|
|
Stranica: 144/315.
|
[ 7861 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bitno je isto naglasiti da hippies dobar dio svog postojanja nisu bili zainteresirani za rat u Vietnam niti uopće prosvjede protiv vlade i politike. Zanimale ih samo osobne slobode i eksperimentiranje sa LSD. Ali kako su u samoj srži bili anarhisti ovi radical-left su se lako uvalili kod njih i iskoristili ih.
To se lako može vidjeti i po ponašanju čak i 10 godina nakon tog pokreta. Hippies su bježali u planine i inače divljinu u svoje komune što dalje od politike i prosvjeda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Silne milijarde $ bacaju na FBI, CIA, NSA niko im nije znao reći da će se ovakve stvari dogoditi. Ti ljudi u svojoj povijesti nisu 3 stvari predvidjeli, sve moguće su fulali.
Dok već mi sa foruma i sa recimo početnim znanjem o "multi-kulti" sranju smo im to mogli reći i bez milijardi proračuna. Nekad dok su te agencije oslanjale se na ljude i agente na terenu imali su neku sliku što se događa, otako su se pojavom digitalnog svijeta prebacili na internet špijuniranje i nadzor komunikacija izgubili su taj dodir sa stvarnošću.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:30 |
|
|
Nisu ni tad imali zavidne rezultate. Koliko ih danas paralizira politička korektnost. Sigurno da je. Niko od zaposlenih neće da aizliće i čeka da drugi kažu (napišu) ispravnu stvar u raportima. A vrijeme brzo prolazi i za tren si u *** ako čekaš. I oni rade za dobru plaću i dobru mirovinu, a za pogrešnu riječ se posao i plaća gube.
Svaka misao i riječ protiv Kine i Rusije im se oprašta, i dobrodošla je. Ali već za unutarnje USA probleme, moraju na jajima hodati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:40 |
|
|
Kad pričam o CIA rezultatima moram naglasiti da mislim o predviđanju poteza "neprijatelja", prognoziranju što geo-politička budućnost donosi. Inače je CIA imala smrtonosan učinak mijenjanja demokratskih vlada i naoružavanja najluđih gerila (to je i danas tako). Ali to su dvije različite stvari.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:49 |
|
|
Ten People Shot in Minneapolis, Reports of ‘100 People Fighting With Various Weapons’
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 14:51 |
|
|
Ako Tramp misli da eskivira zavođenje reda do decembra, ne bi li dobio izbore... imaće mnogo mrtvih na savesti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 15:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Kad pričam o CIA rezultatima moram naglasiti da mislim o predviđanju poteza "neprijatelja", prognoziranju što geo-politička budućnost donosi. U tom pogledu su kompletne budale od raspada SSSR-a, promašili su sve što se promašiti dalo
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:09 |
|
|
Na žalost, SAD klizi prema južnoafričkom scenariju. Još će biti kako-tako dok bjelaca bude iznad 50%, no uskoro će se i to promijenti. Tek onda im slijedi pravi sukob i mogući građanski rat.
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:16 |
|
|
Očekivao sam prije će početi u Europi nego u USA.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:24 |
|
|
iprodano je napisao/la: Na žalost, SAD klizi prema južnoafričkom scenariju. Još će biti kako-tako dok bjelaca bude iznad 50%, no uskoro će se i to promijenti. Tek onda im slijedi pravi sukob i mogući građanski rat.
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama. Neće. Crnci nikad neće biti većina u USA. Svake godine im dolazi najviše Latinosa. A ti ne vole crnce niti imaju išta zajedničko sa njima. Ali društvo im je uništeno nepovratno, to bez pogovora.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:27 |
|
|
iprodano je napisao/la: Na žalost, SAD klizi prema južnoafričkom scenariju. Još će biti kako-tako dok bjelaca bude iznad 50%, no uskoro će se i to promijenti. Tek onda im slijedi pravi sukob i mogući građanski rat.
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama. Globalisti nemaju dovoljno vremena (ni strpljenja) da bele slovenske zemlje dovedu do kolapsa takvim procesima u društvu kao što se to čini u Americi, ne očekuj direktnu opasnost od pokreta kao što je BLM. Nema osnova za tako nešto, to je potpuno detinjasta bojazan. Ne kažem da opasnosti uopšte nema, ima je. Ali se neće pojaviti sa pričom o rasnoj nejednakosti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:53 |
|
|
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama. Neće cijela Europa propasti, određene zemlje će upasti u kaos, uglavnom će to biti zapadna Europa. Mi na istoku i u centralnoj europi smo sigurni. Kad pukne jednog dana vraćamo željeznu zavijesu nasad, samo će se sada migracija biti u suprotnom smjeru...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 17:57 |
|
|
weasel je napisao/la: iprodano je napisao/la: Na žalost, SAD klizi prema južnoafričkom scenariju. Još će biti kako-tako dok bjelaca bude iznad 50%, no uskoro će se i to promijenti. Tek onda im slijedi pravi sukob i mogući građanski rat.
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama. Neće cijela Europa propasti, određene zemlje će upasti u kaos, uglavnom će to biti zapadna Europa. Mi na istoku i u centralnoj europi smo sigurni. Kad pukne jednog dana vraćamo željeznu zavijesu nasad, samo će se sada migracija biti u suprotnom smjeru... Da znaš, kosiće nam Skandinavci travu...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 18:07 |
|
|
weasel je napisao/la: iprodano je napisao/la: Na žalost, SAD klizi prema južnoafričkom scenariju. Još će biti kako-tako dok bjelaca bude iznad 50%, no uskoro će se i to promijenti. Tek onda im slijedi pravi sukob i mogući građanski rat.
To je na žalost pokazatelj što čeka i Europu u nadolazećim godinama. Neće cijela Europa propasti, određene zemlje će upasti u kaos, uglavnom će to biti zapadna Europa. Mi na istoku i u centralnoj europi smo sigurni. Kad pukne jednog dana vraćamo željeznu zavijesu nasad, samo će se sada migracija biti u suprotnom smjeru... Ako bude kako se predviđa mi sa ovih prostora ćemo pasti pod uticaj Rusije,Poljske,....jer će te veće zemlje verovatno sklopiti ugovore da sa zapadnim zemljama treba drugačije raditi , uz uslov da puknu Nemci koji ako predpostavimo da će skinuti gaće pred mundžosima i levičarima totalno. Dakle , jedini problem za nas će biti ove "islamstičke" zemlje zapadne Evrope jer mi odavde nećemo trpeti bez raspale Amerike da nam mundžosi i levičari kroje kapu(bar se nadam).
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 18:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: weasel je napisao/la: Neće cijela Europa propasti, određene zemlje će upasti u kaos, uglavnom će to biti zapadna Europa. Mi na istoku i u centralnoj europi smo sigurni. Kad pukne jednog dana vraćamo željeznu zavijesu nasad, samo će se sada migracija biti u suprotnom smjeru... Ako bude kako se predviđa mi sa ovih prostora ćemo pasti pod uticaj Rusije,Poljske,....jer će te veće zemlje verovatno sklopiti ugovore da sa zapadnim zemljama treba drugačije raditi , uz uslov da puknu Nemci koji ako predpostavimo da će skinuti gaće pred mundžosima i levičarima totalno. Dakle , jedini problem za nas će biti ove "islamstičke" zemlje zapadne Evrope jer mi odavde nećemo trpeti bez raspale Amerike da nam mundžosi i levičari kroje kapu(bar se nadam). Vreme je da Sloveni preuzmu kulturološki, ekonomski i vojni primat u Evropi, anglosaksonsko rukovođenje sudbinom starog kontinenta se bliži kraju. Ako ih ne zamenimo mi, arabizacija cele Evrope je neizbežna.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 18:18 |
|
|
podrinje je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ako bude kako se predviđa mi sa ovih prostora ćemo pasti pod uticaj Rusije,Poljske,....jer će te veće zemlje verovatno sklopiti ugovore da sa zapadnim zemljama treba drugačije raditi , uz uslov da puknu Nemci koji ako predpostavimo da će skinuti gaće pred mundžosima i levičarima totalno. Dakle , jedini problem za nas će biti ove "islamstičke" zemlje zapadne Evrope jer mi odavde nećemo trpeti bez raspale Amerike da nam mundžosi i levičari kroje kapu(bar se nadam).
Vreme je da Sloveni preuzmu kulturološki, ekonomski i vojni primat u Evropi, anglosaksonsko rukovođenje sudbinom starog kontinenta se bliži kraju. Ako ih ne zamenimo mi, arabizacija cele Evrope je neizbežna. Problem s time je što je jedina dovoljno jaka slavenska zemlja Rusija, a oni se prave kao da nisu europa. Jedan blok od Varšave, Praga, Zagreba do Moskve i Petrograda bio bi izuzetno snažan. Svi slavenski narodi bi trebali raditi na tome da se Rusiju ugura u EU, što je narano danas znanstvena fantastika ali jedan takav gigant bi imao ogroman utjecaj, bili bi najača zemlja unutar EU, s njaviše stanovnika a kad tad će biti i najjača ekonomije Europe. Dani Merkelreicha i neoliberalne libtard američke kolonizacijske politike europe bili bi gotovi. Tom novom europom bi vladali mi a masonski trokut Pariz-London-Berlin morali bi biti kuš pred našom hegemonijom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 18:24 |
|
|
Ta "multi-kulti" društva će ubuduće biti više sebična i egoisti nego su danas. Jer ako ne postoji plemenit cilj za koji bi se narod trudio većina pojedinaca počne misliti samo na svoju guzicu i svoju osobnu korist. Korupcija i čisto kriminalne radnje (prevare na porezu) su uobičajene pojave u takvim društvima. Zašto se truditi ? Zbog čega ?
Da ja živim u USA/Njemačkoj osobno ne bih ni 5 € "ulagao" u njihov red-rad-zakon. Ne isplati se jer na kraju ništa ne dobiješ.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 18:35 |
|
|
Viđu Euromaidan - Kiev nekad. 5 milijardi $ od 1991 do 2014 da naprave "obojenu revoluciju" i "regime change". A sad mi uživamo u USA neredu besplatno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 20:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 20:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Ta "multi-kulti" društva će ubuduće biti više sebična i egoisti nego su danas. Jer ako ne postoji plemenit cilj za koji bi se narod trudio većina pojedinaca počne misliti samo na svoju guzicu i svoju osobnu korist. Korupcija i čisto kriminalne radnje (prevare na porezu) su uobičajene pojave u takvim društvima. Zašto se truditi ? Zbog čega ?
Da ja živim u USA/Njemačkoj osobno ne bih ni 5 € "ulagao" u njihov red-rad-zakon. Ne isplati se jer na kraju ništa ne dobiješ. Izvorni narod je nekada imao plemenite ciljeve. Multikulti negira izvorni narod i zajedništvo općenito već potencira gramzljive individualce. Problem je još veći kad multikulti počne poticati zajedništvo i nacionalizam "manjina" a isto negira većini koja predstavlja izvorno stanovništvo.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2020, 23:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2020, 08:52 |
|
|
weasel je napisao/la: Problem s time je što je jedina dovoljno jaka slavenska zemlja Rusija, a oni se prave kao da nisu europa. Jedan blok od Varšave, Praga, Zagreba do Moskve i Petrograda bio bi izuzetno snažan. Svi slavenski narodi bi trebali raditi na tome da se Rusiju ugura u EU, što je narano danas znanstvena fantastika ali jedan takav gigant bi imao ogroman utjecaj, bili bi najača zemlja unutar EU, s njaviše stanovnika a kad tad će biti i najjača ekonomije Europe. Dani Merkelreicha i neoliberalne libtard američke kolonizacijske politike europe bili bi gotovi. Tom novom europom bi vladali mi a masonski trokut Pariz-London-Berlin morali bi biti kuš pred našom hegemonijom. Rusiju je masonsk trokut i SAD izbacio iz Europe i ne može ona tu ništa dok je tako. Može samo čekati dok zapad ne bude skroz uništen svojim ludilom.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2020, 08:58 |
|
|
weasel je napisao/la: podrinje je napisao/la: Vreme je da Sloveni preuzmu kulturološki, ekonomski i vojni primat u Evropi, anglosaksonsko rukovođenje sudbinom starog kontinenta se bliži kraju. Ako ih ne zamenimo mi, arabizacija cele Evrope je neizbežna.
Problem s time je što je jedina dovoljno jaka slavenska zemlja Rusija, a oni se prave kao da nisu europa. Jedan blok od Varšave, Praga, Zagreba do Moskve i Petrograda bio bi izuzetno snažan. Svi slavenski narodi bi trebali raditi na tome da se Rusiju ugura u EU, što je narano danas znanstvena fantastika ali jedan takav gigant bi imao ogroman utjecaj, bili bi najača zemlja unutar EU, s njaviše stanovnika a kad tad će biti i najjača ekonomije Europe. Dani Merkelreicha i neoliberalne libtard američke kolonizacijske politike europe bili bi gotovi. Tom novom europom bi vladali mi a masonski trokut Pariz-London-Berlin morali bi biti kuš pred našom hegemonijom. Kakva jebena EU? Radićemo na tome da ono što ostane od "Zapadne demokratije" ubacimo u buduću Evroazijsku uniju. I to tek kad ispune sve uslove za članstvo. Nazadni Zapad će moliti da bude primljen u napredni Istok.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2020, 11:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Marten
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2020, 13:19 |
|
|
Valjda im je cilj da ovi klošari naprave što veći cirkus i kaos u što kraćem roku pa da policija može nastaviti po starom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|