|
|
Stranica: 20/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42075 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HDZ maknuo amandman po kojem se 450 000 izdvaja za migrantsku krizu. Prihvaćeno Sad vjerojatno slijedi nešto što Muslimanima neće biti prihvatljivo pa će rušiti.
Opozicija veće loži Bakiru vatru pod guzicom i priprema prosvjede ako se budžet ne usvoji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:25 |
|
|
Zadovoljan. Zasad. :)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:27 |
|
|
Prošlo sa HDZ ovim amandmanima. Nije Bakir smio oboriti. Sad idu neke komisije usaglašavanja pa ponovo u Parlament pa u Dom naroda. Načekaće se Bakir... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:36 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3956 Lokacija: Stolni grad
|
Bosnjak007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Delegati Doma naroda su odmah na početku sjednice glasali o tome da li će se budžet institucija BiH razmatrati po hitnom postupku, ali prijedlog nije dobio podršku. Glavnu prepreku za usvajanje državnog budžeta predstavlja Dom naroda budući da je HDZ-u u tom zakonodavnom tijelu ranije omogućen takozvani "kontrolni paket". Jah Jah  Ispao si glup.  Aj mi objasni kako, a ti ne može ispast glup kad već jesi. Apeliram adminima da banuju ljude koji ne znaju materiju teme već koriste populističke fraze
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:37 |
|
|
Stoj Bakire, kud si bolan kreno.
Kao svemirski program da razvijaju.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Hara
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:39 |
|
|
A jesmo li mi uopce sigurni da su igre oko budjeta zbog CIKa? Koliko se sjecam prvo su se muslimani uzjebali da nece biti izbora pa se tek onda na forumu poceo budjet dovodit u vezu sa CIKom, a sto uopce ne mora biti tocno.
Priznajem da mi je trenutno malo toga jasno...
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:43 |
|
|
Zna li se koji su amandmani prošli? Mora da su neki zajebani kad Bakir onako guta knedle a ne smije glasati protiv.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61692 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: Zadovoljan. Zasad. :) Takijašu jedan iz najbolje takijske škole. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 16:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42075 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Svih 6 HDZ-ovih. Nema love za migrante, poništava se izmjena u budžetu koju je napravilo Predsjedništvo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:06 |
|
|
Znaju ovi iz SNSDa da više Bošnje pjene na HDZ pa im dali nogicu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:11 |
|
|
Hara je napisao/la: A jesmo li mi uopce sigurni da su igre oko budjeta zbog CIKa? Koliko se sjecam prvo su se muslimani uzjebali da nece biti izbora pa se tek onda na forumu poceo budjet dovodit u vezu sa CIKom, a sto uopce ne mora biti tocno.
Priznajem da mi je trenutno malo toga jasno... Gledaj da ti objasnim, stvari stoje ovako; SIK još nije dobio presudu da je legalno sastavljen i to je trenutno u proceduri, e sad ako se donese budžet prije presude, ona(presuda) će biti goli k., odnosno bezvrijedna* i Čović ide na to da oduži izglasavanje budžeta onoliko koliko je potrebno da se sruši sastav SiKa e sad je jedino pitanje je li SIK sastavljen legalno(u što sumnjam jer se i sam član SIKa vadi na to da je ista praksa ko i prije, a izbjegava odgovoriti je li ta praksa legalna). *E sad još da objasnim zašto bi presuda bila bezvrijedna, dakle po praksi(kako kaže Arnautovic) sud ne može donijeti presudu koja će se protiviti odluci(zakonu) doma naroda(odnosno glavnog izvršnog tjela BiH), a samim donošenjem zakona o financiranju institucija BIH(tzv. budžet), institucija(SIK) postaje de-facto legalna i ne može ništa promjeniti sve do isteka mandata. Rezime: Izglasan budžet=legalan SIK=nova pravila o raspodjeli delegata po županijama=bosnjacka većina u domu naroda
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
kako je Miletić upao u Dom Naroda?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:12 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Zadovoljan. Zasad. :) Takijašu jedan iz najbolje takijske škole.  Ja sam rodjen dje dzamija ne... ups Ja sam rodjen dje je dzamija u tri picke materine 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Gazda je napisao/la: Hara je napisao/la: A jesmo li mi uopce sigurni da su igre oko budjeta zbog CIKa? Koliko se sjecam prvo su se muslimani uzjebali da nece biti izbora pa se tek onda na forumu poceo budjet dovodit u vezu sa CIKom, a sto uopce ne mora biti tocno.
