31 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ajde. Pa nisu li onda Drvar,Grahovo,i Glamoč razmijenjeni za Posavinu ? Šta bi ti sad ? Rat ? Koju Posavinu kad su tamo Hrvati samo ponegde imali većinu, i to relativnu. A eno ih drže neke delove i danas. Svojevremeno je onaj narkoman Drašković imao dobar predlog rešenja krize u SFRJ. Istočna Slavonija, Baranja i Zapadni Srem- Srbiji Bosanska Posavina- Hrvatskoj Zapadna Hercegovina- Hrvatskoj Kninska Krajina, Kordun i Banija- Bosni Delovi Srednje Bosne- Hrvatskoj Deo Zapadne Slavonije- Bosni I onda bismo dobili u tada još uvek Jugoslaviji jednu republiku koja bi bila etnički čista i mogla bi da se otcepi kad god hoće bez kapi prolivene krvi, a u drugoj, u Bosni bismo imali nekih pola-pola Srba i Muslimana, koji bi morali da se dogovaraju i da se preganjaju jedni s drugima, ko im je kriv kad se ne mogu lako etnički odvojiti. Imam i ja dobar prijedlog pazi sad ovo: Slavonija, Baranja , Srijem, plus čitava BiH Hrvatskoj Mujama Sanđak Albancima Kosovo A Srbiji pašaluk Zvuči dobro?
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:32 |
|
|
|
Čuj hrvatska vojska bi izazvala "reakciju Srbije" pa bi rokali po Vukovaru i Zagrebu, šta misliš da mi nebi ušli u Vojvodinu?
Nema ti više JNA Mujadine i Kačamak
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:38 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Čuj hrvatska vojska bi izazvala "reakciju Srbije" pa bi rokali po Vukovaru i Zagrebu, šta misliš da mi nebi ušli u Vojvodinu?
Nema ti više JNA Mujadine i Kačamak Ajde i to da vidimo. Lako ćeš ti ući, nego u kom obliku ćeš iz Vojvodine izaći. Hoće li tе mater prepoznati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:40 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: Neka ga, možda bi voleo čovek da bude Srbin.. To bi ti volio da budeš Srbin,al imaš previše turskih gena. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:44 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: To bi ti volio da budeš Srbin,al imaš previše turskih gena.  A koji su to turski geni?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:51 |
|
|
Sds botovi u akciji, očito je sjela dnevnica kombinovanom, traktoristi i muji... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:51 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: A koji su to turski geni? Pa tvoji. Nisu turci spavali s mojom prababom,nego s tvojom. Zato i ne čudi što se zalažes za saradnju s njima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 14:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: ccaterpillar je napisao/la: A koji su to turski geni? Pa tvoji. Nisu turci spavali s mojom prababom,nego s tvojom. Zato i ne čudi što se zalažes za saradnju s njima. Franjo, Franjo, nikad krajiški Srbi ne bi ovakve gnusnosti spominjali istočnim Srbima. Zašto glumiš nešto što nisi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:03 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Pa tvoji. Nisu turci spavali s mojom prababom,nego s tvojom. Zato i ne čudi što se zalažes za saradnju s njima. Franjo, Franjo, nikad krajiški Srbi ne bi ovakve gnusnosti spominjali istočnim Srbima. Zašto glumiš nešto što nisi? Čovijek govori istinu, svi vi krajiški ste utekli iz Srbistana u Hrvatsku kako bi pobjegli od Turske čizme. I Franjo vas nakon 300. godina vrati kući u domovinu a vi se još ljutite na njeg. 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Pa tvoji. Nisu turci spavali s mojom prababom,nego s tvojom. Zato i ne čudi što se zalažes za saradnju s njima. Turaka iz Male Azije se naselilo po Balkanu otprilike koliko i Ameri danas. A onome iz Stambola je padalo na pamet da ide u ove vukojebine koliko i danas onome iz Beča ili Minhena, stvari su bile obrnute, Srbi su išli za Stambol, Turaka i danas u državi Turskoj ima jedva preko pola, ako ih i toliko ima. A tek u Osmanskom Carstvu, koje niti se zvalo Turska niti je bila država Turaka koliko ih je bilo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Čovijek govori istinu, svi vi krajiški ste utekli iz Srbistana u Hrvatsku kako bi pobjegli od Turske čizme. I Franjo vas nakon 300. godina vrati kući u domovinu a vi se još ljutite na njeg.  Vi Hrvati niste ni čekali Osmanlije, zapalili ste prema Beču i Nemačkoj odmah. Nešto slično kao danas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:10 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: weasel je napisao/la: Čovijek govori istinu, svi vi krajiški ste utekli iz Srbistana u Hrvatsku kako bi pobjegli od Turske čizme. I Franjo vas nakon 300. godina vrati kući u domovinu a vi se još ljutite na njeg.  Vi Hrvati niste ni čekali Osmanlije, zapalili ste prema Beču i Nemačkoj odmah. Nešto slično kao danas... Kako ti ponosno pričaš o osmanlijama, pomislio bi čovijek da si neki sebehudin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shodan
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:13 |
|
|
|
To je sada Hrvatsko. Zašto vam smeta toliko DGG izgubili ste fair and square?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 15:15 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Franjo, Franjo, nikad krajiški Srbi ne bi ovakve gnusnosti spominjali istočnim Srbima. Zašto glumiš nešto što nisi? Protiv koga su Krajišnici ratovali na vojnoj granici,nego protiv turaka ? I sad se ti zalažes za saradnju s njima,i još mene učiš šta znači bit pravi Srbin. Ma nemoj ! Imaš još šta "pametnog" napisat ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|