|
|
Stranica: 7/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25599 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kulac je napisao/la: Znači, ti bi nam velikodušno ostavio Sarajevo. Ja nisam i nikada neću glasati za Komšića. Mogu li biti pomilovan kada krenete da nas istrijebite. Mislim, valjda ćete napraviti razliku. Čovjek mu kaže da nitko ne kani istrijebiti Bošnjake a on nastavlja po svom. Tobe jarabi. Citat: Ne dira ovdje niko nikog što se tiče naroda, nego se radi o beskrajnim političkim igrama onih koji nisu sposobni napraviti bilo šta dobrog za narode. Osim Muslimana koji žele Hrvatima birati predstavnike. Citat: A to što ti kažeš da mi želimo BiH bez Srba i Hrvata, ne bih komentirao. Jednostavno, notorna laž. Ne idu Hrvati iz BiH zbog nas. Niti Bošnjaci idu iz BiH zbog Hrvata. Ne vjeruješ valjda u te budalaštine. Dijelom ne idu, dijelom idu. Jbg... I nije toliko bitno da li Hrvati idu iz BiH zbog Bošnjaka već koliko se tomu Bošnjaci raduju (a raduju se itekako), kao i obrnuto glede bošnjačkog iseljavanja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:18 |
|
|
A daj Kulac ne seri i ne budi pizda, normalno da ne želimo život sa njima i normalno da ih neću voljeti. Svakako da ako bude sukob da ću stati prvi u odbranu i stvaranje nove zemlje bez genocidaša i uzpovaca. Trebam se izvinjavati idiotima što su pobili preko 30k civila, e hoću ali u kurcu!
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nitko ti ne brani da šehidiš. Debil koji ne konta da je rat završio prije četvrt stoljeća i ne zaslužuje bolje nego da bude šehid.
Pobili su Nijemci daleko više Francuza pa nakon 25 godina ljudi normalno živjeli. S vama nema suživota jer ste luđaci i to totalni, potpuno bolesno društvo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ja sam otišao zbog vas. Doduše, vraćam se stalno. Inače sam zagovornik imigracije pozitivnih Bošnjaka u RH. Ne daj bože da želim nekom istrebljenje. Samo fašizam u kojem se pod krinkom građanštine gaze ljudi i tjeraju, mi ne sjeda nikako. Nitko u Banja Luci ne tjera Muju da govori kako je on Srbin ali prije svega čovjek kako bi opstao, niti mu brani da bude Bošnjak ili koji k. hoće a mi Hrvati smo još bolji prema Bošnjama. Nitko u Mostaru ne bira tko će Bošnjake predstavljat. Toliko o mržnji, to što ste vi sebe uvjerili u ispravnost gaženja drugih jer je to ispravno. Tako su i nacike mislili da spašavaju svijet čišćenjem Židova, doduše ti koji nikog ne mrziš i bitno ti je tko je kakav čovjek, bi se s tim i složio. Pričaj priče nekom tko vas ne zna. Čim ti upotrebljavaš izraze kao što su: “mujo”, “bošnjo” i sl., jasno mi je tko si i što si! Ja nemam potrebu da koristim izraze kao što su: djikan, vlah, ujo i sl. Nije mi jasno da se meni pripisuje dvoličnost.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:23 |
|
|
Bolje miran razlaz.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:24 |
|
|
Lars ništa se ti ne brini, završit ćeš svakako u Hrvatskoj, samo sjedi uživaj i gledaj kako si Islamisti zabijaju autogolove.
Plemensko-vjerskoj stranci Živkovića nitko neće pokloniti državu u srcu Europe da zavode šerijat.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Nitko ti ne brani da šehidiš. Debil koji ne konta da je rat završio prije četvrt stoljeća i ne zaslužuje bolje nego da bude šehid.
