|
|
Stranica: 29/32.
|
[ 791 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pravnik95
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2019, 11:35 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
Samo ovi iz DOJČLAND, od Vrankvurta do Minkena, a i njih niko ne pita oce li me trpiti ili ne, briga me iskreno. Svi mi ostali trpimo licemjerje takvih. Kao, domoljubi.
I da, ti kao relevantan izvor navodis popis u Livnu. Papir STVARNO trpi svašta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2019, 11:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Odnos muslimani-Hrvati se ne može lažirati samo sa hrvatske strane. Prestani srati po forumu. Ako ti dosadno pronađi sebi zanimaciju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
pravnik95
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2019, 11:41 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: pravnik95 je napisao/la: Papir trpi svasta
kakav je odnos u rođenim i prvašićima, imaš li zadnjih par godina? Ove godine 133 Hrvata i 22 muslimana prvasica u Livnu. Navodno prema KC u općini Livno danas živi 16-17tis katolika Popisalo se samo 30.000
|
|
Vrh |
|
|
pravnik95
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2019, 11:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Odnos muslimani-Hrvati se ne može lažirati samo sa hrvatske strane. Prestani srati po forumu. Ako ti dosadno pronađi sebi zanimaciju. Ti ćeš mi magarcino govoriti sto da radim? Ja ne govorim da je ista ciljano lazirano, samo kažem da papir trpi svašta. U ovom slučaju je istrpio pola Njemačke. A nek se Nijemci drže Njemačke, a ne da izigravaju "patrioten"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 ruj 2019, 11:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Livno 1991 14.3% muslimana, 72.2% Hrvata. Livno 2013 11.9% muslimana, 85.8% Hrvata.
Kako je to lijepo.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 ruj 2019, 15:26 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Bbc, poklopi te bome ovaj pravnik. Ostao si popisan.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 ruj 2019, 15:48 |
|
|
U Amidžinim venama teče pravoslavna krv.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Livno Postano: 22 ruj 2019, 18:05 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Hrvati popis 2013. 85.8% Hrvati prvašići 2019. 85.8%
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 stu 2019, 13:11 |
|
|
https://youtu.be/hi2e1sR2xEUJbt kakav kraj u kojem imas bezbroj mogucnosti za opstat. Nije lijepo i otmjeno ko njemacka te večer livnjaka u frankfurtu al šta je tu je...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 stu 2019, 13:22 |
|
|
Diablo je napisao/la: https://youtu.be/hi2e1sR2xEU Jbt kakav kraj u kojem imas bezbroj mogucnosti za opstat. Nije lijepo i otmjeno ko njemacka te večer livnjaka u frankfurtu al šta je tu je... čuješ ako su se mogli moji prije 300 godina pribacit od mostarskog blata do buškog, moreš i ti sad. vidim da ti se mnogo sviđa triba nam svježa škutorska krv a vami je svakako doli malo potisno
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 20 stu 2019, 13:33 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Diablo je napisao/la: https://youtu.be/hi2e1sR2xEU Jbt kakav kraj u kojem imas bezbroj mogucnosti za opstat. Nije lijepo i otmjeno ko njemacka te večer livnjaka u frankfurtu al šta je tu je... čuješ ako su se mogli moji prije 300 godina pribacit od mostarskog blata do buškog, moreš i ti sad. vidim da ti se mnogo sviđa triba nam svježa škutorska krv a vami je svakako doli malo potisno Bi ja al neda mi žena
|
|
Vrh |
|
|
Sylvester
|
Naslov: Re: Livno Postano: 26 stu 2019, 16:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Diablo je napisao/la: Manje se iseljavaju rohinja muslimani (iako se nemilosrdno progone) od nasih bjednika gore. Dosta njih nije otislo zbog nemogucnosti egzistencije, vec papucari slusaju zenu. Znamo obojica za takve slucaje... Ja vjerujem da bar pola njih ne bi otišlo da im žena nije non-stop zvocala. Moja sestra ubi svojega muža stalnim zvocanjem. Samo što još ne drži sliku Angele Merkel pored križa na zidu. Vidi da dolaze iz Njemačke ljudi na odmor s autima boljim od njihovog pa hajd... Ja sam se prije radovao kada su dolazili naši ljudi ljeti u zavičaj, oživi sve jbg. Sad imam dojam da ovi dolaze samo da bi ono što je ostalo poveli s sobom. Čujem na sve strane: hajdete i vi s nama, dođite, ovo sve ostavite... što će te ovdje?! Priznajem, zamrzio sam takve dolaske, dođe mi da viknem -Zašto dolazite gadovi?! Dolazite samo da i ovo što je ostalo nagovorite otići majku li vam krvavu J. Moja odokativna procjena je da za 99% pomodarskih odlazaka (više nego pristojna primanja za BiH prilike, riješeno stambeno pitanje) krivicu snose pripadnice krhkijeg spola. A muževi koji se daju na taj način izmanipulirati su, u najblažoj verziji, papučari.
_________________ Men have only two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 31 ožu 2020, 13:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 02 tra 2020, 09:36 |
|
|
Livno / Obavijest zainteresiranim za dodjelu besplatnog sadnog i sjemenskog materijala https://relax-portal.info/livno-obavije ... aterijala/Grad Livno, putem Službe za gospodarstvo i inspekcijske poslove vršit će besplatnu podjelu sjemenskog materijala zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima s područja grada Livna. Prijave su počele u ponedjeljak 30. ožujka i trajat će do petka 3. travnja. Danas 1. travnja do 12 sati, dakle treći dan prijave, ukupno se javilo 455 zainteresiranih osoba.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 tra 2020, 19:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 tra 2020, 20:33 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Wow, imao sam u planu uskrsnje blagdane provesti istrazujuci prirodu i drustvo u Livnu, Suici, Ljubuskom, Capljini.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 tra 2020, 22:29 |
|
|
Tužna livanjsko- duvanjska realnost, pustinja, ko da je zombi apokalipsa. Ovako vam je u manje više svakom selu toga kraja, potpuni potop: Inače to selo Podgradina je na idiličnoj lokaciji tik pod Kamešnicom, poznati su po izvoru vode koji se nalazi odma iza sela odakle i polazi ruta na Kamešnicu (i taj potok vas prati 2/3 puta gore), kod izvora se nalazi i svojevrstan park i to je poznato izletište svima iz tog kraja, nešto kao Močila pod Zavelimom. Zadnji put sam bio tamo na ljeto 2016. ili 2017. ne znam, uglavnom sjećam se smeća na sve strane i velikog šatora između onih kestenova na kojem su bile hrvatska i njemačka zastava i natpis DANKE DEUTSCHLAND. (ne zajebajem.) E pa vala, hvala Njemačka. Video govori 1000 riječi. (inače tu je 2013. popisano 700 ljudi )
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 tra 2020, 18:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Livno Postano: 23 stu 2020, 20:19 |
|
|
U Livnu se proizvode dijelovi za zrakoplove https://youtu.be/eVvPpVyORxc
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Livno Postano: 29 stu 2020, 15:13 |
|
|
To je vrhunski. Jel ima neki popis investicija u Livno? Od ovog, Rimca i jos nesto znan da se ulaze.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Livno Postano: 19 pro 2020, 16:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25546 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Livno Postano: 16 sij 2021, 04:01 |
|
|
Livno po popisu stanovništva 1971.:
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 03 tra 2021, 13:37 |
|
|
Uspješna farmerska priča: Zagrepčanin doselio u Livno i osnovao najmoderniju farmu goveda https://www.dnevnik.ba/vijesti/uspjesna ... rmu-goveda
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Livno Postano: 13 tra 2021, 13:02 |
|
|
Citat: 13. travnja 1992. Livno – bitka koja je spriječila odsijecanje Dalmacije i Hrvata BiHDana 13. travnja 1992. napadom srpskih snaga na planinski prijevoj Korićinu između Livna i Glamoča započela je bitka za Livno. Cilj srpskog napada bio je ovladati Livnom i spojiti se sa snagama u dolini Neretve. Ostvarenje tih planova dovelo bi u vrlo tešku situaciju cijelu Dalmaciju i grad Split, a u gotovo bezizlaznu Hrvate Hercegovine i središnje Bosne koji bi se našli potpuno odsječeni od matičnog naroda prepušteni brutalnosti srpske vojske. Uloga livanjske bojišnice u proljeće 1992. bila je od strateške važnosti jer su na tom području hrvatske snage (lokalni dobrovoljci okupljeni u HVO-u i HOS-u) uspjele zaustaviti snažan napad velikosrpskih snaga te obraniti Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nakon poraza na livanjskoj bojišnici i u dolini Neretve, Srbi mijenjaju svoje planove i okreću se Bosanskoj Posavini s idejom povezivanja prostora od Drine preko Posavine sve do Banje Luke i okupiranih hrvatskih područja. Jednako tako, događaji na livanjskoj bojišnici pokazali su da se rat u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini mora promatrati kao jedinstveno i neodvojivo ratište, te da se samo suradnjom i zajedništvom Hrvata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine moglo oduprijeti tada daleko nadmoćnijem neprijatelju. Crta razdvajanja uspostavljena uspješnom obranom Livna u proljeće 1992. ostala je nepromijenjena sve do kraja 1994. kada je srpska vojska počela gubiti osvojena područja. Napad JNA išao je na dva pravca, cestom Glamoč – Livno na Korićinu i iz polja od sela Dolac prema Strmici. Napad je vodio pukovnik JNA Slavko Lisica. Glavni je udar bio na Korićinu na kojoj su im oštećena dva tenka i izbačen iz stroja veći broj vojnika. Na samom sektoru Korićine napad su odbili pripadnici SHUB-a (svehrvatska udarna bojna) 4. gardijske brigade „Pauci” predvođeni Rodolfom Barriom Saavedrom poznatijim kao Argentinac te skupina HOS-ovaca iz Dalmacije s kojima je bio i Irac Thomas Crowley. Za obranu šireg područja Livna bio je zadužen legendarni Ante Gotovina koji je ’92. bio postavljen za zapovjednika snaga HVO-a Općinskog stožera Livno. https://narod.hr/kultura/13-travnja-199 ... hrvata-bih
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 srp 2021, 08:43 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|