|
|
Stranica: 63/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 10:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost itd NE.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 10:39 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Što se tiče ovih zemalja gdje prosperiraju antivaxeri i gdje ljudi nemilo umiru, nije to do "glupljih" ljudi, nego činjenice da ih nijedna vlast nije mazila, pa će uvijek preovladavati to nepovjerenje kontra službenog narativa. Da su vlasti protiv cjepiva, vjerojatno bi bili kontra i bockali se sve u šesnaest.
Jbg, ako je to cijena otpora rapefugees, što je tu je. Očito je to dio "paketa". Samo sam se nadao da manji broj ljudi upada u te šablone gdje moraju prihvatiti baš sve stavove desnice (ili ljevice).
Ako pak želite biti dio dobitne ekipe, male ali elitne, pridružite se pro-vax i anti rapefugee timu. Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Jel ti to hoćeš reć da ste vi djeca onih koji su nekada stvarali službeni narativ, pa nemate prirodno urođenog otpora prema tome?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 10:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Što se tiče ovih zemalja gdje prosperiraju antivaxeri i gdje ljudi nemilo umiru, nije to do "glupljih" ljudi, nego činjenice da ih nijedna vlast nije mazila, pa će uvijek preovladavati to nepovjerenje kontra službenog narativa. Da su vlasti protiv cjepiva, vjerojatno bi bili kontra i bockali se sve u šesnaest.
Jbg, ako je to cijena otpora rapefugees, što je tu je. Očito je to dio "paketa". Samo sam se nadao da manji broj ljudi upada u te šablone gdje moraju prihvatiti baš sve stavove desnice (ili ljevice).
Ako pak želite biti dio dobitne ekipe, male ali elitne, pridružite se pro-vax i anti rapefugee timu. Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Jel ti to hoćeš reć da ste vi djeca onih koji su nekada stvarali službeni narativ, pa nemate prirodno urođenog otpora prema tome? Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije". Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara. Cookie cutter conservatives.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 10:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Jel ti to hoćeš reć da ste vi djeca onih koji su nekada stvarali službeni narativ, pa nemate prirodno urođenog otpora prema tome?
Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije". Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara. Cookie cutter conservatives. a STEM žene, a poštovanje...ccc...brzo si se razotkrio  da ne spominjem vakserski Borg, prepoznat ćete se. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 11:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Što se tiče ovih zemalja gdje prosperiraju antivaxeri i gdje ljudi nemilo umiru, nije to do "glupljih" ljudi, nego činjenice da ih nijedna vlast nije mazila, pa će uvijek preovladavati to nepovjerenje kontra službenog narativa. Da su vlasti protiv cjepiva, vjerojatno bi bili kontra i bockali se sve u šesnaest.
Ako pak želite biti dio dobitne ekipe, male ali elitne, pridružite se pro-vax i anti rapefugee timu. Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Ne gledam to kao timove, niti se smatram dijelom pobunjenika. Jednostavno razmišljam, donosim odluke kako ja mislim da treba, za svoje osobne odluke preuzimam osobnu odgovornost i to je to. Možda danas popodne promijenim mišljenje i preporučim cijepljenje svima, ali to će biti u svjetlu novih argumenata a ne slijepe vjere u državu. Shvaćam da je lakše primati savjete i ne razmišljati. Što kažeš, ovdje ljudi nemaju povjerenje u državu jer je svaka država bila protiv nas. Ali i te zapadne države jednako lažu svoje stanovništvo. Postalo je očigledno kad su vojno sposobne muškarce iz arapskih zemalja nazvali ženama i djecom koja bježe od rata. Da se podsjetimo žena i djece.  Ovo su dakle žene i djeca mater im lažljivu?! Pa onda ima i drugih izvora, kao WikiLeaks ali i mnogi drugi recimo Gary Webb koji se bavio onim što radi CIA i na kraju stradao. Pa Irak i "oružje za masovno uništenje", pa podržavanje ISIL-a u Siriji gdje je simpatični Obama najavljivao desetljeća "borbe" dok nisu uletili Rusi i to riješili za nekoliko mjeseci (zbog sebe naravno, ali poanta je laganje), itd moglo bi se pričati o nasilnoj smjeni vlasti u državama, vještački kreiranim revolucijama, kontroli medija, nevladinih udruga. Prije su se više trudili prikriti, ajde ono nije sigurno je li jest ili nije, meni osobno je prijelomna točka bila upravo ti imigranti u Njemačku, kad je postala očita agenda, kad ti novinar gleda u oči i laže, a ti svojim očima vidiš da je 99% žena i djece u stvari momci bez ikakvih dokumenata, i kad te naziva lošim čovjekom ako ne prihvatiš laž. I onda se čovjek zapita, zašto vjerovati onome tko laže? Ako je slagao 10 puta, pa slagat će i 11. put. Zašto odjednom slijepa poslušnost onima koji su već lagali X puta. Meni osobno je taj tvoj tim vaksera jedno žalosno stado ovaca. Da ste u srednjem vijeku jednako revno podržavali bi inkviziciju. To se stručno zove konformisti, nemojte to nazivati pamet ili inteligencija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zašto meni cijeli traktat kontra rapefugees, bio sam jasniji da nisam mogao biti.
Ako probaš uspostaviti neku "lagali su o rapefugees, ergo lažu o svemu", to je izuzetno slaba argumentacija, pogotovo jer skoro nimalo ne slušam političare po bilo kojem pitanju. Po pitanju cjepiva slušam moje najbliže prijatelje i poznanike, članove obitelji koji su liječnici, istraživači, vrlo ozbiljni ljudi i dio manje elitne grupice kojim priznajem da su pametniji od mene. Na to dodam samo moju vještinu u procjeni rizika, baratanja brojkama i statistikama i za mene je to vrlo jasna priča.
Naravski, nisam dogmatski nastrojen, i promijenit ću mišljenje ukoliko se pojave podaci po kojim cjepivo nanosi više štete od koristi. Za sad toga nema, osim za vrlo mlade skupine. Svoje dijete ne bih cijepio, nema te sile, jer cost vs benefit analiza za njih (ne za kolektiv) nije dobra, barem po sadašnjim podacima. Vidjet ćemo kako će se kod njih kretati smrtnost.
To je trenutno jedina stvar koja bi me mogla natjerati u vaš tabor, ukoliko se uvede obavezno cijepljenje djece ispod 12 godina, a da kod njih ne bude porasta smrtnosti od COVIDa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 11:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zašto meni cijeli traktat kontra rapefugees, bio sam jasniji da nisam mogao biti.
Ako probaš uspostaviti neku "lagali su o rapefugees, ergo lažu o svemu", to je izuzetno slaba argumentacija, pogotovo jer skoro nimalo ne slušam političare po bilo kojem pitanju. Po pitanju cjepiva slušam moje najbliže prijatelje i poznanike, članove obitelji koji su liječnici, istraživači, vrlo ozbiljni ljudi i dio manje elitne grupice kojim priznajem da su pametniji od mene. Na to dodam samo moju vještinu u procjeni rizika, baratanja brojkama i statistikama i za mene je to vrlo jasna priča.
Naravski, nisam dogmatski nastrojen, i promijenit ću mišljenje ukoliko se pojave podaci po kojim cjepivo nanosi više štete od koristi. Za sad toga nema, osim za vrlo mlade skupine. Svoje dijete ne bih cijepio, nema te sile, jer cost vs benefit analiza za njih (ne za kolektiv) nije dobra, barem po sadašnjim podacima. Vidjet ćemo kako će se kod njih kretati smrtnost.
To je trenutno jedina stvar koja bi me mogla natjerati u vaš tabor, ukoliko se uvede obavezno cijepljenje djece ispod 12 godina, a da kod njih ne bude porasta smrtnosti od COVIDa. Pa u principu slažem se sa svime, jedino to ne vidim kao tabore. Čak ni ja sam ne postojim  , nemam svoje mišljenje. Moje mišljenje ne postoji kao moje, nego samo ovisi o podacima koje dobijem. U tom smislu, svojim roditeljima sam preporučio cijepljenje i oni su se cijepili Phizerom, jer eto upravo to što spominješ rezultat cost vs benefit analize je bio stariji su ljudi, rizična skupina => korona je veći rizik nego cijepivo.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zašto meni cijeli traktat kontra rapefugees, bio sam jasniji da nisam mogao biti.
To je trenutno jedina stvar koja bi me mogla natjerati u vaš tabor, ukoliko se uvede obavezno cijepljenje djece ispod 12 godina, a da kod njih ne bude porasta smrtnosti od COVIDa. Pa u principu slažem se sa svime, jedino to ne vidim kao tabore. Čak ni ja sam ne postojim  , nemam svoje mišljenje. Moje mišljenje ne postoji kao moje, nego samo ovisi o podacima koje dobijem. U tom smislu, svojim roditeljima sam preporučio cijepljenje i oni su se cijepili Phizerom, jer eto upravo to što spominješ rezultat cost vs benefit analize je bio stariji su ljudi, rizična skupina => korona je veći rizik nego cijepivo. Htio ne htio, u taboru si s ljudima koji uopće ne vjeruju u postojanje COVIDa. Npr, to je na ovoj temi Markan, samo ponekad izleti s tim, jer zna da je oportunije javno biti samo "zabrinut" zbog štetnosti cjepiva. Pisao sam i prije, dijeleći antivaxere u prihvatljive i "luđačke" skupine. Meni je apsolutno legitimno biti protiv cijepljenja djece. A vjerovati da je ovo najveća svjetska NWO-farmaceutska zavjera, izmišljena pandemija koja je ujedinila SAD, Rusiju, Kinu, Iran, Sjevernu Koreju, to može samo lud čovjek, netko tko je skroz skrenuo s uma. I to tvrdim bez pardona i brige za nečije osjećaje. Problem je što su takvi ipak, iako ludi, znaju povremeno zatomiti tu argumentaciju i uključiti se s vama sa nekim drugim argumentima koji ne zvuče baš toliko ludo (kontra restrikcija i sl). Pazite se takvih koji prave budale i od vas koji imaju neke legitimne rezervacije prema cjepivu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Jel ti to hoćeš reć da ste vi djeca onih koji su nekada stvarali službeni narativ, pa nemate prirodno urođenog otpora prema tome?
Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije". Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara. Cookie cutter conservatives. Jeli te ponekad strah vlastite veličine?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa u principu slažem se sa svime, jedino to ne vidim kao tabore. Čak ni ja sam ne postojim  , nemam svoje mišljenje. Moje mišljenje ne postoji kao moje, nego samo ovisi o podacima koje dobijem. U tom smislu, svojim roditeljima sam preporučio cijepljenje i oni su se cijepili Phizerom, jer eto upravo to što spominješ rezultat cost vs benefit analize je bio stariji su ljudi, rizična skupina => korona je veći rizik nego cijepivo. Htio ne htio, u taboru si s ljudima koji uopće ne vjeruju u postojanje COVIDa. Npr, to je na ovoj temi Markan, samo ponekad izleti s tim, jer zna da je oportunije javno biti samo "zabrinut" zbog štetnosti cjepiva. Pisao sam i prije, dijeleći antivaxere u prihvatljive i "luđačke" skupine. Meni je apsolutno legitimno biti protiv cijepljenja djece. A vjerovati da je ovo najveća svjetska NWO-farmaceutska zavjera, izmišljena pandemija koja je ujedinila SAD, Rusiju, Kinu, Iran, Sjevernu Koreju, to može samo lud čovjek, netko tko je skroz skrenuo s uma. I to tvrdim bez pardona i brige za nečije osjećaje. Problem je što su takvi ipak, iako ludi, znaju povremeno zatomiti tu argumentaciju i uključiti se s vama sa nekim drugim argumentima koji ne zvuče baš toliko ludo (kontra restrikcija i sl). Pazite se takvih koji prave budale i od vas koji imaju neke legitimne rezervacije prema cjepivu. U tom slučaju si i ti na skliskom terenu. Što ako sutra proglase obvezno cijepljenje djece? Hoćeš li postati dio luđačke skupine? Ovo podsjeća na onu "Prvo su došli... " 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:23 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije".
Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara.
Cookie cutter conservatives.
Jeli te ponekad strah vlastite veličine? *maše Ministru* Ministreeeee, nema virusa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:24 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije".
Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara.
Cookie cutter conservatives.
Jeli te ponekad strah vlastite veličine? Ja sam samo mali čovjek koji sluša ljude pametnije od sebe. Neki od vas su pametni ljudi, koji iz nekog razloga slušate ljude koji vam nisu do koljena, i to samo jer ste ideološki bliski u nekim drugim stvarima a koje nemaju veze s ovom pandemijom. Ne morate preuzimati cijelu ideologiju po sistemu "uzmi ili ostavi". Posluži se sa švedskog stola. Odbij retarde kako ljevičarske naravno, tako i desničarske Bujavičare, Hase i srbijanske specijaliste za generiranje teorija zavjera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:26 |
|
|
Eto, proglasiše me ludim Nego, očekujem slike forumaša na temi stara koka-pijetao, svejedno što, dobra juha... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Htio ne htio, u taboru si s ljudima koji uopće ne vjeruju u postojanje COVIDa. Npr, to je na ovoj temi Markan, samo ponekad izleti s tim, jer zna da je oportunije javno biti samo "zabrinut" zbog štetnosti cjepiva.
Pisao sam i prije, dijeleći antivaxere u prihvatljive i "luđačke" skupine. Meni je apsolutno legitimno biti protiv cijepljenja djece.
A vjerovati da je ovo najveća svjetska NWO-farmaceutska zavjera, izmišljena pandemija koja je ujedinila SAD, Rusiju, Kinu, Iran, Sjevernu Koreju, to može samo lud čovjek, netko tko je skroz skrenuo s uma. I to tvrdim bez pardona i brige za nečije osjećaje.
Problem je što su takvi ipak, iako ludi, znaju povremeno zatomiti tu argumentaciju i uključiti se s vama sa nekim drugim argumentima koji ne zvuče baš toliko ludo (kontra restrikcija i sl). Pazite se takvih koji prave budale i od vas koji imaju neke legitimne rezervacije prema cjepivu.
U tom slučaju si i ti na skliskom terenu. Što ako sutra proglase obvezno cijepljenje djece? Hoćeš li postati dio luđačke skupine? Ovo podsjeća na onu "Prvo su došli... "  Pa milijun posto da se neću okrenuti i reći da COVID ne postoji, i odjednom početi dijeliti video uratke made in Serbia and Bujanec. Dijete ne bih cijepio po cijenu da ne ide u školu. Pod uvjetom naravno da smrtnost od COVIDa u njihovoj skupini ostane manja od rizika od nuspojava cjepiva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Eto, proglasiše me ludim Nego, očekujem slike forumaša na temi stara koka-pijetao, svejedno što, dobra juha...  jeeeej, naši LGTBXYZ-ići mogu u šoping nudim usluge šoping asistenta, to što ste piz** ne znači da ne možete imati fine grudnjake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 12:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Eto, proglasiše me ludim Nego, očekujem slike forumaša na temi stara koka-pijetao, svejedno što, dobra juha...  
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:10 |
|
|
evo još jendg dokaza da je vlastima cilj potrošiti cijepivo, a ne zaštitit zdravstveni sustav: dakle, nove mjere prisilnog cijepljenja, NAJMANJE dodiruju najugroženije: https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 1602614556
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:14 |
|
|
divizija je napisao/la: evo jiš jendg dokaza d aje vlastima cilj potrošiti cijepivo, ane zaštitit zdravstveni sustav: dakle, nove mjer eprisilnog cijepljenja, NAJMANJE dodiruju najugroženije: https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 1602614556Dobro, koji je više kurac tebi i tvom keyboardu. Ovo mene, osobu s blagim OCD, ubija u pojam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? ne. jer vi nsite ljudi koji prvo i osnovno cijele slobodu. vi ne volite rapefugees isključivo zbog osobnog iskustva s muslimanima. isključivo zbog toga. ne zbog kritičnog mišljenja i otpora sistemu, nego zato što ste osobno osjetili na svojoj koži što je islam. ali u malo drugačijem kontekstu SVAKI OD VAS bi rado pristao biti čuvar konclogora. dakle vama smeta samo zlo koje pogađa vas, drugo vas ne uzrujava. meni smeta svako zlo, svaka nesloboda, svako ugnjetavanje. vi ste antisistemski ljudi samo u onoj mjeri u kojoj sistem opali vas osobno. vi ne volite građansku muslimansku BIH jer ugnejtava vas. i ne volite rapefugees jer imate osobno iskustvo s islamom. nemate ništa protiv neke druge tvorevine koja ugnjetava nkog drugog. da niste iz BIH voljeli biste rapefugees, jer vam sistem tako kaže. ja živim u Hrvatskoj, ali podržavam svim raspoloživim sredstvima borbu Hrvata u BIH iako me se osobno ne tiče. Vi niste takvi ljudi, ono što ne pogađa vas osobno, u tom ste sistemski ljudi. isto onog sistema koji je vas zatovrio u bosanski kavez. vi ne shvaćate da problem nisu segementi sistema, nego sistem u cijelini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: Eto, proglasiše me ludim Nego, očekujem slike forumaša na temi stara koka-pijetao, svejedno što, dobra juha...  Moram ženi objasniti da se cijepi svako 3 mjeseca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Što se tiče ovih zemalja gdje prosperiraju antivaxeri i gdje ljudi nemilo umiru, nije to do "glupljih" ljudi, nego činjenice da ih nijedna vlast nije mazila, pa će uvijek preovladavati to nepovjerenje kontra službenog narativa. Da su vlasti protiv cjepiva, vjerojatno bi bili kontra i bockali se sve u šesnaest. i dalje je tako. vlast i dlaje ne mazi. vlast tjera na cijepljenje eksperimentalnim cijepivom ljude koji nisu prijetnja zdravstvenom sustavu, a ne tjera one koji jesu.ovu si rečenicu svi ugravirajte, i nacivaxeri i antivaxeri. cilj je istovremeno da što više ljudi umre i rastereti fondove, i da prodaju što su rajfajzenu obećali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:25 |
|
|
divizija je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? ne. jer vi nsite ljudi koji prvo i osnovno cijele slobodu. vi ne volite rapefugees isključivo zbog osobnog iskustva s muslimanima. isključivo zbog toga. ne zbog kritičnog mišljenja i otpora sistemu, nego zato što ste osobno osjetili na svojoj koži što je islam. ali u malo drugačijem kontekstu SVAKI OD VAS bi rado pristao biti čuvar konclogora. dakle vama smeta samo zlo koje pogađa vas, drugo vas ne uzrujava. meni smeta svako zlo, svaka nesloboda, svako ugnjetavanje. vi ste antisistemski ljudi samo u onoj mjeri u kojoj sistem opali vas osobno. vi ne volite građansku muslimansku BIH jer ugnejtava vas. i ne volite rapefugees jer imate osobno iskustvo s islamom. nemate ništa protiv neke druge tvorevine koja ugnjetava nkog drugog. da niste iz BIH voljeli biste rapefugees, jer vam sistem tako kaže. ja živim u Hrvatskoj, ali podržavam svim raspoloživim sredstvima borbu Hrvata u BIH iako me se osobno ne tiče. Vi niste takvi ljudi, ono što ne pogađa vas osobno, u tom ste sistemski ljudi. isto onog sistema koji je vas zatovrio u bosanski kavez. vi ne shvaćate da problem nisu segementi sistema, nego sistem u cijelini. Tvoje kritično mišljenje se sastoji od napajanja ideologije Bujičaru s njegove donje pipe. Vi jednostavno nemate tu ideološku širinu, niti fleksibilnost da možete imati stav o pitanjima koji odudara od vaše odabrane ideologije. Moja uvjerenja su iz cijelog ideološkog spektra, od ekstremne ljevice, do ekstremne desnice. Ti rapefugeesi su samo jedan dio mozaika, i to čak ne u cijelosti uvjetovan BiH, jer ovi naši BH Muslimani imaju vrlo malo zajedničkog sa rapefugeesima. Ti, i Bujica i ostali si bio predodređen za antivaxera i prije nego što je krenula pandemija. Da barem imaš nekakav ugostiteljski objekt, pa priznaš da si zbog ovog sranja propao tko mudo kroz poderane gaće, imao bih puno više razumijevanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27793 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divizija je napisao/la: evo još jendg dokaza da je vlastima cilj potrošiti cijepivo, a ne zaštitit zdravstveni sustav: dakle, nove mjere prisilnog cijepljenja, NAJMANJE dodiruju najugroženije: https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 1602614556Ovo je samo dokaz da vlasti žele cijepiti što više ljudi. To što ovi iznad 80 godina manje žele cijepljenje od onih od 60 je logička posljedica manje zainteresiranosti osamdesetogodišnjaka za ovozemaljsko, manje aktivnosti i uključenosti u društvene tijekove i manjim sposobnostima racionalnog promišljanja, a ne zanemarimo ni demenciju. Citat: vlast tjera na cijepljenje eksperimentalnim cijepivom ljude koji nisu prijetnja zdravstvenom sustavu, a ne tjera one koji jesu.
Tjerala bi i one koji jesu da ima mehanizme. Kako ćeš natjerati nepokretnog starca da se cijepi? Uzeti mu mirovinu? A da i ne kažemo koliko su oni manja opasnost za društvo zbog minimalnog kretanja i sudjelovanja u društvenim okupljanjima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tvoje kritično mišljenje se sastoji od napajanja ideologije Bujičaru s njegove donje pipe.
Vi jednostavno nemate tu ideološku širinu, niti fleksibilnost da možete imati stav o pitanjima koji odudara od vaše odabrane ideologije. Moja uvjerenja su iz cijelog ideološkog spektra, od ekstremne ljevice, do ekstremne desnice. Ti rapefugeesi su samo jedan dio mozaika, i to čak ne u cijelosti uvjetovan BiH, jer ovi naši BH Muslimani imaju vrlo malo zajedničkog sa rapefugeesima.
Ti, i Bujica i ostali si bio predodređen za antivaxera i prije nego što je krenula pandemija.
Da barem imaš nekakav ugostiteljski objekt, pa priznaš da si zbog ovog sranja propao tko mudo kroz poderane gaće, imao bih puno više razumijevanja. tvoje binarno razmišljanje pokazuje koliko si ogrničena, nekreativna i jadna duša prije svega. budi uvjeren, jer ja znam takav psihoprofil, da živiš ovdje kod mee, brzo bi krenuo putevima Junuza ili ti ili tvoj pomladak (ko ovaj starog Tomaševića) ja sam predodređen za slobodu izbora otkad znam da cijepivo ne spriječava širenje zaraze. to je jednostavno načelo po kojem živim. nije sterilizirajuće i ne smije stoga biti nametano. u ovoj pandemiji je izrečeno toliko institucionalnih laži i antiznanstvenih teza s institucionalnog nivoa, da bi određena doza skpeticizma morala postojati kod svakoga s IQ iznad sobne temperature. ako nije zadrt. poput tebe. ti si našao priliku biti na toplom, biti dio sistema, mase, krda, službenog narativa. tu se dobro osjećaš. konačno. nakon što te sistem godinama odyebava i ugnjetava kao BIH Hrvata, sada si našao način da budeš njegov dio. i tu se dobro osjećaš. konačno. ti ne priznaješ slobodu izbora drugom čovjeku, pa čak i slobodu da bude u krivu. ako je na njegovu štetu, ima na to pravo. jer ovdje se o tome radi, a ne o vaxerima i antivaxerima. radi se o ljudima koji podržavaju slobodu drugoga da odlučuje o samom sebi i onih koji ne podržavaju. ti si ovo drugo. i zato ti kažem, u drugim okolnostima, rado bi se prihvatio toga da budeš čuvar konclogora. to je tvoj karakterni defekt. problem je što si ti totalitarist, na ne što si provaxer. mali čučeči fašist koji je došao na svoje. dosad su gazil itebe komšićima i alijansama, sad si ti našao priliku di ćeš gaziti druge. konačno možeš pendrek držati ti. fašist je dobio priliku isplivati. doći na svoje. ja slobodu živim oduvijek, prije pandemije, za vrijeme, nakon iste. smeta me otimanje slobode u ime sigurnosti. to je komunistička laž, oduvijek. iza nje nikada nisu stajle dobre namjere, nikada. nikada nitko tko je ljudima oduzimao slobodu u ime "viših ciljeva" nije imao dobre namjere. NIKAD, pa ni sad. ja vidim prednosti ovog cijepiva, zasad, ali ti ne shvaćaš da je daleko veće zlo od bilo kojeg respiratora to da čovjeku silom nešto utjeravaš u tijelo. ako se čovjeku uzme suverenitet nad samim sobom, onda smo manje od robova. vi se takvom, borgovskom društvu veselite. ako muslimani ikad uspiju stvoriti unitarnu BIH, tebe, robija i takvu ekipu treba silom zadržati u njoj. jer dođete li u HR, evo nam za generaciju, dve novih Tomaševića i Dežulovića i Jergovića. Takav ste soj, to vam je u krvi. malo kotačiči sistema, ubit ćete, zaklat ćete za sistem. samo da vi niste na drugom kraju pendreka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 13:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovo je samo dokaz da vlasti žele cijepiti što više ljudi. To što ovi iznad 80 godina manje žele cijepljenje od onih od 60 je logička posljedica manje zainteresiranosti osamdesetogodišnjaka za ovozemaljsko, manje aktivnosti i uključenosti u društvene tijekove i manjim sposobnostima racionalnog promišljanja, a ne zanemarimo ni demenciju.
ne žele se oni manje cijepiti, nego su MANJE PRISILJENI. prisila je NAMJERNO usmjerena tako da mimoiđe tu skupinu. da im o cijepljenju ovisi penzija, svi bi se cijepili, ni jedan ne bi bio dementan. ja sam naravno protiv toga, samo napominjem da prisila NIJE, i to namjerno, usmjerena na rizične skupine. poanta je da vlast ne želi zaštiti ranjive grupe i zdravstveni sustav, nego utrpati cijepivo onima kojima mahom ne treba. ovih dana se u javnim službama masovno aktiviraju mirovine kod ljudi od 60 godina, a cijepe se mladi od 20 godina. toliko o zaštiti zdravtsvnog sustava. vi niste sposobni izaći izvan binarnog razmišljanja. jer ne shvaaćte da vrag ne dolazi s rogovima i nazubljenim trozubcima, nego uvijek donosi nešto dobro prije svega. tako i ovo cijepivo donosi nešt dobro, za sve ugrožene kategorije. ali se uz njega provlači nešto daleko daleko opasnije od COVIDa, što vi svedeni na binarne stavove niste kadri vidjeti. usko vam je shvaćanje. ili crno ili bijelo. sve je to već viđen scenarij, kod istanbulske konvencije uz borbu protiv nasilja uvale rodnu teoriju. nekad je komunizam bio protiv klasne nepravde, pa je donio represiju, glad itd... borba protiv mržnje i diskriminacije, pa ti nametnu mazohizam, političku korektnost i oduzmu slobodu govora. uvijek vrag s nečim dobrim upakira nešto sto puta gore. a vi jadni i ograničeni mislite da je ovdje tema učinkovitost, korsti ili šteta od cijepiva. to je dimna zavjesa jadnici ograničeni! tema je oduzimanje ljudima suvereniteta nad samim sobom u ime "viših ciljeva"
to je put u uvođenje sistema social creditinga i pretvarnje naše civilizacije u borgovsko društvo, prema kojem će staljinizam izgledati kao oaza humanosti. cijepljenje, korsiti i štete od istoga su samo dimna zavjesa, koju ne vide ni vaxeri ni antivaxeri. vodite jalovu raspravu koja je sekundarna. ali za vidjeti to, treba prestati biti BINARAN.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|