|
|
Stranica: 22/25.
|
[ 619 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 00:00 |
|
|
...ovako hladne glave dosta kikseva dalića..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 00:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 02:41 |
|
|
Kopačke je trebalo razgazit prije tekme. I stavit vodu kraj gola. Taktičke pogreške.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 03:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Od 120 minuta igre, njih 100 je okarakterizirala nevjerojatna nemoć naših, bilo je mučno gledati kako se poigravaju s nama (ne, kod Španjolaca samo posjed lopte nije samo lažna inicijativa).
Gledaš očima laika i isprva ti nije jasno kako to da da se u tren oko našeg igrača u posjedu lopte stvore tri Španjolca. A njima se otvara svugdje. Kasnije pročitaš da su Španjolci pretrčali 20km više od naših. Kad se podijeli, baš matematički precizno - imali su dva ekstra igrača u odnosu na naše, što odgovara onoj percepciji da su u svakom duelu bila tri Španjolca na jednog našeg (i u našoj i u njihovoj polovini). Tko je od naših trčao u prostor, tko se otvarao kako bi našem igraču u posjedu lopte barem davao neku konstruktivnu opciju prema naprijed?
Mora se dodati i jako loša tehnička potkovanost naših igrača. Uzmimo Rebića (nije samo on), pa lopta se od njega odbija kao od spomenika. Uz to odbijanje i ogroman broj dodira gdje loptu gurnu predaleko ispred sebe i redovito izgube posjed.
Na kraju mi je drago da nije došlo do potpune havarije (u zadnjih 10 minuta me je bio samo strah dodatna dva gola), realno su Španjolci trebali zabiti 7. Iako se nepravde češće događaju nama, bila bi sportska nepravda i nesreća da smo prošli dalje.
I opet povratak na taj masakr preko bokova, koliko nas dugo to prati, možda je počelo tamo u kvalifikacijama za SP 2010 kontra Engleske. Kad sam vidio koliko daleko stoje od Olma u zadnjih 20 minuta, kontam, a, strategija je to neka, markiraju prostor, ne igrača. Samo nisam znao da je ishod takve taktike Olmu ostaviti deset sekundi da se namjesti i da potpuno neometano nabaci loptu. Vjerojatno nije bila strategija nego gore navedeni manjak trčanja (dva igrača manje).
Opet, ne znam koliko je do igrača, koliko do trenera. Je li manjak trčanja i otvaranja nedostatak kondicije ili ispunjavanje Daličevih taktičkih zamisli? No, što sa manjkom tehničke potkovanosti. Strašno, s obzirom da smo na glasu kao navodno trkački slabi, a tehnički jaki.
Jedan problem sa teorijom kada poredimo imena (a definitivno imamo puno veći broj "velikih" imena od Španjolaca) je taj što uobičajeno analiziramo najjače a zaboravimo na najslabije karike. Ekipa s najmanjim brojem slabijih karika će uvijek ići dalje. A mi na određenim pozicijama imamo baš rupetine. Iako je igra sa 11 igrača, samo jedno loše rješenje na poziciji poput beka te može koštati tri gola.
Što dalje? Mora se zahvaliti Daliću, njegova pozicija nakon tri godine lutanja je neodrživa. Svi smo prije prvenstva ukazali na nedostatke, lutanja, i najgore razdoblje Hrvatske u povijesti. Možda je vrijeme za isprobati stranca, mada je tu rizik potpune katastrofe, gubitka svlačionice i sl.
Sveukupno uspjeh u odnosu na moja očekivanja - ja sam prognozirao jedan poraz i dvije neriješene, i ispadanje kao najgori treći. I neću ih pljuvati, kao što sam rekao i prije početka, priredili su nam 25 nezaboravnih godina, sreće i radosti. Ali ovo bi mogla biti tranzicija u prosječnost, osim ako se ne ispostavi da je problem cijelo vrijeme ipak bio trener.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 04:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
xg Cro 3,68 xG Spa 3,89
Španjolci su bili brži i na svakoj lopti zbog geometrijskih postavki u igri (stoje u trokutima ili dijamanatima)
Kod nas je definitivno došlo do umora igrača. A kada dođe do toga onda ne možeš ni očekivat da budemo tehnički jaki.
