|
|
Stranica: 54/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 09:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
ipak sam ja dobra duša...ovo u Weimaru - više se neće objavljivati broj cijepljenih a hospitaliziranih, da ne daju lažnu sliku i vjetar u leđa antivakserima. uvijek sam se čudila kako je Hitler uspio doći na vlast...eto kako.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 10:12 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ipak sam ja dobra duša...ovo u Weimaru - više se neće objavljivati broj cijepljenih a hospitaliziranih, da ne daju lažnu sliku i vjetar u leđa antivakserima. uvijek sam se čudila kako je Hitler uspio doći na vlast...eto kako. Gabice, a kako se zovi oni koji su vakcinisani i preležali koronavirus, a opet ne vjeruju u vakcinu i mjere tkz.zaštite od virusa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 10:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Lapo-lapo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ipak sam ja dobra duša...ovo u Weimaru - više se neće objavljivati broj cijepljenih a hospitaliziranih, da ne daju lažnu sliku i vjetar u leđa antivakserima. uvijek sam se čudila kako je Hitler uspio doći na vlast...eto kako. Gabice, a kako se zovi oni koji su vakcinisani i preležali koronavirus, a opet ne vjeruju u vakcinu i mjere tkz.zaštite od virusa? covidioti. ili samo idioti, nek sami odluče.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Srbi u elementu: Citat: Kako javlja Blic, srpskom epidemiologu Predragu Konu su tako preksinoć pod prozorom vikali "Mengele" i "ustašo". Josef Mengele je, podsjetimo, jedan od najozloglašenijih nacističkih ratnih zločinaca, koji je u logoru smrti Auschwitzu provodio neljudske eksperimente na zarobljenicima.
"Skandirali su da sam Mengele, a on se smatra najgorim zlom što postoji, to im zbog svog porijekla neću nikad oprostiti. Na kraju su skandirali 'uhapsite Kona'. Zašto bi me bilo tko uhapsio? Zbog covid-propusnica? Stava prema cjepivima?" rekao je Predrag Kon, čiji preci su, navodi Blic, završili u nacističkim logorima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 13:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Srbi u elementu: čekam kad će prvi kovid-fašisti pobrati metak ngdje. mislim da taj dan nije daleko. ova priča je toliko groteskna da je to jezivo. Čitavo nam vrijeme govore da je velika većina ljudi po bolnicama što umire necijeljena, a samo cjepljeni zbog toga dižu paniku i boje se. necijepljenima je svejedno što oni umiru, ali ijepljeni su zbog toga u panici.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 20:31 |
|
|
Pretpostavka je najbitnija. Citat: Tragedija u Leskovcu: Cela porodica preminula za 10 dana, otac i ćerka od korone, majka imala infarkt
porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.
Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.
Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put vakcinisani.
Familija koja sutra sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Takođe i komšije.
- Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao - priča nam sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.
Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.
- Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla - rekao je za Rešetku njegov unuk.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/34 ... la-infarkt
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
U pm telegraf je poznat kao objektivan portal
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 20:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ipak sam ja dobra duša... ovo u Weimaru - više se neće objavljivati broj cijepljenih a hospitaliziranih, da ne daju lažnu sliku i vjetar u leđa antivakserima. uvijek sam se čudila kako je Hitler uspio doći na vlast...eto kako. Zelim naglasiti da je to sluzbena stranica grada Weimara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 27 lis 2021, 21:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Goni se i ti i tvoj francuski.
google is your friend  preko mora zanimljive priče: https://www.iltempo.it/attualita/2021/1 ... -29134543/Citat: Sembra un'affermazione strampalata e da no vax, ma secondo il campione statistico di cartelle cliniche raccolte dall'istituto solo il 2,9% dei decessi registrati dalla fine del mese di febbraio 2020 sarebbe dovuto al Covid 19. Quindi dei 130.468 decessi registrati dalle statistiche ufficiali al momento della preparazione del nuovo rapporto solo 3.783 sarebbero dovuti alla potenza del virus in sé. ... ali prema statističkom uzorku medicinske dokumentacije koju je prikupio institut, samo 2,9% smrtnih slučajeva registriranih od kraja veljače 2020. bilo bi posljedica Covida 19. Dakle, od 130.468 umrlih koje je registrirala službena statistika u vrijeme pripreme novog izvješća samo 3.783 bilo bi zbog samog virusa.To je svugdje tako. Obicno krivotvorenje. Pogotovo u pocetku kada se postavljala kulisa za mahnitanje. U Italiji je sve odreda islo u "statistiku", jedna Njemacka je vise puta uhvacena u krivotvorenju pa su ekspresno nestajali linkovi s interneta. I u Hrvatskoj ista stvar. Sjetimo se: https://m.vecernji.hr/amp/vijesti/minis ... sa-1394610" Većina zaraženih Covidom-19 u Hrvatskoj umire s virusom, a ne od virusa, rekao je u srijedu ministar zdravstva Vili Beroš odgovarajući na replike zastupnika u Saboru." Dakle VECINA umrlih zarazenih ne umire od virusa.Budimo sada strasno naivni i umjereni i definirajmo tu vecinu na najmanji moguci nacin tj. 51% (iako je ta stvarna vecina ipak veca, ali nebitno, neka bude). To znaci sljedece, od ukupnoga broja "zrtava corone" kojima nas mediji bombardiraju svaki dan, tjedan, mjesec treba oduzeti BAREM 51%, jer barem 51% (najmanja vecina) NIJE umrlo od corone. Drugim rijecima, medijsku histeriju broja umrlih u Hrvatskoj treba minimalno - prepoloviti. Minimalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 04:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Hrvatska 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 08:21 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8089 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Više ljudi pogine na motociklima i u drugim prometnim nezgodama ,nego sa korona virusom.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 09:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 09:51 |
|
|
|
Jednom dozom su uglavnom cijepljeni oni koji su preboljeli. Preboljelima je za potvrdu dovoljna jedna doza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 11:13 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Hrvatska  Znači da je najbolje bit cijepljen s 1 dozom. Udio umrlih je 2,7% u prosjeku (u starosnim skupinama od 25 pa naviše), a udio cijepljenih 1D u populaciji 25+ u prosjeku 62%. Podaci za cjepljenje https://www.ecdc.europa.eu/en/publicati ... ion-eu-eeaPodaci za starosne skupine sa https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/Pokazatelji/ ... istva.xlsxZašto onda 2, pa i 3 doze? Udjel cijepljenih s jednom dozom je cirka 3%, i relativno je konstantan u zadnje vrijeme, ako pratiš razliku % potpuno cijepljenih i onih koji su na pola puta (ovi koji prime Johnson i Johnson su klasificirani kao potpuno cijepljeni nakon jedne doze). zaba je spomenuo i tu grupaciju koja prima jednu dozu, a preboljela je COVID već, ne znam koliki im je udjel. Gledajući te brojke gore: Necijepljeni - udjel u populaciji 43%, udjel u umrlim - 74% (udjel u umrlim u populaciji ispod 50 godina je 100%) Cijepljeni s jednom dozom - udjel u populaciji 3%, udjel u umrlim - 2.5% Cijepljeni s dvije doze - Udjel u populaciji 54%, udjel u umrlim - 23% Uglavnom, neka ljudi odluče sami.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 11:14 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: Jednom dozom su uglavnom cijepljeni oni koji su preboljeli. Preboljelima je za potvrdu dovoljna jedna doza. Nema mi to smisla. Prebolis covid, pa drugi put umreš od njega... Mozda je to učinak kasnog cjepljenja. Treba uzeti u obzir da grafikon pokazuje umrle s i od covida. To je opet statistika lopatom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 14:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Gledajući te brojke gore:
Necijepljeni - udjel u populaciji 43%, udjel u umrlim - 74% (udjel u umrlim u populaciji ispod 50 godina je 100%) Cijepljeni s jednom dozom - udjel u populaciji 3%, udjel u umrlim - 2.5% Cijepljeni s dvije doze - Udjel u populaciji 54%, udjel u umrlim - 23%
Uglavnom, neka ljudi odluče sami. opet u ponoviti, ove brojke su nedovoljne. potrebna nam je tablica UKUPNE smrtnosti. isto ovako po dobnim skupinama. ne vrijedi biti zaštićen od COVIDa ako te ubije srčani. osobno mislim da bi rezultat bio sličan osim za dobnu skupinu ispod 40 gdje je cijepivo ubilo više ljudi nego korona
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 14:36 |
|
|
kiler je napisao/la: Više ljudi pogine na motociklima i u drugim prometnim nezgodama ,nego sa korona virusom. pušenje ubija svake godine duplo više ljudi nego corona dosada. nigdje panike. ovdje je problem zapravo nešto drugo - razvijeni svijet se suočava s posljedicama starenja, i zdravstveni sustav to ne može podnjeti. iako je COVID opasniji od gripe, svi skupa moramo shvatiti da će za koje desetljeće ovaj isti broj hospitalizacija praviti svaka gripa jer će populacija biti kud i kamo starija nego sada. jedino rješenje svega ovoga je pojačati kapacitete bolnica, a ne zaustalvjati svijet zbog respiratornih viroza. u Hrvatskoj nikada nismo imali više od 3000 ljudi u bolnici zbog COVIDa, a zaustavili smo državu napola. mora se budućnost drugačije planirati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pušači su dobili svoj paket karantena i lockdows, i zabrana. Prestani manipulirati sa općepoznatim stvarima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 16:54 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: Pušači su dobili svoj paket karantena i lockdows, i zabrana. Prestani manipulirati sa općepoznatim stvarima. 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 18:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Znači da je najbolje bit cijepljen s 1 dozom. Udio umrlih je 2,7% u prosjeku (u starosnim skupinama od 25 pa naviše), a udio cijepljenih 1D u populaciji 25+ u prosjeku 62%. Podaci za cjepljenje https://www.ecdc.europa.eu/en/publicati ... ion-eu-eeaPodaci za starosne skupine sa https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/Pokazatelji/ ... istva.xlsxZašto onda 2, pa i 3 doze? Udjel cijepljenih s jednom dozom je cirka 3%, i relativno je konstantan u zadnje vrijeme, ako pratiš razliku % potpuno cijepljenih i onih koji su na pola puta (ovi koji prime Johnson i Johnson su klasificirani kao potpuno cijepljeni nakon jedne doze). zaba je spomenuo i tu grupaciju koja prima jednu dozu, a preboljela je COVID već, ne znam koliki im je udjel. Gledajući te brojke gore: Necijepljeni - udjel u populaciji 43%, udjel u umrlim - 74% (udjel u umrlim u populaciji ispod 50 godina je 100%) Cijepljeni s jednom dozom - udjel u populaciji 3%, udjel u umrlim - 2.5% Cijepljeni s dvije doze - Udjel u populaciji 54%, udjel u umrlim - 23% Uglavnom, neka ljudi odluče sami. Citat: Ovi koji su cijepljeni i preminu, a mislim na dob od 55 do 70 godina, uz covid imaju neku bolest, ili su u terminalnoj fazi raka, imaju cirozu jetre, i svaka od tih osoba je zbog svog zdravstvenog stanja na kraju životnog puta. To su osobe koje radi svoje bolesti imaju oslabljen imunološki sustav", kazala nam je Pavić Šimetin.
Za cijepljene osobe u dobi 70 plus godina, koje su preminule, navodi kako je riječ o onima koji imaju neku vrstu komorbiditeta, a koji su karakteristični za tu dob, bilo da je riječ o debljini, dijabetesu ili visokom tlaku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 19:26 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Citat: Ovi koji su cijepljeni i preminu, a mislim na dob od 55 do 70 godina, uz covid imaju neku bolest, ili su u terminalnoj fazi raka, imaju cirozu jetre, i svaka od tih osoba je zbog svog zdravstvenog stanja na kraju životnog puta. To su osobe koje radi svoje bolesti imaju oslabljen imunološki sustav", kazala nam je Pavić Šimetin.
Za cijepljene osobe u dobi 70 plus godina, koje su preminule, navodi kako je riječ o onima koji imaju neku vrstu komorbiditeta, a koji su karakteristični za tu dob, bilo da je riječ o debljini, dijabetesu ili visokom tlaku. A prije pelcovanja su umirali od covida, bez obzira na iste te bolesti...    Public Health England više ne izlaže informaciju o broju ukupnog broja umrlih, ovo je zadnja iz tehničkog brifinga...   
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 19:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 21:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Pušači su dobili svoj paket karantena i lockdows, i zabrana. Prestani manipulirati sa općepoznatim stvarima. Ti manipuliras opcepoznatim stvarima. Pusenje je visestruko smrtonosnije od covida i u svakom smislu visestruko veci problem od covida.
To je opcepoznata stvar. https://cdn.dubrovniknet.hr/u-hrvatskoj ... uca-ljudi/"Procjenjuje se da u Hrvatskoj od posljedica pušenja godišnje umire oko 14 tisuća ljudi, što znači da Hrvatska svake godine gubi jedan grad veličine Makarske." " Pušenje ubija veći broj ljudi nego prometne nesreće, alkohol, požari, ubojstva, samoubojstva, droga i AIDS zajedno. Prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije, svake godine umire više od 6 milijuna ljudi zbog neposrednog pušenja, a 890.000 zbog pasivnog pušenja."Prema tome ocekivao bih od "strucnjaka" i "znanstvenika" na forumu da zahtijevaju visestruko vecu hajku na pusace. Pogotovo s obzirom na cinjenicu da je rjesenje problema s pusenjem jednostavno i znanstveno jasno kao dan: - Nemoj pusiti + izbjegavaj prostorije u kojima se pusi. TOCKA. ------------ Dakle, imamo visestruko veci problem od covida za koji imamo jednostavno 100% uncikovito znanstveno rjesenje. Svi oni koji puse i ne izbjegavaju prostorije u kojima se pusi direktno se protive znanosti i time potpuno svjesno sudjeluju u praksi koja svake godine ravnozemljaski ubije visestruko vise ljudi nego covid.Gdje je visestruko veca hajka i udar na sve njih? Gdje su visestruko stroze zabrane prelaska granica tim ljudima? (da ih se natjera na znanstveno ponasanje) Ti ljudi su visestruko vece opterecenje za zdravstveni sustav. Tu nema rasprave. Gdje je prebrojavanje tih ljudi svaki dan na vijestima da znamo koliko ih je danas svojim nemoralnim antiznanstvenim ponasanjem zauzelo krevet u bolnici? Da ne nabrajam sada sve pojedinacno, gdje su visestruko uvecane sve ove covid-mjere kako bi se te "ravnozemljase" natjeralo da se napokon ponasaju znanstveno? Nema ih. Manipuliras. Protuslovlje bez izlaza u kojem se nalazite svi vi covid-tvrdolinijasi, moralni policajci, zabrinuti sugradjani, "strucnjaci" i sto sve ne, se ne nalazi u tome sto tih mjera nema, nego u tome sto ih vi ne zagovarate.
Tu svo vase "misljenje na druge", "briga za zdravstveni sustav" i sve ostalo PADA U VODU. (A pusenje je samo jedan primjer) Potpuno proizvoljno umjetno proizvedeno mahnitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 21:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Insuinirao je da niko ne vodi brigu o problemu pušenja. Što već 30 godina nije istina. Bezveze kucaš toliki tekst, ne čitam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 28 lis 2021, 21:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Pušači su dobili svoj paket karantena i lockdows, i zabrana. Prestani manipulirati sa općepoznatim stvarima.  potpuna budalaština, pušaće nitko ne dira, nitko s ene uzbuđuje ok otoga što "opterećuju zdravstveni sustav". zabrane su im kamilica spram onog što uvode za necijepljene ljude
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|