|
|
Stranica: 12/15.
|
[ 351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:01 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Inače nakon Nore i Miloša, prodali smo i Tamnavu Kipru.. Samo prodajite, čestitam, ipak i dalje najjače ubojito oružje imamo mi i zvat će se Rafali F3-R. Štogod napravili ne ide bolje od toga.  Čak ni dve eskadrile Rafala? :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63629 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: I kakve to veze ima s Tuđmanom i Rafalima? Tj pitanje je za Grobara. Pa laka su nam meta. Aha, how yes no. P.S. da zovete Tuđmana svaki put prije nego dignete Migove s Batajnice, za dozvolu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:03 |
|
|
|
Što bi mi zvali Tudjmana, kad nam je u dometu? Pošaljemo poruku direktno.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:03 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: Meni je smiješno što si zabrinut za hrvatsku edukaciju, mnogo mi brineš, nemoj toliko, čuvaj živce, pusica.
Samo vas sprdam što nemate trenažne mlaznjake, ništa više.. A trebaće, nije da neće.. :) Kada budu trebali, dakle za 5 godina kupiti cemo nove, najvjerojatnije T-345
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:05 |
|
|
DrMag je napisao/la: Grobar je napisao/la: Samo vas sprdam što nemate trenažne mlaznjake, ništa više.. A trebaće, nije da neće.. :)
Kada budu trebali, dakle za 5 godina kupiti cemo nove, najvjerojatnije T-345 Komšije su mnogo zabrinuti, rade cijele TV emisije, što ćemo, kako ćemo, imamo li para za to, baš smo ludi što smo to kupili, di im je trenažni, jesu uzeli Scalp i Meteor, koji je radar... 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:05 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kada budu trebali, dakle za 5 godina kupiti cemo nove, najvjerojatnije T-345 Ma znam da hoćete. Svašta nešto treba da se doda na onih 999 plus PDV. Ali neću da nerviram Dudija sad, drugi put.. :) Ljubi vas brat, budite mi dobri, vidjamo se kasnije. Moram komšinici da otpušim cevi, zove me.. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:20 |
|
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kada budu trebali, dakle za 5 godina kupiti cemo nove, najvjerojatnije T-345
Komšije su mnogo zabrinuti, rade cijele TV emisije, što ćemo, kako ćemo, imamo li para za to, baš smo ludi što smo to kupili, di im je trenažni, jesu uzeli Scalp i Meteor, koji je radar...  Dobili su kolektivni mozdani udar. Glede obuke pilota, iz mnogo bogatijih zemalja u Zemunik dolaze kadeti na letacku obuku neki na zlinovima, drugi na pilatusima, a imaju mocno zrakoplovstvo. Partnerstvo tome sluzi, tako to ide druze beogradski.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: Ajde, u teoriji može štiti neki uski pojas uz Drinu, ali zapravo izrazito defanzivno oružje i jasno je zašto takva naoružanja želi Turska, Poljska i Rumunjska, svaka na svoj način usrana u gaće država.
Pa naravno da je defanzivno oružje, šta će drugo PVO da bude. I treba nam za odvraćanje Amerikanca, vaši budući Rafali, inače zaista vrhunski avioni, nas ne zanimaju, niti ćemo ratovati, niti maksimalno dve spremne dežurne pare aviona mogu da urade nešto posebno. Jedna eskadrila (a vi ćete imati nepotpunu eskadrilu, jer 12 aviona nije eskadrila) je simboličan broj aviona, tako da ovo vaše loženje da postajete neka sila sa 12 aviona shvatam kao obično trolovanje. Kad mi imamo 12 rafala a ostali nemaju ništa onda smo sila. Naravno da je 12 komada smješan broj za van SFRJ priču. Vi ste nas terorizirali sa zastarjelim super galebovima i mig 21 90-ih baš zato što nismo imali apsolutno ništa u zraku.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 11:59 |
|
|
11:00, kontroliramo prostor Crne Gore  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 12:00 |
|
|
bobanovski je napisao/la: 11:00, kontroliramo prostor Crne Gore  ? To je nas Grobar :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 12:02 |
|
|
pa lep je, shvaćam što ga žene preferiraju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 12:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: bobanovski je napisao/la: 11:00, kontroliramo prostor Crne Gore  ? To je nas Grobar :) aaaa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 12:12 |
|
|
Inace istocnim susedima koji se brinu sto nemam trenazne mlazne avione, nije na odmet da se upoznaju sa IFTS programom Citat: za obuku pilota NATO saveza uključenih u nedavno pokrenuti program Međunarodne škole letačke obuke (IFTS) sa sjedištem u zračnoj bazi Decimomannu na Sardiniji. https://www.blogbeforeflight.net/2021/0 ... isits.htmlI zasto njemci idu u Italiju na obuku? https://www.blogbeforeflight.net/2021/0 ... -ifts.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 12:16 |
|
|
|
Ko neki ispusni ventil za srbe, mada ne kuzim cemu, pa ovo je jos jedna njihova pobjeda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 16:01 |
|
|
K..M je napisao/la: Autorska............u onih 3h tajnih razgovora, ova tema je dominirala....nije uopce ovo slucajnost. Da istog dana 2 nuklearne zemlje, imaju sastanke sa malim balkanskim segrtima. Daju se naputci i CRTAJU MAPE PODJELA SFERA.
Rusija je golobalna super sila, dok su Fr sila druge razine, pred puckim ratom, terorom islama....znamo kako su nas zahebali 1914/15 sa losim kalibrom topnickog streljiva, te su odbili da prevezu nase tifusare na Krf. Spomenik na Kalemegdanu je ulizicki i treba ga maknuti negdje u depo. Prevezli su nas digici Taijanci, uz uvjet Imperatora Romanova, da ce izaci iz rata.
mislim da je ovo minimum minimuma.....16 zrakoplova i sustav s-400 optimalnog za pokrivanje teritorije Srbije+RS+Cg.
Život da, droga ne. Nikakve podele sfera se ne crtaju. I jedna i druga zemlja plaćaju novcem i resursima, između ostalog i pomenutim Francuzima. Minimum minimuma ne treba komentarisati. Neće se desiti osim u tabloidno-ložačkim natpisima za pecanje retardiranog glasačkog tela. Prvo zato što neće biti dozvoljeno, drugo jer nema novca, treće zato što se apsolutno ništa nije promenilo osim u glavama ljudi koji se razumeju u upotrebu vazduhoplovstva kao Bakir u istoriju. Ja lično predlažem susjedima da nabave još min. dve eskadrile i par dodatnih podmornica za Jadran. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 18:41 |
|
|
|
Susjedići su trigerovani sa deset besplatnih miga. Istrolani su kao niko..
999 miliona plus PDV za Klot Rafale koji imaju najskuplji sat naleta. Nemaju ni mlaznih trenažera.
Kakvo robovanje.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 18:50 |
|
|
|
Znamo se. Tako da uzalud piskaraš. A u doba interneta smo i informirani kako paničarite preko.
A bespotrebno. Samo zbog vlastitih kompleksa.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 18:53 |
|
|
|
jos kad bi objasnio kako je srpski avion koji trosi vise goriva i ima krace medjuservisne resurse jeftinija opcija od rafala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:01 |
|
|
|
Srbi nabavit cete vi moju karinu a ne nekakve su 57 i S-400. Prvo vi niti jedan avion sami niste kupili zadnjih 30 godina, sve je ili ukradeno ili uzicano, a drugo to da cete uzicat s400 ili su 57 ili ih dobit po popusti od 80% kao sta su vam dali 35 godina stare avione i par tenkova to moze povjerovat samo krezubi seseljev glasac.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:03 |
|
|
|
Nije par nego 30 i to sa ERA oklopom i termovozijom. Kad su svi ostali slepi u mraku, mi lovimo.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Susjedići su trigerovani sa deset besplatnih miga. Istrolani su kao niko..
999 miliona plus PDV za Klot Rafale koji imaju najskuplji sat naleta. Nemaju ni mlaznih trenažera.
Kakvo robovanje.. :) Znam da je vama cudno da se nesto sto valja i vrijedi mora kupiti i platiti novcem, na kraju krajeva sami niste kupili nista, samo imate sto ste pokrali i uzicali. To da cete dobiti moderne avione i pzo koji vrijede miljarde besplatno mozete okacit macku o rep.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa naravno da je defanzivno oružje, šta će drugo PVO da bude. I treba nam za odvraćanje Amerikanca, vaši budući Rafali, inače zaista vrhunski avioni, nas ne zanimaju, niti ćemo ratovati, niti maksimalno dve spremne dežurne pare aviona mogu da urade nešto posebno. Jedna eskadrila (a vi ćete imati nepotpunu eskadrilu, jer 12 aviona nije eskadrila) je simboličan broj aviona, tako da ovo vaše loženje da postajete neka sila sa 12 aviona shvatam kao obično trolovanje. Kad mi imamo 12 rafala a ostali nemaju ništa onda smo sila. Naravno da je 12 komada smješan broj za van SFRJ priču. Vi ste nas terorizirali sa zastarjelim super galebovima i mig 21 90-ih baš zato što nismo imali apsolutno ništa u zraku. Sa super Galebovima nismo sigurno, ro je trenažer i nije naoružan. Mislim da si ih pomešao sa Orlovima. Takođe, mi ne spadamo u ostale koji nemaju ništa. A i ne vidim scenario u kojem ćemo ratovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Primarijus je napisao/la: Srbi nabavit cete vi moju karinu a ne nekakve su 57 i S-400. Prvo vi niti jedan avion sami niste kupili zadnjih 30 godina, sve je ili ukradeno ili uzicano, a drugo to da cete uzicat s400 ili su 57 ili ih dobit po popusti od 80% kao sta su vam dali 35 godina stare avione i par tenkova to moze povjerovat samo krezubi seseljev glasac. Ujo prvo kvačice , pa prdi protiv Srba do mile volje .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: weasel je napisao/la: Kad mi imamo 12 rafala a ostali nemaju ništa onda smo sila. Naravno da je 12 komada smješan broj za van SFRJ priču.
Vi ste nas terorizirali sa zastarjelim super galebovima i mig 21 90-ih baš zato što nismo imali apsolutno ništa u zraku. Sa super Galebovima nismo sigurno, ro je trenažer i nije naoružan. Mislim da si ih pomešao sa Orlovima. Takođe, mi ne spadamo u ostale koji nemaju ništa. A i ne vidim scenario u kojem ćemo ratovati. Da, da sa super galebovima nisam pogrješio. Koristili ste ih za napadne akcije u istočnoj slavoniji. Trenažne avione... To samo govori koliko je Hrvatska strana bila (ne)naoružana. A rafale nije uperen specifično protiv vas, nego je tu za sigurnost Hrvatske i Hrvata.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 27 stu 2021, 19:28 |
|
|
|
Srbi ce kao odgovor na hrvatsku nabavu dobiti nov novcati Enterprise iz zvjezdanih staza i ganc novu borg kocku od Putina. Besplatno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|