Strani izbornici su izraziti underachiveri, čak ih se može okarakterizirat kao a priori neuspješnim pokusima. Mislim da bi Bišćan tu dobro lega. Pokazao se kao fleksibilan trener.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 07:10 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8349 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
HHerceg je napisao/la: xg Cro 3,68 xG Spa 3,89
Španjolci su bili brži i na svakoj lopti zbog geometrijskih postavki u igri (stoje u trokutima ili dijamanatima)
Kod nas je definitivno došlo do umora igrača. A kada dođe do toga onda ne možeš ni očekivat da budemo tehnički jaki.
Strani izbornici su izraziti underachiveri, čak ih se može okarakterizirat kao a priori neuspješnim pokusima. Mislim da bi Bišćan tu dobro lega. Pokazao se kao fleksibilan trener. Trokuti i dijamanti nastaju kretanjem igraca naprijed nazad. To su cijelo vrijeme radili Španjolci.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 07:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Od 120 minuta igre, njih 100 je okarakterizirala nevjerojatna nemoć naših, bilo je mučno gledati kako se poigravaju s nama (ne, kod Španjolaca samo posjed lopte nije samo lažna inicijativa).. Treba ipak znati da vrlo često JEST. Španjolska je sličnu premoć imala u sve 4 utakmice i samo je jednu pobjedila u 90 minuta. Realno, bez katastrofalnih kikseva obrana, ovo je u 90 minuta moglo biti 2:1 za nas. Ne kažem da Španjolci nisu bili bolji, ali oni i kada su bolji su STRAHOVITO neefikasni i to se lako moglo jučer iskoristiti da je igrala prava postava. Mi jesmo limitirani, ali BAŠ ZATO si ne možemo dozvoliti da u ovakvoj utakmici igra netko tko nije na 100% mogućnosti i od koga u datom trenutku ima boljega. Španjolska je bila bolja, al ilako pobjediva. I Francuska je bila bolja, eno ih hlade jaja s našima.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 08:01 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Sta stobom nije u redu ? Oni testiraju non Stop njih ALI kad ispadneš jednom pozitivan onda se stopira testiranje i nemaš pravo na drugi test da dokazes da nemaš Coronu nego odma u karantenu. Upravo sam to ovde kritizirao da je to glupost jer i proizvodjac testova kaze da su do 20% testova pogresni. Btw piše ti na papiru u kutiji od testa. Naveo sam primjer gdje mi se to poslovno desilo. Ja ti postavim link a tvoj odgovor je „ja to ne vjerujem“ argumentiras kao muslimani. To ne moze bit tako jer se meni ne svidja. Više ne odgovaram na tu temu. Ili si potpuno naivan ili šta već... Pod pretpostavkom da imaš službeno testiranje svaki dan, oda bi pored tog jednog službenog testa trebalo imati barem još 4 (neslužbena) testa kako bi se izbjegao taj problem lažno pozitivnog testa. Ako su ti svih 5 testova pozitivni onda je vjerojatnost da si pozitivan vrlo velika. U tom slučaju svejedno ti je kojeg ćeš prijavit kao službenog. Ako ti je jedan test pozitivan (recimo da je prvi), a ostali negativni, onda nećeš valjda tog pozitivnog prijaviti epidemiološkoj službi. Govorimo o PCR testovima. S obzirom da ne znaš ni ti proceduru testiranja, nemoj više odgovarat na temu. Ok kontam ti namjerno se praviš lud i pričaš gluposti da provociras. Cool Čuj napraviš pet testova i prijaviš koji oćeš .... o boze skim ja diskutiram. Zna se kad je sluzbeno vrijeme za testiranje i to je to. Ti napravio prije toga 2 ili 10 negativni to nikog ne zanima. Taj jedan je bitan a upravo to kritiziram da ne smije ga ponovit. Bez veze pricat stobom kad je tebi ovde smjesno da namjerno govoriš naopako i pričaš gluposti. Cuj napravis par testova i pošalješ rezultat koji oces.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 09:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nevjerojatna utakmica u svakom pogledu ali se na kraju mora priznati da su Španjolci zasluženo prošli dalje.
