|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 01 pro 2020, 22:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60932 Lokacija: DAZP HQ
|
joe enter je napisao/la: Nešto ti se desilo nedavno Dudu , jel te žena ostavila ili sam misliš da raskineš sa dotičnom , jer dve teme oko seksa i odnosa sa ženama od strane tebe sigurno nije čista forumska dosadna priča već očita životna matrica koja je prepoznatljiva. Šta bi sa onim pichkama iz Srbije koje si jebavao ranije?? , jesu li one prevazišle tvoju poetiku ili si odustao od njih jer su krkače koje ne prepoznaju dubinu tvoje poetičnosti?? Dakle , biće da si ušao u kolotečinu i pakao redovnog seksa , pa sad se ovde jadan jadaš. Pakao redovnog seksa, to si dobro napisao. Želim prenositi znanja i iskustva, a ne znam kako, ne mogu gledati sve te ženske koje traže muškarce, a nas malo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 01 pro 2020, 22:52 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Boga ti Isusa, kakvo recitiranje na kakve ste vi žene nailazili? Glumice, umjetnice neke? Pusti joj od Mate Bulića i Zoke Begića "lito je na ilindanu" i prolaz siguran Šalu na stranu Ako naletiš na neki poseban, po mom skromnom iskustvu rijedak tip žene, odsviraj joj na akustičnoj gitari od Bajage "Tišinu" i otpjevaj dubokim muškim glasom
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 01 pro 2020, 23:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10502 Lokacija: Banja Luka
|
Eih.. Odma da kažem izraz švalerisanje mi je bzze , ne volim ga ko ni viceve sa uprošćenim '' je'' i ''be'', zvuči mi ko šibicarenje. A mnogo je sadržajnije . Bar sam tako načuo. ''Tema'' me ipak natjera da prelistam malo uspomene.. Nekad muzika pomogne da se raskravi i otključa žensko srdce , bude upravo ona deka koja prevagne . Zanimljivo da je pamtimo , bar ja . Podsjeti nas na neku nju.. Evo par Od dječačkog uzrasta ,prvih žurki , i borbi za prvi poljubac ... (uglavnom lagane stvarčice ( zvali smo ih ''sentišima'' ) uz koje smo ''plesali'' i doživljavali (kroz majicu ) prve dodire ženskih grudi .. tako su padali i prvi poljupci . ..hipi/pank adolscencije (i mi i one ) gramofon Toska , ili bilo šta..prazna gajba (pljuge , akohol ..najćešće oboje , a ponakad samo ja ) ...itd, itd.. ..mogo poslije su se''puštale''ovakve .. ...a bome i ovakve.. Nek smo živi i zdravi .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 01 pro 2020, 23:05 |
|
|
Ovu scenu iz serije zapravo svi muškarci iščekuju u smislu da imaju dve žene i da one prosto zavisnički pate za njima. Mislim da Dudu je imao slična iskustva , bar u onom delu da ga žena odgovara da se ne obesi jer joj je udario čežnju muške superioronosti , a ona krenula da lomi vrat kuli niz pendžere zbog njega. Mislim , ko ne bi voleo da si seljak-paor a da se dve žene lome oko tebe tavkoga?! Ovo svakako zaslužuje pesmu.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 02 pro 2020, 04:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 02 pro 2020, 09:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 02 pro 2020, 10:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Otkriću vam jednu tajnu za koju ćete mi, ako ju budete primjenjivali, biti zahvalni.
Ova pjesma se primjenjuje najbolje u autu. Znači, za vrijeme dejta sa curom, nakon možda par pića, stali ste na nekom parkingu il ina nekom lijepom mjestu sa nekim finom pogledom, ili ćekate nešto... bitno je da ste u autu, opušteni, da mala pokazuje naklonosti i iz očiju joj viri pokoja iskrica koje želimo razbuktati. Dakle sjedite u autu, mrak-polumrak, počinje lagano dodirivanje.. niste sigurni u uspjeh ili je ona jako nesigurna... stavite ovu stvar u player i već nakom pola minuta lagane glazbe vidjećete da se situacija znatno poboljšala, da si vam šanse sa 20% odjednom skočile na 90%. Glazba odista ponekad može imati čarobnu moć i ovo je jedan dobar primjer toga. Dakako, moramo se čuvati početničkih greški, ne raditi to prebrzo, nestrpljivo, već ležerno i polako... odabrati pravi moment.
Kao što sam rekao, najbolja u autu, valjda zbog te neke zatvorene akustičnosti i tih nekih vibracija u zraku. Ali može imati i "kućnu uporabu". Dobra je i za maženje u krevetu, ali to je već stvar osobnog ukusa i izbora.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 02 pro 2020, 14:24 |
|
|
kiler je napisao/la: To te pitam.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 02 pro 2020, 22:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60932 Lokacija: DAZP HQ
|
Ta je za udaranje, već si odradio zavodjenje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 03 pro 2020, 20:52 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
dudu je napisao/la: 'Ladno besramno eksploatišeš uobičajenu žensku jesenju melanholiju i žal za minulim letom? Au, bre, Dudu, baš nemaš skrupula jebote... nisam znao da si toliki pokvarenjak... Jesam li ja jedini ovde koji ikad nije koristio muziku u te svrhe?
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 04 pro 2020, 11:07 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1362 Lokacija: u prolazu
|
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 05 pro 2020, 16:43 |
|
|
Slomljeno srce nije orden, već nečiji ožiljak.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 07 pro 2020, 19:15 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 07 pro 2020, 21:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: :D Šta bi s Pjetlićem? Obaren u juhi? Im'o sam strašnog petla!.... Hahaha... Jel' sada ona kletva na djelu? ,,Dabogda imao, pa nemao?!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 07 pro 2020, 22:11 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: :D Šta bi s Pjetlićem? Obaren u juhi? Im'o sam strašnog petla!.... Hahaha... Jel' sada ona kletva na djelu? ,,Dabogda imao, pa nemao?! Pa vidi, kaze "Im'o sam strasnog petla/bio je prvak sveta/danas su petli cudni/svaka im dlaka smeta"! Znaci, danasnji petlovi i nisu nesto, a moj je bio prvak sveta. Onda ispada da nema veze sto je bio, jer i pored toga sto je bio, dovoljno je da se dame zainteresuju u kakvom je stanju sada! Jer "spram mog petla, ovo su sve cverglani"!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 09 pro 2020, 16:40 |
|
|
Lapuso, sta kazes na ovu? Meni je izrazito ljubavnicka! Da li bi tebe obuzela romanticna osecanja kada bi ti je neko otpevao?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 11 pro 2020, 14:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, sta kazes na ovu? Meni je izrazito ljubavnicka! Da li bi tebe obuzela romanticna osecanja kada bi ti je neko otpevao? Aleksije, je li to hoćeš da pitaš......???
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 11 pro 2020, 14:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ajme meni, najvažniju pjesmu nisam objavio.
Odlična stvar za lagani ples koji se polako pretvara u stiskavac. U jednoij maloj sobici, u polumraku...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 14 pro 2020, 12:42 |
|
|
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 15 pro 2020, 11:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 21 pro 2020, 12:06 |
|
|
You may have my number, you can take my name But you'll never have my heart
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 21 pro 2020, 14:18 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 27 pro 2020, 18:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 27 pro 2020, 19:20 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pjesme za švalerisanje- i ljubav Postano: 27 pro 2020, 19:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Poslije Radičevića ,,daj ribu,,!!! A mamac se ubuđao!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|