|
|
Stranica: 47/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 stu 2021, 17:53 |
|
|
Ateist je napisao/la: Bilo je vijesti da Pfizerovo cjepivo u mladih može uzrokovati upalu srčanog mišića i infarkt. Ja svaki dan popijem dva-tri Burna, energetska pića puna kofeina, te popijem litru Coca-Cole. Imam 26 godina i 15 kg viška. Jutros prije cijepljenja nisam ništa jeo, a popio sam dva Burna. Apsolutno ništa nisam osjetio niti ikakve nuspojave imao. Vakseri pretjeruju kad govore koliko je covid-19 opasna bolest, a antivakseri kad dramatiziraju koliko je cjepivo opasno. Ili nuspojave dolaze tek nakon druge doze? Ako piješ litru kole svaki dan ne treba ti ništa drugo. Cjepivo je zanemarivo u usporedbi što svakodnevno radiš svome zdravlju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 19 stu 2021, 23:16 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Ateist je napisao/la: Bilo je vijesti da Pfizerovo cjepivo u mladih može uzrokovati upalu srčanog mišića i infarkt. Ja svaki dan popijem dva-tri Burna, energetska pića puna kofeina, te popijem litru Coca-Cole. Imam 26 godina i 15 kg viška. Jutros prije cijepljenja nisam ništa jeo, a popio sam dva Burna. Apsolutno ništa nisam osjetio niti ikakve nuspojave imao. Vakseri pretjeruju kad govore koliko je covid-19 opasna bolest, a antivakseri kad dramatiziraju koliko je cjepivo opasno. Ili nuspojave dolaze tek nakon druge doze? Nećeš ti fasovati koronu nego cirozu jetre.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 stu 2021, 01:39 |
|
|
Cjepivo uzrokuje upalu srčanog mišića ukoliko se da intravenozno. Pravilna primjena cjepiva je intramuskularna. Cjepitelji često ne paze na to i zbog toga dolazi do te "nuspojave".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 stu 2021, 02:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
to dobijes i od nelijecene upale grla
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 stu 2021, 16:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: Zanimljivosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 21 stu 2021, 16:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Piše o praznim selima u Slavoniji. Iz muslimanske dijaspore.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 09:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 09:24 |
|
|
Ma neće, to je teorija zavjere.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 10:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ma neće, to je teorija zavjere.
ludi ravnozemljaši izmišljaju i šire paniku.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 10:44 |
|
|
Ludi ravozemljasi kopaju po internetu trazeci slamke za koje ce se uhvatiti njihov egoizam.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 10:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Piše o praznim selima u Slavoniji. Iz muslimanske dijaspore.
Jeben je taj zivot u luxemburgu, zaradis puno, ostane malo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 13:29 |
|
|
Jadovane Abordžine teroriziraju..?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 16:15 |
|
|
Gledaj te ogavne face, govora, očiju i pogleda, samo mu rogovi fale. Čisto zlo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 21:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa to sam i ja reko.
Jest nezgodno, ali bolje od alternative, a to je preboljevanje korone 100 puta u životu necijepljen. Pri čemu svaki put nosi s dobom rastući rizik da rikneš ili 3%+ da ti uništi pluća i napravi te invalidom. Ovi s trajno oštećenim plućima vjerojatno ni ne smiju dodatnu štetu više primiti.
Dok se ne nađe bolje rješenje.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 23 stu 2021, 21:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa to sam i ja reko. Jest nezgodno, ali bolje od alternative, a to je preboljevanje korone 100 puta u životu necijepljen. Pri čemu svaki put nosi s dobom rastući rizik da rikneš ili 3%+ da ti uništi pluća i napravi te invalidom. Ovi s trajno oštećenim plućima vjerojatno ni ne smiju dodatnu štetu više primiti. Dok se ne nađe bolje rješenje.
To 100 puta u životu je špekulacija. Do sada su rijetki i slučajevi sa 2 preboljenja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 01:33 |
|
|
Po njegovom ispada svaki put kad dođeš u kontakt sa virusom veća je šansa da najebeš, kao da ne postoji nikakav prirodni imunitet ili kao da isti traje 10 dana.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 01:42 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ovo neće proć godinama još .
Jebem ti kineze glupe .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 09:24 |
|
|
Ranije ove godine sam pisao kako mislim da ce ovaj virus proci kroz kompletnu ljudsku populaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 15:52 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ranije ove godine sam pisao kako mislim da ce ovaj virus proci kroz kompletnu ljudsku populaciju. Veliki broj puta. Mlađi antiivakseri će za života preboljeti koronu bar 30 puta. Svaki put s novim i friškim rizikom za trajno uništenje pluća ili smrt. Svi će se oni cijepiti, najkasnije za 5 godina, kad već primjete da im je značajniji broj antivakserskih frendova umro a nisu bili prestari. Svaki će otrčati na cijepljenje nakon slučaja bliske mlađe smrti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 15:53 |
|
|
Planina je napisao/la: Po njegovom ispada svaki put kad dođeš u kontakt sa virusom veća je šansa da najebeš, kao da ne postoji nikakav prirodni imunitet ili kao da isti traje 10 dana. Kod gripe imunitet od prošle godine ti ne vrijedi skoro ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 16:59 |
|
|
Citat: German States with a High Vaccination Rate Have the Highest Excess Mortality The physicist Dr. Ute Bergner, on November 17, delivered a speech in front of the Thuringian state parliament in which she presented an alarming study she had commissioned.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 19:03 |
|
|
Zaštitna lica antivaksera Novak Đoković i Toni Cetinski.
Prvi možda i prekine karijeru, neće mu dat igrat.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 19:11 |
|
|
Dvojica cjepisa sa ovog foruma upravo idu popiti pice u cast dolaska francuskog predsjednika i Rafala
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 19:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Baš ste moćni.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 24 stu 2021, 21:20 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
HHerceg je napisao/la: Baš ste moćni. Hoćeš se ti morati docjepljivati s obzirom da si uzeo jednu bocu j&j ?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|