Ono što najviše boli je primiti dva gola zbog amaterskih pogrešaka, prvi Rebićevo mijenjanje kopački nekoliko minuta prije poluvremena, čak i španjolski gost u studio Canizares komentirao kao nešto neviđeno i potpuno suludo, dobro ga je i Modrić oprao. Do sada nisam previše htio kuditi Gvardiola ali ovo je odigrao kriminalno loše, kod drugog gola loše pozicioniranje, kod trećeg sulud potez prelaska pola terena da se napije vode kao da je cooling break, nije još zreo za ovakve utakmice, treba mu sazrijevanje u Bundesligi.
Ne znam je li dio Dalićeve taktike ili su im Španjolci baš sakrili loptu ali naši su igrali previše povučeno, praktički bunker, ne možeš tako protiv Španjolaca.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 09:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Po meni najveća šteta što se tiče hrvatskog nastupa što Oršić ranije nije dobio priliku.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:17 |
|
|
Mislim da je rezultat puno bolji od igre. Mi smo igrali samo od 80. do 100. minute. Ne znam koliko je reprezentacija u povijesti EP primilo 5 golova u nokaut fazi. Ne možeš primiti 5 golova i nadati se prolazu.
Ne treba sad fantazirati da je Oršić igrao otpočetka ovo, ono jer jedna stvar je ući na 1:3 pun želje za dokazivanjem kad nemaš što izgubiti a drugo je početi na 0:0.
Španjolci su dva puta trebali pasti psihički, nakon primljenog prvog gola i nakon 3:3 a oni su svaki put dodali malo više gasa i zabili dva gola.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:22 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Španjolci su dva puta trebali pasti psihički, nakon primljenog prvog gola i nakon 3:3 a oni su svaki put dodali malo više gasa i zabili dva gola. Pogledaj kako su zabili...Gvardiol gleda loptu kako pada španjolcu na glavu. Pa Rebić bleji kod aut linije, a on se oblokava...Morata se naštimava 5 min na šut, nitko mu ne ulazi u šut itd.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Španjolci su dva puta trebali pasti psihički, nakon primljenog prvog gola i nakon 3:3 a oni su svaki put dodali malo više gasa i zabili dva gola. Pogledaj kako su zabili...Gvardiol gleda loptu kako pada španjolcu na glavu. Pa Rebić bleji kod aut linije, a on se oblokava...Morata se naštimava 5 min na šut, nitko mu ne ulazi u šut itd. Igrači iz HNL-a me ne čude, koji inače igraju protiv Istre i Slaven Belupa, Rebić me čudi, on može dati gol jedino ako ga pogodi lopta i odbije se u gol. Nema dribling, dodavanje, ništa, samo neku jalovu agresivnost.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:34 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Mislim da je rezultat puno bolji od igre. Mi smo igrali samo od 80. do 100. minute. Ne znam koliko je reprezentacija u povijesti EP primilo 5 golova u nokaut fazi. Ne možeš primiti 5 golova i nadati se prolazu.
Ne treba sad fantazirati da je Oršić igrao otpočetka ovo, ono jer jedna stvar je ući na 1:3 pun želje za dokazivanjem kad nemaš što izgubiti a drugo je početi na 0:0.
Španjolci su dva puta trebali pasti psihički, nakon primljenog prvog gola i nakon 3:3 a oni su svaki put dodali malo više gasa i zabili dva gola. U 120. minuta, kad je Hrvatska pobjeđivala na SP pisao si kako nismo dobijali u regularnom vremenu. Španjolci uopće nisu dodavali gasa, nakon prvog primljenog gola nastavili normalno, u produžecima jednostavno iskoristili našu otvorenu formaciju s kojom smo na kraju utakmice krenuli na sve ili ništa.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:43 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Mislim da je rezultat puno bolji od igre. Mi smo igrali samo od 80. do 100. minute. Ne znam koliko je reprezentacija u povijesti EP primilo 5 golova u nokaut fazi. Ne možeš primiti 5 golova i nadati se prolazu. Baš to. Kako god okreneš, netko tko primi 5 golova od bilo koje reprezentacije ne zaslužuje ići dalje. A uz to smo imali nevjerojatan i nezaslužen poklon na početku i par promašenih zicera Španjolske u situaciji gdje mi svojom igrom nismo ni vidjeli njihovog kaznenog prostora. Uz malo manje sreće, mogao se lako ponoviti debakl sa 6:0 iz 2018.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:44 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Igrači iz HNL-a me ne čude, koji inače igraju protiv Istre i Slaven Belupa, Rebić me čudi, on može dati gol jedino ako ga pogodi lopta i odbije se u gol. Nema dribling, dodavanje, ništa, samo neku jalovu agresivnost.
Očito ne pratiš Seriu A, Rebić u Milanu igra jokera s klupe pred kraj utakmice kad je upravo potrebna agresivnost.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:45 |
|
|
Ne znam kakve to veze ima jedno s drugim, mi nismo nikome na SP zabili 5 golova ni nakon 90 ni nakon 120. minuta. Imamo duže vremena problem s reprezentacijama koje znaju davati golove. Pa na SP 2018 i 2014 je svaki udarac nama u okvir gola bio gol. Samo što je Subašić obranio 3 penala pa je postao junak a ovo se zaboravilo.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Igrači iz HNL-a me ne čude, koji inače igraju protiv Istre i Slaven Belupa, Rebić me čudi, on može dati gol jedino ako ga pogodi lopta i odbije se u gol. Nema dribling, dodavanje, ništa, samo neku jalovu agresivnost.
Očito ne pratiš Seriu A, Rebić u Milanu igra jokera s klupe pred kraj utakmice kad je upravo potrebna agresivnost. Ne pratim uopće strani klupski nogomet, niti domaći previše nego samo EP , SP i Dinamo u Europi. Ali pretpostavljam da su u Interu mogli naći puno jeftinijeg igrača kojem je posao da mahnito trči 15 minuta i radi presing.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 10:51 |
|
|
Mene samo zanima je li im Dalić stvarno naredio da stoje pozadi i čekaju Španjolsku, odnosno da glume Skandinavce ili Otočane ili su nas stvarno stisnuli. I sam imam dojam kao da se Dalić pokušao braniti i izvući penale protiv Španjolaca, odnosno da je u pitanju bilo taktičko povlačenje i prepuštanje lopte. Sramota da se ekipa koja u vezi ima Modrića, Kovačića i Brozovića ne sastavi s loptom i potpuno je prepusti protivniku.
Da je Vrsaljko uspio ući na vrijeme i pokrpati rupu u obrani možda bi Dalić i izvukao te željene penale, ovako je u produžecima bilo teško izdržati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 11:31 |
|
|
Dalić ostaje izbornik do kraja ugovora, do SP u Kataru.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 12:45 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8349 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ili si potpuno naivan ili šta već... Pod pretpostavkom da imaš službeno testiranje svaki dan, oda bi pored tog jednog službenog testa trebalo imati barem još 4 (neslužbena) testa kako bi se izbjegao taj problem lažno pozitivnog testa. Ako su ti svih 5 testova pozitivni onda je vjerojatnost da si pozitivan vrlo velika. U tom slučaju svejedno ti je kojeg ćeš prijavit kao službenog. Ako ti je jedan test pozitivan (recimo da je prvi), a ostali negativni, onda nećeš valjda tog pozitivnog prijaviti epidemiološkoj službi. Govorimo o PCR testovima. S obzirom da ne znaš ni ti proceduru testiranja, nemoj više odgovarat na temu. Ok kontam ti namjerno se praviš lud i pričaš gluposti da provociras. Cool Čuj napraviš pet testova i prijaviš koji oćeš .... o boze skim ja diskutiram. Zna se kad je sluzbeno vrijeme za testiranje i to je to. Ti napravio prije toga 2 ili 10 negativni to nikog ne zanima. Taj jedan je bitan a upravo to kritiziram da ne smije ga ponovit. Bez veze pricat stobom kad je tebi ovde smjesno da namjerno govoriš naopako i pričaš gluposti. Cuj napravis par testova i pošalješ rezultat koji oces. Da bi mogao išta ikome prigovoriti moraš znati proceduru. Ako je ne znaš, a zaključujem da ne znaš jer si izjavio da ne radiš u HNS-u, ne vidim kako ti možeš tvrdit da je nešto ispravno ili nije. Ja sam pogledao pravilnik UEFE koji se naziva Return to play. https://editorial.uefa.com/resources/02 ... _v3_en.pdfThe UEFA Protocol has been written with the support of Prof Dr Tim Meyer (GER) (UEFA Medical Committee Chairman), Dr Zoran Bahtijarević (CRO) (UEFA Medical Committee third vice-chairman), and with additional support of an ad hoc medical expert group composed of Dr Charlotte Cowie (ENG), Dr Edwin Goedhart (NED), Dr Niko Mihic (ESP) and Dr Piotr Zmijewski (POL). 7.1. Type and definition - Znači definirano je da se radi o PCR test, a ne antigenskom. Citat: To ensure the highest testing quality, the target groups as outlined under section 7.3 will be subject to SARS-CoV-2 RNA tests conducted by analysing swabs of an individual's nasopharyngeal and/or oropharyngeal (throat) cavities for SARS-CoV-2 nucleic acids, using a PCR (polymerase chain reaction)-based test or equivalent clinically validated test based on nucleic acid amplification technology (SARS-CoV-2 RNA Test). 7.2. Sample collection and laboratory diagnostics service provider - UEFA određuje laboratorij koji će testirati Citat: UEFA will appoint a sample collection and laboratory diagnostics service provider (hereinafter “Testing Service Provider” (TSP)) as the entity in charge of sampling and testing for all UEFA Matches. The relevant target groups must comply at all times with the instructions of UEFA and/or the TSP in relation to the implementation of efficient procedures related to the sample collection or testing. Tko je TSP u našem slučaju, odnosno za HNS? U odjeljku UEFA PROTOCOL: MEDICAL PRINCIPLES, članku 7. Testing. Članak koji vrijedi za turnirska natjecanja poput Eura je 7.6. Tournament testing. U njemu kaže (izvadio sam najvažnije). Citat: All participants will be tested on MD-3 or MD-2 before leaving their home country In principle the test results will be delivered before the team leaves for the host city. Group 1 and referee teams from Group 2 will be tested again in the host country with sample collection taking place on MD-1 before their first match in the competition. Results will in principle be delivered at the latest 6 (six) hours prior to kick-off time (local time) on the day of the match. The testing process for Group 1 and referees will then be repeated the day before each subsequent match in the tournament, unless otherwise defined in the specific tournament implementation plan. MD je match-day. 7.7. Management of test results Citat: Teams will be required to provide confirmation of a negative SARS-CoV-2 RNA test result – issued by the TSP for each person concerned – accompanied by a photo ID, on arrival at the stadium on matchday in order to be granted access to the venue Citat: If someone in Group 1 tests positive, the TSP will immediately inform the relevant competent national/local authorities as required. The TSP will also inform the team’s MLO, who must be aware of any obligations required by the relevant competent national/local authorities that need to be followed either by the team or the person in question. Teams must ensure that no person testing positive can travel to the match venue or take part in the match. Test results are not subject to challenge. Citat: However, individuals may be retested in the following circumstances: ... (ii) If an additional test was ordered by the relevant competent national/local authority, for instance to retest: - one or more positive or “presumed positive' tested individuals; ... In both circumstances (i) and (ii), the team is required to immediately inform UEFA of such additional testing. Furthermore, whenever a new test is ordered by the relevant competent local/national authority, the team must provide UEFA with written confirmation of the request. Unless decided otherwise by the relevant competent national/local authority, the additional test(s) must always be conducted by the TSP.
Dakle, jasno piše da se testovi mogu ponoviti. p.s. Od Muslimana se mnogo toga treba naučiti.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 12:48 |
|
|
..jedno je sigurno kramaric je otpisan..mislim da je osim loše predstave bi remetilački faktor u svlačionici..greska dalic sto nije ima isti kriterij prema njena kao prema kalinicu..kalinic je igrački bio važniji od krame..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 13:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 13:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
laganini je napisao/la: ..jedno je sigurno kramaric je otpisan..mislim da je osim loše predstave bi remetilački faktor u svlačionici..greska dalic sto nije ima isti kriterij prema njena kao prema kalinicu..kalinic je igrački bio važniji od krame.. Taj lik mi se nikako ne sviđa. Težak karakter, a nije tako odličan igrač, da bi ga se trebalo trpiti. Stvarno težak karakter igrača i jako sebičan. Katastrofa za svaki tim.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 29 lip 2021, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divizija je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Od 120 minuta igre, njih 100 je okarakterizirala nevjerojatna nemoć naših, bilo je mučno gledati kako se poigravaju s nama (ne, kod Španjolaca samo posjed lopte nije samo lažna inicijativa).. Treba ipak znati da vrlo često JEST.
Španjolska je sličnu premoć imala u sve 4 utakmice i samo je jednu pobjedila u 90 minuta. Realno, bez katastrofalnih kikseva obrana, ovo je u 90 minuta moglo biti 2:1 za nas. Ne kažem da Španjolci nisu bili bolji, ali oni i kada su bolji su STRAHOVITO neefikasni i to se lako moglo jučer iskoristiti da je igrala prava postava. Mi jesmo limitirani, ali BAŠ ZATO si ne možemo dozvoliti da u ovakvoj utakmici igra netko tko nije na 100% mogućnosti i od koga u datom trenutku ima boljega. Španjolska je bila bolja, al ilako pobjediva. I Francuska je bila bolja, eno ih hlade jaja s našima. Nije bila jalova inicijativa. Španjolci su se ispromašivali u prve dvije utakmice, zato je Morata i dobivao te prijetnje. Kad su podigli realizaciju, mogli su bez problema do 15 golova u dvije utakmice. I ja sam isprva mislio da je riječ o jalovom posjedu u vlastitoj polovini terena (ona vrsta kad se čuva rezultat, kao što i jesu radili u zadnjih 10 minuta), ali ako bolje pogledaš kretanje svih igrača na terenu, vidio bi koliko je efektivno. Uvijek bi nakon prividnog uspavljivanja od pola minute uslijedilo izvježbano ubacivanje igrača iz drugog plana, precizan pas, savršeno štopanje ili pak prvi dodir kojim bi se onda dodatno uputio u prazan prostor. Vidi se trenerov rukopis, vidi se uigranost. Ostaje nada da je itekako moguće složiti jaku i uigranu repku. Prije mi je bilo blasfemično to misliti, ali mi se čini da su klubovi puno jači od reprezentacija baš zbog te uigranosti. Ja imam dojam da bi Dinamo bez problema dobio Hrvatsku u vjerojatno 3 ili 4 susreta od njih 5. Rješenje je trener koji na razini repke može uvesti tu organizaciju i uigranost s klupske razine, u uvjetima gdje s igračima provodi samo nekoliko tjedana godišnje kad se sve sabere i oduzme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|