HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 11:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 235 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 30 sij 2017, 13:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
i_jopet je napisao/la:
Nije mi jasan motiv napada kad vidim tko je napadač a tko žrtve.


Ponestalo im nevernika pa prešli na svoje :sega

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 30 sij 2017, 14:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
IN-FIDEL-ITY? Bizarre theory Fidel Castro is Justin Trudeau’s DAD emerges online as photo of Canadian PM’s mum gazing adoringly at late Cuban leader goes viral

Numerous users on Twitter have posted images the Cuban dictator and Justin Trudeau, pointing out similarities between the two

slika

A BIZARRE theory has emerged online claiming that the Canadian Prime Minister is actually Fidel Castro’s son.

Justin Trudeau has received widespread criticism for praising the Cuban dictator following his death on Friday.

slika

The Prime Minister was slammed for ignoring Castro’s many human rights abuses describing the communist as a “remarkable” and “larger than life leader”.

In his statement he added that he knew his “father was very proud to call him a friend and I had the opportunity to meet Fidel when my father passed away”.

But now a bizarre theory has surfaced online which claims that his dad, former Canadian PM Pierre Trudeau, is not his dad and he was the result of an affair his mum had with Castro.

Numerous users on Twitter have posted images the Cuban dictator and Justin Trudeau, pointing out similarities between the two.

One user posted: “Today’s episode of “2016 Literally Can’t Be Any Weirder,” theory that Justin Trudeau is not the son of Trudeau Sr, but the late Fidel Castro”.

Australian Conservative politician Peter Wallace also Tweeted, along with a picture of Castro holding Trudeau’s infant brother Michel next to his mum: “Castro / Trudeau—Prima facie case (literally) that Fidel is Justin’s dad. Last pic is Pierre Trudeau. #CastroTrudeau’sDad”

Some conspiracy theorists have even superimposed Castro’s iconic beard onto the Canadian PM to further illustrate their case.

Other users have pointed to the fact that Trudeau’s parents were both well under 6ft tall but that both he and “El Comandante” are both a similar height.

Castro stood at 6 feet 3 inches tall and the Canadian PM is 6 feet 2 inches.

US lawyer Mike Cernovich tweeted: “Fidel Castro was 6’3″, Justin Trudeau 6’2″, and Pierre Trudeau 5’8″.”

https://www.thesun.co.uk/news/2280272/b ... ilarities/

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 30 sij 2017, 16:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Muslimani iz Sirije, ušli u Kanadu kao migranti prošli tjedan. Novinari na policijskom scanneru to čuli. I imena i taj podatak.
Za sad su uhitili dvojicu i vlasti trolaju sa fotografijom ovog bijelca Kanađanina (vjerojatno konvertit na islam). Neće da daju sliku Mohamed Khadira. (Još dvojicu love, te što su ušli prošli tjedan kao migranti)

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 30 sij 2017, 21:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad


:biceovodobro

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2017, 02:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Muhamed je pušten i proglašen svjedokom, a Aleksandar je ubojica i bio je "bijeli nacionalista"


BBC fali ti još dva posta do SATANE.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 19 svi 2017, 22:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Elana mislila da može pripitomiti muslimansku zmiju. Kad će se neki ljudi naučiti i progledati. Muslimani nas sve mrze jer nismo muslimani.

Citat:
Ubio ženu i ugurao je u kovčeg: Jeziv kraj Hrvatice u Kanadi…

Published On: Fri, May 19th, 2017 Društvo |

Elana Fric i Mohammed Shamji bili su omiljeni kanadski liječnici. On neurokirurg, a ona obiteljska liječnica. Svi su mislili da žive kao princ i princeza. Njeno tijelo pronašli su u kovčegu na obali rijeke…

Josip i Ana Fric došli su iz Hrvatske u Kanadu kao emigranti. Počeli su raditi u tvornicama General Motors i Chrysler kako bi zaradili za život. Elana Fric umalo nije ni rođena. Njezina majka Ana dva je puta prirodno pobacila 1970. Liječnici su joj rekli da nikad neće moći imati djecu, no 1977. začela je i rodila Elanu, piše portal Toronto Life.

Elana je vrijeme provodila čitajući. Redovito je plesala hrvatske narodne plesove. Oduvijek je željela pomagati ljudima te je 1999. upisala medicinu na kanadskom Sveučilištu u Ottawi.

Samo četiri godine poslije, dok je igrala bilijar u sobi za odmor bolnice Ottawa, primijetio ju je Mohammed Shamji.

Kako pišu kanadski portali, bila je to ljubav na prvi pogled. On je već tad bio ugledan liječnik. Krenuo je očevim stopama i završio brojne fakultete. Zajedno su odigrali bilijar i otišli na piće. Ona je bila zaluđena njime. Bila je oduševljena njegovom inteligencijom, postignućima i ambicijom. On pak to sve nije shvaćao tako ozbiljno.

