|
|
Stranica: 63/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:20 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Dudi bi skinuo petokraku sa zvezdinog grba i onda bi bila samo Crvena.. :) Skockal bi je u dezenu tko 41 god. Par strana niže je promoviral taj sustav i vojnu supremaciju. Ne bi to bilo uopšte loše kad bolje razmislim. Zvezda je ionako anti-srpski projekat Tita i Krcuna da se Srbi zamajavaju dok se crtaju Vojvodine i Kosova.. Da im damo mi Zvezdu, taman da imaju neki bitniji pehar u nogometu a oni nama da si vrnu naš srpski Ajduk... :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Dudi bi skinuo petokraku sa zvezdinog grba i onda bi bila samo Crvena.. :) Znajući njega, postala bi Crvena Sonja (po onoj mu pički iz Cavtata) il' bi isto napravio Šahovnicu samo umesto kvadratića bi bile crveno-bele zvezdice... Stvarno, zašto je "Hrvatomrzac" Tito dozvolio divljanje Šahovnica na grbovima hrvatskih klubova a Ocila na srpskim - niĐe? Mislim da Kinezi sada rade na zavladavanju Makedonijom kako bi spojili Grčku i Srbiju (Pirej i Beograd pa dalje na Budimpeštu)... to je Vertikala koja će Srbiju vratiti na mesto Gospodara Dominatora Balkana... grb od 1947.-1949. grb od 1950.-1969. grb od 1970. do 1990. grb od 1990. (s iznimkama od 1992.-2000.) uz neke modernije finese zadnjih godina Hajduk
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:25 |
|
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Skockal bi je u dezenu tko 41 god. Par strana niže je promoviral taj sustav i vojnu supremaciju. Ne bi to bilo uopšte loše kad bolje razmislim. Zvezda je ionako anti-srpski projekat Tita i Krcuna da se Srbi zamajavaju dok se crtaju Vojvodine i Kosova.. Da im damo mi Zvezdu, taman da imaju neki bitniji pehar u nogometu a oni nama da si vrnu naš srpski Ajduk... :) nego kad smo kod toga, kako si ti počeo navijati za Partizan, tko ti je vojno lice?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:28 |
|
|
Grobar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ako želiš pravilno izgovarati č ć dž đ, plati. Dosta je bilo besplatnog srpskog opismenjavanja. Evri, dolari, kune, KM, nije problem.
Zagrepčankama ne računati PDV. Popust od 50% davati samo ženama dojiljama. . U pravi si tebrose. Ja sam previše naivan. Ja sam do sada Zagrepčanke besplatno učio da pravilno barataju jezikom... :) Da sam svakoj naplatio po kunu, danas bih imao tisuću.. :) Koliko je to u evrima, btw? Ja se i dalje kladim da ti nisi ni jebo dosad nikako, inače se ne ni hvalio toliko, oni što se najviše hvale ti najmanje (ili nikako) jebu. Ulogiro si se na forum hercegbosna da bi se hvalio Srbijom pred Hrvatima, koliki jadnik moraš bit da nemaš pametnijeg posla u životu. Pošto su ti puna usta Hrvata ( ), sigurno smo te nekako oštetili ili zajebali. Možda imaš traume iz rata ili nešto tako, ne znam ali ću saznat.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:29 |
|
|
dudu je napisao/la: nego kad smo kod toga, kako si ti počeo navijati za Partizan, tko ti je vojno lice? Niko. Ćale navija za Partizan pa tako i ja. Keva i Šveca navijaju za Zvezdu. Kad je moj ćele bio klinac Partizan je igrao najlepši fudbal.. 66-ta čuvena.. Ne nasedaj na glupe ciganske priče da za Partizan navijaju samo vojna lica, šiptari i hrvati.. :) Zvezda je postala popularnija zbog Šekularca i Džaje..
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:32 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Dudi bi skinuo petokraku sa zvezdinog grba i onda bi bila samo Crvena.. :) Znajući njega, postala bi Crvena Sonja (po onoj mu pički iz Cavtata) il' bi isto napravio Šahovnicu samo umesto kvadratića bi bile crveno-bele zvezdice... Stvarno, zašto je "Hrvatomrzac" Tito dozvolio divljanje Šahovnica na grbovima hrvatskih klubova a Ocila na srpskim - niĐe? Mislim da Kinezi sada rade na zavladavanju Makedonijom kako bi spojili Grčku i Srbiju (Pirej i Beograd pa dalje na Budimpeštu)... to je Vertikala koja će Srbiju vratiti na mesto Gospodara Dominatora Balkana... Nemoj da strašiš susjede. Mađari njini patroni 816 g se opako naoružavaju. Na temi @novema o kraju AU do zadnjeg dana su Ugri TRAŽILI BiH, a zamisli za Baraniju, Slavoniji, Riječku kapicu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:32 |
|
|
Dinamo iskoristio Hrv proljeće za kockice 1970.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:33 |
|
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: nego kad smo kod toga, kako si ti počeo navijati za Partizan, tko ti je vojno lice? Niko. Ćale navija za Partizan pa tako i ja. Keva i Šveca navijaju za Zvezdu. Kad je moj ćele bio klinac Partizan je igrao najleoši fudbal.. 66-ta čuvena.. Ne nasedaj na glupe priče da za Partizan navijaju samo vojna lica, šiptari i hrvati.. :) Zvezda je postala popularnija tek sa Šekularcem i Džajom.. pitam samo, nije da nisam znao za neke navijače Partizana, ali ih je bilo baš dosta po tim kvartovima di su živili oficiri ili umirovljeni oficiri JNA. ima li vas još, jel se nastavlja i njeguje još ljubav prema Partizanu ili Zvezda prevladava među mladima? strepim nad totalnom dominacijom Zvezdaša, morate hitno uzvratiti udarac, Vučić će vas sahraniti.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:33 |
|
|
dudu je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Znajući njega, postala bi Crvena Sonja (po onoj mu pički iz Cavtata) il' bi isto napravio Šahovnicu samo umesto kvadratića bi bile crveno-bele zvezdice... Stvarno, zašto je "Hrvatomrzac" Tito dozvolio divljanje Šahovnica na grbovima hrvatskih klubova a Ocila na srpskim - niĐe? Mislim da Kinezi sada rade na zavladavanju Makedonijom kako bi spojili Grčku i Srbiju (Pirej i Beograd pa dalje na Budimpeštu)... to je Vertikala koja će Srbiju vratiti na mesto Gospodara Dominatora Balkana... grb od 1947.-1949. grb od 1950.-1969. grb od 1970. do 1990. grb od 1990. (s iznimkama od 1992.-2000.) uz neke modernije finese zadnjih godina Hajduk Zašto je Hajduk držao zvezdulju do 90te?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:36 |
|
|
1986 je napisao/la: Ulogiro si se na forum hercegbosna da bi se hvalio Srbijom pred Hrvatima, koliki jadnik moraš bit da nemaš pametnijeg posla u životu. Pošto su ti puna usta Hrvata ( ), sigurno smo te nekako oštetili ili zajebali. Možda imaš traume iz rata ili nešto tako, ne znam ali ću saznat. Pa šta je tu čudno. Ja sam velikosrpski agresor, nacionalista.. :) Ubijam moral našim neprijateljima i podižem moral svom narodu.. Ali jeste, oštetili ste me. Ne ostavljate bakšiš... :) Šta je čudno da Srbin ima animozitet prema Hrvatima? Nisi valjda pao s marsa pa da se čudiš toj pojavi.. ? Ne misliš valjda da vas mi volimo? :) Ali ajde, kad saznaš o čemu se radi, javi mi obavezno da znam.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:37 |
|
|
Planina je napisao/la: Zašto je Hajduk držao zvezdulju do 90te? zato što im je deviza bila Hajduk bez zvizde ka *** bez pizde.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:40 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Niko. Ćale navija za Partizan pa tako i ja.
Keva i Šveca navijaju za Zvezdu.
Kad je moj ćele bio klinac Partizan je igrao najleoši fudbal.. 66-ta čuvena..
Ne nasedaj na glupe priče da za Partizan navijaju samo vojna lica, šiptari i hrvati.. :)
Zvezda je postala popularnija tek sa Šekularcem i Džajom..
pitam samo, nije da nisam znao za neke navijače Partizana, ali ih je bilo baš dosta po tim kvartovima di su živili oficiri ili umirovljeni oficiri JNA. ima li vas još, jel se nastavlja i njeguje još ljubav prema Partizanu ili Zvezda prevladava među mladima? strepim nad totalnom dominacijom Zvezdaša, morate hitno uzvratiti udarac, Vučić će vas sahraniti. SPS je propao i oni vode, kmeri Vučela ratni huškač na RH. Ravnatelj TVBgd.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:42 |
|
|
dudu je napisao/la: pitam samo, nije da nisam znao za neke navijače Partizana, ali ih je bilo baš dosta po tim kvartovima di su živili oficiri ili umirovljeni oficiri JNA.
ima li vas još, jel se nastavlja i njeguje još ljubav prema Partizanu ili Zvezda prevladava među mladima? strepim nad totalnom dominacijom Zvezdaša, morate hitno uzvratiti udarac, Vučić će vas sahraniti.
Ima nas naravno, ali smo prdeknuli mnogo. Otprilike je odnos 2/3 cigana spram 1/3 Grobara u Srbiji, vazda bio i biće.. Ne može žvalavko da nas sahrani, jer imamo mnogo jaku omladinsku školu, prodajemo naše klince po 15 miliona ič.. :) Dok njegova fuljana ne može bez državnih para ni dva dana.. Ali se trudi svim silama da nas ugasi jer se mi jedini ne sklanjamo fufici i trpamo je u svakom derbiju.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Zašto je Hajduk držao zvezdulju do 90te? zato što im je deviza bila Hajduk bez zvizde ka *** bez pizde. Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:51 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
dudu je napisao/la: grb od 1947.-1949. grb od 1950.-1969. grb od 1970. do 1990. grb od 1990. (s iznimkama od 1992.-2000.) uz neke modernije finese zadnjih godina Hajduk E, pa, onda OK... i vi ste bili "zvezdasti"... dudu je napisao/la: možda Dinamo, to je jedini klub koji bih htio voditi. Dudu vodi Dinamo: K:M je napisao/la: Nemoj da strašiš susjede. Nek' očvrsnu malo, jebote... još malo pa će tražiti "safe spaces" kakvi su mrljavi...
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:51 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: zato što im je deviza bila Hajduk bez zvizde ka *** bez pizde.
Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci. Hajduk, klub bratstva i jedinstva, pandan Franjevcima iz Humske.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:54 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: zato što im je deviza bila Hajduk bez zvizde ka *** bez pizde.
Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci. meni je stari pričao da je sprdnja bilo biti hajdukovac, nije da ih nije bilo, ali sve neki redikuli. u Livnu ih je bilo više, možda su i dominirali, iskreno ne znam Livnjaka dinamovca. uglavnom, naslušao se ja tih lovačkih kako mladi sad više vole Hajduk i te fore. dođe utakmica Werder-Dinamo 2007., odem u Intermezzo s burazima pogledat Dinamo, srijeda igra se LP, krcato, euforija, navijanje, show. mislim si ja što će tek biti sutra, igraju Sampdoria-Hajduk, ajde da i to vidim, dođem s braćom opet, nikog, prazan kafić, s nama dvojica trojica gledala, nit je kog briga nit ko gleda. otad se smijem tim Duvnjacima hajdukovcima, to neka tetkasta linija među nama.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 22:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci.
meni je stari pričao da je sprdnja bilo biti hajdukovac, nije da ih nije bilo, ali sve neki redikuli. u Livnu ih je bilo više, možda su i dominirali, iskreno ne znam Livnjaka dinamovca. uglavnom, naslušao se ja tih lovačkih kako mladi sad više vole Hajduk i te fore. dođe utakmica Werder-Dinamo 2007., odem u Intermezzo s burazima pogledat Dinamo, srijeda igra se LP, krcato, euforija, navijanje, show. mislim si ja što će tek biti sutra, igraju Sampdoria-Hajduk, ajde da i to vidim, dođem s braćom opet, nikog, prazan kafić, s nama dvojica trojica gledala, nit je kog briga nit ko gleda. otad se smijem tim Duvnjacima hajdukovcima, to neka tetkasta linija među nama. Sve znaš.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Zato su svi stariji Duvnjaci Dinamovci, tek ove novije generacije imaju dosta Hajdukovaca zbog blizine Splita i života i školovanja u istome. Ali stariji sve redom Dinamovci.
meni je stari pričao da je sprdnja bilo biti hajdukovac, nije da ih nije bilo, ali sve neki redikuli. u Livnu ih je bilo više, možda su i dominirali, iskreno ne znam Livnjaka dinamovca. uglavnom, naslušao se ja tih lovačkih kako mladi sad više vole Hajduk i te fore. dođe utakmica Werder-Dinamo 2007., odem u Intermezzo s burazima pogledat Dinamo, srijeda igra se LP, krcato, euforija, navijanje, show. mislim si ja što će tek biti sutra, igraju Sampdoria-Hajduk, ajde da i to vidim, dođem s braćom opet, nikog, prazan kafić, s nama dvojica trojica gledala, nit je kog briga nit ko gleda. otad se smijem tim Duvnjacima hajdukovcima, to neka tetkasta linija među nama. Braća po babine linije, od kojih se sramiš. Poluretaji. OK je da manjine ili komuno ekipa navija za te klubove. U Srbiji max 1/5 je u FRANJEVCIMA.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:04 |
|
|
iako u selu odakle su moji starinom danas su grbovi i Dinama i Hajduka jer su recentno 2 igrača igrali za Dinamo i Hajduk (još jedan dokaz apsolutno superiornih gena, selo od 400 ljudi, a još ranije imali i košarkaškog reprezentativca i osvajača olimpijske medalje). jedan je i reprezentativac Hrvatske, vrlo blizu prvih 11, a drugi i danas para mreže HNL-a.
pitanje za nogometne sladokusce, koja su to 2 igrača (Duvnjacima zabranjeno odgovarati)?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:05 |
|
|
1986 je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Al se upalio zloćesti plavi dećko. Forumska misica. Zatvorio se u špajz kad su im Cigani šetali Zagrebom. Iako je meni najsmehotresnija scena kad im Grobari Dijaspora razvlače prvu ekipu po travnatom terenu 2003. ako se ne varam. Piroćanac možda ima snimak. Cigani šetali ZG-om ko turisti punih 15 minuta dok ih policija nije odvela. Ali ni to nije spasilo onu 3 jadnika sa Britanca. Jedan je bio u komi, pričalo se tad da će ostati invalid, kako je na kraju ispalo Bog dragi zna. A što se tiče Atene, naletilo 80 cigana na 30-tak mlađih Boysa koje je prije toga starija ekipa oterala dok su oni bili u centru Atene sa Gate 13. Tamo se Delije nisu usudile doći. Naravno ovi nisu htjeli bježat stali su na crtu dok niste izboli onog nesretnika pa su pobjegli. Nedavno su srednjoškolci iz Vukovara isprebijali Delije i Grobare koji su došli direkt iz Beograda. Došli su branit braću, a za njih se govorilo da su to opasne face, bili po zatvorima, ubojice ovo ono Zanimljivo Temišvar ne spominjete, prijetili ste nam da nas čekate, da ne dolazimo, došli Boysi isprebijali i vas i ove iz Temišvara i onaj jad od policije. Evo i mene na snimku, i pozdravite mi Delije iz Beča koji se nisu usudili stat kod Slavonskog Broda iako ih je bilo 3 kombija više. https://youtu.be/cucdhxaWVXoI ti si zloćesti plavi dećko? Sramota... Izdao si Osijek i Kohortu!
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Pašalić i Krstanović.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pašalić i Krstanović. svaka čast. e sad, teže pitanje, kojeg još olimpijca imamo i košarkaškog reprezentativca? mala pomoć: olimpijac je odnedavno u ćuzi, a košarkaš je čudesno ponovno prohodao.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Olimpijca znam al nek i ostali nešto pogode. Samo ću pohvalit Krlu koji još dok je igrao za Široki rekao generalu Miji Jeliću (dok je započinjao progon): "Šta god triba generale."
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 14 pro 2020, 23:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Strogo tehnički gledano nije bilo nikakve vojne ofanzive na Drinu u pravcu zapada 1942., tako da ne razumem o kakvoj odbrani govoriš. Nemačka vojska kontroliše teren sa obe strane reke uz pomoć uspostavljenih marionetskih režima, a postoje i dve gerilske organizacije koje se kriju po šumama. O kakvoj odbrani pričaš kada nije bilo nikakvog napada? Nedićevci su bili u ratu sa NDH i napadali je? Citat: On 31 March the commander of the Ustaše Black Legion, Jure Francetić, launched a pre-emptive offensive primarily against Dangić's Chetniks. Francetić captured Vlasenica, Bratunac and Srebrenica, meeting limited resistance from the Partisans, and then scattered the more numerous Chetniks while inflicting significant losses. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_TrioMoja poenta je bila da za vreme WW2 nije bilo rata između Nedićeve Srbije i NDH. Nije bilo nikakve ofanzive Srbije na Drinu. Obe marioneteske "države" su bile pod nemačkom komandom. Bile su takoreći saveznici. Što se tiče gerilaca bez "država", i države (3. Rajha) iza sebe, četnika i partizana, siguran sam da ti je poznato da NDH tokom celog trajanja rata nije imala kontrolu nad otprilike dve trećine svoje teritorije i da je Pavelić de facto bio gradonačelnik Zagreba (ovo je hiperbola, držao je, naravno, više teritorije od Zagreba sa okolinom, ali shvataš šta hoću da kažem). Tako da mi nije jasna tvoja teorija o odbranjenoj Drini, kada je na levoj strani Drine, na de iure teritoriji NDH bilo više zemlje pod kontrolom četnika i partizana, nego ustaša.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|