|
|
Stranica: 32/45.
|
[ 1114 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:03 |
|
|
|
Parole i zastave su slične onima iz 92', samo što se sada uglavnom bune rodbina onih koji su ubili ove kojima se danas služi misa. Da se njih pita ne bi ih se ni pokopalo kao što nije ni onda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Pa dobro, treba ih njegovat. Jednog dana, kad ostanu sami poklat će se komunisti i islamisti. U tom slučaju navijam za komuniste. Mislim da to oni pokazuju zube jedni drugima. KC i Bleiburg su tu samo kulisa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:04 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3981 Lokacija: Stolni grad
|
|
Policija u Sarajevu legitimisala djevojku s transparentom "Ustaše su fašisti". Sjetili se u MUPu ko su im bili djedovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:06 |
|
|
Marten je napisao/la: 600-700. Ostali ipak mrze više Srbe.  Ovi mrze vjernike to je posebna kasta, bilo je u ovoj skupini i Srba a Jugoslavena najviše. Možda baš i Srba nije bilo previše jer nekako mislim da oni nebi na protest sa muslimanima zajedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kak će ih Corona lijepo pokositi. Bit će uživanje pratiti vijesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:41 |
|
|
|
Skenderagić: Antifašisti su iz Sarajeva poslali jaku poruku, zabrinjava nas šutnja Evrope
Prevedeno sa arapsko-bošnjačkog:
Skenderagić: Hantifašisti su iz Sarajeva poslali jaku poruku, zabrinjava nas što Europa kuži da smo radikalni takijaši ---------------
Danas se Rusi uspjeli infiltrirati u Sarajevo. Prepuno slika Josipa Broza i komunističkih parola i znakova. Već sjećate se da su ovako šizofreni bili kad su protestirali pred početak rata pa ih snipers potamanili sa nebodera ? ----------------- Primjetim muslimanija na Klix ispuhala u komentarima. Bilo im malo previše komunizma za vidjeti danas. To ide kontra islama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:51 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: Skenderagić: Antifašisti su iz Sarajeva poslali jaku poruku, zabrinjava nas šutnja Evrope
Ta Europa danas zajednicki odaje pocast nevinim zrtvama rata, u sto su ukljuceni i njemci kao sudionici odavanja pocasti i kao oni ciji su pripadnici zrtve rata, dakle njemacki vojnici). To lubenica (crveno-zelena) idoloska banda ne moze pojmiti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 15:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Primjetim muslimanija na Klix ispuhala u komentarima. Bilo im malo previše komunizma za vidjeti danas. To ide kontra islama. Allahov "antifašista":Citat: gooUser1588969664 Ponovno jadne provokacije režirane od strane nemoćne velikohrvatske politike u BiH, pokušavaju isprovocirati žrtve ustàskog terora održavanje mise ni manje ni više nego u Sarajevu i prikazati SEBE UGROŽENIMA, a SLOBODARSKO Sarajevo kao fašističko! Pokušavaju isprovocirati lidera Bošnjaka Bakira kojem su dvoje dajdži ZAKLANI u Jasenovcu od strane hrv fašista kako bi isprovocirali anticivilizacijski "Izborni Zakon". Citat: gooUser1588969664 Komunističke petorake, OVO NIJE MOJE SARAJEVO!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45561 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Udri Bošnjo šumadijsko kolo, imaju iskustva s Grand parada.  Što nisu tako pjevali JNA, nego pucali na jugoslovensku armiju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:04 |
|
|
|
Komentari muslimana se totalno okrenuli protiv "antifašista". Samo ih treba pustiti na miru i ne petljati se u tu šizofreniju, kažem vam ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:10 |
|
|
Amina je otkrila svoj identitet. Mora sad seliti iz Sarajeva. Citat: Aminna Trle 2 hrs · Evo da Vam se obratim i ja lično. Mnogi su me na druptvenim mrežama okarakterisali kao nekulturnu, nepismenu, nevaspitanu, da me treba objesiti, da sam povela neko kolo kojem ne znam ni ime, ali Vi znate i znate šta je FAŠIZAM i šta su ti ljudi uradili ovom gradu Sarajevu u kojem sam odrasla. Vi ste kao takvi ostali u kućama, a ja koja Titu i Jugoslaviju nisam vidjela sam izašla da FAŠISTIMA kažem ne. Oni su sebi dali za pravo da dođu u moj grad slaviti zločince, ja sam sebi dala za pravo da kažem NE FAŠIZMU I DA OSPORIM ISTI, jer je ova država i ovaj grad sam po sebi doživio svega i sad pored svih problema koje slažem se imamo u Bosni, trebaju mi još i FAŠISTI. Vi koji pametujete za kolo, što niste došli da povedete proteste onda na pravi način. Nego sjedite kućama na društvenim mrežama i čekate 24-godišnjakinju da Vam se bori i za grad i za državu, protiv zločinaca koje ste vi stariji trebali spriječiti. Ne osjećam se nimalo krivom, niti uvrijeđenom. Odbijam šutiti i sageti glavu da nas lupa bilo ko. I da, na svake proteste sam do sad izašla, a ova imena ovdje nigdje nisam vidjela. Ni kada su bili protesti za Nadin, ni protiv Korupcije, ni protiv ubica Dženana i Davida. Toliko od mene SMRT FAŠIZMU Hvala svim drugovima i drugaricama na podršci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:17 |
|
|
|
600 ljudi s novinarima. Komunjare su bile u pravu pa ovom gradu nisu dali orden narodnog heroja. A svi glavni gradovi republika osim njih i Skoplja su to priznanje dobili. Muslimani se debelo osramotiše.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flockoz
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:22 |
|
|
|
Na misi nije smjelo sudjelovati preko 20 ljudi, ali ove "antife" mogu ispuniti cijelu ulicu. Još jedan pokazatelj kako bi živjeli u tzv. građanskoj tzv. BiH, samo što bi nam tada tako bilo i ondje gdje smo većina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:25 |
|
|
|
Većina njih skidali maske sa usta u urlali (prskali) virus na druge ljude okolo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:26 |
|
|
Gazda je napisao/la: Policija u Sarajevu legitimisala djevojku s transparentom "Ustaše su fašisti". Sjetili se u MUPu ko su im bili djedovi  
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:28 |
|
|
|
Klix naslov. Legitimirali je zbog potencijalnog nelegalnog organiziranja protesta, ne zbog transparenta. Muslimani su bombardirani sranjima sa svih strana da to liči na scenu iz prvog svjetskog rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:29 |
|
|
BBC je napisao/la: :laugh Amina je otkrila svoj identitet. Mora sad seliti iz Sarajeva. Citat: Aminna Trle Treba ih obje dobro jebati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:31 |
|
|
|
Muslimani nisu Ustaše, Muslimani su 1943 tražili od Hitlera "autonomiju" tj da budu pod direktnom upravom Nijemaca.
Hitler bi bio Inzko u tom slučaju!
Nijemci zbog Ustaša tj Poglavnika su to odbili ali su ih novačili u SS, narod sa najviše SS-ovaca na tlu Europe su BiH Muslimani.
Treba zajebati ova slavlja, slaviti oslobođenje Foče od Turaka i jedinicu "Vojvoda Momčilo"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marten
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:32 |
|
|
Komšić proglasio ha en pe pobjedu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:34 |
|
|
|
Kazu da je ova sa petokrakom na celu u Becu studirala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:34 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
i_jopet je napisao/la: Marten je napisao/la: 600-700. Ostali ipak mrze više Srbe.  Ovi mrze vjernike to je posebna kasta, bilo je u ovoj skupini i Srba a Jugoslavena najviše. Možda baš i Srba nije bilo previše jer nekako mislim da oni nebi na protest sa muslimanima zajedno. Ako je i bilo Srba, to su "Srbi" tipa Mire Lazovića ili Divjaka. Sa ovjerenim halal certifikatom. Mi ne bismo sa njima čak ni kada bi tražili ukidanje BiH 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:36 |
|
|
|
Ovo je EU parlament osudio rezolucijom. Selite iz tog šugavog grada, nema tu života.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:38 |
|
|
Znaju li Muslimani bar kakvu posluku su htjeli porati? Ovo ko onomad kad su odvojili od Juge pa nosali petokrake i Titine slike a NVO ekipa ista ko sa Parade. Potpuno rasturena, izbezumjena i luda islamizirana skupina ljudi. Da nam nisu neprijatelji bilo bi mi ih žao. Neko se ozbiljno zajebava sa njima, sumnjam da je alah u pitanju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:38 |
|
|
|
Jebem ti tupavi narod koji non stop nešto izvrće. Ovi kreteni nosaju petokrake koje su ih rukale par godina. U ustašama ih u BiH bilo više no Hrvata, sve im komunisti zabranili 45. i oni se prave budale. Il su glupi genetski. Oni drugi malo bi bili partizani pa malo četnici po potrebi Vazda mi bilo smiješno kad onaj Vule ide kod Rusa na paradi pobjede a njegovi popušili od crvene armije
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Sarajevo umjesto Blajburga Postano: 16 svi 2020, 16:41 |
|
|
BiH Muslimani su narod sa najviše SS-ovaca u Europi po glavi stanovnika, Slaveni ostali su bili niža rasa ali Hitleru su odgovarali jer je se ložio na muslimane i njihov odnos prema Židovima pa su ih regrutirali. Sramota je ova misa i ovi naši koji potomcima SS-ovaca daju priliku da se predstavljaju kao antifašisti iako su antifašisti skršili u Foči sve. Četnici su im jebali sve po spisku u Foči, imate one zapise Suljagića dok napada ljevičare po BiH  Tu trebamo slaviti mi i Srbi, Fočanska Republika iz koje je Broz vodio ustanak u cijeloj Jugoslaviji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|