|
|
Stranica: 2361/3593.
|
[ 89820 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 16:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Zamisli manjka empatije prema vlastitom narodu u BiH.
Dezertirao prije 30 godina iz Foče, danas Foča sa 98% Srba, i onda piše "ostanite dole, kud idete, radite za 250 eura mjesečno, mora neko za moju Foču ginut".
Muslimanska dijaspora ima manje empatije prema vlastitim ljudima nego Alija prema Srebrenici. A možda mu plaća 350 KM pa mu rođak iz dijaspore donio kantu od laptopa sa čudnom tipkovnicom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 17:18 |
|
|
Ovaj komentar zaslužuje visok plasman na listi “the greatest shits”, ali ja se uvijek rado sjetim jednog drugog koji se znao pojavljivati prije. Ide ovako : “Uz Bakira i SDA i gladan ako treba”.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 17:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sjetim se kako je Suljagić napadao Bakira da mu u oči prije izbora rekao (Srebrenica): Jači ste kad ste gladni. I onda Suljagić dobio direktorsku plaću iz proračuna, nije više gladan. Njegova ljubav prema Bakiru i SDA je sad ogromna.
I sad zamisli koliko i jedan i drugi vode brigu o svom narodu. Da je meni neko rekao za moje Hrvate sa sela i obične radnike da su jači kad su gladni kod mene bi završio za sva vremena. Poslije tog nema povratka. Ali kod muslimana novac ima veliku ulogu, preko svega će preći za malo novca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75741 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hagresor je napisao/la: Ovaj komentar zaslužuje visok plasman na listi “the greatest shits”, ali ja se uvijek rado sjetim jednog drugog koji se znao pojavljivati prije. Ide ovako : “Uz Bakira i SDA i gladan ako treba”. Tu parolu je vjerojatno smislio onaj SDA bot iz Luksemburga sto su ga Srbi uhapsili na graničnom prijelazu na Savi nedavno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 17:55 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
dudu je napisao/la: Po meni trebamo uživati u ovoj BIH dok još traje, kako sam se lijepo jučer vozio kroz Donji Vakuf (jednu ulicu što bi Junuz rekao) i Bugojno, stvarno uživao u tome da će to sve biti naše.
U Donjem Vakufu su nabili zastave s ljiljanima na svaki stup, propadaju ponosno i prkosno, sviraju violine kao na Titanicu, sa stilom.
Falit će mi.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 18:14 |
|
|
Stavio sam na drugoj temi, nije obrađena cijela BiH, od muslimanskih kantona nisu obrađeni TK, SK i BPK, a iz RS su obrađene detaljnije samo granične općine, ali... Fino se vidi kako postaju šuma (svjetložuto). I to je po popisu 2013, gdje je popisano preko milijun ljudi nego što ih je sada u BiH. Ima tu i druga karta sa cijelom BiH, ali ona prikazuje i malena naselja, ispod 10 ili sličnog broja stanovnika. Nekoć narod.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 18:22 |
|
|
za BIH su sve manje bitne te etničke mape. nisu nebitne, ali su sve manje bitne.
BIH je sve prazniji prostor pored ozibljnih susjeda (relativno) koji će ga naprosto kad tad anektirati kao Maroko Zapadnu Saharu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 19:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75741 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
divizija je napisao/la: za BIH su sve manje bitne te etničke mape. nisu nebitne, ali su sve manje bitne.
BIH je sve prazniji prostor pored ozibljnih susjeda (relativno) koji će ga naprosto kad tad anektirati kao Maroko Zapadnu Saharu. Ma samo još 200 000 iseljenih Muslimana mlađih od 40, i stvar je gotova, to im je pola vojno sposobne populacije. Trenutno odlaze tempom od minimum 30 000 godišnje, MLADIH. Nakon toga, uzimaš bez otpora što hoćeš. Dođeš iz Hrvatske ili Srbije, zabodeš zastavu ko na Antarktici i kažeš da je tvoje.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 19:16 |
|
|
divizija je napisao/la: za BIH su sve manje bitne te etničke mape. nisu nebitne, ali su sve manje bitne.
BIH je sve prazniji prostor pored ozibljnih susjeda (relativno) koji će ga naprosto kad tad anektirati kao Maroko Zapadnu Saharu. Pa e Poanta tih karata je da se vidi prazna šuma, ne neke male točkice.
|
|
Vrh |
|
|
Dron
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 20:34 |
|
|
Ceha je napisao/la: Stavio sam na drugoj temi, nije obrađena cijela BiH, od muslimanskih kantona nisu obrađeni TK, SK i BPK, a iz RS su obrađene detaljnije samo granične općine, ali... Fino se vidi kako postaju šuma (svjetložuto). I to je po popisu 2013, gdje je popisano preko milijun ljudi nego što ih je sada u BiH. Ima tu i druga karta sa cijelom BiH, ali ona prikazuje i malena naselja, ispod 10 ili sličnog broja stanovnika. Nekoć narod. šta ne nagovorite srbe da Vam za Drvar daju Šipovo pa imate vezu sa Jajcem, ovak je 'odsječeno' DV i Travnikom. To nismo trebali vratiti. Dva grada za jedan u Posavini. Možda za njih D. ima neko kulturno povijesno značenje. Mene su tamo vukli na izlet u 1. razredu OŠ, koji glupani u PM. umrli smo od vožnje, tako malu djecu maltretirati.
_________________ Nema Bosne bez Hrvatske niti Hrvatske bez Bosne!
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 20:38 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Dron je napisao/la: šta ne nagovorite srbe da Vam za Drvar daju Šipovo pa imate vezu sa Jajcem, ovak je 'odsječeno' DV i Travnikom.
Valjda što ne "nagovoriste", bilo kakvi dogovori više nisu mogući bez Bošnjaka. Ja bih recimo pristao, ali pod uslovom da Šipovo pripadne USK (ili možda SBK).
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 20:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25865 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dzamijas je napisao/la: Dron je napisao/la: šta ne nagovorite srbe da Vam za Drvar daju Šipovo pa imate vezu sa Jajcem, ovak je 'odsječeno' DV i Travnikom.
Valjda što ne "nagovoriste", bilo kakvi dogovori više nisu mogući bez Bošnjaka. Ja bih recimo pristao, ali pod uslovom da Šipovo pripadne USK (ili možda SBK). Da ne bi možda i lubenicu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Dron
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 20:44 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Dron je napisao/la: šta ne nagovorite srbe da Vam za Drvar daju Šipovo pa imate vezu sa Jajcem, ovak je 'odsječeno' DV i Travnikom.
Valjda što ne "nagovoriste", bilo kakvi dogovori više nisu mogući bez Bošnjaka. Ja bih recimo pristao, ali pod uslovom da Šipovo pripadne USK (ili možda SBK). kako USK, jel ti 'pobogu umeš da' čitaš kartu? poštujem, pametni ljudi se sve dogovore
_________________ Nema Bosne bez Hrvatske niti Hrvatske bez Bosne!
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 21:04 |
|
|
Dron je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Valjda što ne "nagovoriste", bilo kakvi dogovori više nisu mogući bez Bošnjaka. Ja bih recimo pristao, ali pod uslovom da Šipovo pripadne USK (ili možda SBK).
kako USK, jel ti 'pobogu umeš da' čitaš kartu? poštujem, pametni ljudi se sve dogovore OK, malo sam preletio. Mislio sam na neku eksteritorijalnu vezu sa Ključem, ali nije baš izvodivo. SBK bi bila bolja opcija.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 21:31 |
|
|
Dron je napisao/la: šta ne nagovorite srbe da Vam za Drvar daju Šipovo pa imate vezu sa Jajcem, ovak je 'odsječeno' DV i Travnikom. To nismo trebali vratiti. Dva grada za jedan u Posavini. Možda za njih D. ima neko kulturno povijesno značenje.
Mene su tamo vukli na izlet u 1. razredu OŠ, koji glupani u PM. umrli smo od vožnje, tako malu djecu maltretirati. Pa ne treba, Dnovakuf se ionako seli. Srbima je to bio Srbobran, tamo su i neki samostan imali. Ali nama bi rezao komunikaciju k Jajcu. Šipovo je stara Pliva, ali granice sa Srbima su dogovorene, u to se trenutno ne ulazi.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 22:08 |
|
|
Ceha je napisao/la: Tko je radija ovu kartu? Glamoč hrvatski, a Udbina nije? Ako.je već rađeno po procjeni onda su hrvatski i Vojnić i Kistanje, a virujen da je sitno manje hrvatskih naselja po Bosni..
_________________ Udio šizmatika u Hrvatskoj: 1921.-17% 2021.- 3%
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 24 lis 2021, 22:34 |
|
|
Koridori prema čemu?
USK demografski ne postoji.
To je Antarktika na koju će HV zabosti hrvatsku zastavu, a nešto pingvina će ih dočekati s dobrodošlicom.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 00:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Koridori prema čemu?
To je Antarktika na koju će HV zabosti hrvatsku zastavu, a nešto pingvina će ih dočekati s dobrodošlicom.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 01:24 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Tko je radija ovu kartu? Glamoč hrvatski, a Udbina nije? Ako.je već rađeno po procjeni onda su hrvatski i Vojnić i Kistanje, a virujen da je sitno manje hrvatskih naselja po Bosni.. Ma to sam preuzeo od Velebita. Imaš pravo za Glamoč, to bi trebalo ovako biti; Udbina nema hrvatsku većinu po popisu 2011, nema veze kaj su tu samo popisani Srbi izvan nje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Koridori prema čemu?
To je Antarktika na koju će HV zabosti hrvatsku zastavu, a nešto pingvina će ih dočekati s dobrodošlicom. što je USK danas, to je FBIH (osim ovog djela iz tvog potpisa i tri ulice u Sarajlabadu) za 50 godina. kako rekoh, to ćemo uzeti kao Maroko zapadnu Saharu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:06 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Koridori prema čemu?
To je Antarktika na koju će HV zabosti hrvatsku zastavu, a nešto pingvina će ih dočekati s dobrodošlicom. što je USK danas, to je FBIH (osim ovog djela iz tvog potpisa i tri ulice u Sarajlabadu) za 50 godina. kako rekoh, to ćemo uzeti kao Maroko zapadnu Saharu A šta je većina gradova, precizniji da budem naselja zapadne Hercegovine? Jedna velika pustara.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:36 |
|
|
Čisto iz znatiželje, jer sam na ovoj temi laik, da li postoji aktuelna i pregledna mapa živorođenih B/S/H za BiH?
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:39 |
|
|
Hofer je napisao/la: Čisto iz znatiželje, jer sam na ovoj temi laik, da li postoji aktuelna i pregledna mapa živorođenih B/S/H za BiH? Imaju tablice.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 25 lis 2021, 10:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hofer je napisao/la: Čisto iz znatiželje, jer sam na ovoj temi laik, da li postoji aktuelna i pregledna mapa živorođenih B/S/H za BiH? Imaju tablice. Chart je zanimljiviji.
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|