Mohammeda je obasipala poklonima. Kupila mu je palice za golf, no on nije našao vremena čak ni da je upozna sa svojim prijateljima. Zbog čestih svađa, u prvoj godini veze su prekidali dva puta. Ipak, on ju je svaki put ipak nagovorio da mu se vrati.

U proljeće 2004. Elana ga je odvela u obiteljsku kuću u Windsor. Slavili su zajedno Uskrs, no njezine roditelje nije oduševio. Bio je antisocijalan, nije gledao televiziju s njima niti je želio sudjelovati u društvenim igrama. Jedno jutro Elanina mama ju je čula kako plače. Kad je otvorila vrata, vidjela je kći u suzama. Pravdala se da je loše spavala što nije bila istina.

Nekoliko mjeseci poslije, Elana je ostala trudna. Mohammed je ostao u šoku jer su njegovi roditelji muslimani očekivali da bi njegova žena trebala biti jednake vjere. On je to odbacio i odlučio da će se vjenčati s Elanom. Kako bi zadovoljili roditelje, imali su dva vjenčanja, muslimansko i katoličko. Elana je zbog običaja morala tetovirati ruku što se nikako nije svidjelo njezinoj majci Ani. Na svadbu je došlo 350 uzvanika, što su okupljeni smatrali malim vjenčanjem.

– Puno gostiju na svadbi krije ružnu mladu – rugala se Elana komentatorima.

Nakon slavlja uselili su u kuću u Ottawi. Mohammed je nastavio karijeru neurokirurga, dok se Elana posvetila obiteljskoj medicini kako bi što više mogla biti uz dijete. On je bio jako zaokupljen poslom, pa bi nakon što bi došao iz bolnice uvijek odlazio u svoju radnu sobu. Ženu i kćer nije ni pozdravio. Kad bi njegovi došli u posjetu, Mohammed bi je redovito ‘ribao’ zbog ponašanja.

– Hodala sam po svojoj kući kao po jajima – govorila bi tad Elana prijateljima.

Život im se nastavio uz redovite svađe. Kako se Elana jadala prijateljima, njezin muž je imao problema s bijesom. Lako bi planuo, bacao bi večeru sa stola i vrijeđao je nju i njezinu obitelj.

Mjesec dana od rođenja djeteta, Mohammed je nazvao njezine roditelje i tužio je da se želi rastati od njega. Ona je tad uzela slušalicu i rekla im kako on priča gluposti i poklopila. Nekoliko dana poslije, prije no što su otišli na nedjelju misu, zazvonio im je telefon. Nisu se stigli javiti pa su ponovno birali broj. Netko se javio i ostao je šutjeti. Nastavili su slušati i čuli su svog zeta kako nekog vrijeđa. Najvjerojatnije svoju ženu i njihovu kćer.

U proljeće 2005. prihvatili su njegov zahtjev za pristupanjem na doktorski studij inženjera biomedicine na Sveučilištu Duke u američkoj Sjevernoj Karolini. Prije no što su se preselili, Mohammed je u naletu bijesa nasrnuo na Elanu. Istukao ju je i rasjekao joj je usnicu. Uzela je dijete i pobjegla od njega u prijateljev stan. Tražio ju je tri dana dok se nisu uspjeli dogovoriti da se nađu u kući njezinih roditelja. Ondje ju je prijatelj čuvao dva dana prije no što su se roditelji vratili s puta.

Protiv Mohammeda je policija podnijela tri kaznene prijave zbog napada na ženu. Zbog toga je na svoju ženu gledao kao na prijetnju. Ako ga osude, neće moći na doktorat u SAD i uništit će njegovu jedinu pravu ljubav, njegu karijeru. Zbog toga se odlučio ispričati i napraviti sve kako bi povukla optužbe.

Ona je pristala spasiti brak. Sud je pristao na njezino odbacivanje optužbi, no zbog osnovane sumnje da će je on ponovno napasti, odredili su mu rok kušnje od 12 mjeseci. Njemu je to odgovaralo jer je taj rok trebao isteći taman prije selidbe u SAD. To je i uspio. Preselio se, upisao doktorat, a ona i dijete su mu se pridružili nekoliko mjeseci poslije. Obitelj i prijatelji nisu je mogli razumjeti, no ona je vjerovala u ljubav.

U SAD-u su se ponovno zbližili i oboje su napredovali u poslu. Više su vremena provodili zajedno i trčali su maratone. Elana je začela i drugi put, te je 2007. rodila svoju drugu kćer.

Nakon završetka fakulteta, obitelj se 2009. ponovno preselila u Ottawu. Elana je otvorila privatnu ordinaciju, dok je Mohammed briljirao u operacijama. To mu je donijelo i nagradu liječnika koji ‘brine za pacijente’. Upravo tada su na društvenim mrežama svoj brak počeli prikazivati kao jedini savršeni.

Pomno su se birale fotografije i objave, no iza svega je stajala njegova opsjednutost kontrolom svake domene svog života. Branio joj je druženja s prijateljima. S djecom se nisu mogla igrati bilo koja djeca, već samo ona koja su njemu odgovarala. Branio joj je i pretplate na časopise i novine te je vrijeđao njezine odluke u odgoju djece.

To je trajalo do 2011. kad je Mohammed otišao u Calgary na godinu dana. Ondje je operirao kralježnice što je specijalizirao, te se spetljao s kolegicom koja mu je postala ljubavnica.

Elana je pronašla dokaze preljuba u njegovim mailovima i računima iz hotela. Kad mu je to pokazala, on nije ništa nijekao. Iako ju je obitelj nagovarala da ga ostavi, ona to nije željela. Obećao joj je napustiti ljubavnicu i promijeniti se. U to je povjerovala jer nije željela odbaciti život kojeg je cijelo vrijeme gradila.

On je potom dobio posao iz snova u bolnici u Torontu. Izveo je brojne uspješne operacije koje su liječnici prozvali čudima. Zajedno su kupili vilu od 1,5 milijuna dolara. Zbog jedne prazne sobe, Mohammed je predložio da naprave još jedno dijete. Želio je sina koji mu se rodio već 2013. Elana je svima govorila kako je to i ponovno rođenje njihova braka.

Svoju zadnju, dvanaestu godišnjicu braka proslavili su 2016. godine.

Elana se zbog muževe nevjere ponovno željela rastati. U šali je rekla kako će ga i sama varati, što je i napravila i pronašla ljubavnika liječnika. Krajem jeseni odlučila je sve povjeriti svom odvjetniku. Priznala je sva zlostavljanja koja je pretrpjela i rekla kako želi rastavu. Željela je spasiti ono što je ostalo od nje i njezinih kćeri i sina. Donijela mu je sve papire za rastavu i počela seliti svoje stvari.

Elana se s majkom zadnji put čula krajem studenog. Zvala ju je dok je kupala kćer i rekla joj kako mora ići. Prema ispisima kućnih poziva istu noć Elana je nazvala broj 611. Istražitelji misle da je probala nazvati 911, broj za hitne slučajeve.

Dan poslije više je nitko nije mogao dobiti. Nije odgovarala na pozive i poruke. Mohammed je rekao kako je spakirala stvari i otišla sa svojim dečkom. To je svima bilo čudno jer je njezin automobil ostao u garaži. Obitelj je hitno došla iz Windsora u Toronto i pozvala policiju.

Njezinoj majci Ani bilo je čudno što u kući nedostaju dva velika tepiha. Isti dan od policije je saznala najgoru moguću vijest. Elanu su pronašli mrtvu. Netko ju je zadavio i glava je bila preplavljena modricama.

Tijelo su pronašli nagurano u kovčeg kojeg joj je poklonila njezina majka. Na njemu je i dalje visjela adresa koju je stavila za zadnjeg posjeta Hrvatskoj. Kovčeg s tijelom pronašli su kraj rijeke Humber kod mjesta Kleinburg. Elani je kosa bila izrezana, a lice toliko otečeno da ju majka nije uspjela prepoznati na patologiji. Ipak, njezin otac ju je prepoznao i počeo plakati.

Muža Mohammeda uhitili su dan poslije policajci u civilu dok je pio kavu. Zatvoren je i optužen za ubojstvo. Elanina obitelj, nakon njezine smrti, nije naslijedila gotovo ništa. On je uspio iskoristiti nekoliko sati prije uhićenja da prebaci obiteljskih 640.000 dolara na račun svog odvjetnika. U naznaci je pisalo ‘novac za obranu’.

Elana je sahranjena 17. prosinca u Windsoru. Na njezinom pogrebu, njezina mlađa kćer je okupljenima pročitala jednu od pjesama koju je napisala njezina majka. O njoj, sestri i bratu nastavili su brinuti baka i djed, Elanini roditelji. Preselili su se u kćerinu kuću u Torontu kako bi djeca mogla nastaviti živjeti u sredini koju su poznavali, prenosi 24sata.hr

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 19 svi 2017, 23:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38
Postovi: 1757
Lokacija: Novi Sad
BBC je napisao/la:
Elana mislila da može pripitomiti muslimansku zmiju. Kad će se neki ljudi naučiti i progledati. Muslimani nas sve mrze jer nismo muslimani.

