|
|
Stranica: 59/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: ja podržavam DOBROVOLJNO cijepljenje.
Pa onda se cijepi dragovoljno. Kaj čekas? Prije će BBC prijeći na Islam nego antivaxer primiti Gatesov žig zvijeri.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:25 |
|
|
Groot je napisao/la: divizija je napisao/la: ja podržavam cijepljenje, niam antivaxer. zgrožen sam malim brojem cijepljenih u rizičnim skupinama. ali neću ih siliti, nek im bude što bude, sami u odabrali.
ti si ograničena naci budala bez argumenata i svaki put kad ti se to dokaže, ti pobjegneš.
to je razlog tvo "pozdrava" jer nemaš kaj pametnog reć. zato je taj pozdrav i poželjan, ali istovremeno i jasan pokazatelj svima koliku težinu ima tvoj stav.
Koliko je tvoj stav mjerodavan govori i činjenica da opetovano navodiš da nisi antivaxer a pola dana provedeš na forumu pišući Dostojevski-style postove protiv cijepljenja. Pametnom dosta. Koliko vrijedi zakletva u novom normalnom? Groot 07.11.2021.: Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:27 |
|
|
Groot je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Pa onda se cijepi dragovoljno. Kaj čekas?
Prije će BBC prijeći na Islam nego antivaxer primiti Gatesov žig zvijeri. Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 12:28 |
|
|
Groot je napisao/la: divizija je napisao/la: ja pišem protiv prisile i diksriminacije, a ne protiv cijepljenja.
ja podržavam DOBROVOLJNO cijepljenje.
tvoj problem je opet, što si ograničen i ne nesposoban razmišljati va binarnog konteksta.
a osi mtoga, zakleso si se svetom ocu pajseru da nećeš više, pisati, prema tome NEMOJ. ako vć misliš krišiti zakletvu ko svaki beskičemnjak, odgovori konačno zašto samo rizične skupinu NISU prisiljene na cijepljenje
I ja podržavam DOBROVOLJNO vezanje pojasa u automobilu, ali jebiga, mene se ne pita. Ti se dobrovoljno ne želiš cijepiti iako je cjepivo preporučeno za sve dobne skupine, dakle ti si antivakser. Ne znam kakva je sramota to priznati. Koliko znam u Hrvatskoj i u BiH ni jedna dobna skupina nije prisiljena na cijepljenje. To što negdje ne možeš otići bez potvrde o cijepljenju/preboljenju nije nikakva prisila. Prisila bi bila kad bi se ostvarilo ono Rikino o vezivanju ljudi i cijepljenju na silu. Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 08 stu 2021, 21:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: ..ko zna na čemu će ovo sve završit. Citat: Mislav Kolakušić: “Danas smo svjedoci kako nestaje svijet pred nama. Kako u potpunosti nestaje civilizacija”, te je najavio velike prosvjede i moguće sukobe Odvratan mi je ovaj lik, nije jednom podrzao Hrvate u BiH. Vrh odnosa su mu neki kolači prema BiH ali je zato protiv cijepljenja. To je ta famozna "desnica" Računa na istu bazu glasača kao i Pernar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 04:40 |
|
|
Groot je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Pa onda se cijepi dragovoljno. Kaj čekas?
Prije će BBC prijeći na Islam nego antivaxer primiti Gatesov žig zvijeri. S eksperimentalnim ciepivom nikad ne znaš. Možda iznenada u javnost iziđu i podatci o dugoročnim nuspojavama za ciepljene (bilo po mentalno ili fizičko zdravlje), a ne samo kano do sada o kratkoročnim nuspojavama poput moždanog ili srdčanog udara. Da su ti makar platili što si pristao biti pokusni uzorak, ali ti si toliko dobar da im još bezplatno i reklamu radiš...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 09:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27793 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dane-croatia je napisao/la: S eksperimentalnim ciepivom nikad ne znaš. Možda iznenada u javnost iziđu i podatci o dugoročnim nuspojavama za ciepljene (bilo po mentalno ili fizičko zdravlje), a ne samo kano do sada o kratkoročnim nuspojavama poput moždanog ili srdčanog udara. Da su ti makar platili što si pristao biti pokusni uzorak, ali ti si toliko dobar da im još bezplatno i reklamu radiš...
Što bi život bio dobar da je lijep i bez rizika. Ali nije. Svaka životna odluka je rizična. I odluka o necijepljenju je rizik. Je li tako? Svakodnevno riskiramo kad ulazimo u auto, silazimo niz stepenice, jedemo, seksamo se... Branitelji Vukovara su riskirali kada su išli u proboj, ali su procijenili da im je to ipak manji rizik nego da ostanu. Tako i ja nekako vidim cijepljenje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 10:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: S eksperimentalnim ciepivom nikad ne znaš. Možda iznenada u javnost iziđu i podatci o dugoročnim nuspojavama za ciepljene (bilo po mentalno ili fizičko zdravlje), a ne samo kano do sada o kratkoročnim nuspojavama poput moždanog ili srdčanog udara. Da su ti makar platili što si pristao biti pokusni uzorak, ali ti si toliko dobar da im još bezplatno i reklamu radiš...
