|
|
Stranica: 59/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nisam siguran za Rafale, ali srpske metke kupujete sigurno... Hrvat si - dakle, pucaš srpskim mecima.. :) Rade i na -10 ... Znači vazdušno-kozmičke snage HV, kupuju hebene metke od Bizantinaca i muslića. Nevjerojatno, dok razmišljaju o ljetećim elektr autizma i da prave stelt zrakoplove 6.te generacije. Zato je i navala novih tehničara i inžinjera u RH, kao nove tehnološke elite. @dudu kako se ti očituješ glede uvozno-rentijerske ekonomije. brinemo o našim Mini Šenglijama, nismo cicije, samo vi delajte, bitni ste nam za municiju, šarafe, kablove, gume i tekstil.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 14:54 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Srbima je takija u genima. Ostalo im od braće Turaka. Kad se jednom to shvati sve postaje jasnije.
Turska svjetska supersila do Pacifika. Lider regiona Srbija to Tokija... samo jedna slika. Srbi su napravili cijelu seriju o odlasku na prvo svjetsko nogometno prvenstvo gdje je igrao tko je došao (Hrvati su im rekli da se nose u pizdu materinu i da se neće ići napikavati s loptom u Urugvaj) pa su Srbeki otišli kao predstavnici tadašnje Jugoslavije. odigrali su 3 utakmice na prvenstvu, u polufinalu popili svoju standardnu šesticu (od Urugvaja) i tehnički bili 4. na prvenstvu od 13 ekipa, a jedan SAD je završio treći. zašto je sad to bitno? pa zato što su kroz tu seriju profurali pjesmu koju im je napisao Slovenac i sad ju oni ponosno pjevaju u sjećanje na to 4. mjesto. Citat: His mother originates from White Carniola a small traditional region in southeastern Slovenia. His father is of Serbian descent. His grandfather was a Serbian soldier who fought on the Salonika front in WW1, to whom he also dedicated a song called "Pukni zoro" from his latest album "Montevideo, Bog te video" in 2013. nije li ovo simpatično? napunili ih sa 6 komada, a Srbi nakon 100 godina opjevali kako se vraćaju iz krvavog boja u Montevideu. ove Mini Šenglije morat ćemo dugo držati na promatranju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 14:57 |
|
|
Grobar je napisao/la: Vreme nije isteklo. Vreme nije isteklo... Ti misliš da se itko u Hrvatskoj sjeća toga i da ljude to dira? Gori ste od muslića. Takve trijumfe i oni slave. Samo ne na sportskom polju razme se jer nemaju reprezentacije u većini sportova koji nisu sjedilački.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:01 |
|
|
dudu je napisao/la: nije li ovo simpatično? napunili ih sa 6 komada, a Srbi nakon 100 godina opjevali kako se vraćaju iz krvavog boja u Montevideu. Ja mislio da je to najstarija srpska pesma, a ono ljuti nogometni boj protiv Urugvajaca koji je napisao Slovenac. Vraćam se kući živ.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: dudu je napisao/la: nije li ovo simpatično? napunili ih sa 6 komada, a Srbi nakon 100 godina opjevali kako se vraćaju iz krvavog boja u Montevideu. Ja mislio da je to najstarija srpska pesma, a ono ljuti nogometni boj protiv Urugvajaca koji je napisao Slovenac. Vraćam se kući živ. ima tu neka crta s muslimancima (kako ih je naš predsjednik Tuđman zvao), njima je himnu, koju oni žele nametnuti kao državnu, napisao ni više ni manje nego Dino Merlin, kao da George Michael napiše himnu UK-a. opjevana šestarda. Da li čujes mila moga konja kas. Da li čuješ sa planina zove te moj glas. Zasviraše trube, završi se boj. Zvona zvone, zora sviće, vraćam se rode moj.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:07 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Divno je što su Hrvati ovoliko prisutni na baš ovoj Temi. To je stvar Psihologije - Strah panični progovara iz njih. A pošto su lukavi, pokušavaju svojim autohrabrenjem, autosugestijama i samouzdizanjem (vektor ka sebi) u kombinaciji sa potcenjivanjem, omalovažavanjem i ismevanjem nas (vektor ka nama) da odagnaju svoj strah i prebace ga nekako na nas... ... i usput nam slome Duh, demoralizuju i deprimiraju. Lukavo! Ali - lukavo na nivou osnovne škole. Mi smo mislili da ste vi Profesori Lukavštine. Koje ste vi razočarenje, Hrvati... mislio sam da mogu da naučim nešto o suptilnim, visokosofisticiranim Manipulacijama uma od vas... Nego, na Temu: MŠ je optimalan prostor za Kineze da ustanove jak Mostobran - ni prevelik ni premali, ni sa previše populacije, ni sa premalo, ni sa previše resursa ni sa premalo... Kinezi će od njega napraviti Tvrđavu iz koje će u koncentričnim krugovima širiti Uticaj, Moć, Dominaciju!