|
|
Stranica: 28/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta sad šurivanje s Dodikom i njegovim "Rusima" za imenovanje Selme je patriJotizam? Ne znam šta imate kupovati Srbe za imenovanje borca JNA za ministra, što bi Srbima smetao Selmo koji se borio za Veliku Srbiju dok je BiH bila priznata država. Normalno da su Srbi free podržali JNA oficira koji nije ispalio metka na njih.
Rezultat je da 2,3 milijuna Muslimana koji su prije rata bili brojniji od Slovenaca, Makedonaca, Crnogoraca i Albanaca danas nema svoju državu. Čak i nacionalna manjina u Jugoslaviji Albanci dobila drugu državu Kosovo, samo Muslimani treći narod po brojnosti u Jugu nema svoju nacionalnu državu. Ne da nemaju svoju nacionalnu državu, nego nemaju niti svoj entitet u kojem mogu potpuno samostalno odlučivati za razliku od Srba koji imaju rezervnu rebubliku.
Pripadnik naroda zbijenog na trećinu BiH u fildžan koji je najzagađeniji dio europskog kontinenta. Najbijedniji narod u Europi.
Danas slave skoro većinu u selu Odžaku a nekada većina u gradu Mostaru, Doboju, Prijedoru, Brčkom... Danas im usvajanje buđeta bez sredstava za NATO pobjeda.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:43 |
|
|
Na nekim temama se može priuštiti offtopic, ova i krah demografije Muslimana to ne zaslužuju.
Molim upozorenja za Turčina007.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:46 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Da bi dobili entitet presječen na dva dijela treba poginuti 30 k Srba iz BiH te bogtepitao koliko dobrovoljaca iz Srbije. Još se izgubi Kosovo, RSK, Crna Gora i sl.. Al se sa druge strane nama podsmijeva jer nas je poginulo više u borbi sa 10x vise opremljenijom vojskom. Samo polahko nama čak i odgovara ovo kokošarenje i blokiranje HDZ da bi lopticu krivice konstantno držali u njihovom polju. Nezz sta se vi Srbi javljate kad ste sve podrzali cak i Selmu čije su imenovanje ovi iz HDZ htjeli skinuti sa dnevog reda . Miletovi su cak gori od SDS-a, sve sto je obecao(od blokiranja, preko ne glasanja, raznih rezolucija) palo je u vodu za par fotelja. Daš im malo mesa i koju kost i oni glođu 4 god mirni ko psi. Sa vama je puno lakse jer bi sve dali za fotelje. Vas je šehidilo 68.000 i ništa od ciljeva niste ostvarili. Nestali i zbrisani sa 70% BiH kao da vas nije ni bilo.  Uspjeli su 44% BiH bez rata, koje im je Kutiljero nudio, da ratom svedu na 24%. I to u vrijeme najveće MZ podrške kad su se svi pa i najdebilniji narodi u SFRJ okoristili o raspad iste. I sad hin Srbi krivi što su ispali debili kakvih nema. Al Mujo i dalje u istu frulu svira. 100% BiH dok ne izgube sve ko Palestinci. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:50 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Muslimani su davno izgubili topove,kraljicu i sve bitno. Ostalo je jos par pijuna i kralj u sarajevu Sto se tice Covica i njegovih poteza, iskren da budem pozitivno sam iznenađen,nisam ovo ocekivao sto zbog nepoznavanja procedura sto zbog dosadasnjih izdaja... I ti zaista mislis da će zapad koji ih kontroliše dopustiti da se izbori ne održe. Da HDZ blokira dok mu se ne udovolji. Cilj je ne izgubiti gradonačelnika Mostara jer bi vas to zakucalo više psihološki za dno, uz sve to UIO je u igri, sve ostalo je predstava za krezubu rulju. Ko se sve uzdao u zapad kad mu je trebalo pa kako prođe, od armenaca, majki srebrenice do vas koji 30 godina cekate na taj zapad a nikad u goroj situaciji niste bili. Ajde odgovori onako zdravorazumski, koja bi sila stala na vasu stranu ako ste narod u izumiranju,narod koji ne kontrolira nista, narod koji nema nikakvog utjecaja van rezervata? Koja bi budala stavljala ulog na Želju protiv Reala? Marku, dvi (sto je zapad i radio) iz zezancije pa ajde de, al nesto ozbiljnije?? Dođi malo do sebe...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:51 |
|
|
Ne zamjerite Mukiju007. Danas je malo heuforičan jer mu je precednik klanjo u Sv. Sofiji. Mislim da oni to na mješavini srpsko-turskog zovu “pobjeda na ličnom planu”.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 16:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Upravo to Albanci koji su bili nacionalna manjina u Jugoslaviji dobili svoju državu, i to rezervnu. Bošnjo koji živi kao manjina u Brčko Distriktu kondominiju Republike Srpske gdje je nekada bio većina danas slavi zamišljenu većinu u selu enklavici između Hrvatske i Srpske.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 17:09 |
|
|
Ja i dalje ne znam kad će Bosna dobiti buđet?
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 18:22 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3966 Lokacija: Stolni grad
|
Bosnjak007 je napisao/la: Vas kupimo a sa njima se borimo. Rezultat je da imaju jednu obalu Neretve i par selendri na kamenjaru. Rezultat je jedva preko 2500 prvačića, rezultat je da su izgubili sve općine u SB. Da ćemo im uzeti i PK. Rezultat je da ni metra preko crte u Mostaru nisu uzeli. Pa jadan ne bio oni ne drže niti jedan veći grad u državi . Što se vas tiče, imate Srbiju, Rusiju, i opet 25 god niste nezavisna država. Sa propalim javnim preduzećima, sa penzijom 170 KM, sa jadom i bijedom duplo većom nego u FBiH. Pa svakodnevno prolazim mnoge gradove i u RS i znam u kakvim ste govnima nema potrebe da prosipamo šuplju. Kako nismo šta je Zagreb, Split, Zadar, Osijek... Sad ću još imitirat Dodik pa reći alo mi smo viceprvaci svijeta, ej viceprvaci svijeta. A jedan Široki ili kako ti kažeš "selendra na kamenjaru" vrijedi više od cijelog Tuzlanslog kantona.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 18:31 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3966 Lokacija: Stolni grad
|
Ja razumijem da je ovaj muki007 popušio Čovićevu priču ali ne razumijem kako ste vi nasjeli na ovo imenovanje Cikotića to je samo još jedan alibi za blokiranje države ta neće Čović doći blokirati budžet i sastav vlade i reći: nemam neki razlog ali eto nešto mi se neusvaja.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 19:26 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ja i dalje ne znam kad će Bosna dobiti buđet? Ja sam mislio da je to jedna od osnovnih funckija u državi... bez budžeta kao da nisi država.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 19:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BuĐetocide.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:29 |
|
|
Gazda je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Vas kupimo a sa njima se borimo. Rezultat je da imaju jednu obalu Neretve i par selendri na kamenjaru. Rezultat je jedva preko 2500 prvačića, rezultat je da su izgubili sve općine u SB. Da ćemo im uzeti i PK. Rezultat je da ni metra preko crte u Mostaru nisu uzeli. Pa jadan ne bio oni ne drže niti jedan veći grad u državi . Što se vas tiče, imate Srbiju, Rusiju, i opet 25 god niste nezavisna država. Sa propalim javnim preduzećima, sa penzijom 170 KM, sa jadom i bijedom duplo većom nego u FBiH. Pa svakodnevno prolazim mnoge gradove i u RS i znam u kakvim ste govnima nema potrebe da prosipamo šuplju. Kako nismo šta je Zagreb, Split, Zadar, Osijek... Sad ću još imitirat Dodik pa reći alo mi smo viceprvaci svijeta, ej viceprvaci svijeta. A jedan Široki ili kako ti kažeš "selendra na kamenjaru" vrijedi više od cijelog Tuzlanslog kantona. Tačno vi ste viceprvaci svijeta. Vaša država je viceprvak svijeta a ovdje ste samo gosti, stranci koji će inšAllah iseliti još više. I za gradove si upravu Osijek, Split, Zagreb su vaša budućnost i tamo trebate ići kao i vaši prethodnici posebno ovi iz Srednje Bosne. Vidiš kako ti nekad znaš lijepo rezonovat.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Upravo to Albanci koji su bili nacionalna manjina u Jugoslaviji dobili svoju državu, i to rezervnu. Bošnjo koji živi kao manjina u Brčko Distriktu kondominiju Republike Srpske gdje je nekada bio većina danas slavi zamišljenu većinu u selu enklavici između Hrvatske i Srpske. Bošnjaci su većina i po broju stanovnika i po prvačićima i po broju rođenih u BD. Naravno da mi imamo svoju državu, Bosnu i Hercegovinu u kojoj ste vi gosti koji idu vani čim završe srednju ili fax. Lijepo je što imate dvojna državljanstva.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:34 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Kako nismo šta je Zagreb, Split, Zadar, Osijek... Sad ću još imitirat Dodik pa reći alo mi smo viceprvaci svijeta, ej viceprvaci svijeta. A jedan Široki ili kako ti kažeš "selendra na kamenjaru" vrijedi više od cijelog Tuzlanslog kantona. Tačno vi ste viceprvaci svijeta. Vaša država je viceprvak svijeta a ovdje ste samo gosti, stranci koji će inšAllah iseliti još više. I za gradove si upravu Osijek, Split, Zagreb su vaša budućnost i tamo trebate ići kao i vaši prethodnici posebno ovi iz Srednje Bosne. Vidiš kako ti nekad znaš lijepo rezonovat. Kakvi gradovi ? U Srebrenici ti je načelnik Mladen Grujičić a u Kladuši Babo dok ćeš u Federaciji morati dijeliti vlast s nama, nećeš imati ni svojih 24 posto. Spičen si u tom smrdljivom trokutu, koje gradove ti imaš? Sarajevo koje je najzagađeniji grad na svijetu sa fekalijama? Svi vi iz Stoca selite u Sarajevo i tu se trujete, mi podržavamo vaše iseljavanje u Sarajevo ili Švedsku, pišeš li nam ti iz Švedske :)?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:37 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Tačno vi ste viceprvaci svijeta. Vaša država je viceprvak svijeta a ovdje ste samo gosti, stranci koji će inšAllah iseliti još više. I za gradove si upravu Osijek, Split, Zagreb su vaša budućnost i tamo trebate ići kao i vaši prethodnici posebno ovi iz Srednje Bosne. Vidiš kako ti nekad znaš lijepo rezonovat. Toliko te potreslo sve ovo što se dešava oko budgeta? Znam...teško je to, ali izdrži. Imaš podršku od nas iz SB.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:37 |
|
|
HRHB je velesila u sportu, 80 posto prve postave sa SP-a ti je iz HRHB kao i u rukometu skoro svi, u tenisu je Međugorje bilo 2 puta prvak svijeta dok u basketu imamo Bogdanovića i Zubca koji realno igraju s panjinama. Usporedimo sad ovo sa fekalistancima koji ne mogu ništa.
Doslovno se vidi genetika onih koji su prodali vjeru za večeru, praktički je nemoguće da su 2 naroda koja žive jedan do drugoga tako različiti.
Jedan je rođen za sport, biznis a drugi nesposoban, sve što takne propadne.
Otići će Inzko, nestati će takija i bolje ti je da budeš u Švedskoj
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:57 |
|
|
bobanovski je napisao/la: HRHB je velesila u sportu, 80 posto prve postave sa SP-a ti je iz HRHB kao i u rukometu skoro svi, u tenisu je Međugorje bilo 2 puta prvak svijeta dok u basketu imamo Bogdanovića i Zubca koji realno igraju s panjinama. Usporedimo sad ovo sa fekalistancima koji ne mogu ništa.
Doslovno se vidi genetika onih koji su prodali vjeru za večeru, praktički je nemoguće da su 2 naroda koja žive jedan do drugoga tako različiti.
Otići će Inzko, nestati će takija i bolje ti je da budeš u Švedskoj Bome nije istina! Subašić, Vrsaljko, Modrić, Strinić, Rebić i Perišić su Dalmatinci, Vida, Mandžukić i Rakitić Slavonci, a Brozović je iz Turopolja. Čini mi se da Rakitić i Mandžukić imaju djelomično bosansko porijeklo, a samo je Lovren zapravo iz Bosne, Zeničanin je. Znači, nijedan nije iz HRHB!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:58 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Bošnjaci su većina i po broju stanovnika i po prvačićima i po broju rođenih u BD. Naravno da mi imamo svoju državu, Bosnu i Hercegovinu u kojoj ste vi gosti koji idu vani čim završe srednju ili fax. Lijepo je što imate dvojna državljanstva. Većini gradonačelnik Siniša, jebeš tu većinu koja ne može izabrati niti gradonačelnika nego većinom vlada kafir. Pa kad imate državu što ne usvojite buđet, što ovdje kmečiš jer nema buđeta. Kad imate državu uvedite je u NATO, šta će vam dozvola gostiju. Bošnjo kad završi školu i faks bauštela i čisti klozete gostiju. Normalno da je lijepo biti državljanin EU a ne državljanin protektorata trećeg svijeta kojem treba viza da vidi išta osim sredine loja i smrada. Više je bome nazovi država BiH Inzka i OHR-a nego Bošnje, čak se i ti gosti pitaju više od bošnjačkih domorodaca.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 24 srp 2020, 23:59 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62481 Lokacija: DAZP HQ
|
Josip Filipović je napisao/la: bobanovski je napisao/la: HRHB je velesila u sportu, 80 posto prve postave sa SP-a ti je iz HRHB kao i u rukometu skoro svi, u tenisu je Međugorje bilo 2 puta prvak svijeta dok u basketu imamo Bogdanovića i Zubca koji realno igraju s panjinama. Usporedimo sad ovo sa fekalistancima koji ne mogu ništa.
Otići će Inzko, nestati će takija i bolje ti je da budeš u Švedskoj Bome nije istina! Subašić, Vrsaljko, Modrić, Strinić, Rebić i Perišić su Dalmatinci, Vida, Mandžukić i Rakitić Slavonci, a Brozović je iz Turopolja. Čini mi se da Rakitić i Mandžukić imaju djelomično bosansko porijeklo, a samo je Lovren zapravo iz Bosne, Zeničanin je. Znači, nijedan nije iz HRHB! Strinić je po materi iz Tomislavgrada. Kovačić Kotor Varoš. Mandžukić Odžak. Lovren je Kraljeva Sutjeska, to je Kakanj. od novih reprezentativaca Brekalo je podrijetlom iz Bosanske Posavine, Pašalić Tomislavgrad, Barišić podrijetlom Tomislavgrad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Bome nije istina! Subašić, Vrsaljko, Modrić, Strinić, Rebić i Perišić su Dalmatinci, Vida, Mandžukić i Rakitić Slavonci, a Brozović je iz Turopolja. Čini mi se da Rakitić i Mandžukić imaju djelomično bosansko porijeklo, a samo je Lovren zapravo iz Bosne, Zeničanin je. Znači, nijedan nije iz HRHB!
Strinić je po materi iz Tomislavgrada. Kovačić Kotor Varoš. Mandžukić Odžak. Lovren je Kraljeva Sutjeska, to je Kakanj. Rebić je Škutor, Imatski = Posušje. A ovi Slavonci su svakako naši kolonizatori. 
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:09 |
|
|
dudu je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Bome nije istina! Subašić, Vrsaljko, Modrić, Strinić, Rebić i Perišić su Dalmatinci, Vida, Mandžukić i Rakitić Slavonci, a Brozović je iz Turopolja. Čini mi se da Rakitić i Mandžukić imaju djelomično bosansko porijeklo, a samo je Lovren zapravo iz Bosne, Zeničanin je. Znači, nijedan nije iz HRHB!
Strinić je po materi iz Tomislavgrada. Kovačić Kotor Varoš. Mandžukić Odžak. Lovren je Kraljeva Sutjeska, to je Kakanj. od novih reprezentativaca Brekalo je podrijetlom iz Bosanske Posavine, Pašalić Tomislavgrad, Barišić podrijetlom Tomislavgrad. Dobro, uzeo sam oca za mjerilo tko je odakle jer to tako radimo i inače u životu. Mislim da je i Rakitiću majka negdje iz BIH, ali otac mu je Slavonac. Za ove ostale nije toliko bitno, on je govorio baš o finalu SP-a, i to ni manje ni više nego 80% postave.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:16 |
|
|
Bošnjo koji ima svoju državu ovih dana. Visoki predstavniče Inzko morel jedan buđet za Bosnu? OHR-u morel buđet? US hambasado morel buđet? UK hambasado morel buđet? MZ daj buđet, nemere ovo vako.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:32 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: bobanovski je napisao/la: HRHB je velesila u sportu, 80 posto prve postave sa SP-a ti je iz HRHB kao i u rukometu skoro svi, u tenisu je Međugorje bilo 2 puta prvak svijeta dok u basketu imamo Bogdanovića i Zubca koji realno igraju s panjinama. Usporedimo sad ovo sa fekalistancima koji ne mogu ništa.
Otići će Inzko, nestati će takija i bolje ti je da budeš u Švedskoj Bome nije istina! Subašić, Vrsaljko, Modrić, Strinić, Rebić i Perišić su Dalmatinci, Vida, Mandžukić i Rakitić Slavonci, a Brozović je iz Turopolja. Čini mi se da Rakitić i Mandžukić imaju djelomično bosansko porijeklo, a samo je Lovren zapravo iz Bosne, Zeničanin je. Znači, nijedan nije iz HRHB! Mandzukić je iz Posavine, Rakitić je iz srednje Bosne i ne znam tko te je slagao. U tenisu bi Hrvatska bila rang BiH da nema Međugorja dok bi u basketu bila ispod BiH, tužno je i žalosno što Bojan Bogdanović i Zubac moraju igrat s panjinama. Bez Širokog brijega nebi ni postojala hrvatska košarka koja je žila čitavog sporta RH tj Bogdanović je najbolji hrvatski košarkaš uz Petrovića svih vremena ali nema ekipu. Rukomet ne moram ni komentirat, tu su svi skoro iz HRHB
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Zastupnici SNSD-a i HDZ-a oborili državni budžet na sjednici Parlamenta BiH Postano: 25 srp 2020, 00:40 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Kako nismo šta je Zagreb, Split, Zadar, Osijek... Sad ću još imitirat Dodik pa reći alo mi smo viceprvaci svijeta, ej viceprvaci svijeta. A jedan Široki ili kako ti kažeš "selendra na kamenjaru" vrijedi više od cijelog Tuzlanslog kantona. Tačno vi ste viceprvaci svijeta. Vaša država je viceprvak svijeta a ovdje ste samo gosti, stranci koji će inšAllah iseliti još više. I za gradove si upravu Osijek, Split, Zagreb su vaša budućnost i tamo trebate ići kao i vaši prethodnici posebno ovi iz Srednje Bosne. Vidiš kako ti nekad znaš lijepo rezonovat. Vaša budučnost je s azijatskim turkmenskim plemenima male azije a.k.a Turcima. Milion sunita turkofila bi im dobro došlo za popravljanje demografske slike. 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|