Što bi život bio dobar da je lijep i bez rizika. Ali nije. Svaka životna odluka je rizična. I odluka o necijepljenju je rizik. Je li tako? Svakodnevno riskiramo kad ulazimo u auto, silazimo niz stepenice, jedemo, seksamo se... Branitelji Vukovara su riskirali kada su išli u proboj, ali su procijenili da im je to ipak manji rizik nego da ostanu. Tako i ja nekako vidim cijepljenje.Predlažem da se svakom cijepljenom, zbog herojstva, ukaže čast, pa da njima bliska tema dobije nastavak u nazivu. Primjerice, Bobovčeva Srednja Bosna, Grootov koronavirus i vakcina. A nama necijepljenima svakako slijedi damnatio memoriae, u slučaju da cijepljeni prežive.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 13:05 |
|
|
Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 13:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko. To govorim od početka. Osvrnite se svi oko sebe i pogledajte intelektualnu razinu najglasnijih antivaksera i sve će vam biti jasno.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 13:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 13:50 |
|
|
Groot je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko. To govorim od početka. Osvrnite se svi oko sebe i pogledajte intelektualnu razinu najglasnijih antivaksera i sve će vam biti jasno. Eto vas oba heroja. Dva vukovarska tića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 13:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko. Korona test inteligencije, tko ne položi pelcuje se  Jesu zapeli da nas bodu, osjećam pritisak. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 14:59 |
|
|
|
Evo recimo da priznam da sam glupa sirovina, ali Kvačica, Markan, divizija, zaba, Graničar, Zgabi itd? Svi poglupi? Zanimljivo.
Ja se kladim da bi navedenih 5-6 rasturilo bilo kojih 5-6 forumskih nacicjepiša u svakom testu inteligencije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 15:11 |
|
|
|
Čovjek ne treba ništa puno razbijati glavu u kojem smjeru ide pandemija nego samo pratiti što objavljuju i rade proizvođači. Sad je već teren pripremljen da dvije doze ne djeluju ili djeluju vrlo kratko pa da treba potrčati po treću dozu.
Onda imamo vijesti kako je u konačnoj fazi razvoja antivirusni lijek. Znači da koronavirus nikad neće nestati jer sigurno ne bi razvijali i proizvodili lijek da znaju kako ga neće prodati. Onda će za 6 mjeseci objaviti kako su se 3 doze cjepiva pokazale jako učinkovite ali izmislili su nešto još bolje, a to je lijek. Koji će naravno biti još skuplji od cjepiva.
Taj lijek će sigurno imati i jači doseg kod publike jer ljudi misle ako nešto popiješ s vodom u obliku tablete da je to puno manje opasno nego ako ti uštrcaju iglom.
I farmaceuti nisu od jučer, vidjeli su da je ovo sa iglama maltretiranje pa će sad naći nešto što ima siguran prolaz, a da se milijarde i dalje zbrajaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 15:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Evo recimo da priznam da sam glupa sirovina, ali Kvačica, Markan, divizija, zaba, Graničar, Zgabi itd? Svi poglupi? Zanimljivo.
Ja se kladim da bi navedenih 5-6 rasturilo bilo kojih 5-6 forumskih nacicjepiša u svakom testu inteligencije. Nisu oni poglupi samo pola tih sa tvoje liste nisu antivaxeri. Jedan @divizija non-stop ponavlja da nije antivaxer. Jedan Naša_Kvačica također, štoviše on je najbližu rodbinu nagovarao da se cijepi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 15:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Blago onome kome je forum mjerilo ičega 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 15:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Planina je napisao/la: Evo recimo da priznam da sam glupa sirovina, ali Kvačica, Markan, divizija, zaba, Graničar, Zgabi itd? Svi poglupi? Zanimljivo.
Ja se kladim da bi navedenih 5-6 rasturilo bilo kojih 5-6 forumskih nacicjepiša u svakom testu inteligencije. Nisu oni poglupi samo pola tih sa tvoje liste nisu antivaxeri. Jedan @divizija non-stop ponavlja da nije antivaxer. Jedan Naša_Kvačica također, štoviše on je najbližu rodbinu nagovarao da se cijepi. Pa ne nagovaram ni ja nikoga da se ne cijepi, ko voli neka izvoli. Neka svatko radi kako mu pamet i savjest nalažu. U biti sam istinski liberal a ovi pojedinci koji prijete vezanjem, zatvaranjem, uskraćivanjem raznih usluga itd. su ništa drugo nego nacisti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 16:33 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: S eksperimentalnim ciepivom nikad ne znaš. Možda iznenada u javnost iziđu i podatci o dugoročnim nuspojavama za ciepljene (bilo po mentalno ili fizičko zdravlje), a ne samo kano do sada o kratkoročnim nuspojavama poput moždanog ili srdčanog udara. Da su ti makar platili što si pristao biti pokusni uzorak, ali ti si toliko dobar da im još bezplatno i reklamu radiš...
