|
|
Stranica: 29/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:29 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Pan je napisao/la: Sad sam kao Hrvat. lol Mani me sa tim vučićevićevsko-bokanovskim forama da su svi koji su protiv Vučića ustaše, Hrvati, Šiptari, autošovinisti, strani plaćenici, ludaci itd. Mi Srbi ne koristimo termine poput "jahaju" "prekodrinci" "protuva" .. Drugo, nismo nepismeni i tupavi kao ti. Treće, budi dobar da ne kažem ko si.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:30 |
|
|
Namerno sam ti rekao da si Bosanac i to kao uvredu, jer si ti njega nazvao Bugarinom.
|
|
Vrh |
|
|
Pan
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:32 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pan je napisao/la: Sad sam kao Hrvat. lol Mani me sa tim vučićevićevsko-bokanovskim forama da su svi koji su protiv Vučića ustaše, Hrvati, Šiptari, autošovinisti, strani plaćenici, ludaci itd. Mi Srbi ne koristimo termine poput "jahaju" "prekodrinci" "protuva" .. Drugo, nismo nepismeni i tupavi kao ti. Treće, budi dobar da ne kažem ko si.. :) "Blagodat" Vučićeve demokratije sam lično iskusio... Pozdravio te Džoni!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:34 |
|
|
Pozdravi i ti njega, i nek' svrati.. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:35 |
|
|
Ne zalazim na forum.hr, jel to Džoni postao Biljana Srbljanović?
|
|
Vrh |
|
|
Pan
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la: A Boškić ne može nikako da bude Srbijanac, jer je ceo taj njegov kraj naseljen iz Crne Gore i Hercegovine. Srbijanci smo ti samo mi u Pirot, Niš, Leskovac, Vranje, i na gore kad povučeš liniju do Smederevo. Sve ostalo (zapadno od te linije, plus Vojvodina) su ti dotepenci iz Crnu Goru i Hercegovinu.. Vojvođani su poreklom Srbijanci, nije ih Čarnojević doveo tamo iz CG i Hercegovine. Tako je Šumadija i dobila ime, jer je zarasla u šumu, pošto su svi prešli Savu i Dunav. Posle taj prostor naseljavaju ovi brđani odozdo. I @pan, kao prvo, protuva za koju glasamo je rođen i odrastao na Novom Beogradu, kao drugo, jebem ti mater bosansku što si čoveka sa juga Srbije nazvao Bugarinom, kada je on već previše kulturan da ti to sam kaže. Kako koji, npr. Stratimirovići su došli u Bačku direktno iz Hercegovine https://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_Stratimirovi%C4%87#Early_life_and_appontment
|
|
Vrh |
|
|
Pan
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 02:50 |
|
|
Pan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne zalazim na forum.hr, jel to Džoni postao Biljana Srbljanović? Daleko je on od Srbljanovićke. Ima taj neki beogradski manglupski stil ali i duh, ali je OK lik. https://www.forum.hr/showpost.php?p=89899001&postcount=6939Ma znam čoveka, pisao je on ovde nekad, nego ga neki lik koji visi na toj dosadi od forum.hr opisuje kao Sonju Biserko. Pa reko, čisto da proverim da li je istina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 03:04 |
|
|
To ga je Čičak isprozivao. Tamošnji srpski likovi su ok, samo se lože na neki šatro avangardni hipsteraj naše politike. Ne znaju ni sami šta bi hteli. A Hrvati na forumu i onaj COD 2 (ozbiljni muja) ih gasiraju 200 na sat i lože. Taj COD 2 ih je pre nekoliko meseci, dok su bili klonuli duhom i nisu hteli da glasaju, hrabrio da ipak izadju na izbore i glasaju protiv Vučića.. :) Makar on opet pobedio (njegove reči), ali da ga bar načnu i da nema više sam većinu (to ga baš boli) .. Inače na teme o BIH (njegova domovina) uopšte ne zalazi. Samo pljuc po Srbiji i Vučiću.. Misli nam dobro, i voli nas ukratko.. ;)
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Rapade se "ekološka koalicija". dugo im je i trajala , toliko o brizi o ekologiji .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:41 |
|
|
Marija Srdić, žena koja je histerično vikala "makni se od Brajana" na protestu u NS-u, je notorni vojvođanski separatista i bliski saradnik čuvenog Dinka Gruhonjića i Nedima Sejdinovića, vlasnika separatističkog lista "Autonomija". Da bude jasno ko vodi proteste u NS-u.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: To ga je Čičak isprozivao. Tamošnji srpski likovi su ok, samo se lože na neki šatro avangardni hipsteraj naše politike. Ne znaju ni sami šta bi hteli. A Hrvati na forumu i onaj COD 2 (ozbiljni muja) ih gasiraju 200 na sat i lože. Taj COD 2 ih je pre nekoliko meseci, dok su bili klonuli duhom i nisu hteli da glasaju, hrabrio da ipak izadju na izbore i glasaju protiv Vučića.. :) Makar on opet pobedio (njegove reči), ali da ga bar načnu i da nema više sam većinu (to ga baš boli) .. Inače na teme o BIH (njegova domovina) uopšte ne zalazi. Samo pljuc po Srbiji i Vučiću.. Misli nam dobro, i voli nas ukratko.. ;) Pašaga ih loži da Vučića treba da smaknu kao RumuniČaušeskua i to mirotvorac ,gradjanista ,isti glasa za sejdagu , još se ponosi time Mene bi bilo sramota da ukradem nešto i da se time hvalim i ponosim. Ali očito mujaguri nisu takvi bez obraza . Vidi trun u oko Srbinovom ,a ne vidi balvan u oku ****** ,takijaš klasični .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la: Vojvodjani su 70% prečano/crnogorci. Tek su tridesetak posto današnjih Vojvodjana, poreklom od onih što ih je poveo Arsenije. Ima i tu istine, gomila ih je došla posle WW2 i ovih zadnjih ratova. A ti što su se dokotrljali posle WW2 sad su najveći autonomaši .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:51 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne zalazim na forum.hr, jel to Džoni postao Biljana Srbljanović? Treba bi da promeni nick u DZonzi ZG ,koliko im se uvako samo mu cipelice vire Nake cveta hiljadu cvetova.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:53 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Pan je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nemam šta da kliknem. Boško takija isto kao i ti.
Projekat i studija izvodljivosti još nisu date na uvid (jer se rade uveliko) pa on može samo da priča napamet. Vas Srbijance jahaju od 1945 Prekodrinci i Crnogorci. Kako vam više ne dosadi da vas guze Prekodrinci i Crnogorci? Boškić vam je Srbijanac Čačanin sa dna kace, a vi birate protuvu iz Čipuljića! Ti si Bugarin ali i dalje si Srbinanac, i Marinika je Srbijanka iako je Rumunka. Samo da dodam da sam Srbin ali nisam Srbijanac već prekodrinac, tako da ne mrzim svoje samo mi je zanimljiv fenomen prečansko-crnogorskog vladanja Srbijom zadnjih 80 godina. To je povjesna anomalija druga Kita. Počela je od PROKLETNIKA Ace Nosonje, kad je u BG navlačio razne neprijatelje od Sl, Hr, Mk. .. Tito je ubrzao....ratovi 90.ih su napunili BG i NS raznom seljanom koja nije baštinila ideju srbijanskog čovjeka... Protokom vremena će se to razvodniti. Tko sa Cg Tako da će Srbijanci ponovo preuzeti PRIMAT. Jer ih je 80% svih Srba.... Ovo danas je OGROMNA GREŠKA I ANOMALIJA.... da neki iz Čipzljuća, Ana Ustasa, Zoka iz Tuzle, neke šugave Kokeze, Bjelivuk, Hrki, Dmitrović, Šapić, Krkobabić, Jovanjica... Tako da se zalažem da svi participiraju po % u pučanstvu. Sada je narušen dizbalans i mi smo u *** LIMBU. Srbija je rasla i napredovala samo kada su vladali domicilni Srbijanci....kao što bi bilo nenormalno da netko iz Niš, Pirot vodi politiku po BL, Kninu...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 10:58 |
|
|
Srbija je najviše ekonomski napredovala kad su nas vodili prečani. Vučić i Tito.. :)
I Nemanjići su isto Crnogorci. Nijedan naš vladar u istoriji nije bio Srbijanac.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 11:06 |
|
|
I tvoja omiljena sorta - Obrenovići su Crnogorci.. :)
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 11:19 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Biće...ja ću se okruniti za Cara.....i preneti stolni grad u Niš.....tako kažu sveti oci sa. Hilandara....doći će čovjek sa JUGA, da vodi Srbe.....a ti sa na istok....žalim slučaj.
Ja sam ovde naj južnjak...svi smo došli od negde. Ali bar 3 do 4 generacija da si Srbijanac i da imaš ođe grobove predaka, kulturu življenja, mentalitet...
KULTURNO POVJESNI KOD, ŠMEK....
Ne mogu nas voditi potomci đedova prađedova koji su ubijali Srbijance 1914, 5....45 g...NE, NE, NE...
Pre bi na predsedničkim izborima glasovao Zukorlića, Ljajića, nego slugu hrv politike maloumnu sirovinu DodiGA.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 11:22 |
|
|
Ja sam 100% Srbijanac. Kevino selo je celo naseljeno sa Kosova pre 300 godina, a Ćale je Piroćanac - starosedeoc.
Kad preuzmem Srbiju, postaviću kolegu Panja, da bude prevodilac za bunjevački jezik.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 12:12 |
|
|
K..M je napisao/la: Biće...ja ću se okruniti za Cara.....i preneti stolni grad u Niš.....tako kažu sveti oci sa. Hilandara....doći će čovjek sa JUGA, da vodi Srbe.....a ti sa na istok....žalim slučaj.
Ja sam ovde naj južnjak...svi smo došli od negde. Ali bar 3 do 4 generacija da si Srbijanac i da imaš ođe grobove predaka, kulturu življenja, mentalitet...
KULTURNO POVJESNI KOD, ŠMEK....
Ne mogu nas voditi potomci đedova prađedova koji su ubijali Srbijance 1914, 5....45 g...NE, NE, NE...
Pre bi na predsedničkim izborima glasovao Zukorlića, Ljajića, nego slugu hrv politike maloumnu sirovinu DodiGA. Tako je Kime kakav Beograd, to je Mađarska podvala vama pravim Srbima sa Juga. Niš centar svemira
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 14:47 |
|
|
Kako je Petar lepo izlozio argumentaciju, svaka cast.
Milov režim je pao zbog litija, a ovaj će pasti zbog litijuma ! Petar Božović
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 15:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Srbija je najviše ekonomski napredovala kad su nas vodili prečani. Vučić i Tito.. :)
I Nemanjići su isto Crnogorci. Nijedan naš vladar u istoriji nije bio Srbijanac. Aleksije kaže kako bez kralja ne valja.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 15:41 |
|
|
Pa u pravu je. Vratićemo i Kralja.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 16:21 |
|
|
Litije, Litijum... interesantna paralela
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 06 pro 2021, 16:41 |
|
|
Jel traju prosvjedi jos, koliko je pao bdp, izgleda da necete stici hrvatsku ipak, primite sucut na celu sa picoustim kompleksasom.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|