Pobili su Nijemci daleko više Francuza pa nakon 25 godina ljudi normalno živjeli. S vama nema suživota jer ste luđaci i to totalni, potpuno bolesno društvo. U njihovoj knjizi rat je uvek i stalno.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:27 |
|
|
Kulac je napisao/la: Opće ludilo i na ovoj temi. Koliko vidim na nas jadne Bošnjake sprema se sa istoka RS sa Srbijom, Rusijom i Kinom na čelu, a sa zapada zapadna Hercegovina i Hrvatska sa NATO paktom na čelu. Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:28 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9987 Lokacija: Banja Luka
|
Kulac je napisao/la: Takvo ludilo i mržnja u komentarima zbog jednog malog naroda koji je najviše nastradao u zadnjem ratu, nije moguće razumjeti. Ne može brate to razumjeti imalo normalan čovjek. Ne postoji model političkog i svakog drugog ponašanja Bošnjaka koji bi odgovarao komentatorima koji 24 sata bljuju oganj i vatru. Ni treći entitet, ni odvajanje RS-a ne bi zadovoljio njihove apetite. Da se ne lažemo. Oni hoće fizički nestanak Bošnjaka. Evo, sasvim iskreno izjavljujem. Nimalo se ne bojim tih miševa kao što nisam ni u zadnjem ratu. Opa...mali narod..odavno to nisam čuo . Pa onda opet u ''gazija mod'' Bojao se ili ne , isto ti se 'vata . Vidiš šta biva kad se žaba ufura da je bik i kakva sranya nastaju kad mali muslimanski narod , nedozrelog identiteta , pokušava u hrišćanskoj dubini provoditi velikomuslimansku politiku ? Ne ide to na dobro .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:31 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kulac je napisao/la: Opće ludilo i na ovoj temi. Koliko vidim na nas jadne Bošnjake sprema se sa istoka RS sa Srbijom, Rusijom i Kinom na čelu, a sa zapada zapadna Hercegovina i Hrvatska sa NATO paktom na čelu. Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo. Sve se diglo, ne da vas se unisti, Karabajo. To je krajnja mera. Nego da vam se predoci kakav je situacija, da vam realnost nekako dopre do svesti. I opet sporo nekako ide.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:33 |
|
|
Vrlo mali narod, sa tendencijom da postane mikro narod.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:33 |
|
|
Kulac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mali ali zli. Jel vi želite da hapsite Srbe ili Srbi vas? Praviš se mutav i glup a ustvari si vrlo zao. Nemoj se onda čuditi što vas svi mrze.
Pazi malo, šta si to rekao. Mi želimo hapsiti Srbe? Pa valjda ima neki postupak, prijava, dokazi, svjedoci, sudovi. Halo, ne hapsim ja, ne hapsiš ti! Srbi treba ga podnose tužbe i da se hapsi svaki Bošnjak koji se sumnjiči za neki zločin. Kolika je tvoja pamet najbolje govori tvoje stereotipno shvatanje naroda kao da se radi o pojedinačnoj osobi. Kao što jedan čovjek može biti glup, zao, ružan, tako ti misliš da i narodi mogu biti glupi, zli i ružni. Ja sam ti bio u onoj JNA sa pripadnicima najmanje deset različiti naroda i manjina. Sve različite indivudue sa kojima sam se odlično slagao. Ali, ti buraz živiš u toru kao ovca, a ovca zna samo blejati. Kakav zločin šta lupaš ti. Vi hoćete da Srbe hapsite zbog MIŠLJENJA. Nećeš Mujo pa taman to zadnje bilo vama ili nama.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko se digao? Samo SDA talibanija na Milanovićevu tvrdnju da Dayton kao dogovor i to dobar postoji i da ga se samo treba držati. Sami taj dogovor nazivaju luđačkom košuljom i onda kad im Milanović spočita da krše taj dogovor onda se izvijaju i nalaze uvrijeđeni.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo. Sve se diglo, ne da vas se unisti, Karabajo. To je krajnja mera. Nego da vam se predoci kakav je situacija, da vam realnost nekako dopre do svesti. I opet sporo nekako ide. Ma tesko mi povjerovati u to. Nazalost, na nas ovdje gledate kao strano tijelo i sta god da mi uradimo ili koliko god da se ponasamo prijateljski to se nazalost nece promjeniti. Ovo je nasih 100 godina samoce i sve sto mozemo je boriti se, pa koliko toliko i nadati se da ce se na kraju svako eventualno pozabaviti o sebi.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:46 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: A daj Kulac ne seri i ne budi pizda, normalno da ne želimo život sa njima i normalno da ih neću voljeti. Svakako da ako bude sukob da ću stati prvi u odbranu i stvaranje nove zemlje bez genocidaša i uzpovaca. Trebam se izvinjavati idiotima što su pobili preko 30k civila, e hoću ali u kurcu! a sta je sa ostalih 70k zrtava? Tvoje zrtve su bitne, a nase nisu, to je logika tvoje politike? Ako ne zelis ziveti sa Srbima, onda ih pustite na miru, prstanite da sikanirate Srbe, i podrzavate samoubilicaki SDA, dovedite nekog poput Fikreta tjs Vucica koji ce spustiti tenzije i dizati vas ekonomski i autoputevima iz provalije, napravite dogovor i cao zdravo, sta vi hocete, da vas milion istrebi milion Srba? Ne budi sad ti pizda, pa reci konrektno sta zelis.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:48 |
|
|
Još da vam zahvalimo što nam birate Komšića, jadni mi da se ne mučimo. Dobričine i Hrvatima i Srbima i nacionalnim manjinama samo pune Dom naroda kao pomoć. Dobri Bošnjo samo pomaže nemuslimanima da izaberu najbolje za muslimane.
Jadni oni žrtve, umorni od tolike viktimizacije, neshvaćeni ljudi u svojoj dobroti.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:48 |
|
|
Tankosic je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: A daj Kulac ne seri i ne budi pizda, normalno da ne želimo život sa njima i normalno da ih neću voljeti. Svakako da ako bude sukob da ću stati prvi u odbranu i stvaranje nove zemlje bez genocidaša i uzpovaca. Trebam se izvinjavati idiotima što su pobili preko 30k civila, e hoću ali u kurcu! a sta je sa ostalih 70k zrtava? Tvoje zrtve su bitne, a nase nisu, to je logika tvoje politike? Znaci ako si imao zrtve onda ne mozes biti agresor? To je tvoja logika?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: a sta je sa ostalih 70k zrtava? Tvoje zrtve su bitne, a nase nisu, to je logika tvoje politike? Znaci ako si imao zrtve onda ne mozes biti agresor? To je tvoja logika? Pa to je njegova logika, evo ovaj je bukvalno to napisao, imamo zrtve, hocu da budem agresor, na sta to lici, cemu diskusija o bilo cemu, nego da najavljujemo (u ovom slucaju isklucio Bosnjaci to rade) druga poluvremena, pokolje, osvete, i ne znam sta.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čujem da su trenutno na vezi i Baja mali Knindza i Thompson i da ide duet. Sve se diglo. Sve se diglo, ne da vas se unisti, Karabajo. To je krajnja mera. Nego da vam se predoci kakav je situacija, da vam realnost nekako dopre do svesti. I opet sporo nekako ide. Hajde, interesuje me šta su to krivo uradili Bošnjaci pa nam vi nešto predočavate. Halabuka se digla oko Zakona o zabrani negiranja genocida i svih ratnih zločina presudjenih na sudu. Tko je donio zakon Aleksije? Bošnjaci ili Visoki predstavnik? Tko je moj dobri Aleksije presudio Karadžiću i Mladiću? Hag ili Bošnjaci? A tko ih ono isporuči Hagu, moj Aleksije? A tko ono potpisa kapitulaciju i predaju Kosova? Da nisu Bošnjaci i tu nešto zamutili? A tko ono poslije silne mržnje prema ustašama i Hrvatima i zaklinjanja da Knin neće više nikad biti hrvatski, klepnu ušima? Silne su srpske frustracije i nije ni čudo da neko mora biti kriv. Tko je kriv? Krivi su Bošnjaci! Mi jesmo svakakvi i imamo vrlo loše političare, ali da se ne lažemo. Na nama še liječe vaše frustracije. Mi smo meta i zato što smetamo podjeli BiH. Da nije tako, vi bi prijetili Incku, Americi, Europi i drugima koji su po vama pomagali Bošnjacima. Nemate vi nama šta predočavati, sve ste nam predočili. Morate sebi predočiti!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: a sta je sa ostalih 70k zrtava? Tvoje zrtve su bitne, a nase nisu, to je logika tvoje politike? Znaci ako si imao zrtve onda ne mozes biti agresor? To je tvoja logika? Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Znaci ako si imao zrtve onda ne mozes biti agresor? To je tvoja logika? Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika. U BiH jedino debela Bisera rođena u Sisku i garavi Suljaga rođen u Ljuboviji mogu biti agresori.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Znaci ako si imao zrtve onda ne mozes biti agresor? To je tvoja logika? Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika. Od koga ste se branili recimo u Gracačcu ili Srebrenici? U Goraždu? Konjicu? Vi se branili? Duše drage
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vrlo mali narod, sa tendencijom da postane mikro narod. I Rohinja je bilo oko milijun, pa je milijun preselio u Šri Lanku. Humanitarno dakako. Bili su malo agresivni prema većinskim budistima i ovi ih preselili iz Burme. Sve skupa se o tome pričalo i svijet se zgražao 4-5 dana. Više se ni ne čuju, sretni u Lanci, džamije, tekbiranje, nema zločestih budista i zeka-peka.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 20:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne možeš biti agresor ako si rođen u Banja Luci i braniš se od Abu Hamze iz Sirije i ostalih islamskih fanatika.
Od koga ste se branili recimo u Gracačcu ili Srebrenici? U Goraždu? Konjicu? Vi se branili? Duše drage Salis li se? Evo imas u mom potpisu link.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Groot i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|