Citat:
Ubio ženu i ugurao je u kovčeg: Jeziv kraj Hrvatice u Kanadi…

Published On: Fri, May 19th, 2017 Društvo |

Elana Fric i Mohammed Shamji bili su omiljeni kanadski liječnici. On neurokirurg, a ona obiteljska liječnica. Svi su mislili da žive kao princ i princeza. Njeno tijelo pronašli su u kovčegu na obali rijeke…

Josip i Ana Fric došli su iz Hrvatske u Kanadu kao emigranti. Počeli su raditi u tvornicama General Motors i Chrysler kako bi zaradili za život. Elana Fric umalo nije ni rođena. Njezina majka Ana dva je puta prirodno pobacila 1970. Liječnici su joj rekli da nikad neće moći imati djecu, no 1977. začela je i rodila Elanu, piše portal Toronto Life.

Elana je vrijeme provodila čitajući. Redovito je plesala hrvatske narodne plesove. Oduvijek je željela pomagati ljudima te je 1999. upisala medicinu na kanadskom Sveučilištu u Ottawi.

Samo četiri godine poslije, dok je igrala bilijar u sobi za odmor bolnice Ottawa, primijetio ju je Mohammed Shamji.

Kako pišu kanadski portali, bila je to ljubav na prvi pogled. On je već tad bio ugledan liječnik. Krenuo je očevim stopama i završio brojne fakultete. Zajedno su odigrali bilijar i otišli na piće. Ona je bila zaluđena njime. Bila je oduševljena njegovom inteligencijom, postignućima i ambicijom. On pak to sve nije shvaćao tako ozbiljno.

Mohammeda je obasipala poklonima. Kupila mu je palice za golf, no on nije našao vremena čak ni da je upozna sa svojim prijateljima. Zbog čestih svađa, u prvoj godini veze su prekidali dva puta. Ipak, on ju je svaki put ipak nagovorio da mu se vrati.

U proljeće 2004. Elana ga je odvela u obiteljsku kuću u Windsor. Slavili su zajedno Uskrs, no njezine roditelje nije oduševio. Bio je antisocijalan, nije gledao televiziju s njima niti je želio sudjelovati u društvenim igrama. Jedno jutro Elanina mama ju je čula kako plače. Kad je otvorila vrata, vidjela je kći u suzama. Pravdala se da je loše spavala što nije bila istina.

Nekoliko mjeseci poslije, Elana je ostala trudna. Mohammed je ostao u šoku jer su njegovi roditelji muslimani očekivali da bi njegova žena trebala biti jednake vjere. On je to odbacio i odlučio da će se vjenčati s Elanom. Kako bi zadovoljili roditelje, imali su dva vjenčanja, muslimansko i katoličko. Elana je zbog običaja morala tetovirati ruku što se nikako nije svidjelo njezinoj majci Ani. Na svadbu je došlo 350 uzvanika, što su okupljeni smatrali malim vjenčanjem.

– Puno gostiju na svadbi krije ružnu mladu – rugala se Elana komentatorima.

Nakon slavlja uselili su u kuću u Ottawi. Mohammed je nastavio karijeru neurokirurga, dok se Elana posvetila obiteljskoj medicini kako bi što više mogla biti uz dijete. On je bio jako zaokupljen poslom, pa bi nakon što bi došao iz bolnice uvijek odlazio u svoju radnu sobu. Ženu i kćer nije ni pozdravio. Kad bi njegovi došli u posjetu, Mohammed bi je redovito ‘ribao’ zbog ponašanja.

– Hodala sam po svojoj kući kao po jajima – govorila bi tad Elana prijateljima.

Život im se nastavio uz redovite svađe. Kako se Elana jadala prijateljima, njezin muž je imao problema s bijesom. Lako bi planuo, bacao bi večeru sa stola i vrijeđao je nju i njezinu obitelj.

Mjesec dana od rođenja djeteta, Mohammed je nazvao njezine roditelje i tužio je da se želi rastati od njega. Ona je tad uzela slušalicu i rekla im kako on priča gluposti i poklopila. Nekoliko dana poslije, prije no što su otišli na nedjelju misu, zazvonio im je telefon. Nisu se stigli javiti pa su ponovno birali broj. Netko se javio i ostao je šutjeti. Nastavili su slušati i čuli su svog zeta kako nekog vrijeđa. Najvjerojatnije svoju ženu i njihovu kćer.

U proljeće 2005. prihvatili su njegov zahtjev za pristupanjem na doktorski studij inženjera biomedicine na Sveučilištu Duke u američkoj Sjevernoj Karolini. Prije no što su se preselili, Mohammed je u naletu bijesa nasrnuo na Elanu. Istukao ju je i rasjekao joj je usnicu. Uzela je dijete i pobjegla od njega u prijateljev stan. Tražio ju je tri dana dok se nisu uspjeli dogovoriti da se nađu u kući njezinih roditelja. Ondje ju je prijatelj čuvao dva dana prije no što su se roditelji vratili s puta.

Protiv Mohammeda je policija podnijela tri kaznene prijave zbog napada na ženu. Zbog toga je na svoju ženu gledao kao na prijetnju. Ako ga osude, neće moći na doktorat u SAD i uništit će njegovu jedinu pravu ljubav, njegu karijeru. Zbog toga se odlučio ispričati i napraviti sve kako bi povukla optužbe.

Ona je pristala spasiti brak. Sud je pristao na njezino odbacivanje optužbi, no zbog osnovane sumnje da će je on ponovno napasti, odredili su mu rok kušnje od 12 mjeseci. Njemu je to odgovaralo jer je taj rok trebao isteći taman prije selidbe u SAD. To je i uspio. Preselio se, upisao doktorat, a ona i dijete su mu se pridružili nekoliko mjeseci poslije. Obitelj i prijatelji nisu je mogli razumjeti, no ona je vjerovala u ljubav.

U SAD-u su se ponovno zbližili i oboje su napredovali u poslu. Više su vremena provodili zajedno i trčali su maratone. Elana je začela i drugi put, te je 2007. rodila svoju drugu kćer.

Nakon završetka fakulteta, obitelj se 2009. ponovno preselila u Ottawu. Elana je otvorila privatnu ordinaciju, dok je Mohammed briljirao u operacijama. To mu je donijelo i nagradu liječnika koji ‘brine za pacijente’. Upravo tada su na društvenim mrežama svoj brak počeli prikazivati kao jedini savršeni.

Pomno su se birale fotografije i objave, no iza svega je stajala njegova opsjednutost kontrolom svake domene svog života. Branio joj je druženja s prijateljima. S djecom se nisu mogla igrati bilo koja djeca, već samo ona koja su njemu odgovarala. Branio joj je i pretplate na časopise i novine te je vrijeđao njezine odluke u odgoju djece.

To je trajalo do 2011. kad je Mohammed otišao u Calgary na godinu dana. Ondje je operirao kralježnice što je specijalizirao, te se spetljao s kolegicom koja mu je postala ljubavnica.

Elana je pronašla dokaze preljuba u njegovim mailovima i računima iz hotela. Kad mu je to pokazala, on nije ništa nijekao. Iako ju je obitelj nagovarala da ga ostavi, ona to nije željela. Obećao joj je napustiti ljubavnicu i promijeniti se. U to je povjerovala jer nije željela odbaciti život kojeg je cijelo vrijeme gradila.

On je potom dobio posao iz snova u bolnici u Torontu. Izveo je brojne uspješne operacije koje su liječnici prozvali čudima. Zajedno su kupili vilu od 1,5 milijuna dolara. Zbog jedne prazne sobe, Mohammed je predložio da naprave još jedno dijete. Želio je sina koji mu se rodio već 2013. Elana je svima govorila kako je to i ponovno rođenje njihova braka.

Svoju zadnju, dvanaestu godišnjicu braka proslavili su 2016. godine.

Elana se zbog muževe nevjere ponovno željela rastati. U šali je rekla kako će ga i sama varati, što je i napravila i pronašla ljubavnika liječnika. Krajem jeseni odlučila je sve povjeriti svom odvjetniku. Priznala je sva zlostavljanja koja je pretrpjela i rekla kako želi rastavu. Željela je spasiti ono što je ostalo od nje i njezinih kćeri i sina. Donijela mu je sve papire za rastavu i počela seliti svoje stvari.

Elana se s majkom zadnji put čula krajem studenog. Zvala ju je dok je kupala kćer i rekla joj kako mora ići. Prema ispisima kućnih poziva istu noć Elana je nazvala broj 611. Istražitelji misle da je probala nazvati 911, broj za hitne slučajeve.

Dan poslije više je nitko nije mogao dobiti. Nije odgovarala na pozive i poruke. Mohammed je rekao kako je spakirala stvari i otišla sa svojim dečkom. To je svima bilo čudno jer je njezin automobil ostao u garaži. Obitelj je hitno došla iz Windsora u Toronto i pozvala policiju.

Njezinoj majci Ani bilo je čudno što u kući nedostaju dva velika tepiha. Isti dan od policije je saznala najgoru moguću vijest. Elanu su pronašli mrtvu. Netko ju je zadavio i glava je bila preplavljena modricama.

Tijelo su pronašli nagurano u kovčeg kojeg joj je poklonila njezina majka. Na njemu je i dalje visjela adresa koju je stavila za zadnjeg posjeta Hrvatskoj. Kovčeg s tijelom pronašli su kraj rijeke Humber kod mjesta Kleinburg. Elani je kosa bila izrezana, a lice toliko otečeno da ju majka nije uspjela prepoznati na patologiji. Ipak, njezin otac ju je prepoznao i počeo plakati.

Muža Mohammeda uhitili su dan poslije policajci u civilu dok je pio kavu. Zatvoren je i optužen za ubojstvo. Elanina obitelj, nakon njezine smrti, nije naslijedila gotovo ništa. On je uspio iskoristiti nekoliko sati prije uhićenja da prebaci obiteljskih 640.000 dolara na račun svog odvjetnika. U naznaci je pisalo ‘novac za obranu’.

Elana je sahranjena 17. prosinca u Windsoru. Na njezinom pogrebu, njezina mlađa kćer je okupljenima pročitala jednu od pjesama koju je napisala njezina majka. O njoj, sestri i bratu nastavili su brinuti baka i djed, Elanini roditelji. Preselili su se u kćerinu kuću u Torontu kako bi djeca mogla nastaviti živjeti u sredini koju su poznavali, prenosi 24sata.hr


Nevezano za religiju, nacionalnost itd. ovde je očigledno da je mazohista naišao na sadistu, i drugačije se to nije ni moglo okončati, bio bih iznenađen da jeste... ono što je meni ovde čudno je da nisu u pitanju neki zatucani, polupismeni imbecili bez osnovne škole, već su oboje bili izuzetno talentovani i visoko obrazovani :kava

_________________
[quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 27 stu 2017, 23:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 ožu 2015, 21:56
Postovi: 5046
BahamutNS je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Elana mislila da može pripitomiti muslimansku zmiju. Kad će se neki ljudi naučiti i progledati. Muslimani nas sve mrze jer nismo muslimani.



Nevezano za religiju, nacionalnost itd. ovde je očigledno da je mazohista naišao na sadistu, i drugačije se to nije ni moglo okončati, bio bih iznenađen da jeste... ono što je meni ovde čudno je da nisu u pitanju neki zatucani, polupismeni imbecili bez osnovne škole, već su oboje bili izuzetno talentovani i visoko obrazovani :kava


Tako ispada da je 90% zlostavljanih zena sadisticno.
SUMNJAM

_________________
Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 24 srp 2018, 09:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Faisal Hussain, ubio 2 osobe u Torontu. Jedno dijete i jednu ženu, 13 ranjenih
Bio na watch list simpatizera islamskog terorizma.

Mass mediji kažu imao je "mentalnih problema". I Kanadi ne trebaju psiholozi i psihijatri, "novinari" i policija dijele dijagnoze za pola sata.

Znači danas se tako zovu islamski vjernici i oni koji štuju kuran. Mentalni bolesnici i psihopate.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 15 lis 2018, 08:20 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68202
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Ovo nisam znao. Quebec ima status posebne nacije unutar Kanade.

Citat:
In 2006, the House of Commons of Canada passed a symbolic motion recognizing the "Québécois as a nation within a united Canada".

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 23 ožu 2019, 10:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Tip pokušao zaklati svećenika na služenju mise. Uspio ga ozlijediti velikim nožem. Policija krije identitet napadača kao zmija noge.


_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 23 lip 2020, 20:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 25 sij 2020, 15:08
Postovi: 4051
Lokacija: Свет
Citat:
Uhapšeno pet penzionisanih sveštenika u Kvebeku

MONTREAL - Petorica bivših katoličkih sveštenika u Kvebeku suočavaju se sa nekoliko optužbi za zlostavljanja, za koja se navodi da su se odigrala između 1961. i 1989. godine, u vreme kada su sveštenici radili kao nastavnici u srednjoj školi u mestu Rigo.

Tokom 2012. godine veliki broj bivših učenika javno je progovorio o zlostavljanju koje su doživeli od strane sveštenika.

Najmanje 60 učenika koji su gluvi bili su žrtve pripadnika verske zajednice i radnika koji su bili zaposleni u školi između 1940. i 1982.

Oko 270 navodnih žrtava pridružilo se ovoj optužbi .

„Čekao sam 35 godina na ovaj trenutak”, rekao je Brajan Ford, navodna žrtva, za TVA Njuz.

„To je dug proces, ali ne možemo se odreći nade”, dodao je, a svako ko ima informacije o zlostavljanju pozvan je da se obrati pokrajinskoj policiji, prenosi Tanjug.



Too hapsite go**a pedofilska, sve ih pohapsite!

_________________
Долетеће бели голуб, једне зоре ране...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 24 lip 2020, 13:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 pro 2011, 21:58
Postovi: 9127
Lokacija: Zagreb
Robbie MO je napisao/la:
Ovo nisam znao. Quebec ima status posebne nacije unutar Kanade.

Citat:
In 2006, the House of Commons of Canada passed a symbolic motion recognizing the "Québécois as a nation within a united Canada".


Jep. Ovo znam kad radimo sa Quebecom, oni su na listi kao i sve druge države, kao i Kanada. Imaju svoje `državne` organe i jasno su distancirani od Kanade u tom smislu. Slično je i sa Republikom Srpskom, samo je pravno drukčije definirano, no de facto država u državi. :kava


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 10 lis 2020, 14:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 25 sij 2020, 15:08
Postovi: 4051
Lokacija: Свет

_________________
Долетеће бели голуб, једне зоре ране...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 04 tra 2021, 21:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Go out you PC fuckers.
Tip je legenda.




_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 02 srp 2021, 06:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 kol 2018, 19:37
Postovi: 5633
Talas napada na katoličke crkve u Kanadi ne prestaje od kako je pronađeno skriveno groblje kanadskih domorodaca.

Katolička crkva se dovodi u vezu sa postojanjem tajnih grobnica.

https://www.reddit.com/r/PublicFreakout ... lames_and/


Vrh
   
 
 Naslov: Pakistanac u Kanadi zgazio policajca.
PostPostano: 03 srp 2021, 21:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 31 svi 2020, 15:38
Postovi: 4966
https://www.cp24.com/mobile/news/man-ch ... -1.5493834

A man has been charged with the alleged killing of a Toronto police officer Friday.
Umar Zameer, 31​, was charged with first-degree murder after appearing in court at Old City Hall today.

The officer died after being "intentionally" struck by a vehicle near City Hall overnight, Chief James Ramer said.

“It is with profound sadness that I confirm the death of Const. Jeffrey Northrup of 52 Division,” Ramer said while providing an update on the situation Friday morning.

Ramer said Northrup was responding to a call in the parking garage located underneath City Hall, near Queen and Bay streets, just after midnight when he was hit.

Northrup was rushed to hospital where he was later pronounced dead, Ramer said.

Northrup's partner was also transported to hospital. She was treated and released, police said.

_________________
Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 25 sij 2022, 18:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 svi 2020, 01:28
Postovi: 5701
Lokacija: planina
Citat:
Zastrašujući podatci iz Kanade: Veliki porast nesnošljivosti prema necijepljenima

Nova Facebook objava prof. Gordana Lauca šokirala je mnoge. Radi se o podatcima iz Kanade. Prema velikoj nacionalnoj anketi, nesnošljivost u Kanadi prema građanima koji se nisu cijepili je jako narasla. To je vjerojatno posljedica dvogodišnjeg političkog i medijskog demoniziranja osoba koje nisu primile cjepivo protiv COVID-19.

Objavu prof. Lauca s podatcima iz Kanade prenosimo u cijelosti:
“Kanada je do nedavno slovila za otvorenu zemlju u kojoj je jako lijepo živjeti. Nakon dvije godine medijskog pranja mozgova stanje je užasavajuće.
Iako je potpuno jasno da cijepljeni omikron šire praktično jednako kao i necijepljeni, ipak:
– 27% Kanađana podržava zatvorsku kaznu za one koji se nisu cijepili
– 37% Kanađana bi uskratilo necijepljenima pristup sustavu javnog zdravstva
– 54% Kanađana neće suosjećati ako se necijepljena osoba razboli, ili umre
– 61% Kanađana ne bi necijepljenima priznalo troškove liječenja iz zdravstvenog osiguranja
– 66% Kanađana bi sve starije od 5 godina prisililo na cijepljenje
– 77% kanađana ne bi necijepljenima dopustilo pristup javnim prostorima

