|
|
Stranica: 80/117.
|
[ 2916 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:41 |
|
|
Ajde ajde nije sve tako crno i lose u drzavi Citat: Na Sarajevskoj berzi ostvaren promet od 4.816 KM
Na Sarajevskoj berzi danas je na trgovanju ostvaren ukupan promet 4.816,80 KM. U sklopu četiri transakcije ukupno je prometovano 804 vrijednosna papira.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:42 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
i_jopet je napisao/la: Mislim da će im trebati pomoći, neće oni ovo moći sami, eto bar pitku vodu osigurati za početak.. Što se tiče politike tu smo protivnici ali ovdje je u pitanju ljudska solidarnost. s hrvatske strane su dobivali non stop pomoć pa su nam vraćali ... nema više ništa za njih , oni su propali pokušaj , vrijeme je da balkan postane mirna oaza bez rata , vrijeme je da odu odakle su došli .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:42 |
|
|
turbotakija je napisao/la: ..i onda lik ladno meni veli da sam ********. Onda nisi mumin, ovde se bakces sa kafirima, naucice te da jedes cvarke i ljustis caj.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:43 |
|
|
daxt je napisao/la: turbotakija je napisao/la: ..i onda lik ladno meni veli da sam ********. Onda nisi mumin, ovde se bakces sa kafirima, naucice te da jedes cvarke i ljustis caj. Pa vracam kjafire islamu. Jasno valjda kao dan.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:45 |
|
|
turbotakija je napisao/la: daxt je napisao/la: Onda nisi mumin, ovde se bakces sa kafirima, naucice te da jedes cvarke i ljustis caj.
Pa vracam kjafire islamu. Jasno valjda kao dan. Islam je za budale i glupane, promašio si forum.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
|
|
i_jopet je napisao/la: Mislim da će im trebati pomoći, neće oni ovo moći sami, eto bar pitku vodu osigurati za početak.. Što se tiče politike tu smo protivnici ali ovdje je u pitanju ljudska solidarnost. Pa pomozi im.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani zajebavaju Muslimane. Tako musimanski... Spielberg? Ovo vam je inače SDA, Bakirova SDA koja je za građansku
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:46 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Pa vracam kjafire islamu. Jasno valjda kao dan.
Islam je za budale i glupane, promašio si forum. Kad budes dosal tobe, budes spoznal istinu kaj ne.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:47 |
|
|
Ma kakva pomoć ? Treba se bacit na posao : https://youtu.be/HVAtV49VwMg
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:51 |
|
|
Apokaliptične scene Rajlovca: Sve je potopljeno, a kiša i dalje pada
Mnogi stanovnici ovih područja su evakuisani, a iza njih su ostale potopljene kuće, poslovni objekti, razrušene ceste i zaglavljeni automobili.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:52 |
|
|
Nije mi ih žao. Stalno prete ratom i biološkim uništenjem mog naroda.Bio bih budala kada bi mi ih bilo žao. Oni su nama pre pomogli?Jesu.Ali nismo isto.Od rata do danas oni su se više nama zamerili nego mi njima. Nemam šta da se radujem i nije mi žao.Poplave u Pakistanu.OK šta ja imam sa tim.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jest ako si zadojeni debil kao ti ili ovaj novovrijeme. Ako si normalna osoba, onda nije. Nego da te pitam, smijem li sutra u Bg? Ah da, ti nisi iz Bg Znači smijem Vidi Sabke, ako npr. Srbin kaze miran razlaz, a ti kazes nema razlaza bez rata. Ti sigurno zelis da u tom ratu ginu Srbi, ne zelis naravno da ginu tvoji. Pa sad, ako ti zelis Srbinu da pogine u ratu, u cemu je razlika ako ti zelis da on nastrada u ratu i kad on zeli da tebe poplava odnese? Sve to ukupno je, naravno, lose, ali stavri nisu crno bele. Mislim da Shaban nebi imao nista protiv mirnog razlaza, Bosanci s jedne, Srbi s druge strane Drine, onako kako je bilo vijekovima, no vi to ne zelite, a ko ce vas gledati 3 km od ulaza u glavni grad kako pravite granicni prelaz. Pa tu bi ti i Mahatma Gandi istrcao na brzinu iz grada i zapalio ga.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:53 |
|
|
elit star je napisao/la: Nije mi ih žao. Stalno prete ratom i biološkim uništenjem mog naroda.Bio bih budala kada bi mi ih bilo žao. Oni su nama pre pomogli?Jesu.Ali nismo isto.Od rata do danas oni sz se više nama zamerili nego mi njima. Nemam šta da se radujem i nije mi žao.Poplave u Pakistanu.OK šta ja imam sa tim. Ne pratis od pocetka. Poplavilo i Srbe. A nisi pratio ni prije nekolike godine kad su ljudi iz Bihaca i Tuzle isli u grupama da pomazu da se Doboj ocisti od blata koje je preplavilo bukvalno sve.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
elit star je napisao/la: Nije mi ih žao. Oni su nama pre pomogli?Jesu.Ali nismo isto. Nismo. Hvala Bogu. Mi smo ljudi, a vi... Nemam riječ za vas.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Kakva je situacija u stupu ? Jel ima još tamo par tisuća hrvata ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: elit star je napisao/la: Nije mi ih žao. Oni su nama pre pomogli?Jesu.Ali nismo isto. Nismo. Hvala Bogu. Mi smo ljudi, a vi... Nemam riječ za vas. A kako se zove to kad mi pomognemo vakcinama i gasom, a vi umesto "Hvala" pricate kako se radi o nekoj zaveri da se ponize Bosnjaci?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jest ako si zadojeni debil kao ti ili ovaj novovrijeme. Ako si normalna osoba, onda nije. Nego da te pitam, smijem li sutra u Bg? Ah da, ti nisi iz Bg Znači smijem Vidi Sabke, ako npr. Srbin kaze miran razlaz, a ti kazes nema razlaza bez rata. Ti sigurno zelis da u tom ratu ginu Srbi, ne zelis naravno da ginu tvoji. Pa sad, ako ti zelis Srbinu da pogine u ratu, u cemu je razlika ako ti zelis da on nastrada u ratu i kad on zeli da tebe poplava odnese? Sve to ukupno je, naravno, lose, ali stavri nisu crno bele. Ko da gine ako nema rata? Gdje sam ja spomenuo da će biti rata? Ne želim ja da iko gine. Čak ni teški ekstremisti. Oni nek pate. Nema rata, jer nema uslova iz 90-tih. Ima samo za šuplju priču i nadjebavanje istom. Kad sve sabereš, ne stoje te ni premise ni konstatacija. Jesam u pravu? Šabke ne želi nikom zlo, žali ekstremiste koji mrze drugog zbog bilo čega i što ovako likuju nad tuđom nesrećom.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:58 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
aleksije radicevic je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Nismo. Hvala Bogu. Mi smo ljudi, a vi... Nemam riječ za vas.
A kako se zove to kad mi pomognemo vakcinama i gasom, a vi umesto "Hvala" pricate kako se radi o nekoj zaveri da se ponize Bosnjaci? Ako pratiš šta Bošnjaci govore, mogao si vidjeti da je bijes bio usmjeren ne prema vama, nego prema našim liderima koji su nas doveli u ponižavajuće stanje. O zavjerama nema potrebe da se priča, ima tu svega, i dobronamjerne pomoći ali i želje da se pokaže dominacija. U svakom slučaju, mi se vašim nesrećama nismo radovali, niti ćemo. Naprotiv. Pomagali smo koliko smo mogli.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75904 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
turbotakija je napisao/la: Nego, je li iko dosao na tu ideju da ovo ima veze sa klimatskim promjenama?
Ja kolko znam prije ovo nije ovako bilo a cisto sumnjam da je zastita bila bolja u vezi nelegalne gradnje i slicno. Ili pak jeste?
Je li Robi iz Mostara, sta bi rekla Greta na sve to? Moguće. Suptropska klima ulazi u naše krajeve. Ovo je monsun.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 21:00 |
|
|
dzamijas je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A kako se zove to kad mi pomognemo vakcinama i gasom, a vi umesto "Hvala" pricate kako se radi o nekoj zaveri da se ponize Bosnjaci?
Ako pratiš šta Bošnjaci govore, mogao si vidjeti da je bijes bio usmjeren ne prema vama, nego prema našim liderima koji su nas doveli u ponižavajuće stanje. O zavjerama nema potrebe da se priča, ima tu svega, i dobronamjerne pomoći ali i želje da se pokaže dominacija. U svakom slučaju, mi se vašim nesrećama nismo radovali, niti ćemo. Naprotiv. Pomagali smo koliko smo mogli. Kad je bio potres , klicali ste , kako alah kažnjava ... je*em li vam sjeme zeleno
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75904 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Monsun udario Bošnju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
|
|
turbotakija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vidi Sabke, ako npr. Srbin kaze miran razlaz, a ti kazes nema razlaza bez rata. Ti sigurno zelis da u tom ratu ginu Srbi, ne zelis naravno da ginu tvoji. Pa sad, ako ti zelis Srbinu da pogine u ratu, u cemu je razlika ako ti zelis da on nastrada u ratu i kad on zeli da tebe poplava odnese? Sve to ukupno je, naravno, lose, ali stavri nisu crno bele. Mislim da Shaban nebi imao nista protiv mirnog razlaza, Bosanci s jedne, Srbi s druge strane Drine, onako kako je bilo vijekovima, no vi to ne zelite, a ko ce vas gledati 3 km od ulaza u glavni grad kako pravite granicni prelaz. Pa tu bi ti i Mahatma Gandi istrcao na brzinu iz grada i zapalio ga. A mogu li s druge strane Drine samo ovi Srbi ekstremisti. Nek povedu i Hrvate ekstremiste
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Shaban995 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vidi Sabke, ako npr. Srbin kaze miran razlaz, a ti kazes nema razlaza bez rata. Ti sigurno zelis da u tom ratu ginu Srbi, ne zelis naravno da ginu tvoji. Pa sad, ako ti zelis Srbinu da pogine u ratu, u cemu je razlika ako ti zelis da on nastrada u ratu i kad on zeli da tebe poplava odnese? Sve to ukupno je, naravno, lose, ali stavri nisu crno bele. Ko da gine ako nema rata? Gdje sam ja spomenuo da će biti rata? Ne želim ja da iko gine. Čak ni teški ekstremisti. Oni nek pate. Nema rata, jer nema uslova iz 90-tih. Ima samo za šuplju priču i nadjebavanje istom. Kad sve sabereš, ne stoje te ni premise ni konstatacija. Jesam u pravu? Šabke ne želi nikom zlo, žali ekstremiste koji mrze drugog zbog bilo čega i što ovako likuju nad tuđom nesrećom. Pa ne radi se konkretno o tebi. To sam samo rekao da ti stvorim predstavu o cemu se radi. Mogao sa da kazem Emir Hadzihafizbegovic, Senad Hadzifejzovic, Sefik Dzaforovic, Dino Konakovic, Zeljko Komsic i ostali, kao i masa njihovih sledbenika. Stalno spominju nekakav rat.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 21:01 |
|
|
Najgore još nije ni došlo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2021. Postano: 05 stu 2021, 21:02 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ako pratiš šta Bošnjaci govore, mogao si vidjeti da je bijes bio usmjeren ne prema vama, nego prema našim liderima koji su nas doveli u ponižavajuće stanje. O zavjerama nema potrebe da se priča, ima tu svega, i dobronamjerne pomoći ali i želje da se pokaže dominacija. U svakom slučaju, mi se vašim nesrećama nismo radovali, niti ćemo. Naprotiv. Pomagali smo koliko smo mogli.
Kad je bio potres , klicali ste , kako alah kažnjava ... je*em li vam sjeme zeleno Ako ćeš cijeniti jedan narod po tome šta neke BUDALE pišu po facebooku, onda nastavi da se raduješ.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|