|
|
Stranica: 1433/3526.
|
[ 88144 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MeaCulpa
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 svi 2020, 23:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: MeaCulpa je napisao/la: Zašto? Mogu ti skrinat, toliko su samouvjereni u to što pišu da su čak i mene uvjerili na kratko. Očito se radi o žešćoj patologiji.
uredba: Ljudi su 1 kroz 1 napisali da imaju više prvašića u Stolcu.
Gradić Stolac nije isto što i općina Stolac. Najveća škola u općini Stolac je van gradića, u selu Crnići. Aha, ispadoh glup, hvala na objašnjenju. Znači ista priča kao u Posavini, naseljeno mjesto Srbi/Muslimani u većini, sela okolo Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 svi 2020, 23:15 |
|
|
BBC je napisao/la: - I Aleksandar Vulin ti ne da da dobiješ kredit od europske banke za razvoj dok ne dodijeliš srpskim županijama kako oni hoće.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 01:41 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3641 Lokacija: Stolni grad
|
MeaCulpa je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti si najočajniji troller kojeg sam vidio zadnju godinu.
Zašto? Mogu ti skrinat, toliko su samouvjereni u to što pišu da su čak i mene uvjerili na kratko. Očito se radi o žešćoj patologiji. uredba: Ljudi su 1 kroz 1 napisali da imaju više prvašića u Stolcu. S ovim u Stolcu si se prodao, a nije ti ni takijica pomogla
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 01:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
MeaCulpa je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti si najočajniji troller kojeg sam vidio zadnju godinu.
Zašto? Mogu ti skrinat, toliko su samouvjereni u to što pišu da su čak i mene uvjerili na kratko. Očito se radi o žešćoj patologiji. uredba: Ljudi su 1 kroz 1 napisali da imaju više prvašića u Stolcu. Ne znam što je uredba, no znam da se u Zagrebu ne govori jeste za jest ili je.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 01:52 |
|
|
Dobro možda je čovjek iz Posavine ne mora nužno značiti da je bosnjo iako idu neke stvari tome u prilog, ali sigurno nije iz okolice Stoca i općenito Hercegovine jer nitko od Hrvata ovdje ne kaže stolcu već stocu(što je i po Hrv gramatici točno a ne kako Bošnjaci kažu stolcu) ima i ona naša poznata "u stocu pored gumene džamije"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 08:04 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ma ne osjeća se toliko loše jer zna da Bosna i Hercegovina nikad i nisu bile njegove zemlje. Više bi ga pogodilo da mu Srbi zauzmu nešto oko Istanbula. Ma ne zna on to, on vjeruje u hiljadugodipnju islambosnu i još je dao 65 000 žrtava za istu, a šipak.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 08:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37702 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa ako, od svih demografskih podataka u BiH, im je 29 prvašića u Stocu najpozitivniji onda im je to pokazatelj koliko su u k.
Još sanjaju o izlasku na more. Tu su najbliže. Mene čudi što naši ne naprave zgrade kao u Čapljini. Iz Stoca će se sad moći do mora dok si rek'o keks a do Dubrovnika 2 keksa. Nije loša ideja sad pazarit tamo nešto.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
MeaCulpa
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 11:30 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Moze ban za tog Muju? Prijavljen je. Necete u Stolac, niste ni prije. I ne vjerujem da je iz Posavine ili tako nesto. Prvi post - pita za svoj muslimanski portal i sada trolla. Nije prvi post, prvi post je bio vezan uz koronu. Imam izmiješanih svakakih govora, možemo i purgerski pripovedat ak oš. Oću link na muslimanski portal da proučavam njihovu retoriku, isto kao što idem na srpske forume. Generalno ne volim Islam, pogotovo jer sam u vjeri i smatram da je Islam hereza pokrenuta od samog vraga. Jedina velika religija u kojoj se pozitivno gleda na korištenje laži, ako naravno laž ispuni fuknciju, a to je obmana sugovornika. A svi znamo tko je otac laži. Dosta sam mlad za većinu vas ovdje, bar mislim. Em nisam nikad bio u Stocu, em nikad mi nitko nije ni previše pričao o njemu. Iz Zagreba na telci jedino kako sam čuo za Stolac jest kad je bilo tenzija oko izbora. Od prijatelja iz Hercegovine nikad Stolac nije bio tema razgovora. Dosta ne fer. Kritizirate perece zbog neznanja i nedostatka interesa vezanih uz BiH tematiku, a s druge strane oćete očuvat svoj krugodrk. De se odluči. Ako sam smotan ili ne znam ispravite me, trolat nisam došao.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 11:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja se šalio. Ne možeš naš sat velikog smijeha i uživanja pokvariti sa detaljima iz Stoca. Zamisli ovo, igraju na svjetskom prvenstvu Hrvatska i Srbija i novinari iz Večernjeg Lista po "državi" obilaze kafiće da pronađu pijanduru Milivoja koji je okrenut prema TV, i stave u naslov "Čitava Hrvatska navija za Vatrene". "Bojan i Ante bodre naše Vatrene". Jadni Klix-islam novinari. Kad su nogometne utakmice na TV imaju ogromne troškove obilazeći kafiće i tražeći bar jednog Srbina ili Hrvata u kafiću. Šalim se opet, prestali su s tim već odavno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
MeaCulpa
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:02 |
|
|
Ti se šalio, ali neke kolege forumaše sam očito iziritirao. Perec iz Posavine, nema teže sudbine. U Orašju hejt od vršnjaka jer im njihovi rekli da su moji Purgeri srušili most, u ZGu u osnovnoj Bosanac. Sa Hercegovcima nikad ne znaš.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:03 |
|
|
Kako znaš kad nikad u životu nisi bio u Orašju.
