|
|
Stranica: 14/21.
|
[ 508 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:26 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
NiceBoyZg je napisao/la: Bitno je (Srbima) da je danas RS stvarnost, što će biti sa par staraca po europskim zatvorima je sasvim svejedno. Najgore je prošao Martić, koji je ostao baš bez svega. Da ponovimo gradivo.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Kako sandzosi slave , ma to je stoka nezahvalna , dopro preispitati tu odluku da se njima stalno ugađa , mora njih neko da vaspita .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:27 |
|
|
Tankosic je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa nije to deljenje, nego preciziranje za potrebe analize! To je isto kad bi identifikovao Zemunce i Surcine, Dorcolce i Cuburce, Sremce i Banacane itd. a ti onda kazes: sta delis Srbe na Zemunce i Surcince... Ne budi ogranicene svesti! Nije isto, zato sto ces na ulici naleteti na nekoga ko se izjasnjava kao Dorcolac ili Zemunac, a nikada ti niko nece reci da se izjasnjava kao Srbijanac, to je Becka skola pritiska na podelu medju Srbima, zaobidji termin, upotrebi bilo koji drugi termin. Jao, gde je Sesa da vam on objasni! On ne bi rekao "bosanski Srbin" neko "Bosanac" i oterao bi vas dodjavola... To je jednostavno pomodarstvo, a svako pomodarstvo prihvataju slabi karakteri! Pomodarstvo na koje mislim je da treba da se uzvrpoljimo ako neko kaze "bosanski Srbin" ili "Srbijanac"! To je pocelo sa Dodikom, i sad svi kao ovce slede samo to. Pa Vojislav Seselj za sebe kaze da je Bosnjak, a time misli da ne negira da je najveci Srbin svih vremena.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:30 |
|
|
Srbi zaboravili da je Kenneth Kaunda Titi plakao pred mrtvačkim lijesom.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Nije isto, zato sto ces na ulici naleteti na nekoga ko se izjasnjava kao Dorcolac ili Zemunac, a nikada ti niko nece reci da se izjasnjava kao Srbijanac, to je Becka skola pritiska na podelu medju Srbima, zaobidji termin, upotrebi bilo koji drugi termin.
Jao, gde je Sesa da vam on objasni! On ne bi rekao "bosanski Srbin" neko "Bosanac" i oterao bi vas dodjavola... To je jednostavno pomodarstvo, a svako pomodarstvo prihvataju slabi karakteri! Pomodarstvo na koje mislim je da treba da se uzvrpoljimo ako neko kaze "bosanski Srbin" ili "Srbijanac"! To je pocelo sa Dodikom, i sad svi kao ovce slede samo to. Pa Vojislav Seselj za sebe kaze da je Bosnjak, a time misli da ne negira da je najveci Srbin svih vremena. Nije pomodarstvo, nego hibridni rat, kome ti svesno pomazes ako se budes koristio tim izrazom, Sava Tekelija je bio jasan u poruci jos pre 200 godina, ako tebi nije dosta defragmentacije naseg naroda, onda bar prema nama Dorcolcima i Zemuncima, zajebi da nas ikad nazoves terminom koji forsira Al Jazira, Sarajevo, i Becke Jezuite, za Seselja me zabole *** mi smo bitni.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:32 |
|
|
novem je napisao/la: Srbi zaboravili da je Kenneth Kaunda Titi plakao pred mrtvačkim lijesom. Rekoh ja hvala marsalu na utabanom putu prijateljstva.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
|
|
Tankosic je napisao/la: Nije pomodarstvo, nego hibridni rat, kome ti svesno pomazes ako se budes koristio tim izrazom, Sava Tekelija je bio jasan u poruci jos pre 200 godina, ako tebi nije dosta defragmentacije naseg naroda, onda bar prema nama Dorcolcima i Zemuncima, zajebi da nas ikad nazoves terminom koji forsira Al Jazira, Sarajevo, i Becke Jezuite, za Seselja me zabole *** mi smo bitni.
Lupa za Šešelja. On nikada za sebe nije (i ne bi) rekao da je Bošnjak.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
|
|
Previše je pravoslavaca na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Braća Zambijci.. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:33 |
|
|
Iz naše je perspektive je ovo dobro što nema presude za šest općina u RS-u. Oni su naplatili Srebrenicu već jednom i stalno je dokapitaliziraju.
Pri diobi bi od MZ tražili da se njihovi "genocidi" teritorijalno od nas naplate, jer od Srba ih ne mogu niti će ih ikad naplatiti.
Po njihovoj staroj navici, sve što izgube od Srba, pokušavaju kod nas da namire. Ovako ostaju bez ćitaba. Nema presude, nema nikakve pa ni teoretske osnove da preko ovih općina nešto traže.
Oni ovo dobro znaju, zato je za njih u stvarnosti ovo jedan težak i poguban dan.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: Braća Zambijci.. . U duhu prijateljstva slagacemo ih da imaju veci.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:34 |
|
|
Hoće li sada i Muslimani reći da Haag ne valja kao i Srbi i Hrvati?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:35 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Previše je pravoslavaca na forumu. Ok. Žali se pa nas neće biti.
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:36 |
|
|
Eno vam mujkija, oni ce mozda bolje pasati.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:37 |
|
|
Tankosic je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jao, gde je Sesa da vam on objasni! On ne bi rekao "bosanski Srbin" neko "Bosanac" i oterao bi vas dodjavola... To je jednostavno pomodarstvo, a svako pomodarstvo prihvataju slabi karakteri! Pomodarstvo na koje mislim je da treba da se uzvrpoljimo ako neko kaze "bosanski Srbin" ili "Srbijanac"! To je pocelo sa Dodikom, i sad svi kao ovce slede samo to. Pa Vojislav Seselj za sebe kaze da je Bosnjak, a time misli da ne negira da je najveci Srbin svih vremena. Nije pomodarstvo, nego hibridni rat, kome ti svesno pomazes ako se budes koristio tim izrazom, Sava Tekelija je bio jasan u poruci jos pre 200 godina, ako tebi nije dosta defragmentacije naseg naroda, onda bar prema nama Dorcolcima i Zemuncima, zajebi da nas ikad nazoves terminom koji forsira Al Jazira, Sarajevo, i Becke Jezuite, za Seselja me zabole *** mi smo bitni. Pa hibridni rat je pomodarstvo koje celu naciju cini lakomislenom i povrsnom, a ti ako na to pristajes, svesno pomazes taj hibridni rat. Ako taj izraz moze da nanese stetu Srbima, onda je to potcenjivanje Srba. Nismo valjda toliko slabi da ce nas odgovarajuca terminologija unistiti?!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:37 |
|
|
Ima pravo. Odoh ja. Sve najbolje.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:38 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Previše je pravoslavaca na forumu. Mi smo ateisti. .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:38 |
|
|
teranova je napisao/la: Ima pravo. Odoh ja. Sve najbolje. Je li to bezis da se ne bi morala izvinjavati? https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... jak/505402Citat: Šešelj: Ja sam Bošnjak
Terice duso, duboko si me razocarala.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Previše je pravoslavaca na forumu. Mi smo ateisti. . Ne smeta meni to toliko, volim vidit i čut šta drugi misle, nego malo se poremetio omjer.
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:44 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Previše je pravoslavaca na forumu. Mi smo ateisti. . Pikamo li se mi po kolegi kojem smetamo u aktivne pravoslavce koji samo slavimo Bozic, Vaskrs i slavu, a u crkvu ne udjemo dvaput u toku godine?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 18:58 |
|
|
IvanIS je napisao/la: Pikamo li se mi po kolegi kojem smetamo u aktivne pravoslavce koji samo slavimo Bozic, Vaskrs i slavu, a u crkvu ne udjemo dvaput u toku godine? Ja u crkvu udjem samo kad se ženi neko, i smorim se kao da sam mladoženja.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 19:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ja u crkvu udjem samo kad se ženi neko, i smorim se kao da sam mladoženja.. :)
. Smršaviš 20-30kg i više se nećeš smarat.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 19:06 |
|
|
Grobar je napisao/la: IvanIS je napisao/la: Pikamo li se mi po kolegi kojem smetamo u aktivne pravoslavce koji samo slavimo Bozic, Vaskrs i slavu, a u crkvu ne udjemo dvaput u toku godine? Ja u crkvu udjem samo kad se ženi neko, i smorim se kao da sam mladoženja.. :) . Kao i 90% Srba, popa vidim kad mi svesta vodicu i kad mu dam cvaju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|