|
|
Stranica: 1936/3593.
|
[ 89820 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Više sam mislio da nestankom RS sa Hrvatima i nema nekog plana, ostaje tako kako je. To je demantirano. Glupi_bosanac je napisao/la: Samo polako. Prvo Srbi,onda vi. post1444111.html#p1444111Bogu hvala na internetu i bazama podataka. Izvadio si iz konteksta, pogledaj šta sam napiso. Hrvati u BiH ne mogu dobiti ništa više od trenutnog i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:28 |
|
|
Bošnjo, prijetite se već 20 godina istim prijetnjama. Kako ćete sa Srbima kad su vas potukli i ponizili u prošlom ratu? Novi rat bi značio nestanak Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:31 |
|
|
NSOS je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovo me je uvijek fasciniralno kod muslimana. Bez obzira što cijeli život imam kontakt s njima, na ovo se još nisam navikao. Dakle, gospodin u dvije rečenice prvo kaže uz pomoć Hrvata uništiti ćemo RS, i već u sljedećoj rečenici imaju plan u vezi Hrvata. To sam nebrojeno puta čuo, istina ne uvijek tim redoslijedom, često i obrnuti "plan", tj. plan je isti samo se razlikuje koga srediti prvog a koga drugog. "Pomozite nam da sredimo Srbe, pa ćemo biti dovoljno jaki da sredimo i vas." Ne vidim stvarno zašto ne bismo pristali. Ponuda je fantastična. Sta si ocekivao kad on samog sebe naziva glupim? Meni je mnogo zanimljivije to njihovo samonipodastavanje. Nikad nista ne mogu da urade sami, uvek im treba neko drugi da im pomaze i radi umesto njih. I svoju nacionalnu drzavu nipodastavaju i ismevaju, zovu je Fildzan, Bosnjakistan itd. Sve okolo mrze, a sama pomisao da ostanu sami sa sobom ih jako plasi. Takodje je zanimljivo da su narod koji trpi genocide i etnicka ciscenja na dnevnoj bazi, a neprekidno drugima prete genocidom i etnickim ciscenjem. Nisu nacionalisti, desnicari niti ratoborni , ali samo o naciji, teritoriji i ratu pricaju. Pozivaju se na srednjovekovnu Bosnu a slave one koji su tu Bosnu unistili. Pa hajde ih razumi. Stereotipi. Jadovi i smradovi se samonipodaštavaju. Shvati, mi smo urbane sredine, prepune miješanih brakova, jugo-fašista, špijuna i pete kolone koje forsiraju autošovinizam. Normalni Bošnjaci slave svoju povijest, i tako su prepotentni da Srbi neće da žive sa nama, jer im svaki dan na nos nabijamo njihov povijesni smrad. Bošnjački nacionalisti fanatično preziru Turke, ali se to javno ne ispoljava da se neprijatelj ne naslađuje. Ništa ne znaš o Bošnjacima, osobito europskim, hrvatske krvi, jezika i stava. Jesmo i desničari i sve, ali se moramo pretvarati zbog Amerikanaca i Židova. I tomu dolazi kraj.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:35 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
NSOS je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Što se Turske tiče, pogledao sam sada rezultate zadnjih izbora koji su bili 2018. Stranka koju vodi kurdski predsjednik osvojila je tek oko 8,40% glasova. Možda mnogi Kurdi glasaju za kemalističku stranku koja je bila druga, iza Erdogana. Inače, karta s izbornim rezultatima izgleda kao popis stanovništva, poput izbora u BIH, ali eto, postotci nisu u skladu s udjelima u stanovništvu. Nisi dobro pogledao. Dobili su 11,7% na zadnjim parlamentarnim izborima. Predsednicki kandidat je dobio 8,4 jer su mnogi verovatno glasali protiv Erdogana tj. za glavnog opozicionog kandidata. Najvise su na parlamentarnim dobili 2015, cak 15,1%, sto je otprilike procenat punoletnih Kurda, pa je Erdogan morao da raspise nove jer nije imao vecinu. Na ponovljenim je jedva uspeo da sklopi vecinu, uz razne zloupotrebe i pokretanje vojnih akcija u mnogim kurdskim krajevima da oni ne bi mogli da glasaju. Ta stranka je zapravo neka umerena gradjanska, ali je i jedina tamo koja nije turko-nacionalisticka. To jedini nacin da Kurdi ucestvuju u politickom zivotu. A sto se procenata tice jel neko stvarno misli da su tamo izbori posteni? Kurda sigurno ima 15% punodobnih. A bar 20% u mlađim kohortama. HPD je neko marksističko liberalno ***, pa glasaju i za kemaliste.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:40 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kurdima nema smisla više tražit odcjepljenje, još malo i cijela Turska njihova. Kao i Hrvati u Federaciji.
Od Neuma do Gradačca grada sve je straža generala Praljka Sve su stražE đenerala Tute, Štele i Slobe... bolje se rimuje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:44 |
|
|
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:45 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bošnjo, prijetite se već 20 godina istim prijetnjama. Kako ćete sa Srbima kad su vas potukli i ponizili u prošlom ratu? Novi rat bi značio nestanak Bošnjaka.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:46 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
weasel je napisao/la: Ne bilo ti teško da u različitim bojama označiš postotke, radi bolje preglednosti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:48 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bošnjo, prijetite se već 20 godina istim prijetnjama. Kako ćete sa Srbima kad su vas potukli i ponizili u prošlom ratu? Novi rat bi značio nestanak Bošnjaka. Gdje su to Muslimani ostali gdje je stala srpska čizma? Budite malo realni, znam ja da je Kuran lijep za uho ali de malo radi sebe, zdravo je.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Odlično, samo ko što Saskia reče, ne bi bilo loše još malo drugih boja.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:51 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Gdje su to Muslimani ostali gdje je stala srpska čizma? Budite malo realni, znam ja da je Kuran lijep za uho ali de malo radi sebe, zdravo je. Više nije 1991 i Bošnjaci nisu uspavani ni nespremni. Video sam postavio samo zbog početka, gdje Karadžić prije 30 godina govori isto ono što i ti sad.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 16:59 |
|
|
K:M je napisao/la: NSOS je napisao/la: Kurda sigurno ima 15% punodobnih. A bar 20% u mlađim kohortama.
HPD je neko marksističko liberalno ***, pa glasaju i za kemaliste. Pa moraju da budu takvi. Da su krenuli sa kurdskim nacionalizmom i zahtevima za odcepljenje Turci bi hi odmah pobili. Siptari i Muslimani su pridobijali pomoc sa Zapada pricom o ljudskim pravima, slobodi, demokratiji itd. Za broj niko ne zna tacno ali je sigurno mnogo veci. Ako vise od 15% glasa za krdsku stranku, sigurno ih ima jos dosta koji ili ne mogu da glasaju, ili su im glasovi pokradeni, ili ove smatraju previse umerenim u odnosu na PKK itd. U rodjenim im je udeo sigurno vise od 30%. Samo ova dva regiona (centralnoistocna i jugoistocna Anadolija) gde su Kurdi apsolutna vecina imaju 310.000. rodjenih od ukupno 1.100.000. u celoj Turskoj. A Kurda ima na milione i u drugim regijama.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Gdje su to Muslimani ostali gdje je stala srpska čizma? Budite malo realni, znam ja da je Kuran lijep za uho ali de malo radi sebe, zdravo je.
Više nije 1991 i Bošnjaci nisu uspavani ni nespremni. Video sam postavio samo zbog početka, gdje Karadžić prije 30 godina govori isto ono što i ti sad. Gdje "Karadžić" prošao tu ste i nestali, dakle nije čovjek puno ni slagao, po čemu ste sada spremniji nego 90ih?
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Više nije 1991 i Bošnjaci nisu uspavani ni nespremni. Video sam postavio samo zbog početka, gdje Karadžić prije 30 godina govori isto ono što i ti sad. Nisu uspavani nego su usrani iseljavanjem i ekonomskom propašću. Spremni su da rintače za Švabe.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:01 |
|
|
Evo za sve daltoniste
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:04 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Više nije 1991 i Bošnjaci nisu uspavani ni nespremni. Video sam postavio samo zbog početka, gdje Karadžić prije 30 godina govori isto ono što i ti sad. Gdje "Karadžić" prošao tu ste i nestali, dakle nije čovjek puno ni slagao, po čemu ste sada spremniji nego 90ih? Ništa se ni nakon 30 godina nije promijenilo u vašim iskrivljenim, umobolnim glavama. Po tome što smo sad naučili ko su i šta su Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Evo za sve daltoniste Sve super, možda cjepidlačim, ali ispravi općinu Drvar tj. Muslimanima Martin Brod ili šta već. Stavi i na neku drugu temu gdje se neće za sekund zatrpati kao na ovoj.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Evo za sve daltoniste PK ti fali.I Dobretici.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:11 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: NSOS je napisao/la: Sta si ocekivao kad on samog sebe naziva glupim?
Meni je mnogo zanimljivije to njihovo samonipodastavanje. Nikad nista ne mogu da urade sami, uvek im treba neko drugi da im pomaze i radi umesto njih. I svoju nacionalnu drzavu nipodastavaju i ismevaju, zovu je Fildzan, Bosnjakistan itd. Sve okolo mrze, a sama pomisao da ostanu sami sa sobom ih jako plasi.
Takodje je zanimljivo da su narod koji trpi genocide i etnicka ciscenja na dnevnoj bazi, a neprekidno drugima prete genocidom i etnickim ciscenjem. Nisu nacionalisti, desnicari niti ratoborni , ali samo o naciji, teritoriji i ratu pricaju. Pozivaju se na srednjovekovnu Bosnu a slave one koji su tu Bosnu unistili.
Pa hajde ih razumi. Stereotipi. Jadovi i smradovi se samonipodaštavaju. Shvati, mi smo urbane sredine, prepune miješanih brakova, jugo-fašista, špijuna i pete kolone koje forsiraju autošovinizam. Normalni Bošnjaci slave svoju povijest, i tako su prepotentni da Srbi neće da žive sa nama, jer im svaki dan na nos nabijamo njihov povijesni smrad. Bošnjački nacionalisti fanatično preziru Turke, ali se to javno ne ispoljava da se neprijatelj ne naslađuje. Ništa ne znaš o Bošnjacima, osobito europskim, hrvatske krvi, jezika i stava. Jesmo i desničari i sve, ali se moramo pretvarati zbog Amerikanaca i Židova. I tomu dolazi kraj. Nije nego obratno,mi zapravo ne želimo da živimo sa vama nego vi trčite nama u zagrljaj. Malo po malo bunite se što morate da vam djeca u Republici Srpskoj uče srpsku istoriju i jezik. Pa ako ste toliko prepotentni i imate taj ponos što živite u takvim stedinama. Ima da za 1 mart dobijate neopravdane. Što se tiče Bošnjaka i Turaka to je najveća takija napisano. Mješoviti tursko - bošnjački brakovi su sasvim uobičajena pojava i normalano. Godišnje na desetine djevojaka iz sarajevske regije odsele u Tursku putem braka. Ima i obratnih slučajeva gdje Turci dolaze u Sarajevo otvaraju preduzeća i žene lokalne muslimanke. U osnovim i srednjim školama ima više turske djece nego srpske i hrvatske zajedno. Takođe i tu takijaš. Najbolje vas je opisao Ivo Andrić ; bosanski čovjek mrzi nekog ko živi sa druge strane avlijske ograde,a obožava i voli onog koje hiljadama kilometara daleko od njega. Jedini problem kod vas su mješani brakovi sa Srbima i Hrvatima. Poželjni brakovi tzv bošnjačkih nacionalista su jedino sa Turcima i Arapima.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:12 |
|
|
Netko je valjda birao hrvatske stranke i u Posavini?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:14 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Stavi i na neku drugu temu gdje se neće za sekund zatrpati kao na ovoj. Stvarno. Treba da se napravi posebna tema gde bi se kacile iste ove tabele i mape, ali da se komentarisu samo ovde. Ovako se svaka zatrpa.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Gdje "Karadžić" prošao tu ste i nestali, dakle nije čovjek puno ni slagao, po čemu ste sada spremniji nego 90ih?
Ništa se ni nakon 30 godina nije promijenilo u vašim iskrivljenim, umobolnim glavama. Po tome što smo sad naučili ko su i šta su Srbi. Bože Boga ti, govori ti Hrvat ali smog čini svoje
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Gdje su to Muslimani ostali gdje je stala srpska čizma? Budite malo realni, znam ja da je Kuran lijep za uho ali de malo radi sebe, zdravo je.
Više nije 1991 i Bošnjaci nisu uspavani ni nespremni. Video sam postavio samo zbog početka, gdje Karadžić prije 30 godina govori isto ono što i ti sad. Kako ste se spremili? Imate li sta naoružanja za ne daj bože da se Ćetnici otcijepe? Izuzev tandžare zakopane u bašći, ha ne spremate se valjda za napad na Austrougare ili Napoleona.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Gdje "Karadžić" prošao tu ste i nestali, dakle nije čovjek puno ni slagao, po čemu ste sada spremniji nego 90ih?
Ništa se ni nakon 30 godina nije promijenilo u vašim iskrivljenim, umobolnim glavama. Po tome što smo sad naučili ko su i šta su Srbi. Sad tek naućili? A 1992-95. ste mislili da smo slućajno ratovali?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 17 ožu 2021, 17:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Kaj je s Posavinom?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|