Što bi život bio dobar da je lijep i bez rizika. Ali nije. Svaka životna odluka je rizična. I odluka o necijepljenju je rizik. Je li tako? Svakodnevno riskiramo kad ulazimo u auto, silazimo niz stepenice, jedemo, seksamo se... Branitelji Vukovara su riskirali kada su išli u proboj, ali su procijenili da im je to ipak manji rizik nego da ostanu. Tako i ja nekako vidim cijepljenje. U slučaju korone, ako si zdrav, imaš dobar imunitet, paziš na prehranu, nisi prestar... vrlo malo rizkiraš s dobivanjem korone. Takvima je bojim se veći rizik da se ciepe. A još ako si prebolio koronu ili imaš izmjerena antitiela, potreba za ciepljenjem doista ne postoji niti u teoriji.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 16:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko. Samo to ti nije u skladu s braniteljima Vukovara. Pametnjakovići su debelo izbjegavali ratište, a pogotovo okupirani Vukovar. Oni ,,inteligentniji'' su išli za Njemačku ili poput Plenkya i Milanovića u diplomaciju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 16:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Planina je napisao/la: Evo recimo da priznam da sam glupa sirovina, ali Kvačica, Markan, divizija, zaba, Graničar, Zgabi itd? Svi poglupi? Zanimljivo.
Ja se kladim da bi navedenih 5-6 rasturilo bilo kojih 5-6 forumskih nacicjepiša u svakom testu inteligencije. Nisu oni poglupi samo pola tih sa tvoje liste nisu antivaxeri. Jedan @divizija non-stop ponavlja da nije antivaxer. Jedan Naša_Kvačica također, štoviše on je najbližu rodbinu nagovarao da se cijepi. Ne vjerujem da je itko protiv cjepiva poput onog protiv bjesnoće ili tifusa, gdje imaš izbor ili skoro 100% umrieti ili se skoro 100% spasiti. Postoje bolesti radi kojih ćeš rizkirat moguće nuspojave ili one zbog kojih to ne želiš. U ovom slučaju je još dodatna stvar da po pitanju korone govorimo o pokusnom cjepivu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 09 stu 2021, 17:49 |
|
|
Groot je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tema "Najinteligentniji forumaši" chat/najinteligentniji-forumasi-t20210.html?hilit=najinteligentnijiTema "Najkvalitetniji forumaši" post1596653.html?hilit=najkvalitetniji%20forumaši#p1596653 U oba ova slučaja, prema glasovima samih forumaša, među top 10 nema antivaxera. Svi su cijepljeni osim možda jedne iznimke. Dakako, to ne mora ništa 100% značiti, već samo to da je percepcija samih forumaša da su oni koji se cijepe pametni a oni koji se ne cijepe ne baš toliko. To govorim od početka. Osvrnite se svi oko sebe i pogledajte intelektualnu razinu najglasnijih antivaksera i sve će vam biti jasno. Groot 07.11.2021.: Groot je napisao/la: Daj skuliraj se i ne moraš u svakom postu pisati romane. Budući da sam se danas zakleo da više neću raspravljati sa antivakserima jer sam se uvjerio u njihove intelektualne kapacitete, ostati ćeš uskraćen za odgovore. Pozdrav. . [/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 10 stu 2021, 07:39 |
|
|
Planina je napisao/la: Evo recimo da priznam da sam glupa sirovina, ali Kvačica, Markan, divizija, zaba, Graničar, Zgabi itd? Svi poglupi? Zanimljivo.
Ja se kladim da bi navedenih 5-6 rasturilo bilo kojih 5-6 forumskih nacicjepiša u svakom testu inteligencije. Treba se Bobovcu priznat da je fino zatrolao i zametnuo trag svojoj gluposti ili možda bezobrazluku, ovisno iz kojeg kuta pristupaš. Vidim da je to malo tko primijetio. Nije da to nije inteligentno. Sada svi pričamo o inteligenciji forumaša, a malo-tko priča o drskosti poredbe s braniteljima Vukovara. Dakako, možda sam ja sve krivo shvatio, pa je to bila jedna šala, ali i u tome treba imati mjeru, tj. obraz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 10 stu 2021, 07:50 |
|
|
Heroji su to Graničaru, ordenje im treba dijeliti svaki put kad se pelcuju. Citat: PROFESOR IZ SINJA UŽASNUT ANTIVAKSERIMA “Prebolio sam Covid, cijepit ću se i treći put. Ako umrem zbog toga nije bitno jer vjerujem u medicinu” 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 10 stu 2021, 08:07 |
|
|
Planina je napisao/la: Heroji su to Graničaru, ordenje im treba dijeliti svaki put kad se pelcuju. Citat: PROFESOR IZ SINJA UŽASNUT ANTIVAKSERIMA “Prebolio sam Covid, cijepit ću se i treći put. Ako umrem zbog toga nije bitno jer vjerujem u medicinu”  Hahahahahaha. Pfizer mučenik. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|