|
|
Vrh |
|
|
MeaCulpa
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:05 |
|
|
Bio sam mali milijun puta. Svake praznike od 96te
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:11 |
|
|
Dobro, pozdravi nam hrvatsko Orašje. Vratimo se na temu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:44 |
|
|
Za predah bošnjačka himna o popisu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 12:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Za predah bošnjačka himna o popisu. Hahahahahah. Ne mogu procijenit jel zajebancija ili ne
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:09 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Za predah bošnjačka himna o popisu. Hahahahahah. Ne mogu procijenit jel zajebancija ili ne Ko zajebancija? Mujo?! Kakva zajebancija... Mujo je ovim hit singlom dovukao na popis bar 100.000 Muslimana iz Skandinavije. Mujo ti je ko Majka Srebrenice. Služba za muslimansku propagandu. Nešto ko UDBA al nije ni slično. tralalalalala mo ram pazi tiiiiiiii ja ću riješi tiiiiii zbog budućnos tiiiiiiii ne smijem pogriješi tiiiiiiiii lalalalalalaaaa HIT na HITovima
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Hahahahahah. Ne mogu procijenit jel zajebancija ili ne Ko zajebancija? Mujo?! Kakva zajebancija... Mujo je ovim hit singlom dovukao na popis bar 100.000 Muslimana iz Skandinavije. Mujo ti je ko Majka Srebrenice. Služba za muslimansku propagandu. Nešto ko UDBA al nije ni slično. tralalalalala mo ram pazi tiiiiiiii ja ću riješi tiiiiii zbog budućnos tiiiiiiii ne smijem pogriješi tiiiiiiiii lalalalalalaaaa HIT na HITovima Zamisli dođeš na popis stanovništva i ne znaš što trebaš zaokružiti . Moraš u glavi recitirat pjesmicu da ne pogriješiš. Sa sobom obavezno imaš i gumicu i korektor, budućnost je u pitanju! Zamisli da se popišeš kao Bosanac koji priča Bošnjački! Majka bi te se odrekla, i to Majka Srebrenice. Btw nisam znao da je invalid, u spotu mi je izgledao ko da stoji. EDIT: Pa ja sam slijep, čovjek se doslovno vozi u kolicima u spotu
|
|
Vrh |
|
|
Crvenokosuljas
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:32 |
|
|
Jebeni bosnjaci najprimitivnija nacija u Evropi, ubjedljivo. Pogle ti to. Najjace je kad kao oni govore ma svi se lazno popisali, kao i Fbih i RS, pa jeste , to je tacno, ali su se oni lazno popisali u RS. Likovi popisali 180 000 ljudi, dakle 100 000 viska u tom trenutku( sad ih ima 60 000). I takva jedna nacija ce pricati Srbima kako laziraju nesto, smrdljivci jedni. I kad se odbiju tih 100 000 onda jeate tacan popis u RS. Realno je u tom trenutku bilo 1.1 milion u RS . I tacno kad se odbiju preko popisani bosnjaci dolazimo do toga da je u RS natalitet nesto malo visi od 9 promila, kao sto je i u Srbiji. Tu nema lazi nema prevare. Dakle oni su tada imali preko 250 000 preko popisanih. Jebeni lazljivci, samo da hoce biti popis, pa da se vide neke stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:48 |
|
|
MeaCulpa je napisao/la: Bio sam mali milijun puta. Svake praznike od 96te Jesi vidio kako sam pročitao da si iz Posavine još im ja govorim nije muki već Posavac
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:50 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Btw nisam znao da je invalid, u spotu mi je izgledao ko da stoji. EDIT: Pa ja sam slijep, čovjek se doslovno vozi u kolicima u spotu I meni bilo malo bezveze što se smijem invalidu al nema veze ko ga jebe.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Za predah bošnjačka himna o popisu. Dobra pjesma nema šta samo ne znam što su u spotu stavljali kadrove katoličke crkve, a ono pjeva o islamu. Moguće je da žele pokazati kako su multietnični ali samo u arhitektonskom smislu
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 13:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Za predah bošnjačka himna o popisu. Ono kad moraš da imaš pesme i reklame da ti objasne koje si nacionalnosti, vere i jezika... Zeznuli se 2003. u Crnoj Gori kada ih je više za imalo bošnjački nego bosanski maternji jezik. Posle su im objasnili da je bosanski pa su se ispravili 2011.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 14:06 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
novovrijeme je napisao/la: Za predah bošnjačka himna o popisu. Ja mislio zajebancija, kad se sjetih da su ovo u nekoj od emisija puštali, bio je Ivan Šušnjar u njoj sa onim dikobrazom sejfudinom tokićem na RTRS
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
saskia je napisao/la: Ja mislio zajebancija, kad se sjetih da su ovo u nekoj od emisija puštali, bio je Ivan Šušnjar u njoj sa onim dikobrazom sejfudinom tokićem na RTRS Taj Sejfudin Tokić ti je bio potpredsjednik muslimanskog SDPa i kasnije predsjednik Liberalne Stranke BiH. Muslimanski liberali i ljevičari Sjefudin Tokuć, Reuf Bajrović i Emir Suljagić, pokušali se čak u ALDE učlanit.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 svi 2020, 14:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Btw nisam znao da je invalid, u spotu mi je izgledao ko da stoji. EDIT: Pa ja sam slijep, čovjek se doslovno vozi u kolicima u spotu I meni bilo malo bezveze što se smijem invalidu al nema veze ko ga jebe. Evo da se osjećaš malo bolje
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|