|
|
Stranica: 132/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
iprodano
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 31 kol 2021, 21:08 |
|
|
I na zapadu je to pomalo išlo, a sad vidimo u što se to pretvorilo.
Nisam optimističan da će kod nas biti išta bolje, to je sistem kuhane žabe.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 31 kol 2021, 23:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Vidit ćemo koliko će roditelja upisati (ili pustiti) djecu na građanski odgoj. Za sad je to izvannastavna aktivnost, dobrovoljno. Vidit ćemo koliko ima debila u Zagrebu. Ima ih puno ali nemaju puno djece.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 31 kol 2021, 23:17 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ukinuo dječji doplatak, maknuo hrvatske zastave iz grada i uvodi ''građanski odgoj'' Nadodao bih i jeftine PR trikove uz koje se Bandićevo "idemo delat" čini simpatično te to da je grad poptuno zapušten, cijelo ljeto trava nije pokošena, udvostručio se broj grafita i odvoz otpada je u zastoju. Nisam uopće optimističan.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 31 kol 2021, 23:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Vukan je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ukinuo dječji doplatak, maknuo hrvatske zastave iz grada i uvodi ''građanski odgoj'' Nadodao bih i jeftine PR trikove uz koje se Bandićevo "idemo delat" čini simpatično te to da je grad poptuno zapušten, cijelo ljeto trava nije pokošena, udvostručio se broj grafita i odvoz otpada je u zastoju. Nisam uopće optimističan. Ti navijaš za Tomaševića?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 00:42 |
|
|
Ne znam kako je u ovoj generaciji ali ne znam koliko bi u našoj pristalo ići na neki debilni izvan nastavni predmet. Rekao bi mami da ne idem i gotovo.
Ovo će baš biti popis debila. Nadam se da se nećemo jako neugodno iznenadit.
Iako poprilično sam se razočarao u hrvatski narod. Mislio sam da smo satkani od nečeg jačeg. Ali gutamo zapadnjačke libtard brabonjke ko bombone. Ljudi su budale nažalost.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 02:11 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Vidit ćemo koliko će roditelja upisati (ili pustiti) djecu na građanski odgoj. Za sad je to izvannastavna aktivnost, dobrovoljno. Vidit ćemo koliko ima debila u Zagrebu. Ima ih puno ali nemaju puno djece.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 07:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jesam li ja jedini koji smatra da je apsurdno da neki gradonačelnik mijenja nastavni plan i program u školama?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 07:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37683 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni ide na živce jer se bavi pizdarijama a žičara i N. Branimirova su mu pripremljeni projekti i ne dovršava ih.
Izgleda da još nije skontao da treba bit za a ne protiv. Mediji ga zasad peglaju ali kuha to sve ispod površine.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 08:38 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Reconquista je napisao/la: Ne znam kako je u ovoj generaciji ali ne znam koliko bi u našoj pristalo ići na neki debilni izvan nastavni predmet. Rekao bi mami da ne idem i gotovo.
Ovo će baš biti popis debila. Nadam se da se nećemo jako neugodno iznenadit.
Iako poprilično sam se razočarao u hrvatski narod. Mislio sam da smo satkani od nečeg jačeg. Ali gutamo zapadnjačke libtard brabonjke ko bombone. Ljudi su budale nažalost. I ti na moju stranu hehe.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 08:52 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: Jesam li ja jedini koji smatra da je apsurdno da neki gradonačelnik mijenja nastavni plan i program u školama? jesi. neka djeca uče da treba razdvajati otpad dok se roditelji guše u smeću. ideologija naprijed, uređen grad stop! ili što bi rekli nadrealisti: iskali ste, eto vam ga.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 01 ruj 2021, 10:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Vidit ćemo koliko će roditelja upisati (ili pustiti) djecu na građanski odgoj. Za sad je to izvannastavna aktivnost, dobrovoljno. Vidit ćemo koliko ima debila u Zagrebu. Ima ih puno ali nemaju puno djece. Zato i služi građanski odgoj da preodgoje tuđu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 08:45 |
|
|
i_jopet je napisao/la: daramo je napisao/la: Tomašević: ‘Uvodimo građanski odgoj u škole. Danas smo poslali dopis...‘
Bome veoma važan predmet. Bila je nekad Obrana i Zaštita, bolje da su to uveli, bar ima koristi. Marksizam, građanski odgoj i slični predmeti su ispiranje mozga. Proti OIZ nisam kot mladac imal ništar proti. Išli smo na streljanje puškom (M-48) ča me čuda veselilo. Za predmet marksizam, kasniji TIPSS morebiti nećeš verovati, ali va tom predmetu smo kot školari obradjivali vse svitonazore i samo društvo još od ''rodovskog društva'' do tadašnje ''današnjice''. Naravno s osvrtom i na trulost i dekadenciju tadašnje liberalne demokracije (npr. današnji LTBGIQ pokret/danas ideologija) za koji mogu reći da je zapravo bil ispred svog vremena i podosta točan. Naravno, bitak predmeta je bil marksizam kot teorija i politička činitba iliti praksa. Naš školnik marksizma/TIPSS-a tj. učitelj je bil vrlo kritičan i prema praksi socijalizma, ali i samoj svrhi tadašnje federacije - SFRJ. Naravno, činil je to vrlo profinjeno kot človik koji je kot ''simpatizer Savke i Tripala'' va vrime MASPOK-a dobil ''po repu''.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 10:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Realno, Obrana i Zaštita je svim dečkima bila najzanimljiviji predmet u školi. Puške, mitraljezi, bombe, ručni bacači... milina.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 10:57 |
|
|
Najkorisnije je Domaćinstvo, odmah vidiš koja je za ženit a koja nije. Nego, o.k. je ovo za građanski odgoj, evo ja već koju godinu kući podučavam razdvajanje otpada i opet moram stalno pregledat otpad koji bacamo. Čemu škola služi?!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 13:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To nije građanski odgoj, čemu služi predmet priroda i društvo?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 13:42 |
|
|
daramo je napisao/la: To nije građanski odgoj, čemu služi predmet priroda i društvo? I okoliš je. Sve eko akcije. Evo što točno: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/slu ... 0_217.html
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:01 |
|
|
Ja bi poslao lasicu i diviziju na građanski odgoj.
Tamo da ih uškope i riješe toksicnog maskuliniteta.
Bez viska testosterona bili bi prihvatljivi za citanje.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:02 |
|
|
Umjeće mirotvorstva, medijacijska znanja, poštivanje drugog i drugačijeg, prepoznavanje zajedničkih vrijednosti u različitosti....
Fin preodgoj, samo bi budala upisala dijete u ovo pored stranog jezika, informatike ili napredne matematike kao izbornog predmeta.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:05 |
|
|
Imaju li Desnićari ponuditi kakav izborni premet
Ili ih skola ne zanima??
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Umjeće mirotvorstva, medijacijska znanja, poštivanje drugog i drugačijeg, prepoznavanje zajedničkih vrijednosti u različitosti....
Fin preodgoj, samo bi budala upisala dijete u ovo pored stranog jezika, informatike ili napredne matematike kao izbornog predmeta. Osim ako ti popravlja prosjek?! Da, Divku bi dobro došlo malo prehrane zasnovane na soji i bez mesa.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:09 |
|
|
Koji su to? Oni pjevačevi? Zar u Hrvatskoj ima neka desnica?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:16 |
|
|
Džaba je kukati, ako imate sta bolje ponudite.
Narod ce izabrati opciju koja mu se vise sviđa.
Mene sram ovog placa i kuknjave doticnih,
Imate Nacelnika u 100 mjesta, niko ne brani da uvodite i
Radite kako vam odgovara.
Mislim koga vi zajebavate.
Ne nudite nista a kukate na ljude koji nude nesto.
Tugica.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 14:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: daramo je napisao/la: Umjeće mirotvorstva, medijacijska znanja, poštivanje drugog i drugačijeg, prepoznavanje zajedničkih vrijednosti u različitosti....
Fin preodgoj, samo bi budala upisala dijete u ovo pored stranog jezika, informatike ili napredne matematike kao izbornog predmeta. Osim ako ti popravlja prosjek?! Da, Divku bi dobro došlo malo prehrane zasnovane na soji i bez mesa. June je vec posao odgoj sad je kao becki djecak.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 21:43 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Imaju li Desničari ponuditi kakav izborni premet
Ili ih skola ne zanima?? Domacinstvo, osobne financije, osnove borbenosti, prijatelji i neprijatelji, retorika, brojni tehnicki prakticni predmeti u sve uvest natjecateljski element i nagrade.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ruj 2021, 21:48 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Bez viska testosterona bili bi prihvatljivi za citanje.
uvijek sam znao da je po nećemu čaknut, kad ono soyboy to objašnjava dosta toga
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|