..vaterpolisti se dižu igraju atraktivno s puno golova..Srbiju su razbili iakobsu sudci navlačili cilu utakmicu imali smo duplo vise isključenja od Srba..
Čim dobro otvorimo utakmicu dobivamo, a dobro otvaramo kad brzo pucamo, dok se nisu rasplivali i osjetili bazen protivnici ni golman. Točno to je presudilo protiv Australije, niko nije htio pucat na početku , a kad su ovi poveli malo se ruka stegla i napravili su razliku, iako smo ih stigli.
Sandra fenomenalna u prvom hicu norma, a ova mala Marija Tolj će bit bomba iako je bila 13 i ispala iz finala vidi se da je jaka u glavi, a ima predspozicije možda i bolje od Sandre, jer je viša i ima duže ruke. Nevjerovatno kakav nos za atletičare je imo pokojni Ivan Ivančić, jer je on "našo" Mariju ko i Sandru i Ivanu na nekom školskom natjecanju. Šteta što Marija nije trenirala s Ivančićem duže ko Sandra i Ivana, fali joj kvalitetniji trener, glavi ima za šampiona. Recimo Vlašić ima taj stil Ivančića, ko i Kostelić, al je Ivančić bio žešći prema atletičarima.
Pejčić ispala, očekivano sa 40-ak godina vid gubi dio svojih svojstava kod većine ljudi
Bez obzira što su danas osigurali četvrtfinale, vaterpolisti moraju u ponedjeljak ići na pobjedu protiv Španjolske jer onda gotovo sigurno igraju protiv SAD-a u četvrtfinalu.
Poraz ili remi ih može odvesti na Grčku, Mađarsku ili čak Italiju tako da im je Španjolska zapravo četvrtfinale prije četvrtfinala.
Da mi smo minimalno drugi...znači Italia il Mađarska, teško da Grčka može izgubit od USA. Pobjeda bilo kakva bi nam osigurala 1. mjesto i to znači USA jer oni su sigurni četvrti. To bi značilo gotovo sigurna medalja, jer teško da možemo izgubit dvi zaredom.
Privitak/ci:
Screenshot 2021-07-31 at 16-01-26 Water Polo - Men - Group Results Tokyo 2020.png [ 48.44 KiB | Pogledano 1780 put/a. ]
..zanimljivo da su osvajači većinom dečki iz provincije osim sinkovića....zagreb koji je centar i koji ima najbolje uvjete nula bodova rijeka isto...što bi rekli svi veliki ljudi ko i sve velike rijeke dolaze iz provincije missipi volga dunav...
...super bi bilo još koja medalja ja se nadam gimnastika i atletika tako da imamo zastupljene bazne sportove..ne znam jedino što s plivanjem tako kaskamo..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.