HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 vel 2025, 09:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2084 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 84  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Lokalni izbori 2020. - FBiH
PostPostano: 18 stu 2020, 19:57 

Kum Bečo je napisao/la:
U Grudama 2. vijecnika iz SDPa

Imena? Treba ih sve potpisati skupa s biračima

SDP RH nema veze s SDP-om BiH, to je kao da je netko 91 u stranci Slobodana Miloševića

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:02 

Travničani su me stvarno ugodno iznenadili s izlaznošću. Neka naši u drugim općinama nauče iz ovog što se može kad je kvalitetan kandidat, a ne očekivat da možeš na listu stavit bilo koga i očekivati da će za njega glasat samo zato jer je naš.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:14 

Može li mi neko objasnit zašto su tuzlanski Hrvati ovako mlaki, u velikom broju glasaju za SDP, skloni miješanim brakovima itd.?

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:16 

Posljednji mohikanac je napisao/la:
Kum Bečo je napisao/la:

Kume je li to zajebavaš :zubati
Odakle SDP-ovci u jednim Grudama!?

Koga to čudi? Pa Grude su bile poznate po teškim komunjarama, doduše u manjini ali su zato bili oni najgori. No to u ono vrijeme i nije za čuditi se koliko je za čuditi se da se posuški srednjoškolski profesori slikaju kraj Titine biste. Al' da ne idem previše u off topic.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:22 

bobanovski je napisao/la:
Kum Bečo je napisao/la:

SDP RH nema veze s SDP-om BiH, to je kao da je netko 91 u stranci Slobodana Miloševića

To nije novost, u vijecu su vec dva ciklusa. Vodi ih, ni manje ni vise, nego jedan Boban, nas lokalni decko. Cijela prica je ostavstina platforme kad je u Eronetu direktor bio platformas Stipe Prlic (podrijetlom iz Gruda, ali zivio u Sarajevu mislim) za koga su vezane mnoge afere. Izmedju ostalog su netransparentnim zaposljavanjem stvorili odredjenu bazu glasova u opcini. Boban je Prlicev zet.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:23 

Maglaj 337 glasova za HDZ bez Strupine.

Kad se obradi Strupina HDZ će imati oko 500 glasova.

Dobru izlaznost imaju,trebamo se mi(Usora i Tešanj)ugledati na njih. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:26 

SDP BiH je bošnjačka stranka, zato me malo čudi glasanje za nju ali tih 7% je neki prihvatljiv broj,
možda je vrijeme da se osnuje neki prohrvatski "SDP" čisto da se otme glasove a možda i budu prolazili prag.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:27 

kukac je napisao/la:
Travničani su me stvarno ugodno iznenadili s izlaznošću. Neka naši u drugim općinama nauče iz ovog što se može kad je kvalitetan kandidat, a ne očekivat da možeš na listu stavit bilo koga i očekivati da će za njega glasat samo zato jer je naš.

Svaka čast Travničanima, jedino im Stolac i Dobretići mogu parirati.
Ostali Hrvati ne mogu ni do 55% dobaciti, ZHŽ ne može ni 40%.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:30 

useless je napisao/la:

To nije novost, u vijecu su vec dva ciklusa. Vodi ih, ni manje ni vise, nego jedan Boban, nas lokalni decko. Cijela prica je ostavstina platforme kad je u Eronetu direktor bio platformas Stipe Prlic (podrijetlom iz Gruda, ali zivio u Sarajevu mislim) za koga su vezane mnoge afere. Izmedju ostalog su netransparentnim zaposljavanjem stvorili odredjenu bazu glasova u opcini. Boban je Prlicev zet.

Dakle to je bio HSP-ovac ili?

Čitao sam negdje o nekom sa bistom Pavelića koji je danas u SDP-u, to je taj Boban?

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:32 

saskia je napisao/la:

Koga to čudi? Pa Grude su bile poznate po teškim komunjarama, doduše u manjini ali su zato bili oni najgori. No to u ono vrijeme i nije za čuditi se koliko je za čuditi se da se posuški srednjoškolski profesori slikaju kraj Titine biste. Al' da ne idem previše u off topic.

Nema ništa čudno u tome, druga je stvar ako si u stranci konjičkog koljača koja želi zatrti Hrvate, to je nešto kao podrška radikalima 91 u RH.

Nikšić je koristio svoje političke veze da bi izvukao svog strica
.

Treba ih sve do zadnjeg popisati

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:34 

i_jopet je napisao/la:
SDP BiH je bošnjačka stranka, zato me malo čudi glasanje za nju ali tih 7% je neki prihvatljiv broj,
možda je vrijeme da se osnuje neki prohrvatski "SDP" čisto da se otme glasove a možda i budu prolazili prag.

Ma to sve ima veze s tim Prlicima, od Jadranka, preko one Lane, pa i do ovoga u Grudama. Sve je to sarajevska raja nekakva sa konekcijama gore. A sto se grudjana tice svugdje ima ljudi koji ce se prodat za 100km, kamo li za posao u Eronetu.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:34 

Čitao sam negdje o nekom sa bistom Pavelića koji je danas u SDP-u, to je taj Boban?

Je, Ivan Boban.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:36 

Da su ušli u NS to bi bilo ok, onaj Falatar mi je čak bio ok.

SDP BiH je islamistička nacional socijalistička od onog Heleza koji je ukidao hrvatske mirovine pa do Lagumdzije koji je preko Inzka došao do vlasti.

Nema to veze ni sa prodajom, to je kao da si pedofil pa ne očekuješ kastraciju

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:39 

Usora 95 je napisao/la:

U općini Tešanj znatno slabija izlaznost Hrvata meho 2016. Za U Usori bi bila izlaznost na razini državnog prosjeka, da je Anđelić imao konkurenciju.