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:13 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Divno je što su Hrvati ovoliko prisutni na baš ovoj Temi. To je stvar Psihologije - Strah panični progovara iz njih. A pošto su lukavi, pokušavaju svojim autohrabrenjem, autosugestijama i samouzdizanjem (vektor ka sebi) u kombinaciji sa potcenjivanjem, omalovažavanjem i ismevanjem nas (vektor ka nama) da odagnaju svoj strah i prebace ga nekako na nas... ... i usput nam slome Duh, demoralizuju i deprimiraju. Lukavo! Ali - lukavo na nivou osnovne škole. Mi smo mislili da ste vi Profesori Lukavštine. Koje ste vi razočarenje, Hrvati... mislio sam da mogu da naučim nešto o suptilnim, visokosofisticiranim Manipulacijama uma od vas... Nego, na Temu: MŠ je optimalan prostor za Kineze da ustanove jak Mostobran - ni prevelik ni premali, ni sa previše populacije, ni sa premalo, ni sa previše resursa ni sa premalo... Kinezi će od njega napraviti Tvrđavu iz koje će u koncentričnim krugovima širiti Uticaj, Moć, Dominaciju! kriplstan je tu jer nema kud dalje, kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. nikom bitan. osim nama.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:13 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup Franje Tudjmana.. A kad požele da urade selfi sa najvećim nogometnim trofejem u istoriji fudbala i sporta, generalno, moraju da skoknu do Beograda... Tu im je najbliži muzej velikog ušatog.. Ako ne računamo snove.. Kad smo se već dotakli nogometa.. ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ja mislio da je to najstarija srpska pesma, a ono ljuti nogometni boj protiv Urugvajaca koji je napisao Slovenac. Vraćam se kući živ. ima tu neka crta s muslimancima (kako ih je naš predsjednik Tuđman zvao), njima je himnu, koju oni žele nametnuti kao državnu, napisao ni više ni manje nego Dino Merlin, kao da George Michael napiše himnu UK-a. opjevana šestarda. Da li čujes mila moga konja kas. Da li čuješ sa planina zove te moj glas. Zasviraše trube, završi se boj. Zvona zvone, zora sviće, vraćam se rode moj. I kažeš pustili ih Urugvajci žive doma na kraju. Čuo sam naravno za tu seriju (ne gledam njihove serije) i pjesmu ali pojma nisam imao da je to ljuti urugvajski boj bio. Što ovu lijepu izvedbu kako pjevaju na stadionu pretvara u komediju. Čovjek si misli đavolji Švaba ih najurio u Grčku, a ono Urugvajci pustili nakon što su ih izmesarili na nogometnom terenu.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:19 |
|
|
.. Vi cigani što navijate za Zvezdu, dajte sliku velikog ušatog pehara iz zvezdinog muzeja na Marakani, nešto mi ne radi Imgur,, ne mogu da uploadujem... Da vide susjedići kako izgleda najveći sportski trofej... :) Koji mogu samo da sanjaju.. ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:31 |
|
|
Grobar je napisao/la: ..Vi cigani što navijate za Zvezdu, dajte sliku velikog ušatog pehara iz zvezdinog muzeja na Marakani, nešto mi ne radi Imgur,, ne mogu da uploadujem... Da vide susjedići kako izgleda najveći sportski trofej... :) Koji mogu samo da sanjaju.. ... Daj, nemoj toliko da si zao, jebote... to bi bilo kao onim sirotim gladnim ljudima u Bijafri mahati taze s ražnja vrućom prasetinom ispred lica... imaj malo mere, malo ljudskosti, malo sažaljenja... Dudu, ti i ja se zapravo slažemo u nekih 90 %. Recimo, ti tvrdiš da postoji nekakva "Hrvatska Dominacija" , a ja prihvatam sve i samo dodam 1 jedino slovo i par znakova inerpunkcije: "Hrvatska: (do)MIMnacija !" Vi ste vic: ne možete jebeni failed state, "big shit" BiH u kojoj većimate 1/3 da izdominirate i vladate a sanjate o vladavini nad 5 neuporedivo ozbiljnijih Država i 17 M ljudi... kakvi CROmedijaši, jebote,vi ste lek za ovako siv dan kao što je danas...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:37 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: ..Vi cigani što navijate za Zvezdu, dajte sliku velikog ušatog pehara iz zvezdinog muzeja na Marakani, nešto mi ne radi Imgur,, ne mogu da uploadujem... Da vide susjedići kako izgleda najveći sportski trofej... :) Koji mogu samo da sanjaju.. ... Daj, nemoj toliko da si zao, jebote... to bi bilo kao onim sirotim gladnim ljudima u Bijafri mahati taze s ražnja vrućom prasetinom ispred lica... imaj malo mere, malo ljudskosti, malo sažaljenja... Dudu, ti i ja se zapravo slažemo u nekih 90 %. Recimo, ti tvrdiš da postoji nekakva "Hrvatska Dominacija" , a ja prihvatam sve i samo dodam 1 jedino slovo i par znakova inerpunkcije: "Hrvatska: (do)MIMnacija !" Vi ste vic: ne možete jebeni failed state, "big shit" BiH u kojoj većimate 1/3 da izdominirate i vladate a sanjate o vladavini nad 5 neuporedivo ozbiljnijih Država i 17 M ljudi... kakvi CROmedijaši, jebote,vi ste lek za ovako siv dan kao što je danas... granica se stalno pomjera, mislite da ste slučajno na ovom forumu, naravno da su vas naše službe vrbovale i vodile po svemrežju da ovdje dođete. Hrvatska u EU i NATO, capo di Balcani occidentali, sve je to normalno. doduše tek je počelo, ali sve je to normalno, za 20 godina nitko se neće pitati otkud sad to. još par godina će se baviti predsjednik i premijer s vama, nakon toga predsjednik ureda.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:41 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. Vi cigani što navijate za Zvezdu, dajte sliku velikog ušatog pehara iz zvezdinog muzeja na Marakani, nešto mi ne radi Imgur,, ne mogu da uploadujem... Da vide susjedići kako izgleda najveći sportski trofej... :) Koji mogu samo da sanjaju.. ... Eke, niste prodali u staro železo? Šteta je rođeni, moš dobiš 500 dinđi.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:42 |
|
|
dudu je napisao/la:
nije li ovo simpatično? napunili ih sa 6 komada, a Srbi nakon 100 godina opjevali kako se vraćaju iz krvavog boja u Montevideu.
ove Mini Šenglije morat ćemo dugo držati na promatranju.
Dudi nemaš pojma. "Pukni zoro" je pesma o Soluncu koji se vraća živ svojoj kući nakon tri rata, a ne o "Urugvajcima".. Znaš one čika Solunce? To su oni što su vas oslobodili.. :) Koristi se u filmu, jer celi film obiluje u tom post-velikoratovskom duhu.. Ali, šta ja raspravljam o filmovima i umetnosti sa vama. Nemate vi osećaja za to. Čak je i vaš Oton Iveković kopirao motive i ideje našeg Paje Jovanovića... ikmandvaradtist je napisao/la: Daj, nemoj toliko da si zao, jebote... to bi bilo kao onim sirotim gladnim ljudima u Bijafri mahati taze s ražnja vrućom prasetinom ispred lica... imaj malo mere, malo ljudskosti, malo sažaljenja... Ma gledaj, ni ja ne volim da gledam taj pehar, ali su se u nedostatku ekonomsko-političkih pobeda na ovoj temi, dotakli prvo sporta, a zatim i nogometa.. Pa eto, ako te ne mrzi, tresni jednu sliku ušatog. Možeš i Luku Modrića da okačiš, kako u dresu Reala ljubi zvezdino ime na peharu.. :) Eto malo umetničkog "dojma", da začinimo.... ...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:49 |
|
|
Ne da ljudi ne sanjaju nego ne znam koliko uopće ljudi i zna da je taj njihov klub s komunističkom crvenom zvijezdom i bio prvak u ta pretpotopna vremena kad se igralo na ispadanje sa smiješnim klubovima iz cijele Europe do polufinala. Nebitno. Ali se zato 2018. Srbeki moraju izjašnjavati hoće li u finalu svjetskog prvenstva navijati za komšije ili za Francusku. I Rafale. Iz Rusije s ljubavlju...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:51 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dudi nemaš pojma.
"Pukni zoro" je pesma o Soluncu koji se vraća živ svojoj kući nakon tri rata, a ne o "Urugvajcima".. Znaš one čika Solunce? To su oni što su vas oslobodili.. :)
Koristi se u filmu, jer celi film obiluje u tom post-velikoratovskom duhu..
Ali, šta ja raspravljam o filmovima i umetnosti sa vama. Nemate vi osećaja za to.
tebi stvarno izgleda kao da nemam pojma. niste me još natjerali ni da u drugu prebacim, a kod mene 9 gear automatic transmission.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:53 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ne da ljudi ne sanjaju nego ne znam koliko uopće ljudi i zna da je taj njihov klub s komunističkom crvenom zvijezdom i bio prvak u ta pretpotopna vremena kad se igralo na ispadanje sa smiješnim klubovima iz cijele Europe do polufinala. Nebitno. Ali se zato 2018. Srbeki moraju izjašnjavati hoće li u finalu svjetskog prvenstva navijati za komšije ili za Francusku. I Rafale. Iz Rusije s ljubavlju... napunili mu Rusiju, a Putin i dalje sretan. tako je to kad imaš naše manire i soft skills, naši prijatelji i partneri su sretni kad ih napunimo kao punjene paprike, kao da traže još. Mini Šengen je u sigurnim rukama, Hrvati bdiju nad kriplstanom.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:54 |
|
|
A Finale, lepo.. Izgubio je i moj Partizan veliko finale 66-te.. Znam kako vam je... Ali finale nije pehar. Kup Franje Tudjmana je i dalje vaš najveći pehar... A Srbija ima ušatog.. Jedan, jedini i neponovljivi klempa je u Beogradu.. Kaže vic.. Udje lopov u fudbalske prostorije Srbije i ukrade pehar kupa šampiona, naravno.. Nakon nekoliko nedelja, obije i nogometne prostorije u Hrvatskoj i ukrade usisivač..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:56 |
|
|
Partizan, jedan od onih malih klubića koji priča o utakmicama otprije 40, 50 i 60 godina, Željezničar o Videotonu, Partizan o Real Madridu, Dugo Selo o Dinamu itd. Partizanova najveća utakmica u HD.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 15:59 |
|
|
Sad tek vidim. Lepa je bila Yugoslavia. Hrvati su naprosto zavidni na toj nogometnoj progresiji.
Privitak/ci: |
red star.png [ 20.88 KiB | Pogledano 657 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 16:01 |
|
|
Iako ne znam što našeg grobarskog franjevca toliko interesira Red star u europskim natjecanjima.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 16:01 |
|
|
uf, strahujem za gol razliku Zvezde sad kad su izvukli Milan, bojim se ostaju u minusu pod srpskom trobojkom.
što više srpskija to lošija, statistika kaže.
iako respektiram Zvezdine rezultate u zadnje 4 godine, ponovno su se digli.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 16:02 |
|
|
Grobar, dobro, evo ti... mada si baš tvrda srca da im srpske Trofeje pred lice stavljaš i gledaš kako im se oči šire, pljuvačka curi, sline vise... Mene i Dudua zapravo dele sitnice, u ovom slučaje deli nas jedno jedino slovo... kod njega je "C" kod nas "T"... jedno slovo a tako velika razlika! Ali tako je to u životu, i nas od šimpanzi deli 1 %... Trofejnost:CROfejnost u "Vujakliji Rečniku stranih reči i izraza": [/quote] Dudu, aj' najpre budite "Capo di Federacione Bosnia i Ercegovina" a lako ćemo za dominaciju nad celim Balkanom... Terminu "Hiperbola" treba promeniti ime u "HiperCROla" i stavit Duduovu sliku za vizuelni opis!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 16:04 |
|
|
Pa nemate vi veći klub ni od Partizana a kamoli od Zvezde, ne blamirajte se.. :) Srpska liga na 16. mestu i zbog najmanjeg broja bodova koji branimo iz pve godine(koja se broji još samo ove sezone) atakujemo na 13. mesto opušteno, sledeće godine i direktnog predsavnika u LŠ i dva "overal".. Hrvatska liga na 20... Pa ne možete sa balkanskim leopardima nigde da ga izmerite.. :) Ni prošlost, ni sadašnjost, ni budućnost.. :) ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 16:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Iako ne znam što našeg grobarskog franjevca toliko interesira Red star u europskim natjecanjima. ne znam zašto spominje Partizan, a raspravlja se s dinamovcima. ili da evociramo uspomene iz prošlog stoljeća, doduše u neovisnoj Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|