|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 203 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 11 vel 2021, 12:20 |
|
|
Heero je napisao/la: Ovo nije loše. ovaj grb je ko odbrda odvaljen[/quote] Bome je
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 11 vel 2021, 12:55 |
|
|
Ta od brda odvaljena kao da je zastava neke Nizozemske kolonije u Indoneziji.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 11 vel 2021, 17:39 |
|
|
weasel je napisao/la: Ta od brda odvaljena kao da je zastava neke Nizozemske kolonije u Indoneziji. Je. Još i ovaj Mletački lav, kome su ogulili krila
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 17 vel 2021, 12:33 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
nesvrstan95 je napisao/la: sa dritanom mislite stavljat ove zastave ?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 17 vel 2021, 20:41 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
weasel je napisao/la: Ta od brda odvaljena kao da je zastava neke Nizozemske kolonije u Indoneziji. Bravo! Kao neka male lokalne kraljevine sa holandske kolonije Sumatre... Heero je napisao/la: ovaj grb je ko odbrda odvaljen Grb: "What do you mean 'ko odbrda odvaljen'? I am the Brdo!" Boga mi, kad mMslimani sada zahtevaju Polumesec na zastavi, šta li bi tek da je ostala Crna Gora iz 2. rata u kojoj bi Muslimani bili praktično POLA populacije : http://maps.mapywig.org/m/German_maps/v ... I.1945.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 18 vel 2021, 13:34 |
|
|
Oni su megalomani, da su ostala samo dva, zahtjevali bi Tursku republiku Cetinje. Onak
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 18 vel 2021, 19:47 |
|
|
Ceha je napisao/la: Oni su megalomani, da su ostala samo dva, zahtjevali bi Tursku republiku Cetinje. Onak Jurišali uvek sa Otomanima da Crnu Goru UNIŠTE a sad 'oće i njihovo obeležje na zastavi kao da su je gradili i podizali... sa Polumesecom kidisali da je zatru a sad bi taj Polumesec na zastavu da joj nataknu... Da imaju obraza ćutali bi kao ribe jer Crna Gora ne postoji zahvaljujući njima, već ona postoji uprkos njima! Na Temu - evo Austalijanci izgleda prate ovu moju Temu, istakli su svog kandidata : Hmm... nije loše, Kenguri, sviđa mi se raspored boja... samo bih Zvezdu sklonio... Krst joj lepše stoji!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 19 vel 2021, 11:31 |
|
|
A gle, crven, bijeli, plavi su slavenske boje, neki znak, simbol i to je to. Nema smisla pretjerivati Ovo je npr. usporedba baltoslavenskih I samo slavenskih ortografija; Normalno je da postoje neke sličnosti. Turkoslaveni su priča za sebe, njihovi simboli su drugačiji. Imaju i arebicu/arabicu, ali nisam je htio dodavati na popis, možda bi bilo fora, al svejedno
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 22 vel 2021, 12:26 |
|
|
Evo i romanskih, za usporedbu
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 22 vel 2021, 18:58 |
|
|
Cehili, znamo da bi ti najviše voleo Šahovnicu na crvenoj podlozi (ili koja je već zastava tzv. "Crvene Hrvatske"), ali jebiga... VCG ima svoj zanimljiv "veliki znak":
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 23 vel 2021, 10:35 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Cehili, znamo da bi ti najviše voleo Šahovnicu na crvenoj podlozi (ili koja je već zastava tzv. "Crvene Hrvatske"), ali jebiga... VCG ima svoj zanimljiv "veliki znak": Ovo zgleda kao švicarski nožić
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 23 vel 2021, 12:39 |
|
|
Ne liči na ništa, izgleda kao neka kombinacija, rad umjetnika
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 23 vel 2021, 18:57 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ovo zgleda kao švicarski nožić Pa, "švajcarski nožić" je nožič švajcarske vojske! Ovo je "nožić crnogorske vojske"... weasel je napisao/la: Ne liči na ništa, izgleda kao neka kombinacija, rad umjetnika Problem je u - tebi: previše očekuješ od DUDUKljanske vojske... Inače, odličan ti je onaj koncept, ako napraviš još neki stavi pa ću ja proslediti na prave adrese ( naravno, navesti tebe kao Autora, možda pobediš na Konkursu i budeš nagrađen!)! Ceho, ozbiljno: stavi tvoj predlog zastave tzv. "Crvene Hrvatske" ako imaš... što ne bi razmotrili i taj predlog? Koliko kasne ti Australijanci, koliko je to neonavešteno i nezainteresovano... staviti zastavu koja nije u upotrebi praktično 20 god :
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 25 vel 2021, 15:43 |
|
|
Ceho, jel' ovo ta zastava tzv. "crvene Hrvatske" : Iskreno, sviđa mi se sve... osim Grba!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 25 vel 2021, 15:46 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ceho, jel' ovo ta zastava tzv. "crvene Hrvatske" : Iskreno, sviđa mi se sve... osim Grba!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 25 vel 2021, 22:46 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ceho, jel' ovo ta zastava tzv. "crvene Hrvatske" : Iskreno, sviđa mi se sve... osim Grba! A jbg. sve vaše zastave... Ovo vam je bila prva; https://www.reddit.com/r/vexillology/co ... heres_the/Crven-plav-bijel je ruska naopačke. Posljedica odluke jednog kneza kojeg su Rusi zajbavali zašto je koristio njihovu zastavu bez dopuštenja
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 25 vel 2021, 22:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Ceho, jel' ovo ta zastava tzv. "crvene Hrvatske" : Iskreno, sviđa mi se sve... osim Grba! Redosljed boja crven-plav-bijel vam je iz 19.stoljeća, to je ruska naopačke. Bugarska je ruska koja ima zelenu umjesto plave. Hrvatska je starija od obje, jbg.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 26 vel 2021, 00:26 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ovo zgleda kao švicarski nožić Pa, "švajcarski nožić" je nožič švajcarske vojske! Ovo je "nožić crnogorske vojske"... weasel je napisao/la: Ne liči na ništa, izgleda kao neka kombinacija, rad umjetnika Problem je u - tebi: previše očekuješ od DUDUKljanske vojske... Inače, odličan ti je onaj koncept, ako napraviš još neki stavi pa ću ja proslediti na prave adrese ( naravno, navesti tebe kao Autora, možda pobediš na Konkursu i budeš nagrađen!)! Ceho, ozbiljno: stavi tvoj predlog zastave tzv. "Crvene Hrvatske" ako imaš... što ne bi razmotrili i taj predlog? Koliko kasne ti Australijanci, koliko je to neonavešteno i nezainteresovano... staviti zastavu koja nije u upotrebi praktično 20 god : Čekaj, vi to ozbiljno mjenjate zastavu? Ja sam mislio da je ovo tema za razonodu...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 26 vel 2021, 00:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Čekaj, vi to ozbiljno mjenjate zastavu? Ja sam mislio da je ovo tema za razonodu... Jes' ti vid'o onolike linkove koje sam stavio sa inicijativama i pozivima za promenom državnih simbola? Čak i Milovi su u njima, a kamoli proSrpske stranke i lideri...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 26 vel 2021, 23:20 |
|
|
I komšije Albioni imaju svoje pretenzije! Ne znam kako se zove njihova "Crvena Hrvatska" ali zastave su već spremne:
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 27 vel 2021, 00:34 |
|
|
Albanski Nish & Beograd? Shiptograd?
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 27 vel 2021, 00:47 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: I komšije Albioni imaju svoje pretenzije! Ne znam kako se zove njihova "Crvena Hrvatska" ali zastave su već spremne: Dardanija. Pusti snovi. Nije ovo Montenegro, no je ovo srpsko leglo.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 27 vel 2021, 01:46 |
|
|
Ceha je napisao/la: Redosljed boja crven-plav-bijel vam je iz 19.stoljeća, to je ruska naopačke. Bugarska je ruska koja ima zelenu umjesto plave. Hrvatska je starija od obje, jbg. Sve slavenske zemlje imaju crvenu,plavu i bijelu boju na zastavi. Samo Poljaci i Bugari nemaju plavu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 27 vel 2021, 02:02 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Redosljed boja crven-plav-bijel vam je iz 19.stoljeća, to je ruska naopačke. Bugarska je ruska koja ima zelenu umjesto plave. Hrvatska je starija od obje, jbg. Sve slavenske zemlje imaju crvenu,plavu i bijelu boju na zastavi. Samo Poljaci i Bugari nemaju plavu. A Ukrajina, Granicarko? Belorusija?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Slatke muke: koju odabrati za novu zastavu Crne Gore? Postano: 27 vel 2021, 02:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A Ukrajina, Granicarko? Belorusija? Dobro "druže" ,skoro sve.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, iprodano i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|