HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2025, 01:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2771 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 111  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbija - Lider regiona
PostPostano: 14 pro 2020, 16:08 

Partizan je bivši vicešampion Evrope u fudbalu, šampion Evrope u košarci i najtrofejniji vaterpolo klub svih vremena..

A Dinamo je mali klub u fudbalu.
I nema ga više nigde.. :)

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:10 

Samo se jugoslavenskim uspjesima mogu dičit. Od kad je Srbija samostalna pušing rođo.

slika

Pošalješ im najboljeg igrača u povijesti kluba, a on tako...

Da nema hrvatske kulture ni himnu kluba ne bi imali...

Jel ima tamo nešto srpsko uopće?

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:11 

Grobar je napisao/la:
Pa nemate vi veći klub ni od Partizana a kamoli od Zvezde, ne blamirajte se.. :)

Srpska liga na 16. mestu i zbog najmanjeg broja bodova koji branimo iz pve godine(koja se broji još samo ove sezone) atakujemo na 13. mesto opišteno sledeće godine i direktnog predsavnika u LŠ i dva "overal"..

Hrvatska liga na 20... :D

Pa ne možete sa balkanskim leopardima nigde da ga izmerite.. :)

Ni prošlost, ni sadašnjost, ni budućnost.. :)

...

ima i Dinamo europski trofej i finale istog natjecanja.

slika

i nanizao zvučnije protivnike od Zvezde 1991. godine.

no to je daleka prošlost, realnost je nešto drugo.

danas je Dinamo Zagreb u kroatosferi ono što je Bayern Munchen u Europi, sinonim za moć, bogatstvo, snagu, autoritet, strah i trepet.

Partizana pamtimo po petardi, simpatični gosti.

priznajem, neloši ste s koeficijentom, ali vam je liga ipak slabija, vidjet će se to u idućim godinama.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:15 

Dobro je Dudi da bar nešto priznate.. :)

Ajde bok, pozdravljam vas, vidimo se večeras..

Pozdrav Dinamovci od vašeg Grobara, mnogo smo jaki... :)

..

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:17 

Reconquista je napisao/la:

Partizan je u osnovi purgerski klub, osnovan kao nogometna sekcija zagrebačkog 10. korpusa pa prebačen u Beograd skupa s igračima Građanskog koji su kasnije svi bili zagriženi Dinamovci u dresu Partizana.

Citat:
Štef Bobek: Žao mi je što nisam igrao u Dinamu

https://www.zabranjeni.url/naslovnica/stef ... mu-3939252

Citat:
O Tuđmanu kao predsjedniku Partizana znao je reći:

- Bio sam sretan kad je rekao da smo Ico Hitrec i ja najbolji nogometaši koje je gledao. I u Beogradu je Tuđman govorio da navija za Dinamo. Nije ga bilo puno na utakmicama, on je bio predsjednik Sportskog društva Partizan, ne samo nogometnog kluba. Bio sam kod Tuđmana dvaput kad je bio predsjednik Hrvatske, zajedno smo gledali i utakmicu Croatije i Newcastlea. Moram priznati da mi je drago tada bilo ići u Zagreb. Bio sam s Tuđmanom i na utakmici Hrvatske protiv Bosne i Hercegovine 1997. godine. Bio sam i poslije u Zagrebu, a nakon toga su me bolesti napale.

pokoj mu duši, Dinamo nije puno falio, ali je u Partizanu postao velik.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:18 

Grobar je napisao/la:
Dobro je Dudi da bar nešto priznate.. :)

Ajde bok, pozdravljam vas, vidimo se večeras..

Pozdrav Dinamovci od vašeg Grobara, mnogo smo jaki... :)

..

slična je furka.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:20 

Hrvati se samo sjete te shithole yuge kad vidimo da su Hrvati uspješni kao sve exyu zemlje skupa po plasmanima.

A o rezultatima da ne govorimo.

Ali nam sline cure za velebnim nogometnim uspjesima Srba od kad je Srbije. :zivili

Privitak/ci:
Ex yu.png
Ex yu.png [ 66.93 KiB | Pogledano 641 put/a. ]

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:22 

vidi se da smo tutori Mini Šengena, Hrvatska 11, Mini Šengen 10. bravo dečki na trudu, volimo mi svoj Mini Šengen. možda jeste kripli, ali ste naši.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:23 

Samo da se nasmijem naslovu teme :smijeh

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:23 

dudu je napisao/la:

Partizan je u osnovi purgerski klub, osnovan kao nogometna sekcija zagrebačkog 10. korpusa pa prebačen u Beograd skupa s igračima Građanskog koji su kasnije svi bili zagriženi Dinamovci u dresu Partizana.

Citat:
Štef Bobek: Žao mi je što nisam igrao u Dinamu

https://www.zabranjeni.url/naslovnica/stef ... mu-3939252

Citat:
O Tuđmanu kao predsjedniku Partizana znao je reći:

- Bio sam sretan kad je rekao da smo Ico Hitrec i ja najbolji nogometaši koje je gledao. I u Beogradu je Tuđman govorio da navija za Dinamo. Nije ga bilo puno na utakmicama, on je bio predsjednik Sportskog društva Partizan, ne samo nogometnog kluba. Bio sam kod Tuđmana dvaput kad je bio predsjednik Hrvatske, zajedno smo gledali i utakmicu Croatije i Newcastlea. Moram priznati da mi je drago tada bilo ići u Zagreb. Bio sam s Tuđmanom i na utakmici Hrvatske protiv Bosne i Hercegovine 1997. godine. Bio sam i poslije u Zagrebu, a nakon toga su me bolesti napale.

pokoj mu duši, Dinamo nije puno falio, ali je u Partizanu postao velik.

GNK Partizan je i meni drag klub istina. Ali otkad nema više Hrvata i nismo u zajedničkoj državu mogu samo originalu gledati u leđa i diviti se.

Što naša međusobna utakmica lijepo i pokazuje.

slika

Da prihvate realnost lakše bi im bilo. Ali Srbi ko Srbi...

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:31 

slika

i UEFA zna da je samo jedan the Dinamo, nikakvi nastavci kao kod Kijeva, Moskve, Tbilisija i ne znam koje kakvih wannabe Dinama.

i ovo savršenstvo od grba, ne znam može li ljepše od ovog. :neznam

slika

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:32 

K:M je napisao/la:
Što misliš što se ova tema "zavrtjela", dok drugarčićima trnu zubi.

Javile mi 2 agentice za nekretnine, da za plac, ne uzimam Jankomir, Zg zapad, Špansko, jer je navala.

Savetovala mi je da od Radničke i Zg ceste odustanem.

Samo Maksimir, Remete, Pantovćak, Trešnjevka sever jug, ili utješno Trnje, ali ISKLJUČIVO do Savskog nasipa. Preko Save ne.

Dudu vidi da prodaš dok možeš, ako nisi u potencijalno no go zoni. A, za šargarepe ne brini, Ameri ih magarcima svima ovde daju. Sjetih se isporuke baraka pre 5 g.

Zamolio bi drugarčiće iz Zg da se očituj oko ovih kvartova.
Da, i Špansko sam izostavi. Biće to novi Brisel za 10 g.

Puno inžinjera i tehničara, koji ne zadovoljavaju Muti Anđu.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:33 

Hrvati se samo sjete te shithole yuge kad vidimo da su Hrvati uspješni kao sve exyu zemlje skupa po plasmanima.

A o rezultatima da ne govorimo.

Ali nam sline cure za velebnim nogometnim uspjesima Srba od kad je Srbije. :zivili

Iz priloženog se vidi da je Srbija lider regiona... :smijeh

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:35 

GNK Partizan je i meni drag klub istina. Ali otkad nema više Hrvata i nismo u zajedničkoj državu mogu samo originalu gledati u leđa i diviti se.

Predrag Mijatović je napisao/la:
Nego, ono što nas kopka oduvijek, pa da vas ovako u četiri oka pitamo, jeste li stvarno bili hajdukovac?
- Jesam.

Kružila je priča tada, osamdesetih, kad su vas Jurica Jerković i Paško Viđak dovodili u Hajduk da ste navijač „bijelih” i da vam je kod kuće u stanu, u Titogradu, pardon Podgorici bio poster Blaža Sliškovića?
- Za poster baš i nije točno, hahaha, ali da sam bio navijač Hajduka to je živa istina. I nikad to nisam krio. Kao klinac, na igralištu 'ko voli „fudbal” zna da se poistovjetiš s idolom, zabiješ gol, pa trčeš, vičeš. E, ja kad bih zabio, ja sam bio Šurjak! Dvojicu sam obožavao, Ivicu Šurjaka i Marija Kempesa.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... d-15018845

simpatično, sve legende im navijači hrvatskih klubova.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:45 

slika

slika

Koliko je simpatičnije vidjeti hrvatski derbi nego ove ružne komunističke zvjezdurine.

Srbi nisu ni svjesni koliko je njih komunizam unazadio.

Dobro svaka Jugoslavija jest za njih napredak u odnosu na Srbiju ali ipak...

Ni taj civilizacijski iskorak zajedničkog života u državi s Hrvatima i Slovencima ih nije naučio da mogu napraviti tunel na autocesti, a da svi kamioni mogu proći...

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:49 

Ko o čemu: razglavljene profuknjače - o Čednosti, moralne nakaze od političara - o Poštenju, a Hrvati nad kojima je teže nabrojati KO NIJE nego KO JESTE (Franci, Vizantinci, Mađari, Nemci, Italijanu, Austrijanci, Turci, Srbi, itd, itd) vladao - o Vladavini i Dominaciji... :neznam

Nazad na Temu!

MŠ ne bi bio izolovan prostor utvrđivanja Kineza i stvaranja Mega Tvrđave... i okolni prostor će biti pripremljen za ekspanziju sa tog Mostobrana!

Luke u Grčkoj i Italiji su već kupljene, u Mađarskoj se pravi Hub (bio bi u Hrvatskoj ali Kinezi znaju da su Hrvati ponizne sluge koje bi Zapad JEDNIM POZIVOM nekog zamenika pomoćnika sekretara okrenuo kontra njih), ostaje još da u Bugarskoj i Rumuniji ostvare upliv pa da Mostobran bude siguran i spreman za dalji prodor u dubinu... :yes

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 16:54 

Kinez ovdje neće proći, ovo tamo iza mene i oko mene je sve naše i kani ostati naše. nema saginjanja Azijatima, a po repu će dobiti i svi lokalni ljubitelji Azijata.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:07 

Šta bi ovi turski taljigaši znali o vladanju sobom. Prvo su ih Bugari tri stoljeća jurili po šumama i gorama, a da ih nisu mogli uloviti (dok su Hrvati i Bugari lijepo sve rješili u jedan dan što su imali na bojnom polju), pa se malo vazalio Mađarima u pograničnim regijama Ugarskog Kraljevstva i povremeno dobivalo današnji glavni grad na uživanje (koji pamtimo po pobjedi Mađara i Hrvata nad Turcima 1456. dok su im Srbeki vodu nosili da napoje konje), pa klipsalo za Turcima 500 godina. Pa kad su opet braća Bugari natamburali 4/5 turskih vojski eto ti Srba da hinjski skoče sa svima ostalima na Bugarsku da joj otmu njezino.

Nego, dok buncate o "srpskom Kosovu" jer vam padne na pamet reći hvala Mađarima što su vam iznajmili stari mađarski grad Nándorfehérvár da vam danas bude glavni grad države?

Stupanj više od bosanskih muslimana i njihove hiljadugodišnje Bosne od Drine do Jadrana...

Koliko znaju vladati sobom pokazuju danas statistike i što dolaze konobariti i pometati podove po mrskoj Hrvatskoj...

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:10 

dudu je napisao/la:
Kinez ovdje neće proći, ovo tamo iza mene i oko mene je sve naše i kani ostati naše. nema saginjanja Azijatima, a po repu će dobiti i svi lokalni ljubitelji Azijata.

:smijeh

Samo CROmedijaš tvog formata može staviti "branili smo Drinu od Srbina" i hvaliti se tom "uspešnom" "odbranom"...

slika

Ne sumnjam da ćete tako i Zagreb od Kineza "odbraniti"... :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:14 

ikmandvaradtist je napisao/la:

Samo CROmedijaš tvog formata može staviti "branili smo Drinu od Srbina" i hvaliti se tom "uspešnom" "odbranom"...

slika

Ne sumnjam da ćete tako i Zagreb od Kineza "odbraniti"... :zastava_Hrvata

strogo tehnički gledano, Drina je kvalitetno obranjena 1942. godine. samim time pjesma je u pravu iako nisam skužio da Bulić ne pjeva original.

original spominje Savu i Turčina/tuđina.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:17 

Kad je Hrvatska vojska došla do Drine onda ste bili ko miševi. Prije i poslije ste se junačili nad razoružanim muslimanskim civilima, ženama i djecom.

A bili ste hrabri i 45' kad su Hrvati bili razoružani.

Ali kad dođe Hrvat s puškom na ramenu onda je bežanija. Spašavaj se tko može.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:23 

Dudu i ekipa se sasrali od sve evidentnije suradnje
Rusija Tur Kina. Gde bi Rusi okupirali Finsku, Sw, baltičke patuljke, Bjelorusiji i 1/3 Ukr....

Dok bi sa juga Askeri i Akindžije trčali na Beč, uz pomoć Orbana, koji se NAORUŽAVA. Orban se oblizuješ na Riječku kapicu i još ponešto. Kina i Rusija vide u Mađarskoj hub.

Srbiji će oteti do kanala dtd ali će nas negđe namiriti.

Da li da budemo tko glupi Laza ili da prodajemo propusnica i snabdevamo ih pičkama za političko-teritorijalni benefit?

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:23 

dudu je napisao/la:
strogo tehnički gledano, Drina je kvalitetno obranjena 1942. godine

Drinobranitelji!

slika

Evo sam smislio vic:

- Tko su bili braniči koji su "odbranili" Drinu od Srba?
- Kako tko? Pa, preci onih braniča koji su 6 puta "obranili" hrvatska vrata od španjolskih napadača 2018. !

:smijeh

A njihovi potomci će Zagreb od Kineza "uspešno" odbraniti i nastaviti Tradiciju! :yes

:sega

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:29 

Kad je Hrvatska vojska došla do Drine onda ste bili ko miševi. Prije i poslije ste se junačili nad razoružanim muslimanskim civilima, ženama i djecom.

A bili ste hrabri i 45' kad su Hrvati bili razoružani.

Ali kad dođe Hrvat s puškom na ramenu onda je bežanija. Spašavaj se tko može.

i tu je jedna velika razlika, Hrvat dođe na teritorij gdje nema nijednog Hrvata i dominira, primjera je nebrojeno, cijela zapadna Bosna, danas poznati DGG, Mrkonjić i Šipovo, to sve skupa nije imalo tisuću Hrvata.

ustaše našamarali četnike na Lijevča polju do zadnjeg, doslovno do zadnjeg, nijedan nije pobjegao, i to kad je Njemačka već de facto pala.

tko ne zna Lijevče polje je u sred Republike Srpske, baš u heartlandu, potez Banja Luka Gradiška.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Bitka_na_ ... %8Da_polju

slika

Citat:
Nakon 2. sv. rata četnički emigranti su ju nazivali "drugim Kosovom".

Srbin ne može meda ako nema bar 30% lokalne populacije, čak ni da mu daš atomsku bombu u ruke i američke resurse. opet bi zapeli u Gospiću jer je tamo samo 25% Srba (tj. bilo je).

Vrh

PostPostano: 14 pro 2020, 17:30 

slika

slika

Koliko je simpatičnije vidjeti hrvatski derbi nego ove ružne komunističke zvjezdurine.

Srbi nisu ni svjesni koliko je njih komunizam unazadio.

Dobro svaka Jugoslavija jest za njih napredak u odnosu na Srbiju ali ipak...

Ni taj civilizacijski iskorak zajedničkog života u državi s Hrvatima i Slovencima ih nije naučio da mogu napraviti tunel na autocesti, a da svi kamioni mogu proći...

Ovo kad u Europi vide misle jebote ovi su iz neke ex-komunističke pripizdine ispali, sigurno ih mješaju sa Albancima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2771 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 111  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: