HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 stu 2024, 18:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1309 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji..
PostPostano: 07 pro 2021, 16:17 

Jedna kratka poseta APR-u pokazuje da je Kreni-Promeni osnovan 1. marta prošle godine.

Da je prošle godine uspelo, bez da je iko čuo za njih, da od nekoga dobije 5,6 miliona din.

Da je ove godine imalo pare da plati RTS spot.

Da li je nekome palo na pamet da pita otkud?

Privitak/ci:
kreni promeni.png
kreni promeni.png [ 82.84 KiB | Pogledano 645 put/a. ]

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:21 

Tako su i Kinezi počeli, motali kablove. Ili, ako hoćeš bliži primer, Rumuni, isto motali kablove, pa su danas debelo ipred nas, a smejali smo im se kad smo bili klinci.

I nisu sve fabrike u Srbiji Jura, čiju poslovnu politiku potpuno osuđujem, to ne sme da bude legalno. Ali imaš crno na belo koliko milijardi direktnih stranih investicija privlačimo. Više nego sve zemlje oko nas zajedno, pazi, zajedno, a graničimo se sa osam zemalja. A ako krene ova priča sa litijumom protiv koje se tvoji prijatelji ravnozemljaši bore, taj napredak se povećava za dvocifren faktor. Jel moguće toliko mrzeti jednog čoveka, kakav god bio, da si zbog toga u stanju da uništiš svaku nadu da Srbija postane bogata zemlja?

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:29 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Tako su i Kinezi počeli, motali kablove. Ili, ako hoćeš bliži primer, Rumuni, isto motali kablove, pa su danas debelo ipred nas, a smejali smo im se kad smo bili klinci.

I nisu sve fabrike u Srbiji Jura, čiju poslovnu politiku potpuno osuđujem, to ne sme da bude legalno. Ali imaš crno na belo koliko milijardi direktnih stranih investicija privlačimo. Više nego sve zemlje oko nas zajedno, pazi, zajedno, a graničimo se sa osam zemalja. A ako krene ova priča sa litijumom protiv koje se tvoji prijatelji ravnozemljaši bore, taj napredak se povećava za dvocifren faktor. Jel moguće toliko mrzeti jednog čoveka, kakav god bio, da si zbog toga u stanju da uništiš svaku nadu da Srbija postane bogata zemlja?

On je unistio nadu, za njegovo vreme je emigriralo stotine hiljade mladih ljudi sirom sveta...

Upropastio je svaku instituciju, vlada koja treba da vodi izvrsnu vlast, prakticno ne postoji, premijerka koja treba da bude prva violina drzave, danas ga oslovljava sa sefe... skupstina nam lici na SNS menzu...

Sudstvo katastrofalno, tuzioc ne sme od straha da pokrene tuzbu protiv iti jedne afere, skandalozno kradu i otimaju na svim nivoima, od mesne zajednice do vrha... to je jedna sekta bez ideologije gde je 80% njih upalo da bi preko veze dobilo neki poslic...

Jel to drzava... jedan covek da se pita za sve... to je skandal, negacija svih svetskih tekovina, brutalna diktatura...

Samo pogledaj likove sa kojima se okruzio...od zlog oca i gore majke, tu nema jednog krstenog coveka koji je samostalan, i zna posao, svi su samo klimaci glavom i tapsaci...

Meni ne gori kuca, ja zivim solidno... najmanje bi zbog materijalnih stvari trebao da se bunim... ali kad pogledam sve ovo oko mene... to postaje lakrdija...

Nije da se to ne vidi, nego cuti kao, nema veze...nego da mi pricamo o ekonomiji...a i tu svaku drugu laze i preteruje... tip je opsesivni lazov, samo da seciramo jednu govoranciju, tu je sijaset lazi i spinova...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:35 

DzoBG je napisao/la:

On je unistio nadu, za njegovo vreme je emigriralo stotine hiljade mladih ljudi sirom sveta...

Upropastio je svaku instituciju, vlada koja treba da vodi izvrsnu vlast, prakticno ne postoji, premijerka koja treba da bude prva violina drzave, danas ga oslovljava sa sefe... skupstina nam lici na SNS menzu...

Sudstvo katastrofalno, tuzioc ne sme od straha da pokrene tuzbu protiv iti jedne afere, skandalozno kradu i otimaju na svim nivoima, od mesne zajednice do vrha... to je jedna sekta bez ideologije gde je 80% njih upalo da bi preko veze dobilo neki poslic...

Jel to drzava... jedan covek da se pita za sve... to je skandal, negacija svih svetskih tekovina, brutalna diktatura...

Samo pogledaj likove sa kojima se okruzio...od zlog oca i gore majke, tu nema jednog krstenog coveka koji je samostalan, i zna posao, svi su samo klimaci glavom i tapsaci...

Meni ne gori kuca, ja zivim solidno... najmanje bi zbog materijalnih stvari trebao da se bunim... ali kad pogledam sve ovo oko mene... to postaje lakrdija...

Nije da se to ne vidi, nego cuti kao, nema veze...nego da mi pricamo o ekonomiji...a i tu svaku drugu laze i preteruje... tip je opsesivni lazov, samo da seciramo jednu govoranciju, tu je sijaset lazi i spinova...

XXX.

Tko je alternativa, a da nas nije jahao i isto krao.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:41 

K..M je napisao/la:

XXX.

Tko je alternativa, a da nas nije jahao i isto krao.

Bilo ko, stavio bi i ovog Grobara ovde, iako se ne slazemo... cak i Sloba da ustane iz groba, ne bi bio ovako blamantan...Sloba je bar imao licno dostojanstvo, bio je lav, sarmantan... napravio je gomilu sranja, ali te od njegovog ponasanja nije bilo sramota bar...

Ljudi, Vucic je psihicki bolestan...na stranu sve drugo, nama vlada covek koji je oboleo...

Nateram sebe nekad da ga slusam 5 minuta...za glavu se hvatam, sramota me je njegove i nase sramote... infantilan hvalisavac, bolestan od vlasti...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:44 

Ja se slažem da ne ume da dovede nijednog pismenog čoveka za saradnika, članstvo SNS je plač i tuga. Nego, zašto im zameraš što nemaju nikakvu ideologiju, to je po meni najpozitivnija stvar kod njih, ne vode se ideologijama i metafizikama, nego praktičnim stvarima. I, kao što sam rekao, samo slepac ne vidi ekonomski napredak. Vidiš ga na ulici, ne treba ti tv. I dok je tako, on će dobijati apsolutnu većinu u Skupštini. Jel ti stvarno misliš da je ljudima prioritetna stvar i da imalo mare što spinuje i laže, a ja bih dodao i pokazuje znake fine psihičke poremećenosti. To ljude ne zanima, zanimaju ih rezultati u ekonomiji, on te rezultate postiže i zato dobija na izborima. Ne biraju ga za zeta, nego za predsednika, i tu su kriterijumi drugačiji.

Nemojte da se ponašate kao Ludisti iz 19. veka, koji su razbijali mašine i hteli da spreče industrijsku revoluciju jer su se plašili da neće biti posla za njih. Pošto ćete i imati uspeha kao Ludisti, rudnik će se izgraditi i to će biti strahovit zamajac za srpsku ekonomiju.

Pokušaj da odvojiš Vučića kao ličnost i projekat izgradnje rudnika i sve što uz to ide. Gledaj na ta pitanja odvojeno, ne povezuj ih u jedno, jer nisu jedno.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:47 

DzoBG je napisao/la:
Ima veze, i te kako...

Ona ga je dovela na vlast,

Valjda ga je Boris Tadić doveo na vlast?

DzoBG je napisao/la:
Te price kako je ON napravio nesto... to su nase pare, i nasi dugovi koji ostaju nasoj deci...od 8 milijardi dug je skocio na 30 milijardi,

Od kakvih 8 milijardi na 30?

Javni dug Srbije je na kraju 2011-te godine, iznosio je:

Spoljni dug Srbije 24,1 milijardu evra na kraju 2011.

https://www.rtv.rs/sr_lat/ekonomija/spo ... 07899.html

Što je tada iznosilo 75% našeg BDP-a!

Danas je javni dug 29,6 mlrd€ što iznosi 56% BDP-a

Dakle, javni dug je smanjen u ukupnom BDP-u, jer zaradjujemo mnogo više.
A šta je sve izgradjeno od tada, plus...?

Još vraćamo kredite žutih majmuna, sa kamatnim stopama od 7% jer su oni rešili da izbace Koštunicu iz igre, povećanjem debilnih penzija u sred ekonomske krize, po nalogu zapada.

Sad već počinješ da botuješ, a to ti ovde neće proći.
Ovde samo ja botujem.. :)

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:47 

K..M je napisao/la:
Da...1. sept otišao. 45 dana u Donjem Sinkovcu kod Le, pješačka obuka....pa 45 dana Požarevac artiljerija, neki višecjevni lanser Oganj na golemom kamionu...

Pa prošli tjedan 3 dana VMA svi psiho fiz pregledi...

Od 200 na početku u Le...do zakletve ostalo 150.

Od toga kroz razne filtere ih prošlo 20 pre 3 tjedna.
Na prvom psiho testu ostali 12....i ti su bili na VMA.

Od prvotnih 200 mladića 6%>>>>i bar polovica će pasti.

Plate su extra 1.000 e plus po padobr skoku 130 e.
A imaju mjesečno 10 skoka...ukupno 2.300 e.
Plus min 6 mj na 1 god beneficija staža.

Pa i treba, ne može svako da prođe njihovu obuku.

I da ga prime, ima krvav dril, obuke, preživljavanje...

Možda od 200 na početku samo 1 obuče BERETKU.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:54 

Ja se slažem da ne ume da dovede nijednog pismenog čoveka za saradnika, članstvo SNS je plač i tuga. Nego, zašto im zameraš što nemaju nikakvu ideologiju, to je po meni najpozitivnija stvar kod njih, ne vode se ideologijama i metafizikama, nego praktičnim stvarima. I, kao što sam rekao, samo slepac ne vidi ekonomski napredak. Vidiš ga na ulici, ne treba ti tv. I dok je tako, on će dobijati apsolutnu većinu u Skupštini. Jel ti stvarno misliš da je ljudima prioritetna stvar i da imalo mare što spinuje i laže, a ja bih dodao i pokazuje znake fine psihičke poremećenosti. To ljude ne zanima, zanimaju ih rezultati u ekonomiji, on te rezultate postiže i zato dobija na izborima. Ne biraju ga za zeta, nego za predsednika, i tu su kriterijumi drugačiji.

Nemojte da se ponašate kao Ludisti iz 19. veka, koji su razbijali mašine i hteli da spreče industrijsku revoluciju jer su se plašili da neće biti posla za njih. Pošto ćete i imati uspeha kao Ludisti, rudnik će se izgraditi i to će biti strahovit zamajac za srpsku ekonomiju.

Pokušaj da odvojiš Vučića kao ličnost i projekat izgradnje rudnika i sve što uz to ide. Gledaj na ta pitanja odvojeno, ne povezuj ih u jedno, jer nisu jedno.

Da je samo rudnik problem...ni po jada...

Mi imamo mnogo ozbiljnije probleme od rudnika... to je samo kap koja je prelila casu...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 16:56 

DzoBG je napisao/la:
cak i Sloba da ustane iz groba, ne bi bio ovako blamantan...Sloba je bar imao licno dostojanstvo, bio je lav, sarmantan... napravio je gomilu sranja, ali te od njegovog ponasanja nije bilo sramota bar...

Ne znam kako neko može bilo šta pozitivno da kaže o tom *** i da ujedno nosi Milana Mladenovića na avataru?

Ovo bolje da ne pišeš više.
Sloba debil ti bio šarmantan sa onom debilkom ženom?
Šta li onda nije šarmantno?

DzoBG je napisao/la:
Nateram sebe nekad da ga slusam 5 minuta...za glavu se hvatam, sramota me je njegove i nase sramote... infantilan hvalisavac, bolestan od vlasti...

Pusti ti njegovo spinovanje.
To služi da zakucava penzića uz ekran.

Nama trenutno treba vlast sa apsolutnom većinom.
Sve drugo vodi u propast, jer je u tri Srbina - pet politika, što se najbolje vidi na temi... :)

Debeli Čanak i pijani Velja, su se 10 godina raspravljali kroz čije selo treba da prodje Horgoš-Požega, a od autoputa ništa bilo nije dok Vučić nije došao i protiv-pravno posekao stari hrast (nije to presudilo, ali samo navodim primer).

Čoveče, mi imamo milion problema da rešavamo, koji su preči od čistog usranog vazduha i ostalih sranja.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:00 

Uostalom, Litijum je preduslov za čist vazduh, jer:
El. automobili = čist vazduh ..

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:03 

Grobar je napisao/la:

Čoveče, mi imamo milion problema da rešavamo, koji su preči od čistog usranog vazduha i ostalih sranja.

Samo ova recenica te diskvalifikuje...

Umire nam godisnje 15 hiljada ljudi od posledica usranog vazduha... zamisli sutra zakacis rakcinu pluca... od toga se umire zato sto disemo otrove...pogledaj u Boru koje su bolesti, zivotni vek, deca imaju astmu od otrova...

Jel si realan...

U Kini je tako, Peking u otrovu, ne vidis nebo...ali njih bas briga, mogu da ubiju milione kad ih ima milijarda...

Bar malo ljudskosti i rezona, GDP je vazniji od zdravlja...e pa nije...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:07 

DzoBG je napisao/la:
Bar malo ljudskosti i rezona, GDP je vazniji od zdravlja...e pa nije...

Pa ako nije, daj da zatvorimo Bor, pa da zatvorimo Tigar kod mene u Pirotu.

Šta ti misliš da Tigar ispušta kod nas dole?
Miris nevine devojke?

Šta?
Spašavamo samo Jadar?
To je odjednom postala sveta reka u kojoj su se svi Srbi krstili?
Ostatak Srbije ko jebe.

A nakon što si nahvalio Slobu, kao šarmantnu lafčinu, disfalifikovao si se za sva vremena, kad smo već kod disfalifikacija.. :)

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:13 

DzoBG je napisao/la:

Umire nam godisnje 15 hiljada ljudi od posledica usranog vazduha... zamisli sutra zakacis rakcinu pluca... od toga se umire zato sto disemo otrove...pogledaj u Boru koje su bolesti, zivotni vek, deca imaju astmu od otrova...

Jel si realan...

Litijum je preduslov svih preduslova, za čist vazduh......

El. automobili = čist vazduh!

.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:17 

I Boris Tadić je svojevremeno razgradio institucije i vladao apsolutistički sa protokolarnim predsedničkim ovlašćenjima. Pa si glasao za njega. I to ne jednom. Jedina razlika je što je Boris Tadić doveo državu pred bankrot. Znači, ne krij se iza principa, jer je stvar kod tebe lična i to se vidi.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:20 

47. umjetni protesti opozicije i vanjskog faktora u Srbiji unazad par godina, na silu, blijedo i jadno, Soroševci, Đilasovi, N1, eko zeleni, radikali, četnici i ostali, svi zajedno :zubati

komedija za gledati a cilj jedan - kako pokušati srušiti stranku koja na izborima dobije preko milion glasova a oni svi zajedno jedva 15.000 =))

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:22 

Grobar je napisao/la:

.

To je jeftina reklama...

U prevodu - vi ste zemlja treceg sveta, vi vadite litijum i zagadite se, bas nas briga...reci cemo vam da ste uspesni, dobicete neku pohvalicu od onih odvratnih komesara, a mi cemo da vam maznemo to i furamo zeleno...

Sta mislis da ce ti reci...to je grozno, nemojte vi, mi cemo... to su milijarde u pitanju, ubedice te da je to super za tebe, a posle kad se useres u gace, koga briga...

Tretiraju nas kao najgoru koloniju, sve sto vredi su nam uzeli... jeftina radna snaga, moze da se zagadjuje, moze sve da prodje dok imamo klovna na vlasti koji je poslusan...a vi stoko trpite, za bolje i niste...

Poslovala je moja firma sa Kinezima... znas sta je to...jebeni uzas, kad pregovaraju, samo nabace debilni smesak, na svako ozbiljno pitanje uzvrate opet debilnim smeskom, ili se prave da nisu culi...

Kad smo zavrsili, komentar je bio - pa koji su ovo indijanci jbt... a imaju pare, samo su kvarni do koske, i bez milosti...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:25 

I Boris Tadić je svojevremeno razgradio institucije i vladao apsolutistički sa protokolarnim predsedničkim ovlašćenjima. Pa si glasao za njega. I to ne jednom. Jedina razlika je što je Boris Tadić doveo državu pred bankrot. Znači, ne krij se iza principa, jer je stvar kod tebe lična i to se vidi.

Tacno, zato je kriv... i zato je izgubio vlast...

Najvaznije je da imamo toliko koliko zdrav politicki sistem da ako neko zasere, mozemo da ga menjamo...

Ovo sad nije to, mi rizikujemo da udjemo u gradjanski rat... ovaj prica da bi nas gazio tenkovima, stvorio je toliku mrznju i bes u ljudima, daj boze da sve izadje na dobro...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:27 

DzoBG je napisao/la:
Grobar je napisao/la:

.

To je jeftina reklama...

U prevodu - vi ste zemlja treceg sveta, vi vadite litijum i zagadite se, bas nas briga...reci cemo vam da ste uspesni, dobicete neku pohvalicu od onih odvratnih komesara, a mi cemo da vam maznemo to i furamo zeleno...

Sta mislis da ce ti reci...to je grozno, nemojte vi, mi cemo... to su milijarde u pitanju, ubedice te da je to super za tebe, a posle kad se useres u gace, koga briga...

Tretiraju nas kao najgoru koloniju, sve sto vredi su nam uzeli... jeftina radna snaga, moze da se zagadjuje, moze sve da prodje dok imamo klovna na vlasti koji je poslusan...a vi stoko trpite, za bolje i niste...

Poslovala je moja firma sa Kinezima... znas sta je to...jebeni uzas, kad pregovaraju, samo nabace debilni smesak, na svako ozbiljno pitanje uzvrate opet debilnim smeskom, ili se prave da nisu culi...

Kad smo zavrsili, komentar je bio - pa koji su ovo indijanci jbt... a imaju pare, samo su kvarni do koske, i bez milosti...

Samo litijum neće smeti da se izvozi iz Srbije, nego isključivo u sklopu nekog proizvoda, a da bi bio u sklopu nekog proizvoda, taj proizvod mora da se napravi u Srbiji. To je već dogovoreno sa Rio Tintom.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:30 

Samo litijum neće smeti da se izvozi iz Srbije, nego isključivo u sklopu nekog proizvoda, a da bi bio u sklopu nekog proizvoda, taj proizvod mora da se napravi u Srbiji. To je već dogovoreno sa Rio Tintom.

Burazeru, boga pitaj sta je tu dogovoreno, sto pismeno, sto usmeno...mi to ne znamo... nemamo uvid ni u Beograd na vodi, nigde nema tendera, sve se dogovara ispod zita, boga pitaj sta...

Ja ne mogu vise niti jednu rec da mu verujem... a znajuci celu tu ekipu... cini mi se da sve zivo lazu...

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:31 

DzoBG je napisao/la:

Najvaznije je da imamo toliko koliko zdrav politicki sistem da ako neko zasere, mozemo da ga menjamo...

Ovo sad nije to, mi rizikujemo da udjemo u gradjanski rat... ovaj prica da bi nas gazio tenkovima, stvorio je toliku mrznju i bes u ljudima, daj boze da sve izadje na dobro...

Ko priča da bi gazio tenkovima? Neki anonimni lik na forumu? Alo, napravili ste kolonu automobila do Paraćina i Sremske Mitrovice i policija vas nije ni ružno pogledala. Kakav građanski rat, ne drami bez potrebe.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:31 

Sto ne gradi Nemacka rudnike kod sebe, vec takav ekonomski procvat ostavljaju Srbiji, dok oni tapkaju u mestu?

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:33 

DzoBG je napisao/la:

Bata Dzoni, gde si bio ranije? :D Je l' vidis sa cime ja ovde kuburim. Prosto neverovatno mi je bilo da je ovoliko seseljoida koncentrisano medju Srbima na ovom forumu, jer tamo medju nama na FHR je bilo skoro pa stvar osnovnog kucnog vaspitanja da budes protiv Vucica (dok sam ja bio tamo).

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:33 

DzoBG je napisao/la:

Burazeru, boga pitaj sta je tu dogovoreno, sto pismeno, sto usmeno...mi to ne znamo... nemamo uvid ni u Beograd na vodi, nigde nema tendera, sve se dogovara ispod zita, boga pitaj sta...

Ja ne mogu vise niti jednu rec da mu verujem... a znajuci celu tu ekipu... cini mi se da sve zivo lazu...

Ja nisam za to da propustimo šansu milenijuma za strahovito ubrzan ekonomski razvoj na osnovu toga šta se tebi čini ili ne. Taj sporazum je potpisan i objavljen.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2021, 17:35 

Ko priča da bi gazio tenkovima? Neki anonimni lik na forumu? Alo, napravili ste kolonu automobila do Paraćina i Sremske Mitrovice i policija vas nije ni ružno pogledala. Kakav građanski rat, ne drami bez potrebe.

Mozes li zamisliti ponasanje poremecenog tipa kome je vlast sve, kad pocne da je gubi...

Mozes li zamisliti Vulina koji paradira u uniformama kao Gering... to su ljudi kojima je zivot besmislen bez vlasti...

Oni ce biti spremni na sve...bukvalno sve...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1309 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: