|
|
Stranica: 23/24.
|
[ 579 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sindjelic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 14:19 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Doci ce i to na red. Po meni treba raditi po sledecem redosledu, naravno u paraleli: 1) Ujedinjenje sa Crnom Gorom 2) Ujedinjeje sa Republikom Srpskom ili celom BiH - u zavisnosti koliko ce uopste muslimana i Hrvata tamo ostati. 3) Integracija Kosova
I onda cemo biti spremni da prihvatimo u svoju drzavu Makedoniju.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 14:25 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Doci ce i to na red. Po meni treba raditi po sledecem redosledu, naravno u paraleli: 1) Ujedinjenje sa Crnom Gorom 2) Ujedinjeje sa Republikom Srpskom ili celom BiH - u zavisnosti koliko ce uopste muslimana i Hrvata tamo ostati. 3) Integracija Kosova
I onda cemo biti spremni da prihvatimo u svoju drzavu Makedoniju. Da vam nije malo to puno ha? Megalomani jedni
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:20 |
|
|
weasel je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Doci ce i to na red. Po meni treba raditi po sledecem redosledu, naravno u paraleli: 1) Ujedinjenje sa Crnom Gorom 2) Ujedinjeje sa Republikom Srpskom ili celom BiH - u zavisnosti koliko ce uopste muslimana i Hrvata tamo ostati. 3) Integracija Kosova
I onda cemo biti spremni da prihvatimo u svoju drzavu Makedoniju. Da vam nije malo to puno ha? Megalomani jedni Pa dobro neka postoji neki cilj. Crna Gora i RS su vise nego realne, Kosovo ce biti cupavo i verovatno ce dovesti do sukoba. Makedonija je isto na dugom stapu, ostatak Bosne zavisi od muslimana i Hrvata - koliki ce natalitet imati, migracije itd...
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:35 |
|
|
Lijep je taj srpsko-makedonski barjak.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:38 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Makedonija je dovoljna takva-kakva je, nezavisna i svoja. Uopšte ne mora da bude naša, to su dodatni problemi samo za nas. Ona je ovakva, kakava je sada, sasvim dovoljna i poželjna za nas. Predstavlja naš prirodni klin do Soluna, koji ujedno odvaja bugare i albance da se spoje i podvuku nam se ispod, što bi bilo i više nego porazno za nas. Ovako je trn u oku i jednima i drugima, a nama je siguran autoput do Grčke, sa besplatnim putarinama.. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:45 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: weasel je napisao/la: Da vam nije malo to puno ha? Megalomani jedni Pa dobro neka postoji neki cilj. Crna Gora i RS su vise nego realne, Kosovo ce biti cupavo i verovatno ce dovesti do sukoba. Makedonija je isto na dugom stapu, ostatak Bosne zavisi od muslimana i Hrvata - koliki ce natalitet imati, migracije itd... Makedonija vas ne želi, ni vas ni Bugare, odakle vam ta ideja uopće da bi oni s vama u državu. Ne bi se odvojili 1992. da im je bilo super. Relano možete dobiti RS i to je to. Kosovo i CG ste nepovratno izgubili.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:49 |
|
|
Zato što vas na Kosovu ima u tragovima, plus štiti ih amerika, a u Crnoj Gori ste manjina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 15:53 |
|
|
Lasice zašto imaš upozorenje?
Izgleda da ste i vi izgubili Hercegovinu, čim dobijaš upozorenja od Hercegovaca.. :)
Meni kad bi neko iz Republike Srpske dao upozorenje, ja bih se ubio.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 16:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Pa dobro neka postoji neki cilj. Crna Gora i RS su vise nego realne, Kosovo ce biti cupavo i verovatno ce dovesti do sukoba. Makedonija je isto na dugom stapu, ostatak Bosne zavisi od muslimana i Hrvata - koliki ce natalitet imati, migracije itd...
Makedonija vas ne želi, ni vas ni Bugare, odakle vam ta ideja uopće da bi oni s vama u državu. Ne bi se odvojili 1992. da im je bilo super. Relano možete dobiti RS i to je to. Kosovo i CG ste nepovratno izgubili. HAHAHAHAHHAHAHA 1. Makedonci su u apsolutnoj vecini pro-srpski orijentisani od govora, preko kulture do klubova za kojih navijaju (Samo Zvezda i Partizan po Kumanovu i Skoplju), do muzike filmova itd, Beograd im je i dan danas najmiliji grad, i najvise ih dolazi i ide upravo u Beograd i Nis, a u Sofiju ne idu maltene nikada, niti ih zanima, iako im nude i stipendije i sta sve ne. 2. Mi nemamo teritorijalnih niti asimilacijskih poriva prema njima, mi ne zelimo ni da ih pravimo Srbima, niti da ih posrbljujemo, mi ih prihvatamo takvi kakvi su, i to bez da ulazimo u bilo kakvu drzavnu zajednicu, kada im se dignu Siptari a dignuce se, nece im se naci niko osim nas jer tako to ide kada izbije sranje, hvala Bogu pomocicemo taman da mi resimo i nase dvoriste, da ne kazem najlepsu bazu. Crnu Goru smo vec osvojili samo tebi to jos nisu javili, Srpska je vec gotova stvar, a Kosovo kako stvari stoje, u narednih 5 do 10 godina, oni padaju na manjinski narod ispod 10% stanovnista koji zivi na samo 15% teritorije Srbije od toga su vecina samo na 60% tjs 10% od tih 15%, prema tome mi smo nakrivili sesir odavno, i lagano trosimo vreme.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:05 |
|
|
Tankosic je napisao/la: weasel je napisao/la: Makedonija vas ne želi, ni vas ni Bugare, odakle vam ta ideja uopće da bi oni s vama u državu.
Ne bi se odvojili 1992. da im je bilo super.
Relano možete dobiti RS i to je to. Kosovo i CG ste nepovratno izgubili. HAHAHAHAHHAHAHA 1. Makedonci su u apsolutnoj vecini pro-srpski orijentisani od govora, preko kulture do klubova za kojih navijaju (Samo Zvezda i Partizan po Kumanovu i Skoplju), do muzike filmova itd, Beograd im je i dan danas najmiliji grad, i najvise ih dolazi i ide upravo u Beograd i Nis, a u Sofiju ne idu maltene nikada, niti ih zanima, iako im nude i stipendije i sta sve ne. 2. Mi nemamo teritorijalnih niti asimilacijskih poriva prema njima, mi ne zelimo ni da ih pravimo Srbima, niti da ih posrbljujemo, mi ih prihvatamo takvi kakvi su, i to bez da ulazimo u bilo kakvu drzavnu zajednicu, kada im se dignu Siptari a dignuce se, nece im se naci niko osim nas jer tako to ide kada izbije sranje, hvala Bogu pomocicemo taman da mi resimo i nase dvoriste, da ne kazem najlepsu bazu. Crnu Goru smo vec osvojili samo tebi to jos nisu javili, Srpska je vec gotova stvar, a Kosovo kako stvari stoje, u narednih 5 do 10 godina, oni padaju na manjinski narod ispod 10% stanovnista koji zivi na samo 15% teritorije Srbije, prema tome mi smo nakrivili sesir odavno, i lagano trosimo vreme. Bugari privlace dosta Makedonaca preko EU pasosa!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:08 |
|
|
Ne privlače ih oni, nego zapad. Bugarski pasoš im treba za preko.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ne privlače ih oni, nego zapad. Bugarski pasoš im treba za preko. Bugari im ga daju, a ne npr. Grci ili Rumuni!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:16 |
|
|
Dali smo i mi Siptarima preko 200 hiljada pasosa, koji su uzeli na isti nacin kao i Makedonci bugarski, kao sto je i dobar deo Srba iz Hrvatske uzeo pasos pre nego sto smo usli u Sengen, upravu je Grobar, to apsolutno nista ne znaci.
Tacnije nama i znaci posto je formalno-pravno nasa teritorija, pa mozemo kada preuzmemo da se pozovemo na 300-400 hiljada gradjana Srbije umesto 100-200 hiljada, bedno i jadno ali tacno.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ne privlače ih oni, nego zapad. Bugarski pasoš im treba za preko. Bugari im ga daju, a ne npr. Grci ili Rumuni! Pa ne mogu da im daju Grci i Rumuni jer oni Makedonce ne smatraju Grcima i Rumunima. Bugari ih smatraju Bugarima, zato im i daju. A Makedinci ih uzimaju, ne zato da bi postali Bugari, nego da bi otišli na zapad. Bugari daju pasoše i našima(Bugarima) u Dimitrovgradu, pa čak i našima(Srbima) u Pirotu. Znam njih petoro bar, koji su uzeli bugarske pasoše, kad je to sve bilo relaksiranije pre desetak godina. A uzeli su pasoše da registruju kola sa većim kubikažama, niko od njih nije postao Bugarin.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:20 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Dali smo i mi Siptarima preko 200 hiljada pasosa, koji su uzeli na isti nacin kao i Makedonci bugarski, kao sto je i dobar deo Srba iz Hrvatske uzeo pasos pre nego sto smo usli u Sengen, upravu je Grobar, to apsolutno nista ne znaci.
Tacnije nama i znaci posto je formalno-pravno nasa teritorija, pa mozemo kada preuzmemo da se pozovemo na 300-400 hiljada gradjana Srbije umesto 100-200 hiljada, bedno i jadno ali tacno. Mi Siptarima dajemo da se sto pre isele. Bugari Makedoncima daju pasos jer ih smatraju Bugarima. Mada naravno, ne mora da znaci da Makedonac koji uzme bugarski pasos sebe obavezno da smatra Bugarinom. Uzgred, cudi me da Hrvatska ne daje Albancima pasose, ipak su to saveznici.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:23 |
|
|
Pa ja poznajem 15ak Makedonaca koji su uzeli Bugarske pasose, 10ak njih idu na gostovanja sa nama kada igra Zvezda u Evropi sta dalje da ti pricam :)
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:28 |
|
|
Ma gde su dobri ljudi Bugari daj ne zajebavaj Kunu se u Rusiju koja ih je napravila i dala im sve, a najzeci noz u ledja im zabadaju redovno, pa i sada sa NATO paktom, i samoubilackim unistavanjem Juznog Toka.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:30 |
|
|
Ko ti kaže da nemaju pretenzije.. ? Jedna od glavnih ulica u Sofiji se zove Pirotska.. :) Proveri na google maps-u..
Nije bilo rata, a da nisu dolazili u Pirot, Niš, Leskovac i Vranje da nas kolju i "prevaspitavaju"..
Mog dedu su prekrstili iz Mirko u Marin, za vreme okupacije.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:37 |
|
|
moj pradeda je bio Sudija u Zajecaru, imali su veliku kucu u epicentru grada koja je danas institucija, pricala mi Baka kada su Nemci okupirali, kako su samo preuzeli jednu malu sobicu sa soptsvenim izlazom, i nisu ih 2-3 godine primecivali, trazili su samo, posto su videli da baka koja je bila dete od 10 godina svira klavir, ako moze da im odsvira Mozzarta.
Baka je sa porodicom presla za Beograd ubrzo, a 1944 kada upadaju u Bugari, silovali su i poklali obe sluzavke domacice kao i domara od 70 godina, koji su ziveli tu, a klavir je zavrsio kroz zatvorenu terasu bacen na ulicu.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 17:41 |
|
|
I moj stric je isto svirao klavir (bio u bajbokani zbog prevara) .. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 19:09 |
|
|
Bugare nazvao "tatarskim fašistima"; stigao odgovorhttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1884960Citat: Zvanična Sofija protestovala je zbog izjave lidera makedonske Omladinske organizacije VMRO DPMNE Dragana Đurovskog na račun Bugara. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 19:11 |
|
|
Dalje u tekstu kaže.. Citat: Sofija tako traži da se unesu izmene u makedonske udžbenike istorije, u kojima se Bugari nazivaju potomcima Tatara i Mongola.
.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 19:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: Bugare nazvao "tatarskim fašistima"; stigao odgovorhttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1884960Citat: Zvanična Sofija protestovala je zbog izjave lidera makedonske Omladinske organizacije VMRO DPMNE Dragana Đurovskog na račun Bugara. . Hahah koristi srpski recnik, imao sam komsiju Djurovskog ovde u Beogradu. Kada Srbija jos ojaca da moze da ih integrise, Makedonci ce da dodju svom velikom bratu, koji ce da ih mazi i pazi i zvace ih paprikari od mila.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 02 srp 2021, 19:17 |
|
|
Moj kolega je Makedonac. Kad se započne rasprava tog tipa, on samo kaže da su Makedonci Srbi i završi svaku priču.. :) Živeo Mini Šengen.. Čuvaćemo ga kao zenicu oka vučićevoga... :) .
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 05 srp 2021, 01:49 |
|
|
A da Bugari priznadu krošnju?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|