To su oni isti ljudi koji su prije dvije godine slobodu, toleranciju i inkluzivnost isticali kao najveće vrijednosti. Sada ih je 27% spremno svoje susjede doslovno poslati u koncentracijske logore, samo zato što nisu bili “dobri građani” i nisu poslušali naredbu da se moraju cijepiti.
Užasava me spoznaja kako ljudi lagano postanu zvijeri. Polovinom osamdesetih u Jugoslaviji smo se smijali atomskim skloništima, “jer u Europi krajem dvadesetog stoljeća sigurno više ne može biti rata”. Vjerujem da su vrlo slično ljudi mislili tridesetih godina prošlog stoljeća.
Jako je dobro što se medijska klima u Hrvatskoj promijenila i da u pandemijskom igrokazu niti mediji više ne žele sudjelovati. Vladi će trebati još neko vrijeme da formalno ukine mjere, a dok to čekamo, jedino što mi pripadnici tihe većine možemo napraviti je dati svoj mali doprinos ukidanju ovog potpuno nakaradnog igrokaza raznih „mjera“. Vladajući mogu donijeti odluke o raznim apsurdnim “mjerama”, no provoditi ih mogu samo pokorni i poslušni građani…
Ne pozivam na aktivni otpor mjerama. Za namjerno kršenje propisa možete imati nepotrebnih problema. Zaboravnost je puno pristojniji pristup. Primjerice ja ću uvijek u trgovini staviti masku kad me upozore da bi mogli biti kažnjeni zbog toga što sam zaboravio staviti masku. Tada se pristojno ispričam, stavim masku i pri tome napomenem kako je za viruse koje se šire aerosolom maska podjednako učinkovita u džepu, kao i na licu…
P.S.
Dok smo mislili da se virus širi prvenstveno kapljično i preko površina, maske i dezinfekcije predmeta su imale smisla. Od kada znamo da se primarno širi aerosolom, jedino one prave zaštitne maske imaju nekog smisla, platnene i kirurške su skoro pa potpuno beskorisne i služe samo kao simbol poslušnosti.
https://www.marugroup.net/…/canada/unvaccinated-canadians
“, zaključuje prof. Lauc o podatcima iz Kanade i medijskom pranju mozgova.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 10:16 
Offline

Pridružen/a: 29 sij 2022, 23:10
Postovi: 17
Prema novom kanadskom zakonu, roditelji koji pokušaju savjetovati svoju "trans djecu" da se okane tog identiteta dobit će pet godina zatvora.
Primijetite da nije ilegalno savjetovati normalno dijete da postane LGBT, ali obrnuto jest ilegalno.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 11:44 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24534
Lokacija: Heartbreak Hotel
Nije ni čudo da nam je jedan od prvih članova ovoga foruma @MarioCro , poludio otkako je emigrirao u Kanadu.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 13:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38
Postovi: 9446
Lokacija: Tu negde
Postao kao oni jel to .

_________________
Popis 2022-ge 99,99%Srbendi .
"Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage".
"Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 14:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 24 stu 2017, 18:23
Postovi: 3443
Bobovac je napisao/la:
Nije ni čudo da nam je jedan od prvih članova ovoga foruma @MarioCro , poludio otkako je emigrirao u Kanadu.

Šta mu bi?

_________________
Hrvatska Hrvatom!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 15:19 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24534
Lokacija: Heartbreak Hotel
Ne znam. Bio normalan čovjek.
Otišao u Kanadu i poludio.

Vratio se nakon par godina pod nickom john.doe da promiče woke, cancel culture, diversity i pro-imigrant vrijednosti.

Evo ti par linkova na njegove stavove.

gospodarstvo/teorija-igara-poslodavci-radnici-i-politicka-vlast-t14850.html

post1024943.html#p1024943

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 15:34 
Offline

Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35
Postovi: 10366
Rekao bih i da weasel ima takvog potencijala

_________________
Sproću judeonacizma!

daramo: ja bi bez problema mahao zastavom Izraela


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Kanada
PostPostano: 31 sij 2022, 15:41 
Offline

Pridružen/a: 08 vel 2021, 18:01
Postovi: 524
Ima takvih pojava i u hrvatskim zemljama. Npr. onaj Podemos Tomislav Vukoja što je zatražio uklanjanje murala generalu Praljku je po prezimenu 1/1 Hrvat iz Hercegovine.

Dakle, netko napusti Hercegovinu, Dalmatinsku zagoru ili neki ruralniji i tradicionalniji kraj, ode u Zegej i u Zegeju nakon nekog vremena će biti suočen sa omalovažavanjem zbog podrijetla, naglaska, jezika, političkih stavova... I tako mnogi u Zegeju postanu iskompleksirani vlastitim podrijetlom, odriču se svog svjetonazora kojeg su imali u Hercegovini ili Zagori, a zauzvrat budu bolje prihvaćeni od zegejske elite koja je također doseljenička kao i svi ljudi u Zegeju. Zapravo, desničari bi odavno demografski izdominirali ljevičare koji vodaju peseke umjesto djece, no problem nastane onda kada odluče svoju budućnost graditi u velikom gradu.

Čovjek kada ode u nekakvu ljevičarsku Kanadu, kada ode u veliki grad, tamo je on u ljevičarskom okruženju. I naš čovjek ko naš čovjek hoće se približiti koliko toliko takvima, ne želi biti poput Arapa u Malmou i pravit paralelno društvo. Zato u Americi brojni desničari pozivaju na napuštanje gradova, vrlo često pročitam kako pišu "Get out of the cities" nakon svakog ljevičarenja, nereda...


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 235 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, VUKsaJUGA i 34 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO