HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 vel 2025, 13:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 47  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj
PostPostano: 02 lip 2021, 17:38 

teranova je napisao/la:
Lars Dietrich je napisao/la:

Ne, hvala. Mada bi me primili ko Muharema Bazdulja objeručke, a možda i bolje. Nuđeno mi je to, ali ne, hvala. Neću ni po besplatnu vakcinu u Beograd, a kamoli to.
Ne pripadam ja u taj korpus. Ni povijesno, ni kulturno, ma nikako.

Važi, akademiče. Mnogo gubimo tvojim nedolaskom. :zubati

Ne zajebajem se. Srbija nudi besplatne doktorate po Beogradu, sve plaćeno za doktorante iz humanističkih znanosti, nude se i mogućnost publiciranja članaka, tiskanje knjiga na ćirilici naravno, i što sve ne. Uglavnom za tzv. RS, ali prihvaćaju i muslimane objeručke.
Uvale ti i Srpkinju za ženu, ko Bazdulju također.

Tako je Muharem Bazdulj postao Srbin, jer nije mogao dobiti mjesto na Filozofskom Fakultetu u Sarajevu, pa ga primilo u Beograd. Doslovce vuku za rukav. I na ispitima se gleda kroz prste, samo da je srpska nacionalna priča.

Srbija je zacrtala da zauzme čitavu BiH i to će sve jače raditi, jer sada gospodarski jačaju, i mogu sve platiti. Svim sredstvima.

I zbog toga: Vidimo se u Hrvatskoj!

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:41 

weasel je napisao/la:
Što ste se zalijepili za tu brojku milijun? Milijun ljudi Hrvatska ne može pohrvatiti to je previše i nikad nisam to rekao.

Međutim nekih 400k ljudi do 500 bi mogli "prožvakati".

Albanci kao narod s 3 vjere postoje baš iz razloga što je jedna od 3 vjere dominantna. Da sve tri vjere ima podjednako odavno bi se

zakrvili međusobno kao i Katolici i protestanti u Njemačkoj nekoć.

Hrvatska bi mogla preživjeti situaciju gdje ima 80% katolika 10% muslimana i 3% pravoslavaca.

Bez ikakva problema. To je doslovno kopija Albanskog recepta.

Samo treba stvoriti 100% pravedan i pošten izborni sustav i ukloniti etnobiznismene.

Ljudi moji, ne pricamo o cesima ili madarima pa nes ti par stotina tisuća. Ja sutra potpisujem pola milijuna slovaka di god triba. Al kad je manjina antihrvatska u svojoj srži da ima 1, 1 je previše. Zato ne podnosimo ni ovu sašicu cetnika, još nam tribaju isilovci.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:42 

Burbon je napisao/la:

Ne zanima ni mene koliko si ti kulturno zaostao ili anti-hrvatski raspoložen.
Nismo svi isti. Nikad svi ljudi nisu isti.
Pusti te floskule bubuljičavih pubertetlija.

Kad muhamed Hrvatu priča o kulturi ili antihrvatstvu, simpatično. Pomiri se da pripadaš nižoj kulturi i sotonskoj religiji, Bog je bio nemilosrdan kad je dilio karte. Jedino ako spoznas Isusa Krista možda tvoja dica sa proper kršćanskim imenima i odgojom mogu ući u krug civiliziranih i kulturno superiornih.

Hvala lijepa, već se nalazim u krugu superiornih.
Ja sam smogao snage da prevaziđem ono što sam dobio kao karte, i pođem ka svjetlosti, a ti tapkaš u mjestu.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:43 

Burbon je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Naravno da je bitna rasprostranjenost, barem pri ovom izbornom gdje postoje izborne jedinice. Imaš i sad sigurno 70k Muslimana što je dovoljno za neku minornu strančicu pa jesi kad čuo za SDA Hrvatske ili barem jednog političara tog svjetonazora?

Nema ih na karti, svi muslimani glasaju za građanske stranke u Hrvatskoj. Slično bi ti bilo da pripojimo federaciju. Možda 150k do 200k od 500k njih bi glasalo za SDA. I to da je izlaznost 100%. U stvarnosti bi antihrvatske stranke dobile možda 100k glasova, što je za 6-7 mandata.

Preživjeli bi sa 7 bakirovih botova u saboru. :whistling

Ne pricamo o 70 tisuća već o milijunu, milijunu islamista koji bi manjinski ugroženi svi stali ko jedan. Lipo se rasporede po jedinicama da nabiju sta vise svojih igrača.

7 bi prezivili? Pa 7 je treća snaga u saboru pobogu. Sa sedam ruku nema vlasti bez tebe i imas bar 2 ministarstva i hrpu sinekura i povlastica i diktiras koji se zakoni donose. Ufff najezio sam se o pomisli o 7 islamista u saboru. Ne bi se dalo disat od njih.njih 7 bi vicno bili u vlasti, malo s jednima malo s drugima.

Pazi 7 ljudi od 151 gdje nema zagarantiranih manjinaca. Bili bi vječna oporba sasvim sigurno.

Bakirovi ne bi odgovarali ni HDZ kao kvazidemokrščanima, ne bi odgovarali ni HOS-Pravašija-DP ekipi zato što su islamisti, a ne bi odgovarali

ni možemo SDP-u zato što mrze tita i komunizam.

Bili bi doslovno kao pingvini u africi, izgubljeni u vremenu i prostoru.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:43 

Burbon je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Što ste se zalijepili za tu brojku milijun? Milijun ljudi Hrvatska ne može pohrvatiti to je previše i nikad nisam to rekao.

Međutim nekih 400k ljudi do 500 bi mogli "prožvakati".

Albanci kao narod s 3 vjere postoje baš iz razloga što je jedna od 3 vjere dominantna. Da sve tri vjere ima podjednako odavno bi se

zakrvili međusobno kao i Katolici i protestanti u Njemačkoj nekoć.

Hrvatska bi mogla preživjeti situaciju gdje ima 80% katolika 10% muslimana i 3% pravoslavaca.

Bez ikakva problema. To je doslovno kopija Albanskog recepta.

Samo treba stvoriti 100% pravedan i pošten izborni sustav i ukloniti etnobiznismene.

Ljudi moji, ne pricamo o cesima ili madarima pa nes ti par stotina tisuća. Ja sutra potpisujem pola milijuna slovaka di god triba. Al kad je manjina antihrvatska u svojoj srži da ima 1, 1 je previše. Zato ne podnosimo ni ovu sašicu cetnika, još nam tribaju isilovci.

Vidimo se u Hrvatskoj!

(bez četnika i isilovaca)

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:48 

Upozorenja: 3
Kakvih 7 zastupnika? Milijun ljudi je 20% glasova. Pošto bi im hodže govorile da moraju ić glasat i da im je to islamska dužnost bi im izlaznost bila veća nego Hrvatima. imali bi 25% zastpunika, možda i 30% . Otimali bi se Možemo i DP u obećanjima tko će više džamija izgradit da ih Muslimani uzmu u vladajuću koaliciju.
To bi također osiromašilo Hrvatsku jer bi morali ulagat u muslimanske kasabe umjesto u hrvatske gradove i sela. Revitaliziralo bi ih se.
Također bi bilo terorističkih islamskih napada kakvih već ima svako malo u BiH, a u Hrvatskoj bi bilo i više jer bi dobar dio Muslimana to smatrao okupacijom. Uništili bi i turizam.
Gradili bi džamije po cijeloj Hrvatskoj. U svakom selu. Hrvatskim novcem naravno.
Bukvalno bi postali od stabilne, ponosne kršćanske zemlje , propali i raspali multikulturistan. Balkanska vukojebina.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:48 

weasel je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Ne pricamo o 70 tisuća već o milijunu, milijunu islamista koji bi manjinski ugroženi svi stali ko jedan. Lipo se rasporede po jedinicama da nabiju sta vise svojih igrača.

7 bi prezivili? Pa 7 je treća snaga u saboru pobogu. Sa sedam ruku nema vlasti bez tebe i imas bar 2 ministarstva i hrpu sinekura i povlastica i diktiras koji se zakoni donose. Ufff najezio sam se o pomisli o 7 islamista u saboru. Ne bi se dalo disat od njih.njih 7 bi vicno bili u vlasti, malo s jednima malo s drugima.

Pazi 7 ljudi od 151 gdje nema zagarantiranih manjinaca. Bili bi vječna oporba sasvim sigurno.

Bakirovi ne bi odgovarali ni HDZ kao kvazidemokrščanima, ne bi odgovarali ni HOS-Pravašija-DP ekipi zato što su islamisti, a ne bi odgovarali

ni možemo SDP-u zato što mrze tita i komunizam.

Bili bi doslovno kao pingvini u africi, izgubljeni u vremenu i prostoru.

Dobro da nisi žensko, kako si naivan trpa bi te ko stigne :D

Šala mala, al pajdo jako jako naivno gledas. Kad se vlast sastavlja sve može. HDZ koalira sa četnicima neće sa islamistima? Jesi stvarno tako naivan? Nemoj me zezat :)

Pravasi? Pa oni su im uvik bili spremni dat guzice, šta si jučer prvi put čuo za pravaše pa ne znaš njihovu povijest podilaženja muslimanima.

Ljevica? Pa oni su prirodni saveznici sa svakom manjinom a posebno sa nekršćanskom, to ide prirodno i svagdi u svitu su saveznici.

7 zastupnika je uvik treća snaga, evo prođi dosadasnje sazive sabora pa vidi. Cista matematika, 7 muslimana bi zauvik bilo u vlasti.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:51 

Rika sv Vida je napisao/la:
Kakvih 7 zastupnika? Milijun ljudi je 20% glasova. Pošto bi im hodže govorile da moraju ić glasat i da im je to islamska dužnost bi im izlaznost bila veća nego Hrvatima. imali bi 25% zastpunika, možda i 30% . Otimali bi se Možemo i DP u obećanjima tko će više džamija izgradit da ih Muslimani uzmu u vladajuću koaliciju.
To bi također osiromašilo Hrvatsku jer bi morali ulagat u muslimanske kasabe umjesto u hrvatske gradove i sela. Revitaliziralo bi ih se.
Također bi bilo terorističkih islamskih napada kakvih već ima svako malo u BiH, a u Hrvatskoj bi bilo i više jer bi dobar dio Muslimana to smatrao okupacijom. Uništili bi i turizam.
Gradili bi džamije po cijeloj Hrvatskoj. U svakom selu. Hrvatskim novcem naravno.
Bukvalno bi postali od stabilne, ponosne kršćanske zemlje , propali i raspali multikulturistan. Balkanska vukojebina.

A i to, imali bi 101% izlaznost na izborima. Vjecno vlast. Pretvorili bi RH za 10 god u bosnu. Zamisli naš Jadran siv i nečist. Pa tragedija, bolje bi bilo da nas nema da se ne sramotimo.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:53 

...I zbog toga: Vidimo se u Hrvatskoj!

Ako te prime, naravno.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:53 

Kakvih naivaca ima u Hrvatskoj nevjerovatno.
Hrvatska je jedinstvena zemlja na svijetu da ljudi koji se smatraju domoljubima i desničarima da zagovaraju neke muslimane u Hrvatskoj. To je za promatranje cijelog tima stručnjaka i psihijatara.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:54 

Burbon je napisao/la:

A i to, imali bi 101% izlaznost na izborima. Vjecno vlast. Pretvorili bi RH za 10 god u bosnu. Zamisli naš Jadran siv i nečist. Pa tragedija, bolje bi bilo da nas nema da se ne sramotimo.

Doslovno bi nas kompletno nepovratno uništili. Bolje da nas nema.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:55 

Hrvatska je jedinstvena zemlja na svijetu da ljudi koji se smatraju domoljubima i desničarima da zagovaraju neke muslimane u Hrvatskoj. To je za promatranje cijelog tima stručnjaka i psihijatara.

Da zaista, ima li ijedna druga država na svijetu gdje domoljubi zagovaraju više muslimana?

1112 of 2558 - 43.47%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 17:59 

Može li Herceg Bosna biti izvan te Hrvatske sa mukijima?... :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:01 

Čisto da stavimo brojke u perspektivu, za bošnjačke članove i Komšića je glasalo 2018 ukupno oko 800 000 ljudi. Na izborima u Hrvatskoj 2020 je glasovalo 1 600 000 ljudi.

Znači naši domoljubi nam žele 30% muslimanskog biračkog tijela i mi svi koji smo protiv toga smo zaostali i kratkovidni?

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:01 

Ronaldinho je napisao/la:
Čisto da stavimo brojke u perspektivu, za bošnjačke članove i Komšića je glasalo 2018 ukupno oko 800 000 ljudi. Na izborima u Hrvatskoj 2020 je glasovalo 1 600 000 ljudi.

Znači naši domoljubi nam žele 30% muslimanskog biračkog tijela i mi svi koji smo protiv toga smo zaostali i kratkovidni?

Neće odmah, kaže čekat će dok izumru pa onda.

1112 of 2558 - 43.47%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:05 

Naša Kvačica je napisao/la:

Ah da, pad na famoznih 500 000, Lasica je to predvidio u 10-15 godina, iako nije zabilježeno u ljudskoj povijesti van ratova i kataklizmi da jedan narod u 15 godina padne s 1 300 000 na 500 000 pripadnika. Očito HaSSan ima neke informacije koje mi nemamo.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:06 

Uff jeza me prošla. Satrli bi nas i povukli u islamisticko blato. Koji turist bi htio doć u prljavu muslimansku zemlju? Zato nikad muslimani pa ni tad.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:06 

weasel je napisao/la:
Pri populaciji od 500k ljudi oni bi mogli izabrati 10% zastupnika, to je nekih 14 ruku ako bi sabor bio kao što je sada.

Ne kužim. Zašto bi im to neko dao ako sad nemaju ? Da ti nisi Srbin kume, četnik ? Mrziš Hrvatsku više nego Šešelj.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:07 

Ma čak i da padnu tako brzo imali bi pravo glasa iz dijaspore. Još bi samostalno vlast uzeli s obzirom da u Hrvatskoj nigdje ne može preko 50% bit izlaznost.
Ja predviđam da će najkasnije do 2030 past ispod milijun i onda da će se pad još više ubrzat. Ali nikako ih ne uzimat u državu. Samo HB sa praznim USK

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:11 

Ah da, pad na famoznih 500 000, Lasica je to predvidio u 10-15 godina, iako nije zabilježeno u ljudskoj povijesti van ratova i kataklizmi da jedan narod u 15 godina padne s 1 300 000 na 500 000 pripadnika. Očito HaSSan ima neke informacije koje mi nemamo.

Past će ispod milijun vjerojatno.

Još jedan problem bi bio stara struktura stanovništva. Od tih ajde recimo 900 000 koji preostanu biti će 800 000 glasača, i vjerojatno preko 40% umirovljenika.

I sad ja pitam Weaslea tko će plaćati mirovine starim islamistima. Za tih 10 godina im upravo najbrojnije generacije ulaze u mirovinu. Iseliti ne mogu. Plaćati sami sebi ne mogu. Hoće li Hrvatska bankrotirati ili će ih pustiti da umru od gladi? :biceovodobro

1112 of 2558 - 43.47%

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:12 

Ma čak i da padnu tako brzo imali bi pravo glasa iz dijaspore. Još bi samostalno vlast uzeli s obzirom da u Hrvatskoj nigdje ne može preko 50% bit izlaznost.
Ja predviđam da će najkasnije do 2030 past ispod milijun i onda da će se pad još više ubrzat. Ali nikako ih ne uzimat u državu. Samo HB sa praznim USK

A i to sta preuzmemo sa teritorijem samo ne priznavat BiH drzavljanstva. Znači samo primjenit zakon o drzavljanstvu, stranci su. Pa nek ih Njemacka prima.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:13 

Ako ovako nastave pravo ću uživati kad im masakriraju civile u islamskom terorističkom napadu u Zagrebu. Postoji jedna granica i ćao.
Nadam se da neće nastradati niko iz Varte.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:17 

Postoje mogućnosti manipuliranja izbornim jedinicama. Ni ovako nije usklađen broj glasova s brojem stanovnika pojedine jedinice. U teoriji bi se to moglo naštimati da više saborskih zastupnika daju Zadar i Šibenik nego Sarajevo. Ali i tu postoje granice koliko je moguće krasti.

Čini mi se da bismo jedino mogli prihvatiti toliki broj njih u Hrvatskoj ako bismo živjeli u diktaturi gdje bi njihov glasački potencijal bio obezvrijeđen mogućnošću da kralj Habsburgovac uloži veto na svaki zakon koji je antikatolički ili antihrvatski. Mi bismo dakle morali ili pervertirati ili u potpunosti žrtvovati demokraciju barem na neko vrijeme dok se njihov broj ne smanji toliko da nisu opasni. Makar, naravno i ovo smatram ludošću.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:18 

Imas potpuno pravo. Nevjerovatno koliko ne poznaju sustinu.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2021, 18:26 

Past će ispod milijun vjerojatno.

Još jedan problem bi bio stara struktura stanovništva. Od tih ajde recimo 900 000 koji preostanu biti će 800 000 glasača, i vjerojatno preko 40% umirovljenika.

I sad ja pitam Weaslea tko će plaćati mirovine starim islamistima. Za tih 10 godina im upravo najbrojnije generacije ulaze u mirovinu. Iseliti ne mogu. Plaćati sami sebi ne mogu. Hoće li Hrvatska bankrotirati ili će ih pustiti da umru od gladi? :biceovodobro

Onda je najbolje objaviti rat srbiji - oni su nasi najbolji neprijatelji. Pokusati kao cilj osvojiti vojvodinu. Mobilizirati iskljucivo penzionere i one preko 65 godina, ako izginu i ne osvoje vojvodinu dobro, ako osvoje vojvodinu i izginu opet dobro. U svakom slucaju potpisati opet mir sa srbijom kada dodu na mobilizaciju ljudi ispod 65 godina. Naravno i srbi bi trebali da iskoriste situaciju ako su pametni da se otarase nepotrebnih, ali to je naravno njihova stvar.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 47  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: potocnj i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: