|
|
Stranica: 58/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 11:14 |
|
|
|
Nemojte propustiti nijedan od videa, linkovi traju samo 2 tjedna ako ih i prije ne pobrisu. Kad jedan video zavrsi kliknite na tu strelicu lijevo ili desno od videa da pogledate sljedeci. I svaki lijepo pogledati do kraja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 11:54 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? dobar dio naroda je popušio priću da se svi moramo cijepiti, svakih 6 mjeseci, doživotno. kad im objašnjavam da su u bolnici ljudi od prisječno 75 godina i da su preboljeli najzaštićenija skupina, oni se samo zapjene. Pogledaj malo prosjek zadnjih dana, u Splitu se spustio na 50-tak godina.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 14:11 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? Da. To bi ti trebao. Odnosno, morat ćeš. Mnogo je javnih usluga koje ce trebati. A ako se netko pita kuda ce svi ti ljudi iz javne uprave koji se ne žele cijepiti, neka pogleda koliko smo novca dobili za zelenu i digitalnu transformaciju. Prije ću u crnu zemlju nego po Pajsera. Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Zašto narod još uvijek nije na ulici? Koji narod? Ovce su naučene da bleje. Manje od 5% je iznijelo rat na leđima. Građanski neposluh je jedan od načina... https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nakon- ... i/2188488/Groot je u jednom u pravu, zapadnjaci su inteligentniji jer su davno prokužili agendu i bune se, samo što toga nema u službenom narativu i medijima. Sve teorije zavjere se lagano ostvaruju, sve o čemu pišemo zadnjih godinu i pol se obistinjuje. Znam zato i kažem to gore šta mislim o ovom narodu i državi, 1% heroja koji su pohitali u smrt i invalidska kolica koji su nam izborili slobodu, od njih što je ostalo to je gurnuto na margine društva a kolo vode dezerteri i pederi, a 99% društva su svakako pasivni robovi sistema, daj im pojist popit besplatan internet i dobar, ko zna na čemu će ovo sve završit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 14:18 |
|
|
Planina je napisao/la: ..ko zna na čemu će ovo sve završit. Citat: Mislav Kolakušić: “Danas smo svjedoci kako nestaje svijet pred nama. Kako u potpunosti nestaje civilizacija”, te je najavio velike prosvjede i moguće sukobe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 16:29 |
|
|
Groot je napisao/la: Pogledaj malo prosjek zadnjih dana, u Splitu se spustio na 50-tak godina. 1. nisi odgovorio na pitanje, zašto se COVID potvrdama ZAOBILAZI najugroženije skupine? zašto se tjera na cijepljenje mlade, zdrave i preboljele, a ne tjera stare i ugrožene koji pune bolnice? 2. lažeš. prosjek godina umrlih je i dalje 77.5 godina. Hospitaliziranih je nešto niži, ali daleko iznad 50 godina, pogotovo onih na intenzivnoj. 97% hospitaliziranih je starije do 50 godina, 75% starije od 65 godina!! dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???je li to zato što onda ne bi imali čime plašiti zdrave i mlade ljude kojih u bolnicama ima jako malo? jel i možda pukno narativ o potrebi cijepljenja svega što hoda i ne hoda dva godišnje doživotno? jel bi pajseru propao posao onda?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 19:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Groot je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Neki mediji pisu da je uhicen Pfizerov CEO Albert Bourla. https://www.conservativebeaver.com/2021 ... -blackout/Albert Bourla faces fraud charges for his role in deceiving customers on the effectiveness of the COVID-19 “vaccine.” Pfizer is accused of falsifying data, and paying out large bribes. According to an FBI agent that spoke to the Conservative Beaver, Pfizer lied about the effectiveness of the vaccines, and mislead customers about the serious side effects the vaccines can produce. Pfizer is accused of paying off governments and the mainstream media to stay silent. https://celebpie.com/why-is-pfizer-ceo- ... -explainedAlbert Bourla Arrested? Fraud Charges Regarding COVID Vaccines Explained As per a report, Pfizer is accused of faking data and paying out huge bribes.
If convicted, Bourla could spend the rest of his life in jail. Moguce da je i dezinformacija, ne mogu naci nista vise na netu o ovome. Majko mila  Jako živahan sinoć uživo na TV kanalu. Kako se dilaju glupe fake vijesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 01:36 |
|
|
divizija je napisao/la: Groot je napisao/la: Pogledaj malo prosjek zadnjih dana, u Splitu se spustio na 50-tak godina. 1. nisi odgovorio na pitanje, zašto se COVID potvrdama ZAOBILAZI najugroženije skupine? zašto se tjera na cijepljenje mlade, zdrave i preboljele, a ne tjera stare i ugrožene koji pune bolnice? 2. lažeš. prosjek godina umrlih je i dalje 77.5 godina. Hospitaliziranih je nešto niži, ali daleko iznad 50 godina, pogotovo onih na intenzivnoj. 97% hospitaliziranih je starije do 50 godina, 75% starije od 65 godina!! dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???je li to zato što onda ne bi imali čime plašiti zdrave i mlade ljude kojih u bolnicama ima jako malo? jel i možda pukno narativ o potrebi cijepljenja svega što hoda i ne hoda dva godišnje doživotno? jel bi pajseru propao posao onda? Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. .
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 07:59 |
|
|
Groot je napisao/la: divizija je napisao/la: 1. nisi odgovorio na pitanje, zašto se COVID potvrdama ZAOBILAZI najugroženije skupine? zašto se tjera na cijepljenje mlade, zdrave i preboljele, a ne tjera stare i ugrožene koji pune bolnice?
2. lažeš. prosjek godina umrlih je i dalje 77.5 godina. Hospitaliziranih je nešto niži, ali daleko iznad 50 godina, pogotovo onih na intenzivnoj.
97% hospitaliziranih je starije do 50 godina, 75% starije od 65 godina!!
dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???
je li to zato što onda ne bi imali čime plašiti zdrave i mlade ljude kojih u bolnicama ima jako malo? jel i možda pukno narativ o potrebi cijepljenja svega što hoda i ne hoda dva godišnje doživotno? jel bi pajseru propao posao onda?
Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. . Na žalost, takve argumente koriste ovi i iz nacionalnog stožera. Nema razprave s ovima koji misle drugčije. Zbog takvog ponašanja, dobar dio naroda im niti ne vjeruje, jerbo priznati znanstvenici i stručnjaci poput Lauca, Krešimira Pavelića, Sladoljeva, Josipa Juričev-Sudac, Nada Jurinčić, Lidija Gajski, Danijel Grgičin... postaju podkapacitirane budale bez da ih se izravno opovrgava. Nas ,,antivaksere'' (makar ja zapravo uobće nisam antivakser) samo zanimaju argumenti pojedinaca koji tako zaljubljeno brane cjepiva, ter ignoriraju činjenice o alternativnim borbama protiv korone, ter činjenice koje govore o mogućoj štetnosti cjepiva. Također, zna se za koje dobne i zdravstvene skupine je korona najopasnija, a za koje skoro pa uobće nije opasna. Liek je uviek bio samo nužno zlo, a ne zdrav način života.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 09:45 |
|
|
|
Hahaha, legendarno. Samo zamislim divizijinu facu dok čita veleumne odgovore. Iz svakog posta, dakle već i iz prvog posta je jasno da čovjek nije bistar i to je odgovor na svaki divizijin "zašto" Zato što nije bistar. Ne možeš s takvima ozbiljno razgovarati, imaš raznih odgovora na takve pojave , recimo brisati debile, nazivanje posprdnim imenima, izrugivanje, podjebavanje i slično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 19:20 |
|
|
Sveuciliste u Klagenfurtu (u jednoj Austriji). https://www.aau.at/Am 9. November gilt 2,5G, ab 10. November dann 2G in allen Gebäuden der Universität! Als 2,5G-Nachweis gelten Impfnachweise, Genesungsnachweise und Absonderungsbescheide sowie PCR-Tests. Für 2G werden dann nur noch Impf- und Genesungsnachweise/Absonderungsbescheide akzeptiert. Antigentests und Antikörper-Nachweise werden NICHT mehr (weder für 2,5G noch für 2G) akzeptiert. Od 10.11. samo dvije mogucnosti: ili cijepljen ili prebolio, pri tome test na antitijela - ne vrijedi.Ovo doslovce znaci sljedece: Ja imam deset puta vise antitijela od Ivice Beskraljesnjaka. Imam i medicinski dokaz o tome. Ali sam necijepljen. Ivica Beskraljesnjak ima deset puta manje antitijela od mene. Ali je cijepljen. Ja, koji sam deset puta bezopasniji od Ivice Beskraljesnjaka, ne mogu uci na fakultet. Dobri podanik Ivica Beskraljesnjak moze. Dobri podanik Ivica Beskraljesnjak sutra ce moci predavati u skoli, ili raditi na sudu, ili... Ja necu. Mozda sam deset puta bolji, ali on je savitljiviji. https://www.krone.at/2549416?amp=1https://www.dolomitenstadt.at/2021/11/0 ... /#commentsRektor sveucilista povlaci argument "misli na druge" i zatim kaze: "Jene, die all das kategorisch von sich weisen, müssen beizeiten beginnen darüber nachzudenken, ob eine Universität das Richtige für sie ist.“ " Tko odbija navedeno mora poceti razmisljati je li sveuciliste pravi izbor za njega." (!?!?!?!!!!!?????!?)--------------------------------------------------------------------------- Ovo vama dolazi u Hrvatsku. Ako ovo jednom prodje onda je sve otvoreno. Pomazete nastanak drustva u kojem ce, na kraju krajeva, ovaj forum biti nemoguc. Ako predavati mogu samo poslusnici, ako studirati mogu samo poslusnici, ako putovati mogu samo beskicmenjaci, ako normalno zivjeti mogu samo mekusci u sto je to uvod i kamo to vodi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 19:31 |
|
|
|
Uvod u ono što ti piše u Otkrivenju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 20:04 |
|
|
Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. . ja podržavam cijepljenje, niam antivaxer. zgrožen sam malim brojem cijepljenih u rizičnim skupinama. ali neću ih siliti, nek im bude što bude, sami u odabrali. ti si ograničena naci budala bez argumenata i svaki put kad ti se to dokaže, ti pobjegneš. to je razlog tvo "pozdrava" jer nemaš kaj pametnog reć. zato je taj pozdrav i poželjan, ali istovremeno i jasan pokazatelj svima koliku težinu ima tvoj stav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 20:06 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Ako ovo jednom prodje onda je sve otvoreno.
Pomazete nastanak drustva u kojem ce, na kraju krajeva, ovaj forum biti nemoguc.
Ako predavati mogu samo poslusnici, ako studirati mogu samo poslusnici, ako putovati mogu samo beskicmenjaci, ako normalno zivjeti mogu samo mekusci u sto je to uvod i kamo to vodi?
meni je ovo jasno, ali naivcima koji misle "ako budem dobar dobiti ću kost" nije jasno da je ovo samo trening za puno gore stvari. di ćep veće neznanstvenosti nego ne priznati test na antitijela. i to ovdje podržavaju ljudi koji se pozivaju na struku i znanost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 07 stu 2021, 23:55 |
|
|
Groot je napisao/la: divizija je napisao/la: 1. nisi odgovorio na pitanje, zašto se COVID potvrdama ZAOBILAZI najugroženije skupine? zašto se tjera na cijepljenje mlade, zdrave i preboljele, a ne tjera stare i ugrožene koji pune bolnice?
2. lažeš. prosjek godina umrlih je i dalje 77.5 godina. Hospitaliziranih je nešto niži, ali daleko iznad 50 godina, pogotovo onih na intenzivnoj.
97% hospitaliziranih je starije do 50 godina, 75% starije od 65 godina!!
dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???
je li to zato što onda ne bi imali čime plašiti zdrave i mlade ljude kojih u bolnicama ima jako malo? jel i možda pukno narativ o potrebi cijepljenja svega što hoda i ne hoda dva godišnje doživotno? jel bi pajseru propao posao onda?
Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. . Zakleo? Ponovi za mnom: "Svetoga mi Oca Pfizera necu vise raspravljati s antivakserima."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 10:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divizija je napisao/la: dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???
Tko to kaže? Oni od 85 godina isto ne mogu ići u teretane bez potvrde, ili u diskoteke, na rock koncerte...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 10:31 |
|
|
|
A i to oko ukidanja testova. Koji će vam to klinac? Svaka 2 dana davati pare farmaceutskim kompanijama za te gluposti... Time vam se zapravo pomaže.
Nego vi se lijepo cijepite.
Ako to nećete, onda lijepo odete kod nekoga tko ima koronu pa se zarazite. Pa tako svake godine. Jel pošteno? Pokušavam biti tolerantan.
PS date 50 eura da netko zaražen ode na testiranje u vaše ime. Evo ja, ako se opet zarazim to ću vam raditi besplatno. Vaši samo troškovi puta. Ne znam što više da vam dam??!!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 11:04 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A i to oko ukidanja testova. Koji će vam to klinac? Svaka 2 dana davati pare farmaceutskim kompanijama za te gluposti... Time vam se zapravo pomaže.
Nego vi se lijepo cijepite.
Ako to nećete, onda lijepo odete kod nekoga tko ima koronu pa se zarazite. Pa tako svake godine. Jel pošteno? Pokušavam biti tolerantan.
PS date 50 eura da netko zaražen ode na testiranje u vaše ime. Evo ja, ako se opet zarazim to ću vam raditi besplatno. Vaši samo troškovi puta. Ne znam što više da vam dam??!!! Zvuči pošteno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 11:09 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
|
Bobovac otkriva toplu vodu. ali je jeftin, mora se priznati. u HR je iznos 12x veći.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 11:27 |
|
|
divizija je napisao/la: Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. . ja podržavam cijepljenje, niam antivaxer. zgrožen sam malim brojem cijepljenih u rizičnim skupinama. ali neću ih siliti, nek im bude što bude, sami u odabrali. ti si ograničena naci budala bez argumenata i svaki put kad ti se to dokaže, ti pobjegneš. to je razlog tvo "pozdrava" jer nemaš kaj pametnog reć. zato je taj pozdrav i poželjan, ali istovremeno i jasan pokazatelj svima koliku težinu ima tvoj stav. Koliko je tvoj stav mjerodavan govori i činjenica da opetovano navodiš da nisi antivaxer a pola dana provedeš na forumu pišući Dostojevski-style postove protiv cijepljenja. Pametnom dosta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:11 |
|
|
Groot je napisao/la: i ne sposoban z Koliko je tvoj stav mjerodavan govori i činjenica da opetovano navodiš da nisi antivaxer a pola dana provedeš na forumu pišući Dostojevski-style postove protiv cijepljenja. Pametnom dosta. ja pišem protiv prisile i diksriminacije, a ne protiv cijepljenja. ja podržavam DOBROVOLJNO cijepljenje. tvoj problem je opet, što si ograničen i ne nesposoban razmišljati va binarnog konteksta. a osi mtoga, zakleso si se svetom ocu pajseru da nećeš više, pisati, prema tome NEMOJ. ako vć misliš krišiti zakletvu ko svaki beskičemnjak, odgovori konačno zašto samo rizične skupinu NISU prisiljene na cijepljenje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: dakle, odgovori mi na pitanje, zašto se samo najugroženiju skuinu NE PRISILJAVA na cijepljenje???
Tko to kaže? Oni od 85 godina isto ne mogu ići u teretane bez potvrde, ili u diskoteke, na rock koncerte... i u ova nesretna vremena se znaš dobro zatrolat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ako to nećete, onda lijepo odete kod nekoga tko ima koronu pa se zarazite. Pa tako svake godine. Jel pošteno? Pokušavam biti tolerantan.
ja pokušavam već dva jeseca i ne uspjevam. antitijela su mi na max i ne mogu pborati, lizao sam maske zaraženima. ne ide pa ne ide
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:19 |
|
|
divizija je napisao/la: Groot je napisao/la: i ne sposoban z Koliko je tvoj stav mjerodavan govori i činjenica da opetovano navodiš da nisi antivaxer a pola dana provedeš na forumu pišući Dostojevski-style postove protiv cijepljenja. Pametnom dosta. ja pišem protiv prisile i diksriminacije, a ne protiv cijepljenja. ja podržavam DOBROVOLJNO cijepljenje.tvoj problem je opet, što si ograničen i ne nesposoban razmišljati va binarnog konteksta. a osi mtoga, zakleso si se svetom ocu pajseru da nećeš više, pisati, prema tome NEMOJ. ako vć misliš krišiti zakletvu ko svaki beskičemnjak, odgovori konačno zašto samo rizične skupinu NISU prisiljene na cijepljenjeI ja podržavam DOBROVOLJNO vezanje pojasa u automobilu, ali jebiga, mene se ne pita. Ti se dobrovoljno ne želiš cijepiti iako je cjepivo preporučeno za sve dobne skupine, dakle ti si antivakser. Ne znam kakva je sramota to priznati. Koliko znam u Hrvatskoj i u BiH ni jedna dobna skupina nije prisiljena na cijepljenje. To što negdje ne možeš otići bez potvrde o cijepljenju/preboljenju nije nikakva prisila. Prisila bi bila kad bi se ostvarilo ono Rikino o vezivanju ljudi i cijepljenju na silu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:20 |
|
|
divizija je napisao/la: ja podržavam DOBROVOLJNO cijepljenje.
Pa onda se cijepi dragovoljno. Kaj čekas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:24 |
|
|
divizija je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ako to nećete, onda lijepo odete kod nekoga tko ima koronu pa se zarazite. Pa tako svake godine. Jel pošteno? Pokušavam biti tolerantan.
ja pokušavam već dva jeseca i ne uspjevam. antitijela su mi na max i ne mogu pborati, lizao sam maske zaraženima. ne ide pa ne ide Kad si nesposoban. Zaboravio si staru kinesku poslovicu : Korona je ka sjena - kad idemo ka njoj ona nam izmiče, kad od nje bježimo slijedi nas neprestano.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|