|
|
Stranica: 83/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 19 pro 2020, 23:30 |
|
|
K:M je napisao/la: Tužna priča NB Zagrebčaka su vascjeli forum rastužili.
Video se "sav sjaj, glamur, raskoš", te "metropole".
Ja sam osupnut i pred dilemom.
Ipak su za vas Slovenci Švicarci. Danas u Zagrebu, auto mi ostao u kvaru. Dolazi Toyota Jeep sa labudicom, vozi me automehaničaru. Vozač Slovenac, prije 4 mjeseca dobio otkaz u Ljubljani, u Zagrebu vozi autodizalicu po danu, po noći šlep služba. Kaže u Sloveniji sve zatvoreno, nema građevine, otkazi na sve strane. Čovjek se zamisli kakva kriza dolazi.... Živi u kući od prijatelja, vikendom za Ljubljanu... Auto mi stao na motelu Plitvice..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 08:00 |
|
|
tucepi je napisao/la: K:M je napisao/la: Tužna priča NB Zagrebčaka su vascjeli forum rastužili.
Ipak su za vas Slovenci Švicarci. Danas u Zagrebu, auto mi ostao u kvaru. Dolazi Toyota Jeep sa labudicom, vozi me automehaničaru. Vozač Slovenac, prije 4 mjeseca dobio otkaz u Ljubljani, u Zagrebu vozi autodizalicu po danu, po noći šlep služba. Kaže u Sloveniji sve zatvoreno, nema građevine, otkazi na sve strane. Čovjek se zamisli kakva kriza dolazi.... Živi u kući od prijatelja, vikendom za Ljubljanu... Auto mi stao na motelu Plitvice.. Ako su najave točne, biće veća i od one 1929.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 11:55 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Hvala brate.. :)
Što se tiče humora, tu je tata-mata K:M..
To moj brat sa napaćenog nam juga. Nišlija. On je vodja Srba na forumu, kao Vučić u državi, mi ostali ga samo pratimo.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 12:08 |
|
|
Inače susjedi(Hrvati iz Hrvatske) su jako paranoični i veruju u razne teorije zavere, kao da su Srbi.. :)
Na to moraš da paziš sve vreme.
Serbijanos aires je inače naš, Vojvodjanin. Ima tu još par bivših Srba (Pol Gasol npr..) koji kidišu na ovu temu, upoznaćeš i njih vremenom... :)
Ja sam ih već zavoleo, omekšao sam s vremenom. Treba nam mlada sveža krv, hajdučka.. :)
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 12:26 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Impresivna bolnica izgrađena u Kruševcu, i to samo za 4 mjeseca, a zaposleno 600 medicinskih sestara, tehničara i doktora
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 12:44 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 13:02 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Moguće, vidiš kako su domišljati i lukavi. Kakav KOS. To su male bebe za ove Vučkove kadrove na prvoj liniji internet bojišnice. Dobro, evo više neću da se skrivam. Ja sam oficir za vezu u DB-u. Zadatak mi je dizanje morala Srbadiji na internetu, i regrutovanje novih vojnika, kao što vidiš.. :) Ja sam internet ratnik sa čvarkom oficira. Čekam da me K:M unapredi u veći čvarak, pa da u generalštabu smestim guzicu, i da šmrčem koku sa napaljenim klinkicama, kao svaki pravi matori general. Taman da sretnem u hodniku onog NATO generala, što bleji tamo u našem generalštabu, da mu prišijem dve šljakavice i da ga najurim odatle. Sve preuzimamo, ćeramo Amere sa Balkana. Dolaze Kinezi. Ujguri-bošnje su najebale.. :) K:M je inače stari KOS-ovac, danas je glavni u našoj udbi za zbunjivanje neprijatelja, zovemo ga Deda, to mu je kodno ime u službi. Moje je Leopard.... :) ...
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 13:52 |
|
|
Jebo ja sebe ako se nisi kloniro i ako stvarno nisi ovdje po direktivi.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 14:09 |
|
|
Carmello je zadužen u službi za opijate. Samo se navuk'o na zaplenjenu robu, pa ga sad čekamo svaki put, dok ne popuši štek.
Ali je odličan operativac na terenu, pa ga tolerišemo.
Sledeći zadatak mu je da snabdeva u korona-krizi omladinu u Zagrebu, da ne kriziraju.. :)
..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 14:12 |
|
|
.. Evo naš vodja sad baš priča o Hrvatima na Pink-u.. :) Kaže, da sve što želimo je, da trčimo malo brže u ekonomskoj trci u odnosu na vas i da nema potrebe da se ljutite što mi napredujemo bolje od vas.. ..
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 14:15 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Tužna priča NB Zagrebčaka su vascjeli forum rastužili.
Ipak su za vas Slovenci Švicarci. Nemaju ni za frtalj skanka. Naš brat Carmello, si kupio kilo vutre da ima u šteku sve tamo do zarezoju, kao da je dobar dan.. :) Šurimo.. :) Naši drugarčići ne kuže da se on snabdeo za 2 mjeseca do sv Tiifuna, zarezojle, kad se vinova loza reže. Vidi se naš standard i skank supremaciji, ovi na komad kupuju. Katolički sv Valentin dan kad se devojke i žene darivaju.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 14:21 |
|
|
K:M je napisao/la: Naši drugarčići ne kuže da se on snabdeo za 2 mjeseca do sv Tiifuna, zarezojle, kad se vinova loza reže.
Vidi se naš standard i skank supremaciji, ovi na komad kupuju.
Katolički sv Valentin dan kad se devojke i žene darivaju. Hahaha.. Evo, došao nam je i Deda foruma... :) Šaljem odmah ovaj post na chat, na temu o K:M-u..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 15:42 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Pri Ministarstvu Odbrane podstoji odsek za Hibridno Ratovanje.
U njemu, pak, ima sektor za "Psy Ops" (Psihološko Ratovanje).
Unutar njega, moćan sektor za Propagandno Ratovanje, a forumaš "Grobar" nalazi se na čelu podsektora "OИХ" ("Одјел за Илуђивање Хрвата")...
Carmello je bio glavno mudo u sekciji za ispitivanje efekata halucinogenih supstanci na zarobljenike dok nije popio otkaz (stalno je zahtevao da se ispitivanja vrše na njemu radi poštovanja "Ženevskom konvencijom zagarantovanih prava zarobljenika", a i odnosio je bez prijavljivanja nadređenom ogromne količine "radi samostalnog rada u cilju proširenja znanja i ispitivanja u vanlaboratorijskim uslovima") te sad šljaka kao stručni konsultant jednog vojnog časopisa.
KiM je član zvanično nepostojećeg departmenta BIA ali angažovan je na nekoliko strateški bitnih Projekata kao što je onaj kodnog naziva "Tclassifieds"...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 15:45 |
|
|
Tako je Iki.. :)
Ti si zadužen u službi za posrbljavanje Crne Gore. Kodno ime u službi ti je Serdar.. :)
..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 16:28 |
|
|
Ova tema je zrela za gašenje ili bar za rubriku fantazija
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 16:41 |
|
|
Neće te niko oterati. Na ovom forumu vole Srbe više nego na našim srpskim forumima.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 16:44 |
|
|
Ovo je tolerantni i multikulturalni forum. Tako mi se čini bar. Svi su dobrodošli i sva mišljenja i stavovi. Jedino što se ne tolerira su Muslimani koji se lažno predstavljaju tj takijaju da su Hrvati. Takvih je mnogo bilo. To su moji osobni utisci
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 16:52 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Pri Ministarstvu Odbrane podstoji odsek za Hibridno Ratovanje.
Unutar njega, moćan sektor za Propagandno Ratovanje, a forumaš "Grobar" nalazi se na čelu podsektora "OИХ" ("Одјел за Илуђивање Хрвата")...
Carmello je bio glavno mudo u sekciji za ispitivanje efekata halucinogenih supstanci na zarobljenike dok nije popio otkaz (stalno je zahtevao da se ispitivanja vrše na njemu radi poštovanja "Ženevskom konvencijom zagarantovanih prava zarobljenika", a i odnosio je bez prijavljivanja nadređenom ogromne količine "radi samostalnog rada u cilju proširenja znanja i ispitivanja u vanlaboratorijskim uslovima") te sad šljaka kao stručni konsultant jednog vojnog časopisa.
KiM je član zvanično nepostojećeg departmenta BIA ali angažovan je na nekoliko strateški bitnih Projekata kao što je onaj kodnog naziva "Tclassifieds"... Iki odaješ najtajnije tajne srpskog programa "dosije X" Molder je Carmello, aSkali je naša Sara Fina podmetnuta aid, koju kontrolira Carmello. Grobiju je sigurnost pod ugrozbom, jer ekipa U crnim odoram je aktivirana.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 16:55 |
|
|
Pa dozvoljeno im je. Ima ih. Rijetko se nešto javljaju u zadnje vrijeme ali nije da im je zabranjeno ni da ih nema. Nije im dozvoljeno napravit lažni profil na kojem se predstavljaju da su Hrvati a to često rade ali ih se i lagano otkrije.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 17:01 |
|
|
Citat: - Zato što ne možete promijeniti ekonomiju za godinu ili dvije. Prije samo 4 godine, BDP Hrvatske je bio 49 milijardi eura, a Srbije 37 milijardi. Mi smo u zaostatku, mi smo bili prvobitna zajednica za njih. Sljedeće godine mi ćemo biti na 50 milijardi, i oni će biti na 50 milijardi. Zar to nije fantastičan uspjeh? https://www.zabranjeni.url/video/news/svi- ... o-15016997Mi smo 2016. bili na 52 milijardi Dolara odnosno 42 milijardi Eura, a Srbija na 41 milijardi Dolara odnosno 34 milijardi Eura. 2021. bit ćemo na 58 milijardi Dolara odnosno 47 milijardi Eura, a Srbija na 56 milijardi Dolara odnosno 46 milijardi Eura. To stvarno je uspjeh. Ali problem ostaje u BDP per capita. Naš će sljedeće godine biti 16 400 dolara, a vaš 2,3 puta manji tj. 7 100 dolara po glavi. 2016. naš je bio 12 400 $, a vaš 2,1 puta manji 5 800 $. Kao što vidite tu smo čak i povećali razliku s obzirom na prije.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 17:09 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Pri Ministarstvu Odbrane podstoji odsek za Hibridno Ratovanje.
KiM je član zvanično nepostojećeg departmenta BIA ali angažovan je na nekoliko strateški bitnih Projekata kao što je onaj kodnog naziva "Tclassifieds"... Ikvi je zviždač, srpski Snouden.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 17:20 |
|
|
.. Nije to brate više Severna Makedonija, sad je to opet Južna Srbija.. K:M je napisao/la: [ Iki odaješ najtajnije tajne srpskog programa "dosije X" Molder je Carmello, aSkali je naša Sara Fina podmetnuta aid, koju kontrolira Carmello.
Grobiju je sigurnost pod ugrozbom, jer ekipa U crnim odoram je aktivirana. Da, uhode nas crnokošuljaši, ali potplatili smo modove da ih preodgoje kao Kinezi Ujgure.. pa smo sigurni još neko vreme.. :) Kodni nazivi u službi za potplaćene modove: -Markan - Sekač -Kvaki - Hamato Joši -Robi - Krang ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 19:38 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
K:M je napisao/la: Iki odaješ najtajnije tajne srpskog programa "dosije X" Purger111 je napisao/la: Ikvi je zviždač, srpski Snouden. Jebiga, ponudila mi SOA preko jednog forumaša vikendicu na Bolu i veliki broj životinjica zvanih Kune... Srpstvo je Srpstvo, al' Bol je Bol... Mada, fercera BIA žestoko i na hrvatskom forumu, vidite da nije izašlo kodno ime... Grobar je napisao/la: Tako je Iki.. :) Ti si zadužen u službi za posrbljavanje Crne Gore. Kodno ime u službi ti je Serdar.. :) Napisao si Oksimoron! Kako se može "posrbljavati" nešto što je najsrpskije od svega, kao CG što je najsrpskija od srpskih država? Svašta. Ali pohvaliću te kod majora L. , odlično vodiš svoje odeljenje... zaslužio si povišicu... samo pazi se, on ti je stara garda, ako oseti da podržavaš pušače nekih travuljina... a ovi Hrvati kad bi samo znali koliko ih taj mrzi...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 20:11 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ali pohvaliću te kod majora L. , odlično vodiš svoje odeljenje... zaslužio si povišicu... samo pazi se, on ti je stara garda, ako oseti da podržavaš pušače nekih travuljina... a ovi Hrvati kad bi samo znali koliko ih taj mrzi... .. Upoznao sam majora L. na dan bezbednosti. U neformalnom razgovoru sa njim oko memoranduma br.3 rekao mi je izmedju ostalog, da u ćošku zenice oka moga, vidi kilo kokaina i dva hektara trave.. :) Tako da, zna on jako dobro ko su njegovi vojnici. Nije za džabe on u službi dobio nadimak Skener.. :) Naravučenije, Svaki operativac, prolazi toplog zeca kad-tad. Tako da Iki, Ako misliš i dalje da budeš Serdar u službi, najmanje što trebaš da znaš je to, da bar razlikuješ Škaljarsku od Kavačke koke.. :) Ne može naš brat Carmello baš svaku robu robu da testira.. :) Spremi nozdrve Iki.. ..
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 20 pro 2020, 20:18 |
|
|
Purger111 je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Pri Ministarstvu Odbrane podstoji odsek za Hibridno Ratovanje.
KiM je član zvanično nepostojećeg departmenta BIA ali angažovan je na nekoliko strateški bitnih Projekata kao što je onaj kodnog naziva "Tclassifieds"... Ikvi je zviždač, srpski Snouden. Iki će "ići za Kanadu", u prekomandu, ako ne ućuti. Krtica
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|