Priznajem da mi je trenutno malo toga jasno... Gledaj da ti objasnim, stvari stoje ovako; SIK još nije dobio presudu da je legalno sastavljen i to je trenutno u proceduri, e sad ako se donese budžet prije presude, ona(presuda) će biti goli k., odnosno bezvrijedna* i Čović ide na to da oduži izglasavanje budžeta onoliko koliko je potrebno da se sruši sastav SiKa e sad je jedino pitanje je li SIK sastavljen legalno(u što sumnjam jer se i sam član SIKa vadi na to da je ista praksa ko i prije, a izbjegava odgovoriti je li ta praksa legalna). *E sad još da objasnim zašto bi presuda bila bezvrijedna, dakle po praksi(kako kaže Arnautovic) sud ne može donijeti presudu koja će se protiviti odluci(zakonu) doma naroda(odnosno glavnog izvršnog tjela BiH), a samim donošenjem zakona o financiranju institucija BIH(tzv. budžet), institucija(SIK) postaje de-facto legalna i ne može ništa promjeniti sve do isteka mandata. Rezime: Izglasan budžet=legalan SIK=nova pravila o raspodjeli delegata po županijama=bosnjacka većina u domu narodakad se očekuje presuda o SIKu?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26939 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: HHerceg je napisao/la: SIK=nova pravila o raspodjeli delegata po županijama=bosnjacka većina u domu naroda[/size] kad se očekuje presuda o SIKu? Pardon, a kaj vam je to "SIK"? :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: SIK=nova pravila o raspodjeli delegata po županijama=bosnjacka većina u domu naroda[/size] kad se očekuje presuda o SIKu? Pardon, a kaj vam je to "SIK"? :) To je dijete iz hrvatsko-srpskog braka, otac i majka su SIP i CIK.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Citat: kad se očekuje presuda o SIKu? Pardon, a kaj vam je to "SIK"? :) Tipkovnica mi automatski ispravlja, to mi je vjv zapamtilo jer imam vele prijatelja što rade u SIKu(firma u Mostaru).
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: kad se očekuje presuda o SIKu?
Pardon, a kaj vam je to "SIK"? :) To je dijete iz hrvatsko-srpskog braka, otac i majka su SIP i CIK. Sad se baš pitam odakle je i tko je @Gazda :) Dakle, ili je Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP), hrvatski naziv, ili Centralna izborna komisija BiH (CIK), srpski naziv. Parodniram na polu-offtopicu, ali nisam mogao odoljeti. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: To je dijete iz hrvatsko-srpskog braka, otac i majka su SIP i CIK.
Sad se baš pitam odakle je i tko je @Gazda :) Dakle, ili je Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP), hrvatski naziv, ili Centralna izborna komisija BiH (CIK), srpski naziv. Parodniram na polu-offtopicu, ali nisam mogao odoljeti. :) Srbin koji je odrastao u Hrvatskom djelu Mostara 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 17:37 |
|
|
Ja sam pokupia od gazde. bobovče kad me već prcaš reci kako je miletić upa u dom naroda
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 18:00 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ja sam pokupia od gazde. bobovče kad me već prcaš reci kako je miletić upa u dom naroda Kako je upao? Pa izabran u Domu Naroda Federacije od strane onih nekoliko halal Hrvata i delegiran u Dom Naroda BiH. A ovi halal Hrvati su izabrani u Dom Naroda Federacije zahvaljujući Naputku Središnjeg izbornog povjerenstva o izboru izaslanika u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH koji nije u skladu s presudom Ustavnog suda u predmetu Ljubić.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 18:20 |
|
|
Privitak/ci: |

čović.png [ 203.02 KiB | Pogledano 1654 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hara
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 18:20 |
|
|
Gazda je napisao/la: Hara je napisao/la: A jesmo li mi uopce sigurni da su igre oko budjeta zbog CIKa? Koliko se sjecam prvo su se muslimani uzjebali da nece biti izbora pa se tek onda na forumu poceo budjet dovodit u vezu sa CIKom, a sto uopce ne mora biti tocno.
Priznajem da mi je trenutno malo toga jasno... Gledaj da ti objasnim, stvari stoje ovako; SIK još nije dobio presudu da je legalno sastavljen i to je trenutno u proceduri, e sad ako se donese budžet prije presude, ona(presuda) će biti goli k., odnosno bezvrijedna* i Čović ide na to da oduži izglasavanje budžeta onoliko koliko je potrebno da se sruši sastav SiKa e sad je jedino pitanje je li SIK sastavljen legalno(u što sumnjam jer se i sam član SIKa vadi na to da je ista praksa ko i prije, a izbjegava odgovoriti je li ta praksa legalna). *E sad još da objasnim zašto bi presuda bila bezvrijedna, dakle po praksi(kako kaže Arnautovic) sud ne može donijeti presudu koja će se protiviti odluci(zakonu) doma naroda(odnosno glavnog izvršnog tjela BiH), a samim donošenjem zakona o financiranju institucija BIH(tzv. budžet), institucija(SIK) postaje de-facto legalna i ne može ništa promjeniti sve do isteka mandata. Rezime: Izglasan budžet=legalan SIK=nova pravila o raspodjeli delegata po županijama=bosnjacka većina u domu narodaShvatio. Hvala! Ok, ipak ni Plenki ni Covke nisu zajebali onda. :))
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 18:31 |
|
|
Hvala 
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 21 srp 2020, 18:33 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ja sam pokupia od gazde. bobovče kad me već prcaš reci kako je miletić upa u dom naroda Kako je upao? Pa izabran u Domu Naroda Federacije od strane onih nekoliko halal Hrvata i delegiran u Dom Naroda BiH. A ovi halal Hrvati su izabrani u Dom Naroda Federacije zahvaljujući Naputku Središnjeg izbornog povjerenstva o izboru izaslanika u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH koji nije u skladu s presudom Ustavnog suda u predmetu Ljubić. Kad se već raspravlja, biraju li se bošnjački i srpski član iz ZHŽ na nižoj razini (i koja je to uopće razina) s obzirom da nemaju klub u županijskoj skupštini? Sigurno da imamo mogućnost izabrati i jednog i drugog prevarama na razini županijske skupštine ali znam da nemamo neke koristi od toga.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|