Baš danas gledam za Maglaj. Čeka se Strupina. To je to! Dovoljno je Strupina, Galovac i Mladoševica ako ljudi odu na izbore.

Neznam pod koji

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 20:43 

kukac je napisao/la:
Može li mi neko objasnit zašto su tuzlanski Hrvati ovako mlaki, u velikom broju glasaju za SDP, skloni miješanim brakovima itd.?

Zato što kad si izražena manjina u nekom kraju, ne konfrotiraš se s većinom nego se istoj prilagodiš.

To ti je kao da pitaš zašto se 35% muslimana uHR deklarira kao Hrvati, a BIH niti promil

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 21:07 

useless je napisao/la:

Je, Ivan Boban.

Iz krajnosti u krajnost od ljubitelja Pavelića, nije ni čudo jer im je sav mit nastao na antihrvatskom mitu

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 21:22 

useless je napisao/la:

Je, Ivan Boban.

Iz krajnosti u krajnost od ljubitelja Pavelića, nije ni čudo jer im je sav mit nastao na antihrvatskom mitu

Ne razmisljaju ti ljudi o ideologijama, dajete im previse kredita.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 21:28 

useless je napisao/la:

Ne razmisljaju ti ljudi o ideologijama, dajete im previse kredita.

To nisu ljudi nego crvi, pacovi. Ali da, ne fali ih kod nas. Ni u jednoj općini. Žohara koji se prodaju za 50 KM a kamoli za posao što kažeš.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 21:50 

Kum Bečo je napisao/la:

U vijece ulaze Dragan i Kristina iz SDPa
https://www.izbori.ba/Rezultati_izbora/ ... 149/0/2065

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 22:01 

MRSHO je napisao/la:
Usora 95 je napisao/la:

U općini Tešanj znatno slabija izlaznost Hrvata meho 2016. Za U Usori bi bila izlaznost na razini državnog prosjeka, da je Anđelić imao konkurenciju.

Baš danas gledam za Maglaj. Čeka se Strupina. To je to! Dovoljno je Strupina, Galovac i Mladoševica ako ljudi odu na izbore.

Neznam pod koji

Baš sad gledam,postoji mogućnost da HDZ bude treća stranka po broju glasova na razini čitave općine.

Nemam predstavu na koji se način dijele mandati,ali šta misliš imamo li šanse da uhvatimo i drugi mandat tu ?

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 22:31 

kukac je napisao/la:

Travnik je dokaz da forumaši rade razliku. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 22:33 

Usora 95 je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Neznam pod koji

Baš sad gledam,postoji mogućnost da HDZ bude treća stranka po broju glasova na razini čitave općine.

Nemam predstavu na koji se način dijele mandati,ali šta misliš imamo li šanse da uhvatimo i drugi mandat tu ?

U Strupini bi mogli do 200 glasova dobit. U Mladoševici 50 glasova (284) više nego 2016. (233), još da se organiziraju poštom, moglo bi se tu napravit dobar rezultat.

Sad sam računao, teško drugi mandat. Treba 550 glasova za drugi mandat. Ja računam, da bi mogli dobit oko 490-500. Ne znam jesu li šta poštom odradili, na prošlim nisu (samo 2 glasa poštom).

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 22:57 

Kad strućnjaci u Hrvatskoj komentiraju izbore u BiH.

Snježana Pavić - yutarnji

Analitićarka skontala da je Prozor-Rama etnički podijeljena općina jer ima dva naziva kao Uskoplje.
Citat:
U Novom Travniku živi oko 25 tisuća ljudi, malo više Bošnjaka nego Hrvata. Grad dijeli nevidljiva linija razdvajanja, kao u Mostaru, Rami/Prozoru, Gornjem Vakufu/Uskoplju.

Šta tek reći na ovakve bisere
Citat:
Izbori bi mogli biti šansa za iskorak kad bi SDA iskoristila nesretan slučaj što je uoči izbora od korone umro kandidat za načelnika Travnika Mirsad Peco. Mogli bi ponuditi HDZ-u da dijele vlast, kako bi lakše ušli u bitku za Mostar. Izbori su u BiH popis stanovništva, osim u Mostaru: tamo je sukob izbio jer je međunarodna zajednica inzistirala na paritetu Bošnjaka i Hrvata, iako su Hrvati većina. Kad bi SDA izašla ususret Hrvatima u Travniku, lakše bi im bilo tražiti ustupke u Mostaru.

Dnevno po 2-3 članka o izborima u BiH ovakvih "analitičara", hajde dobro barem nisu prepisali od sarajevskim medija :ucelo

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 23:05 

Sta se zna o "Hrvatska stranka BiH" ? Odakle su dosli i sta oni oce ? Vidim in u par opcina pogotovo tamo gdje su Hrvati u manjiji kao da su tu eto samo da ukradu ti 50ak glasova i to je sve.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2020, 23:16 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Sta se zna o "Hrvatska stranka BiH" ? Odakle su dosli i sta oni oce ? Vidim in u par opcina pogotovo tamo gdje su Hrvati u manjiji kao da su tu eto samo da ukradu ti 50ak glasova i to je sve.

Po treći put prepakirani NHI. Isti ljudi, isti biznis model (funkcioniraju preko muslimanske medijske sadake, kad su nastali promovirao ih je danonoćno portal vijesti.ba, krenuli su sa pričom da je to novi partner za svemuslimanske Platforme). Kada nisu uspjeli prevariti skoro nijednog Hrvata da glasa za njih, uskraćena im je i muslimanska medijska potpora. :zubati

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2084 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 84  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, mrnjav, Naša Kvačica, Srpsčanin, Teuton i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: