|
|
Stranica: 72/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:28 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
A kad smo mi Srbi to krili naše planove? Vi stvarno mislite da zapad ne zna šta mi želimo i da ne znaju ko je Vučić? Pa oni su ga postavili.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:32 |
|
|
Grobar je napisao/la: A kad smo mi Srbi to krili naše planove? Vi stvarno mislite da zapad ne zna šta mi želimo i da ne znaju ko je Vučić? Pa oni su ga postavili.. :) Znaju vaše ciljeve, a vi dajete podatke o tome kako ćete ih pokušati ostvariti. Znao je i Martić da će Tuđman napast, pa ga nije Tuđman nazvao i rekao mu vrijeme, pravce napada i sa koliko snaga.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:33 |
|
|
Koji je rok za Vučićevu izdaju Kosova ne pratim detaljno?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:33 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Baš tako. Ja sam već napisao da Duduu dugujem dobar ručak... ako me dopadnu kakve pare - i više od toga! Vredi, jer smeh leči i produžava život, a on me toliko puta nasmejao da mi je produžio život - brat bratu nekoliko godina! Danas je toliko malo kvalitetnog humora, retko se imaš na šta od srca nasmejati i vrištati da komšijama zasmetaš... da mi nije HB foruma život bi mi bio neuporedivo sivlji i manje lep! Zato ja promovišem HB forum koliko god mogu, ako ima porasta interesovanja i prisutnosti, znajte da sam i ja tome doprineo... i tek ću! Nego, šta misliš, kad Kinezi pređu "point of no return" u Tehnologiji (momenat kad više nemaju šta drugim ukrasti već su oni ti koji "lead the race")... koliko će MŠ postati Tehnološki HUB gde će najjači programeri, inženjeri i konstruktori raditi na najjačim projektima u sred EU dok ona sama stagnira i nazaduje? "Made in Serbia" će biti novi žig garancije visokosofisticiranosti i kvaliteta!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:34 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Znaju vaše ciljeve, a vi dajete podatke o tome kako ćete ih pokušati ostvariti. Znao je i Martić da će Tuđman napast, pa ga nije Tuđman nazvao i rekao mu vrijeme, pravce napada i sa koliko snaga. Ali oni ne mogu više ništa da preduzmu povodom tih naših planova.. :) Kina postaje broj jedan, stvoren je MŠ, RS i Srbija su jedno, Milo je pao.. Naši planovi su već ostvareni.. :) Probudi se..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:42 |
|
|
Grobar je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Znaju vaše ciljeve, a vi dajete podatke o tome kako ćete ih pokušati ostvariti. Znao je i Martić da će Tuđman napast, pa ga nije Tuđman nazvao i rekao mu vrijeme, pravce napada i sa koliko snaga. Ali oni ne mogu više ništa da preduzmu povodom tih naših planova.. :) Kina postaje broj jedan, stvoren je MŠ, RS i Srbija su jedno, Milo je pao.. Naši planovi su već ostvareni.. :) Probudi se.. I Mile Martić je bio tako samouvjeren i prkosan. Podsjećaš me na njega.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:45 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Nego, šta misliš, kad Kinezi pređu "point of no return" u Tehnologiji (momenat kad više nemaju šta drugim ukrasti već su oni ti koji "lead the race")... koliko će MŠ postati Tehnološki HUB gde će najjači programeri, inženjeri i konstruktori raditi na najjačim projektima u sred EU dok ona sama stagnira i nazaduje? "Made in Serbia" će biti novi žig garancije visokosofisticiranosti i kvaliteta! Pa čim postanu prva ekonomija, a to je za 7-8 godina. Prva ekonomija privlači i prvake u svim oblastima. Nikada naučnici nebi počeli odlaziti u SAD još u samim počecima razvoja, da tamošnji kapitalisti nisu masno finansirali njihove projekte. Ko ima najveći budžet "overal" ima i najveće deo budžeta za razvoj. Toliko je prosto.. :) Što se nas tiće, mi smo daleko od bilo čega tehnološki ozbiljnog. Ali počelo se sa ozbiljnijim investicijama. Ako ne računamo Litijum, a to jeste i može biti "gejm čendžer".. Prvobitni cilj-zaposliti stanovništvo i osigurati socijalni mir je završen. Do sada je gorelo pod nogama, od sada više ne. Sada se traže a i dolaze, ozbiljniji igrači.. ZF, Toyo, LL, MTU, Kontinental, Nidec, itd. itd.. Tako su i Slovačka, Češka i Poljska krenule, samo davne još 91-e.. Prvo su isto i oni motali kablove i pravili metle, pa je tek onda došao VV u Škodu itd.. Mi smo politiku subvencija samo prepisali od njih.. :) Nismo izmislili topli vodu.. Sve to ide prostim zakonima gravitacije, tržišta rada i ekonomije.. Najgore je za nas prošlo, a dolazi najbolje... ...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:48 |
|
|
Najgore je prošlo, dolazi najbolje, veli Mile.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:48 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: Dudu, bar na 6 pdf si ovo okačio. Kao da kupujete tisuću nuklearnih glava, a ne neke raspadnute Bredlije STARIJE I OD TEBE.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Znaju vaše ciljeve, a vi dajete podatke o tome kako ćete ih pokušati ostvariti. Znao je i Martić da će Tuđman napast, pa ga nije Tuđman nazvao i rekao mu vrijeme, pravce napada i sa koliko snaga. Ali oni ne mogu više ništa da preduzmu povodom tih naših planova.. :) Kina postaje broj jedan, stvoren je MŠ, RS i Srbija su jedno, Milo je pao.. Naši planovi su već ostvareni.. :) Probudi se.. Daleko ste vi od vaših planova, vi pucate na ujedinjenje RS-a CG i osvajanje KiM-a. Na Kosovo ne smijete ni prismrdit, čak i prosrbi na vlasti u CG otvoreno govore da neće dirati elemente državnosti CG inaće se raspada koalicija i jedino vam ide u RS-u donekle. Dakle vanjskopolitički ciljevi pola od 1/3. Dakle qurac od ovce..
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:53 |
|
|
Dakle preko 100.000 km kvadratnih za početak i još toliko u kolonijama... :)
A tek smo krenuli.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:54 |
|
|
Jedno vreme sam se vrzmao po brodogradilištu u Bijeloj pre 20ak god... suvi dokovi, kranovi, sidrišta... lepo bi bilo posle sređivanja luke Bar obnoviti ga pa krenuti štancati i ratne brodove... a Hrvati "kadar nevera":
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:57 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Dudu, bar na 6 pdf si ovo okačio. Kao da kupujete tisuću nuklearnih glava, a ne neke raspadnute Bredlije STARIJE I OD TEBE. Pa ovo je umobolni video sa nekog srpskog kanala. Srbi napravili paniku oko toga, eej tresu se gaće, odmah neki kataklizmički naslovi i najave.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
Primarijus je napisao/la: K:M je napisao/la: Dudu, bar na 6 pdf si ovo okačio. Kao da kupujete tisuću nuklearnih glava, a ne neke raspadnute Bredlije STARIJE I OD TEBE. Pa ovo je umobolni video sa nekog srpskog kanala. Srbi napravili paniku oko toga, eej tresu se gaće, odmah neki kataklizmički naslovi i najave. to je KIMov video, vidiš da je caps lock u naslovu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 15 pro 2020, 23:59 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Jedno vreme sam se vrzmao po brodogradilištu u Bijeloj pre 20ak god... suvi dokovi, kranovi, sidrišta... lepo bi bilo posle sređivanja luke Bar obnoviti ga pa krenuti štancati i ratne brodove... a Hrvati "kadar nevera": To se radilo u Arsenalu iz Tivata.. Znaš sta je najsmešnije od svega? :) Srbija jedina nema more od EX-YU zemalja, a jedina uz Hrvatsku može danas da izvari ozbiljan brod.. Makedonija se nikada time nije bavila, Slovenija nema brodogradilište, samo neku jahta klepaonicu u Izoli, BIH ništa, a Crnoj Gori je ostalo samo to brodogradilište u Bijeloj.. :) Ali ni tamo više ne prave brodove, nego samo remontuju.. :) Arsenal u Tivatu im je Milo ugasio, tamo je sklepao onaj "Porto Montenegro".. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Primarijus je napisao/la: Grobar je napisao/la: Da, zbog tebe ćemo Primatijuse odustati sto posto.. :)
Mislim da bi trebali odustati, nema nikakvog smisla ovo što radite. Baš nikakvog, a i onda kad uspijete u nečemu osuđeni ste na ponovni neuspjeh, napravite 5 koraka naprijed i 10 nazad, to je u vašoj prirodi, čemu onda stalno vrtit taj isti krug kratkotrajnih uspjeha i dugotrajnih neuspjeha? Zašto se ne pokušate promijeniti? Da postanete konačno normalni pa da vidite kako ide? Hoćeš reći, zašto ne POSTANETE Hrvati. Ljepi, fini, uglađeni, da trpimo svaki bjelosvetski šljam da nas filuj bjelančevinama, a da plješćemo i pjevamo Danke Dojčland. Ne, hvala, mi smo NEPOKORNI, KURČEVITI Srbi, bizantinci.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:06 |
|
|
K:M je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Mislim da bi trebali odustati, nema nikakvog smisla ovo što radite. Baš nikakvog, a i onda kad uspijete u nečemu osuđeni ste na ponovni neuspjeh, napravite 5 koraka naprijed i 10 nazad, to je u vašoj prirodi, čemu onda stalno vrtit taj isti krug kratkotrajnih uspjeha i dugotrajnih neuspjeha? Zašto se ne pokušate promijeniti? Da postanete konačno normalni pa da vidite kako ide? Hoćeš reći, zašto ne POSTANETE Hrvati. Ljepi, fini, uglađeni, da trpimo svaki bjelosvetski šljam da nas filuj bjelančevinama, a da plješćemo i pjevamo Danke Dojčland. Ne, hvala, mi smo NEPOKORNI, KURČEVITI Srbi, bizantinci. Nepokoreni i kurčeviti su i talibani. I što sad? Hajmo svi u talibane.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:07 |
|
|
Mi Srbi smo nebeski narod a talibani nisu.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Jedno vreme sam se vrzmao po brodogradilištu u Bijeloj pre 20ak god... suvi dokovi, kranovi, sidrišta... lepo bi bilo posle sređivanja luke Bar obnoviti ga pa krenuti štancati i ratne brodove... a Hrvati "kadar nevera": To se radilo u Arsenalu iz Tivata.. Znaš sta je najsmešnije od svega? :) Srbija jedina nema more od EX-YU zemalja, a jedina uz Hrvatsku može danas da izvari ozbiljan brod.. Makedonija se nikada time nije bavila, Slovenija nema brodogradilište, samo neku jahta klepaonicu u Izoli, BIH ništa, a Crnoj Gori je ostalo samo to brodogradilište u Bijeloj.. :) Ali ni tamo više ne prave brodove, nego samo remontuju.. :) Arsenal u Tivatu im je Milo ugasio, tamo je sklepao onaj "Porto Montenegro".. :) .. Riječni brod i morski brod su nebo i zemlja a vi ovaj potonji pojma nemate raditi.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:13 |
|
|
weasel je napisao/la: Riječni brod i morski brod su nebo i zemlja a vi ovaj potonji pojma nemate raditi. Pravimo mi i rečne i morske. Ko šta naruči.. Ne baš te veličine koje možete vi, ali nisu ni maleni.. Bez problema se u Srbiji napravi brod dubine gaza do 7,5m visine 10m, širine 30 i dužine 130m.. Luka Beograd je bila rečno-morska luka svojevremeno. Predvodnica na Djerdapu ima veću propusnu moć nego Panamski kanal npr.. ..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:14 |
|
|
Grobar je napisao/la: Mi Srbi smo nebeski narod a talibani nisu. Talibani su primjer gdje vodi cesta kojom ste vi krenuli, samo oni su na kraju tog istog puta, a vi na početku. Vi ste po mentalitetu ultra light verzija talibana. Njihova uvjerenja su miljardu puta snažnija od vaših.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:16 |
|
|
Freyu,
pravilo se dole toga tako da se to zna praviti.
Grobaru,
u "Arsenalu" nisam bio ali sam u Bijeloj prilično blejao... opravljali su baš velike, ogromne brodove... know how je tu...
Ali kad razmislim... ne bi trebalo... sećam se koliko je voda oko brodogradilišta bila prljava, nikad se nisam hteo kupati tu...
Kinezi ionako štancaju vrhunske brodove brzo i jeftino - daćemo im neki rudnik za nekoliko velikih brodova i svima super...
Zašto nas proglašavate "nenormalnim" što želimo da imamo 3 Države? Vi, kao, ne bi voleli da imate 2? KO vam brani da to ostvarite? Ja vas ne bih nazivao nenormalnim ako to budete pokušavali, naprotiv, nudio sam saradnju (što je propalo jer vi SVE 'oćete MUFTE, DŽABA, BADAVA)...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:17 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Grobar je napisao/la: Mi Srbi smo nebeski narod a talibani nisu. Talibani su primjer gdje vodi cesta kojom ste vi krenuli, samo oni su na kraju tog istog puta, a vi na početku. Vi ste po mentalitetu ultra light verzija talibana. Njihova uvjerenja su miljardu puta snažnija od vaših. Mi smo razbili dva carstva, tursko i austrougarsko, imamo dobar CV.. A talibani hodaju bosi i veruju u alaha.. :) Dakle, mi smo nebeski narod..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:18 |
|
|
Grobar je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Talibani su primjer gdje vodi cesta kojom ste vi krenuli, samo oni su na kraju tog istog puta, a vi na početku. Vi ste po mentalitetu ultra light verzija talibana. Njihova uvjerenja su miljardu puta snažnija od vaših.
Mi smo razbili dva carstva, tursko i austrougarsko, imamo dobar CV.. A talibani hodaju bosi i veruju u alaha.. :) Dakle, mi smo nebeski narod.. Ameri su razbili AU posredno porazom Njemačke, da je do vas sad bi svi na forumu pričali Njemački.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 16 pro 2020, 00:20 |
|
|
Ma do nas je ipak, čim svi pričamo Srpski... :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|