|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 14:47 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Druze Zajebu, priznam da si me sad pomalo iznenadio. Ovo je zaista nesto sto se moze iscitavati izmedju redova na vise nacina. A ja mislio ti totalna budala. što se tebe tiče, ja sam totalno ubijeđen
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 14:48 |
|
|
Hvala druze, bas mi je drago sto vjerujes u mene.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 14:50 |
|
|
skoro ko u allaha
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 14:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:  Džafer se fiksa lokalnom anestezijom u obe ruke  Komšića i Džaferovića se slobodno može selotejpom omotati, pakirati i prevoziti kao jedan objekt. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 15:14 |
|
|
3AJE6 je napisao/la:  Džafer se fiksa lokalnom anestezijom u obe ruke  Ono kad je Bakir najveći u raji. A onda stane pored ozbiljnih ljudi... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 15:21 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 8613 Lokacija: Bosanski Milano
|
novovrijeme je napisao/la: Tri, cetiri.. BOSNA BOSNA BOSNA!!!
_________________ Ne Krešimire, ne osuđujem Hamas.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 15:23 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Jussi je napisao/la: Ako je on Srbin, ja sam Ni Vanuatu.
Pa ne mozes ti svakom Srbinu sto ne misli ko ti reci da nije Srbin. Ostace vas ako tako nastavite taman da svi stanete pod jednu sljivu (mislim kad pomru ovi zombiji sto su zasrali devedesete). Naravno da je Srbin. Nije Kinez valjda. Naravno da možemo. Srpski škart vjekovima ide kod Muslimana. A onda u dobijemo skupinu otpadnika bez i jedne olimpijske medalje da im se smijemo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 15:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 66927 Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
|
Srbi imaju pravo nepoštovati ono što im se ne sviđa.
Prošlo je vrijeme diktatura.
Nijedan prisilni brak ne potraje dugo. Osjećaj i želju slobode je teško zatomiti.
Srbi su već 30 godina razvedeni od Muslimana, brak je iz nekog razloga još uvijek na papiru.
_________________ Pokazalo se: Bošnjaci su kula od karata. Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 15:37 |
|
|
Ma nama je banja, zivimo u odvojenim stanovima. 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 17:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bezrazložno oštra reakcija muslimana.
Dodik doveo harmonikaša, što je tu strašno ne razumijem. Pjevali su i svirali, pili alkohol. Što točno od pobrojanog smeta islamistima?
Bez zezanja, iznenađen sam tolikom negativnošću. Strašno je to što ih nije doveo doma nego u predsjedništvo Zna on dobro da to nije primjereno ali je ovako pokazao koliko drži do institucija BiH. Srpska posla u svakom slučaju. Žao ti Varta institucija ? Evo maramica, nemoj plakati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Mitar
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 19:46 |
|
|
Citat: Milorad: Osjećam se tako relaksirano i pozivam vas u kabinet u ponedjeljak da zapjevamo pjesmu. Evo ovdje baš u Predsjedništvu.
N1: Koji pjesmu ćete svirati?
Milorad: Nema te više Alija.
N1: Ali ta pjesma ne postoji?
Milorad: Dobro lol 
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 19 lis 2021, 19:55 |
|
|
Mitar je napisao/la: Citat: Milorad: Osjećam se tako relaksirano i pozivam vas u kabinet u ponedjeljak da zapjevamo pjesmu. Evo ovdje baš u Predsjedništvu.
N1: Koji pjesmu ćete svirati?
Milorad: Nema te više Alija.
N1: Ali ta pjesma ne postoji?
Milorad: Dobro lol  I ja sam mislio da je odvalio na licu mesta i da pesma ne postoji. Dodik car sluša samo matore narodnjake i Krajinu.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 16:29 |
|
|
Seljakluk ili provokacija ili oboje haha.
_________________ Slava Ukrajini! Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 16:47 |
|
|
Jel neukus ? Jeste, ali muslimane treba gađati svime što je na raspolaganju. Mira im ne dati. Samo tovariti.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 16:55 |
|
|
Znači u posljednjih par dana bilans je: -Mi smo preuzeli tužilaštvo -Srbi doveli harmonikaša u predsjedništvo
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 16:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Znači u posljednjih par dana bilans je: -Mi smo preuzeli tužilaštvo -Srbi doveli harmonikaša u predsjedništvo Pa sto ga ne uhapsiste? Sta vise treba da uradi?
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:02 |
|
|
možda guslar 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Znači u posljednjih par dana bilans je: -Mi smo preuzeli tužilaštvo -Srbi doveli harmonikaša u predsjedništvo Sad možete sami sebe tužit,pošto Dodika ne možete.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Znači u posljednjih par dana bilans je: -Mi smo preuzeli tužilaštvo -Srbi doveli harmonikaša u predsjedništvo Mi vratili prvo uduzetu nadležnost. Davno je rečeno - Kad padne jedna sve će pasti. Džaba vam to tužilaštvo i ono će ubrzo biti ukinuto u RS. I na to sve doveli harmonikaša u Alijin ratni kabinet u sred Sarajeva da peva SRPSKINJA JE MENE MAJKA ROOOODILAAAAAA - ori se Bašćaršijom.  Al svaka čast što niste pali u depresiju  da imate obraza ubili bi se 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Znači u posljednjih par dana bilans je: -Mi smo preuzeli tužilaštvo -Srbi doveli harmonikaša u predsjedništvo Sad možete sami sebe tužit,pošto Dodika ne možete. Poenta je ko je u ofanzivi, ko donosi poteze a ko ih prati i brani se. Sve ovo što ste izglasali do sad mogli ste i prije 10 i 15 godina, okači to mačku o rep. Što niste prije 10 godina? Niste bili primorani. Eh sad razmisli, da li je ono što si primoran uraditi dobro za tebe, može biti, ali razmisli opet 
|
|
Vrh |
|
 |
Jussi
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:18 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 08:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 20 lis 2021, 17:35 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 23 lis 2021, 10:27 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 23 lis 2021, 10:29 |
|
|
Doduse voli ga i jedan moj jaran iz Novog, Bosnjak. Kaze on protiv NATO, protiv zlog Zapada.
No, on voli i Putina a ide i demonstrativno u Pestu na odmore jer mu tamo vlada sloboda.
Doduse na poso se vraca na zli Zapad.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 23 lis 2021, 11:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sad možete sami sebe tužit,pošto Dodika ne možete. Poenta je ko je u ofanzivi, ko donosi poteze a ko ih prati i brani se. Sve ovo što ste izglasali do sad mogli ste i prije 10 i 15 godina, okači to mačku o rep. Što niste prije 10 godina? Niste bili primorani. Eh sad razmisli, da li je ono što si primoran uraditi dobro za tebe, može biti, ali razmisli opet  Možda ti paradoksalno zvuči ali u krajnjoj liniji nama sve paše , svaka nestabilnost Nakarade . To je ono što ti i većina vas Muslimana drogiranih velikomuslimanskim snovima , ne kopčate . PS. Vjeruj , trgniće vam na nos ti snovi . 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Eminencija i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|