|
|
Stranica: 39/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Citat: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju javnosti povodom povlačenja Zakona o eksproprijaciji i izmenama Zakona o referendumu, govorio je i o Rio Tintu i izgovorio neverovatnu rečenicu - da nemamo pravo da uništavamo živote većeg broja ljudi nego što je to bilo predviđeno prvobitnim planovima. Pitanje za predsednika je koliko je tačno života bilo planirano za uništavanje? https://nova.rs/vesti/politika/skandalo ... laniranog/
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:04 |
|
|
Izvini Dzoni, ali sta ti seres koji ***, kakav Kim Jong Un, jel bi ti on promenio ovakvu odluku? Bi ***.
Druga stvar, Telekom radi FENOMENALNO, jedina drzavna firma koja je u plusu, socijalno odgovorna, siri se i radi u celom regionu, i kojoj CIA-SBB ne mogu nista regionalnu i pored svih TROVANJA KOJOM LOBOTIZUJU SRBIJU DA JE TELEKOM ZLO.
Nema suverenosti od duboke drzave bez sopstvene duboke drzave, a u kom svetu maste ti zivis ja ne znam.
A ja ti nisam ni glasao niti cu glasati za Vucica, zato si me i iznervirao, sto kenjas botovima kako kazes o lobotomiji mozga, a ti padas na spinove i prosipas jos goru propagandu koju si usput pokupio.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:06 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
DzoniBG je napisao/la: Prepricavas mi trule price iz Kurira i Informera... bar danas posle brodoloma svog sefa, budi malo oprezniji...
Kurir su trebali da kupe Nemci, pa je tu uleteo, preplatio Rodica, uterao svoje ljude da bi mogao da pise svoje svinjarije...
B92 i Blic je napravio na isto sranje, drugo pakovanje, nisu toliko pogani na jeziku, ali rade istu stvar...
Kao Kim Jong Un, zeli potpunu kontrolu svih medija, i zato ne preza da preko Telekoma, koji tera u minus, da sve svoje suznje opskrbi svojim trovackim medijima, kako bi lobotomizovao Srbiju, i dobijao svake izbore...
Pricas mi o nekim kablovima, pokusavas sa trulim spinovima... to prodaj svojoj ekipi majstore, to kod mene ne prolazi, jer znam ljude koji rade u Telekomu, kako posluju, koga zaposljavaju sve, i koliko ih muze vlast... Ne nerviraj se. Meni ne treba kurir. Ja radim to. To mi je posao. Ajde da ti ponovim opet, pošto vidim da te to toliko nervira. SBB je predhodna vlast pustila da provuku svoje kablove besplatno kroz telekomove cevi i okna. Da koriste našu infrastrukturu besplatno. Istu onu infrastrukturu koju mi gradimo 120 godina..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:13 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pricas mi o nekim kablovima, pokusavas sa trulim spinovima... to prodaj svojoj ekipi majstore, to kod mene ne prolazi, jer znam ljude koji rade u Telekomu, kako posluju, koga zaposljavaju sve, i koliko ih muze vlast... Ti znaš ljude koji rade u Telekomu, a ja radim tamo i znam ih mnogo više.. :) Ovo su sve moje rukice isprepletale, kada sam bio mladji i dokazivao se.. Ovde ja dodjem sa doktorskim slušalicama i čujem kako dišeš.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:18 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Izvini Dzoni, ali sta ti seres koji ***, kakav Kim Jong Un, jel bi ti on promenio ovakvu odluku? Bi ***.
Druga stvar, Telekom radi FENOMENALNO, jedina drzavna firma koja je u plusu, socijalno odgovorna, siri se i radi u celom regionu, i kojoj CIA-SBB ne mogu nista regionalnu i pored svih TROVANJA KOJOM LOBOTIZUJU SRBIJU DA JE TELEKOM ZLO.
Nema suverenosti od duboke drzave bez sopstvene duboke drzave, a u kom svetu maste ti zivis ja ne znam.
A ja ti nisam ni glasao niti cu glasati za Vucica, zato si me i iznervirao, sto kenjas botovima kako kazes o lobotomiji mozga, a ti padas na spinove i prosipas jos goru propagandu koju si usput pokupio. Firma koja lazno placa Premijer ligu vise od Kineza... jel me zajebavas... Kao Kim Jong zeli apsolutnu kontrolu medija, da nema nikog ko ga napada, to sam rekao... Jel znas ko je direktor Telekoma... jel znas da je to obican potrcko vlasti... Duboka drzava, koju brani Telekom... ovde ti je duboka drzava sprega DB-a, mafijasa, i medijskih cinovnika koji lansiraju njihove lazi... Spominjes socijalnu odgovornost, provajder koji pruza u prvom planu Pink i Happy, koji mentalno zagadjuju Srbiju vise nego potencijalno litijum... Zeljko Mitrovic ti pere mozgice miliona onih budaletina koji gledaju Zadrugu, i pise po twitteru da stvara profit jer su oni glupi ko q... Socijalno odgovorni jbt... pa to je vec smesno...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:19 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Ovde ja dodjem sa doktorskim slušalicama i čujem kako dišeš.
Dobro je da smo razjasnili gde radis, i zasto branis vlast...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:23 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Ovde ja dodjem sa doktorskim slušalicama i čujem kako dišeš.
Dobro je da smo razjasnili gde radis, i zasto branis vlast... Ma to je bila metafora.. Nisi ti toliko bitan. Samo si počeo sa kurir i informer ad hominemima, pa da te malo trgnem. Znam da ti je teško da prihvatiš da je SBB došao na mala vrata ovde i da im je bivša vlast uštedela 10mlrd.. Ali to je tako, šta da se radi...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:30 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ma to je bila metafora.. Nisi ti toliko bitan. Samo si počeo sa kurir i informer ad hominemima, pa da te malo trgnem. Znam da ti je teško da prihvatiš da je SBB došao na mala vrata ovde i da im je bivša vlast uštedela 10mlrd.. Ali to je tako, šta da se radi... Obajsni nam svima zasto Telekom placa Premijer ligu 600 miliona eura... prosvetli nas kao neko ko radi tamo....
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:31 |
|
|
Da ugasimo SBB, jer im je predhodna vlast dozvolila da oni ugase nas. Tj. probali su.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:34 |
|
|
Inače nudimo i optiku dve godine besplatno svakome ko predje sa SBB-a kod nas..
Znam, i to je kvarno.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Izvini Dzoni, ali sta ti seres koji ***, kakav Kim Jong Un, jel bi ti on promenio ovakvu odluku? Bi ***.
A ja ti nisam ni glasao niti cu glasati za Vucica, zato si me i iznervirao, sto kenjas botovima kako kazes o lobotomiji mozga, a ti padas na spinove i prosipas jos goru propagandu koju si usput pokupio. Firma koja lazno placa Premijer ligu vise od Kineza... jel me zajebavas... Kako misilis lazno placa, kada je u duriketnoj konkurenciji sa SBB-om, pobedili na medjunarodnoj licitaciji ko koga zajebava ili mislis da je Vucic i to namestio!? O ovome ti upravo pricam, nista dobro niti pozitivno nece doneti bacanje usput pokupljene, ali zato neproverene propagande kao odgovor na propagandu Vucicevi medija, naprotiv, cini im se usluga davanjem tako proizvoljnih lupetanja samo na utemeljenosti. DzoniBG je napisao/la: Kao Kim Jong zeli apsolutnu kontrolu medija, da nema nikog ko ga napada, to sam rekao... I to je lupetanje, prvo zato sto nama vecinu medija na kraju dana drze STRANCI, i on nikada ne moze da uspostavi to, i kao odlican Tehnokrata oducen od bilo kakvih iluzija/ideologija jako svestan toga on ima svoje azdaje i medije, sto je opet legitimno politicko oruzje jer u hibridnim i politickim ratovima mediji su glavno oruzije. DzoniBG je napisao/la: Jel znas ko je direktor Telekoma... jel znas da je to obican potrcko vlasti... U kojoj drzavi na kugli zemaljskoj, direktori drzavnih preduzeca nisu potrcko Vlasti, od Severne Koreje do Amerike, opet lupetanje koje samo doprinosi utemeljenosti njihove strane price, treba da ih napadas tamo gde ima osnova, utemeljenosti, a ne iz nekih ideoloskih iluzija i zabluda:"Kako svet treba da funckionise", vec kako stvarno funkcionise i sta treba raditi u takvom uredjenju. DzoniBG je napisao/la: Duboka drzava, koju brani Telekom... ovde ti je duboka drzava sprega DB-a, mafijasa, i medijskih cinovnika koji lansiraju njihove lazi... GDE NIJE? DzoniBG je napisao/la: Spominjes socijalnu odgovornost, provajder koji pruza u prvom planu Pink i Happy, koji mentalno zagadjuju Srbiju vise nego potencijalno litijum... Zeljko Mitrovic ti pere mozgice miliona onih budaletina koji gledaju Zadrugu, i pise po twitteru da stvara profit jer su oni glupi ko q...
Socijalno odgovorni jbt... pa to je vec smesno... Milioni se operu kroz te lazne SMS poruke koje su oko 90% cifre koju Mitrovic objavljuje. Pink i Happy sluze za politicko-propagandano delovanje SNS-a, to im je primarni zadatak, a Rijaliti programi je nacin na koji prave pare i gledanost, a te Rijalite u Srbiji upravo Zapad forsira, pa cak i zahveta ako je verovati Milomiru Maricu, sto i nije iznenadjuje. Telekom je jedna od glavnih poluga socijalne zastite i odgovornosti u Srbiji, na stotine terena, sala, sporta, kulture, placa Telekom, da ih je SBB uzeo pod svoje kako su hteli, ne bi davali ni 0.001%, jel shvatas?
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:38 |
|
|
Grobar je napisao/la: Inače nudimo i optiku dve godine besplatno svakome ko predje sa SBB-a kod nas..
Znam, i to je kvarno.. :) Jer SBB nema optiku.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Inače nudimo i optiku dve godine besplatno svakome ko predje sa SBB-a kod nas..
Znam, i to je kvarno.. :) A znaci tvoje sam najurio iz zgrade Dolazi cilager koji ima oko 65 godina... odmah ga vidis da je SNS bot...nosi neki spisak, i ucenjuje da moramo to da prihvatimo... Poceo da sere da je sve besplatno... reko ne zanima me, idi u centralu i reci svojima da promenis lokaciju, da pokusas u Kaludjerici... ali ne smete ovo propustiti... reko mars odavde, nemoj da oblacim patike i trenerku... Isao kod drugih stanara, pokusavao da skupi vecinu glasova, molio kucni savet...sve dzaba, nije uspeo...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: Inače nudimo i optiku dve godine besplatno svakome ko predje sa SBB-a kod nas..
Znam, i to je kvarno.. :) A znaci tvoje sam najurio iz zgrade Dolazi cilager koji ima oko 65 godina... odmah ga vidis da je SNS bot...nosi neki spisak, i ucenjuje da moramo to da prihvatimo... Poceo da sere da je sve besplatno... reko ne zanima me, idi u centralu i reci svojima da promenis lokaciju, da pokusas u Kaludjerici... ali ne smete ovo propustiti... reko mars odavde, nemoj da oblacim patike i trenerku... Isao kod drugih stanara, pokusavao da skupi vecinu glasova, molio kucni savet...sve dzaba, nije uspeo... Pa dobro ti si ih najurio, a Šeša pika igrice preko naše optike. 1G brzina za mog brata.. :) SBB 200 mega max.. LOL...
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:43 |
|
|
Kamo srece da svi predju na Telekom sto pre, da ovi izumru sto pre u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:45 |
|
|
Tankosic je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Firma koja lazno placa Premijer ligu vise od Kineza... jel me zajebavas...
Kako misilis lazno placa, kada je u duriketnoj konkurenciji sa SBB-om, pobedili na medjunarodnoj licitaciji ko koga zajebava ili mislis da je Vucic i to namestio!? O ovome ti upravo pricam, nista dobro niti pozitivno nece doneti bacanje usput pokupljene, ali zato neproverene propagande kao odgovor na propagandu Vucicevi medija, naprotiv, cini im se usluga davanjem tako proizvoljnih lupetanja samo na utemeljenosti. DzoniBG je napisao/la: Kao Kim Jong zeli apsolutnu kontrolu medija, da nema nikog ko ga napada, to sam rekao... I to je lupetanje, prvo zato sto nama vecinu medija na kraju dana drze STRANCI, i on nikada ne moze da uspostavi to, i kao odlican Tehnokrata oducen od bilo kakvih iluzija/ideologija jako svestan toga on ima svoje azdaje i medije, sto je opet legitimno politicko oruzje jer u hibridnim i politickim ratovima mediji su glavno oruzije. DzoniBG je napisao/la: Jel znas ko je direktor Telekoma... jel znas da je to obican potrcko vlasti... U kojoj drzavi na kugli zemaljskoj, direktori drzavnih preduzeca nisu potrcko Vlasti, od Severne Koreje do Amerike, opet lupetanje koje samo doprinosi utemeljenosti njihove strane price, treba da ih napadas tamo gde ima osnova, utemeljenosti, a ne iz nekih ideoloskih iluzija i zabluda:"Kako svet treba da funckionise", vec kako stvarno funkcionise i sta treba raditi u takvom uredjenju. DzoniBG je napisao/la: Duboka drzava, koju brani Telekom... ovde ti je duboka drzava sprega DB-a, mafijasa, i medijskih cinovnika koji lansiraju njihove lazi... GDE NIJE? DzoniBG je napisao/la: Spominjes socijalnu odgovornost, provajder koji pruza u prvom planu Pink i Happy, koji mentalno zagadjuju Srbiju vise nego potencijalno litijum... Zeljko Mitrovic ti pere mozgice miliona onih budaletina koji gledaju Zadrugu, i pise po twitteru da stvara profit jer su oni glupi ko q...
Socijalno odgovorni jbt... pa to je vec smesno... Milioni se operu kroz te lazne SMS poruke koje su oko 90% cifre koju Mitrovic objavljuje. Pink i Happy sluze za politicko-propagandano delovanje SNS-a, to im je primarni zadatak, a Rijaliti programi je nacin na koji prave pare i gledanost, a te Rijalite u Srbiji upravo Zapad forsira, pa cak i zahveta ako je verovati Milomiru Maricu, sto i nije iznenadjuje. Telekom je jedna od glavnih poluga socijalne zastite i odgovornosti u Srbiji, na stotine terena, sala, sporta, kulture, placa Telekom, da ih je SBB uzeo pod svoje kako su hteli, ne bi davali ni 0.001%, jel shvatas? O kakvoj konkurenciji mi pricas kad je SBB placao nekoliko puta manje... kada jedna Kina od 1.4 milijardi ljudi placa manje... U nastavku vidim iz koje kuhinje ovo dolazi, i koja je to spika... nisi daleko od Grobara, sto je najtuznije... Pravdati ovu medijsku masineriju i posast nekakvom odbranom od hibridnih ratova, da oni ustvari brane Srbiju... to moze da prodje kod Marica... Kad ti nemas slova osude za Mitrovica i Pink...necemo dalje sa ovime, nema smisla...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9956 Lokacija: Banja Luka
|
Pozdrav Džoni ,drago mi je da te opet vidim ovdje.Tvoji upisi su mi uglavnom bili zanimljivi i pametni . Nego, hajde mi reci nešto, pitam te to bez zadnjih misli , iz sasvim zdrave radoznalosti.. Koga bi ti volio vidjeti na vlasti u Srbiji ? Koju politiku , stranku , pojedinca ( presednika , premijera ) ? I zašto ? Jesu li se do sada dokazali nečim , uradili nešto dobro ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Kako misilis lazno placa, kada je u duriketnoj konkurenciji sa SBB-om, pobedili na medjunarodnoj licitaciji ko koga zajebava ili mislis da je Vucic i to namestio!?
O ovome ti upravo pricam, nista dobro niti pozitivno nece doneti bacanje usput pokupljene, ali zato neproverene propagande kao odgovor na propagandu Vucicevi medija, naprotiv, cini im se usluga davanjem tako proizvoljnih lupetanja samo na utemeljenosti.
I to je lupetanje, prvo zato sto nama vecinu medija na kraju dana drze STRANCI, i on nikada ne moze da uspostavi to, i kao odlican Tehnokrata oducen od bilo kakvih iluzija/ideologija jako svestan toga on ima svoje azdaje i medije, sto je opet legitimno politicko oruzje jer u hibridnim i politickim ratovima mediji su glavno oruzije.
U kojoj drzavi na kugli zemaljskoj, direktori drzavnih preduzeca nisu potrcko Vlasti, od Severne Koreje do Amerike, opet lupetanje koje samo doprinosi utemeljenosti njihove strane price, treba da ih napadas tamo gde ima osnova, utemeljenosti, a ne iz nekih ideoloskih iluzija i zabluda:"Kako svet treba da funckionise", vec kako stvarno funkcionise i sta treba raditi u takvom uredjenju.
GDE NIJE?
Milioni se operu kroz te lazne SMS poruke koje su oko 90% cifre koju Mitrovic objavljuje.
Pink i Happy sluze za politicko-propagandano delovanje SNS-a, to im je primarni zadatak, a Rijaliti programi je nacin na koji prave pare i gledanost, a te Rijalite u Srbiji upravo Zapad forsira, pa cak i zahveta ako je verovati Milomiru Maricu, sto i nije iznenadjuje.
Telekom je jedna od glavnih poluga socijalne zastite i odgovornosti u Srbiji, na stotine terena, sala, sporta, kulture, placa Telekom, da ih je SBB uzeo pod svoje kako su hteli, ne bi davali ni 0.001%, jel shvatas?
O kakvoj konkurenciji mi pricas kad je SBB placao nekoliko puta manje... kada jedna Kina od 1.4 milijardi ljudi placa manje... U nastavku vidim iz koje kuhinje ovo dolazi, i koja je to spika... nisi daleko od Grobara, sto je najtuznije... Pravdati ovu medijsku masineriju i posast nekakvom odbranom od hibridnih ratova, da oni ustvari brane Srbiju... to moze da prodje kod Marica... Kad ti nemas slova osude za Mitrovica i Pink...necemo dalje sa ovime, nema smisla... Ja ne pravdam, ja konstatujem, mene ne rade emocije vec razum i racionalan pogled na svet. Mitrovicu i Pinku je veca uvreda i osuda sto sam napisao da 90% poruka i pregleda koje dobijaju, nisu od strane gradjana Srbije (vec pranje para), i da je prenaduvana paznja koja se daje njegovim "rijalitima sa kojima profitira nad gluposti naroda", tjs da SERE KO FOKA, kako je eto on neki ozbiljan PROFITER, a ustvari je u minusima decenijama, TOLIKO O PROFITERSTVU NAD "GLUPIM NARODOM". A da ne bi trebalo da postoje uopste, je nesto sto se previse podrazumeva da bi moralo da se ponavalja.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:55 |
|
|
Svarog je napisao/la: :001_smile Pozdrav Džoni ,drago mi je da te opet vidim ovdje.Tvoji upisi su mi uglavnom bili zanimljivi i pametni . Nego, hajde mi reci nešto, pitam te to bez zadnjih misli , iz sasvim zdrave radoznalosti..
Koga bi ti volio vidjeti na vlasti u Srbiji ?
Koju politiku , stranku , pojedinca ( presednika , premijera ) ?
I zašto ? Jesu li se do sada dokazali nečim , uradili nešto dobro ? Sta bi voleo, i sta je realno, to su dve prilicno razlicite stvari... Voleo bi na vlasti, i predsednika i premijera, da budu elokventni, razumni, prodorni i ostroumni... da budu pre svega patriote, ne nacionalisti niskog cela, nego moderni ljudi koji razumeju vreme u kome zive, koji znaju da usklade nacionalno i gradjansko, koji imaju snagu da kohezivno deluju na sve ljude, i sve Srbe u zemlji i okolini... Mi smo toliko daleko od toga, da sve ovo izgleda kao bajka... a trebalo bi biti normalno... Nemam ja iluziju da svugde nema lopova i foliranata, i u najuredjenijim drzavama nekog uhvate sa prstima u medu... samo mora da imas medije i svest ljudi da ne sme da se krade i zloupotrebljava pozicija... Kurtza uhvate u zloupotrebi i on odmah podnese ostavku... Ovde se krade nezamislivo, i sve prolazi... sta radi Dodik kod tebe... koji je to tek kriminal, bahacenje... puna usta da brani Srpsku, a iza ledja lopovluk bez presedana... Ne moze tako... daj barem da imamo normalnu smenu vlasti, ako neko obeca, pa zajebe, dodje drugi... ovde nam svi vladari vladaju preko 10 godina, dok ih narod motkom ne otera... Pa vi u RS bar imate dve opcije, jaku opoziciju... i to je normalnije stanje nego ovde, gde svako ko nije za vlast, odmah se etiketira kao placenik i izdajnik... a veruj mi, najveci izdajnici su sad na vlasti...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 00:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: O kakvoj konkurenciji mi pricas kad je SBB placao nekoliko puta manje... kada jedna Kina od 1.4 milijardi ljudi placa manje... Sirotinja. Verovatno im je zbog toga predhodna vlast uštedela 10mlr€ puštajući ih da proguraju svoje kablove kroz našu mrežu.. DzoniBG je napisao/la: U nastavku vidim iz koje kuhinje ovo dolazi, i koja je to spika... nisi daleko od Grobara, sto je najtuznije... Mnogo je bliži tebi, jer ste obojica vučičevi studenti.. DzoniBG je napisao/la: Pravdati ovu medijsku masineriju i posast nekakvom odbranom od hibridnih ratova, da oni ustvari brane Srbiju... to moze da prodje kod Marica... Može i kod baka i deka. A ko ih i pa jebe? Oni su jurišali na Vukovar, nisam ja. Ja sam tada bio za Vuka, a i sada sam.. DzoniBG je napisao/la: O kakvoj konkurenciji mi pricas kad je SBB placao nekoliko puta manje... kada jedna Kina od 1.4 milijardi ljudi placa manje... Looooooooool.. Kini treba da plaćaju što ih gleda. Dovoljno je da tih 1,4 mlrd ljudi kupi nešto sa tih reklama što se vrte u poluvremenu (pa da to nešto vredi i samo jednu funtu) i to je 1,4 mlrd funti...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 01:05 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Ja ne pravdam, ja konstatujem, mene ne rade emocije vec razum i racionalan pogled na svet.
Mitrovicu i Pinku je veca uvreda i osuda sto sam napisao da 90% poruka i pregleda koje dobijaju, nisu od strane gradjana Srbije (vec pranje para), i da je prenaduvana paznja koja se daje njegovim "rijalitima sa kojima profitira nad gluposti naroda", tjs da SERE KO FOKA, kako je eto on neki ozbiljan PROFITER, a ustvari je u minusima decenijama, TOLIKO O PROFITERSTVU NAD "GLUPIM NARODOM".
A da ne bi trebalo da postoje uopste, je nesto sto se previse podrazumeva da bi moralo da se ponavalja.
I razum i emocije, ne mogu da iskljucim emocije, jer se radi konkretno o nama...bez emocija mogu da pisem o nekim dalekim zemljama... Otvori samo TV, pogledaj taj sadrzaj... samo Pink, koji je najgledaniji... to je dno dna, od voditelja, gostiju, emisija, naslova... tako nesto nema nigde, a da je toliko gledano... bukvalno prostitucija u prvom planu, dovode kurve koje guraju makroi, i oni postaju idoli, ljudi se svadjaju oko njihovih imbecilnih prica... Naduvava brojke, i preglede... ali bez toga, gledanost Pinka je velika, a zrace kao uranijum... Pink treba sravniti sa zemljom, i dovesti popove da okade tu zemlju... dok se toga ne resimo, necemo nikud... To je hibridni rat... rat koji nam od devojcica pravi kurvice koje traze sponzora, to je arhetip uspesnog coveka koji preko kriminala dolazi do bogatstva... gde je tu minimalna normalnost, obrazovanje, vaspitanje... izgubljeno u kokainu koji drma Mitroviceve ganglije...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 01:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: O kakvoj konkurenciji mi pricas kad je SBB placao nekoliko puta manje... kada jedna Kina od 1.4 milijardi ljudi placa manje... Looooooooool.. Kini treba da plaćaju što ih gleda. Dovoljno je da tih 1,4 mlrd ljudi kupi nešto sa tih reklama što se vrte u poluvremenu (pa da to nešto vredi i samo jednu funtu) i to je 1,4 mlrd funti... A ti su ustvari za Vuka, i zato si uz Vlast Nesto kao Dana Draskovic... Nema veceg foliranta i prevaranta od njega...cak je i Seselj dosledniji... frajer prvo bio ubedjeni marksista i komunista, pa cetnik, pa NATO reklamer... takvu perverziju malo ko je napravio za zivota...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 01:15 |
|
|
Danas spazim Bojana Dimitrijevića (nekada SPO kadar) na B92, nisam ga videla sto godina. Priča o onom ukidanju imena Božić u EU Uzmem da ga proguglam i vidim da je u SNS od 2008. Šok.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 01:17 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: A ti su ustvari za Vuka, i zato si uz Vlast Nesto kao Dana Draskovic... Nema veceg foliranta i prevaranta od njega...cak je i Seselj dosledniji... frajer prvo bio ubedjeni marksista i komunista, pa cetnik, pa NATO reklamer... takvu perverziju malo ko je napravio za zivota... Znam, ni meni se ne svidja sada. Kad je bio mladji bio je bastion slobode. Ok, možda nije bio šarmantna lafčina kao Sloba, ali to su sad finese. Uz vlast sam zbog ekonomskih razloga. Imam besplatne sendviče.. :) Ali ti ionako slabo poznaješ tu tematiku..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 09 pro 2021, 01:23 |
|
|
teranova je napisao/la: Danas spazim Bojana Dimitrijevića (nekada SPO kadar) na B92, nisam ga videla sto godina. Priča o onom ukidanju imena Božić u EU Uzmem da ga proguglam i vidim da je u SNS od 2008. Šok. Dal se secas Bozica, onog matematicara...u kakvu se taj gnjidu bio pretvorio...pa onaj karikatursta iz Sapca, zaboravih mu ime... Samo to da posmatramo, Vucic je prigrlio uz sebe na levoj strani smrdljivka Cedu, koji je pritom i savetnik Komsica, raspalog debelog Canka... pa Trivanku koja je namestala generala Obradovica da je napastvovao...Gorana Vesica, Malog, Zoranu Mihajlovic koja je bila clanica Trilaterale, Joksimovicku koja mu vodi evropske integracije, Gordanu Comic koja je ministarka... Gangulu Sapica koga je Sefik dobro istamburao na olimpijadi... ...pa sve do Vuka Draskovica koji je pisao Ruskog konzula, a danas mrzi Ruse kao da mu je deda bio SS-ovac... e to je ta bratija na vlasti...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|