|
|
Stranica: 67/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 19 stu 2021, 23:38 |
|
|
Sećate te se Ivermetcina? , to je onaj lek za posledice korone koje su mediji razvalili kao lek za konje i slično , međutim danas Pfizer je napravio svoj lek tj.pilulu koja je gle čuda gotovo ista kao Ivermetcin. Ovde engleski profesor u penziji objašnjava zašto: https://www.youtube.com/watch?v=ufy2AweXRkcAli sad je jasnije zašto se to dešvalo oko Ivermetcina i zašto uopšte mediji furaju paniku i sve ostalo. Kad sam pogledao ovaj klip nisam mogao verovati svojim očima , međutim posle gledanja samo sam rekao sebi "Pa da , logično je". Jbt sve liberalne medije sponzoriše Pfizer
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 19 stu 2021, 23:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
bura je napisao/la: Ovo je postalo ludilo teško. U HR šalteruša u pošti traži kovid potvrdu, a Austrija trpa u 4 zida i cijepljene. Ovi luđaci kako su počeli još će od nas vaxera napraviti antivaxere.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 00:09 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 01:26 |
|
|
bura je napisao/la: Ovo je postalo ludilo teško. U HR šalteruša u pošti traži kovid potvrdu, a Austrija trpa u 4 zida i cijepljene. Da HR testira 15x više, tj. kao Austrija, i u nas bi trebala 4 zida - mjesecima. A ljudi pizde-lude zbog potvrda.     https://ourworldindata.org/explorers/co ... ry=HRV~AUT
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 14:20 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 14:51 |
|
|
|
Koja relativizacija nacistickog vremena i pogroma tada.
Ti si Kvacice pametan covjek - mozda pomalo neuk kad se radi o onom sto se naziva humanisticko obrazovanje, ali si inteligentan i pronicljiv. Najiskrenije, kako mozes ovakve stavove shiriti? Jel se zaista pronalazis u njima?
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 14:57 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Koja relativizacija nacistickog vremena i pogroma tada.
Ti si Kvacice pametan covjek - mozda pomalo neuk kad se radi o onom sto se naziva humanisticko obrazovanje, ali si inteligentan i pronicljiv. Najiskrenije, kako mozes ovakve stavove shiriti? Jel se zaista pronalazis u njima? Sliku sam postavio jer je smiješna. Meni je slika smiješna barem, a ni tebi ne bi bilo loše da se malo opustiš. Ne širim nikakve stavove niti imam neke stavove koje bih eventualno širio. Ozbiljni stav mi je da ništa ne znam, a slika je glupiranje. Ništa ljepše nego se s vremena na vrijeme kvalitetno izglupirati. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 15:08 |
|
|
|
Hajd i to da dozivi, da mi Hrvat kaze da se opustim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 15:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Neki baš priželjkuju treći svjetski rat. Nisu problem Kinezi i Rusi sa nuklearnim oružjem, ti su naučili živjeti sa siromaštvom. Već te neke "zapadne" sile sa svojim raketama kad im se gospodarstvo sjebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 15:21 |
|
|
|
Prosvjed u Zagrebu protiv Covid potvrda uživo:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 15:24 |
|
|
|
Slušam glazbu na skupu, sviđa mi se izbor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 16:01 |
|
|
|
Kad spomenu "glazbu". Interesantno je to sto u vecini zemalja, u kojima sam ja pratio je demonstracije, sve to ima desnicarski prizvuk. Dakle u Austriji se vihore austrijske zastave, u Tirolu pogotovo tirolske - ima slabo austrijskih, u Hrvatskoj kao sto se da vidjeti ne fale ni uzvici Za Dom Spremni itd., dok je u Sloveniji potpuno drugacija situacija: Tamo su nositelji protesta upravo ljevicarske stranke i pokreti.
Ne znam. Nekad mi se cini da je u svemu ovome jednostavno jebao lud zbunjenog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 18:07 |
|
|
|
Ako sam dobro uhvatio u Australiji majmuni pucaju gumenim mecima na prosvjednike ? Vidio sam par videa gdje ljudi ništa ne lome i razbijaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 21:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Veličanstveni antivakserski prosvjed u Zagrebu.  65 umrlih zadnja 24 sata, od čega 58 antivaksera (pri tome su skoro svi teži bolesnici i najstariji u Hrvatskoj, cijepljeni, i oni bi trebali činiti većinu umrlih, a ne antivakseri od 50 i 60 godina starosti).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:24 |
|
|
Izrael nakon booster doza: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Moga si nam tako zalipit i na ovom minimumu prije.  Izrael nakon x. doze.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:31 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Moga si nam tako zalipit i na ovom minimumu prije.  Izrael nakon x. doze. Pa mora čekati da mu spadne. Krivulja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:47 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Jel tebi to Papa autoritet po pitanju cijepljenja? 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 20 stu 2021, 22:53 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Neki baš priželjkuju treći svjetski rat. Nisu problem Kinezi i Rusi sa nuklearnim oružjem, ti su naučili živjeti sa siromaštvom. Već te neke "zapadne" sile sa svojim raketama kad im se gospodarstvo sjebe. Kako je gore ? Jel ima išta nasilnih prosvjeda ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 11:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
https://direktno.hr/domovina/od-covida-preminuo-nenad-bunjac-novinar-kolumnist-i-dragovoljac-domovinskog-rat-250912/53 godine. Citat: OD COVIDA PREMINUO NENAD BUNJAC Novinar, kolumnist i dragovoljac Domovinskog rat
Nenad Bunjac završio je Grafičku školu u Zagrebu i studirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Bio je dragovoljac Domovinskog rata. Nenad je objavljivao seriju zapaženih i angažiranih komentara i na portalu Rijeka Danas.
Njegov mlađi brat, bivši saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac, informaciju o smrti brata objavio je na svom Facebook profilu, ali je objavu nedugo zatim obrisao.
Branimir je, osim kao bivši zastupnik Živog zida, hrvatskoj javnosti poznat i kao borac protiv cijepljenja i cjepiva.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 11:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bezimeni12 je napisao/la: Ima jedan zanimljivi etički detalj preko kojeg su ipak prešli. Zanimljivo da nisu stavili ipak jedno "ALI" u tu izjavu, jer KC bi se trebala protiviti medicinskim produktima u čijem razvoju su korištene stanice abortiranih fetusa iz 1960ih. https://www.chop.edu/centers-programs/v ... al-tissuesJohnson Johnson vakcina je produkt tog tipa. Meni osobno ne smeta (iako jest mrvu jeziva pomisao), jer ne uštrcava ti direktno stanice fetusa, nego produkt napravljen uz pomoć staničnih potomaka tih stanica (nakon velikog broja dijeljenja kroz zadnjih 60 godina), ali njima bi trebalo smetati svaki detalj oko komercijalnog korištenja uzoraka uzetih od abortusa. Doduše, dodatno se može reći, abortus ni nije napravljen radi toga da se uzmu te stanice, to je slična situacija kao općenito uzimanje uzoraka iz bilo kojeg leša (leševa ima koliko hoćeš), npr. na umrlim beskućnicima studenti medicine se uče anatomiji (moj prijatelj je jednom slučajno slomio ruku jednom takvom lešu), ti leševi se drže na medicinskim fakultetima u formalinu. Situacija slična doniranju organa, mada bez pristanka, ali naravno uz zakonsko pokriće.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 15:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 16:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 21 stu 2021, 16:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|