|
|
Stranica: 187/194.
|
[ 4843 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 pro 2021, 16:45 |
|
|
DrMag je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Koje Hrvate? Maskere i unmaskere? Dobar je Nino. No Homo No Maska 
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 16 pro 2021, 19:51 |
|
|
Stvarno ne znam koji vam je. Čemu to vrijeđanje međusobno? Zašto se ne može civilizirano raspravljati?
Jebo vas i COVID i vakseri i anetivakseri i maske.
Što se tiče Nine nema ga više kao prije. Ne oglašava se o nekim bitnim pitanjima. Sveli su se jako usko. Ne mislim ideološki već po širini pitanja.
Što se tiče ovog majmuniranja u Saboru ono je prije svega bilo od strane ljevičara. Ispad Grbina je prouzrokovao taj cijeli događaj. Pupovac, Beljak, Peovićka, yugo ljevičari najgrublje i najpokvarenije napadali mostovce. Točno vidiš tu boljševičku mržnju kako izbija iz tankog sloja kvaziciviliziranosti.
HDZ kulturan, Reiner pristojno objasnio stav zašto su za to što jesu. Jandroković što god netko o njemu mislio politički je dobar predsjednik Sabora i vodi to po pravilima koja su takva kakva jesu. Svima dijeli opomene po pravilniku.
Most su najviše podmuklo napadali yugo ljevičari onako pokvareno lažnomoralistički ljevičarski.
A mostovci uvrijeđeni i iznenađeni. Njima je jedino HDZ sotona i ne razumiju zašto im je (yugo) oporba zabila nož u leđa. Naivni ko francuske sobarice.
Zato jer vas mrze. I takvi bi i most i DP i HDZ streljali ko 45'. Da mogu.
Što se Plenkija i HDZ-a i stožera tiče treba reći da je Hrvatska do sad imala mjere koje su među najliberalnijim u EU. Moji frendovi i znanci kad su dolazili u Hrvatsku izvana se nisu mogli načuditi koliko je sve normalno. I to bi opet bilo pošteno da se prizna.
Protiv sam obveznog cijepljenja i potvrda i to im nije trebalo.
Ova vrijeđanja i mržnja nas pokazuje u baš lošem svijetlu. Trebali bi se malo smiriti.
Slobodno društvo i demokracija ipak zahtjeva malo više razumijevanja za druge.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 00:13 |
|
|
Jebo nas korona, ma jebo tebe raspali HDZ, ništa ne mrzim više od vas, da imam jedan metak i moram birat koga roknit HDZovca ili najgoru muslimančugu roknuo bi HDZovca i onda ga cipelario još 2 sata na podu, eto tolika je moja mržnja prema vama. Otpad veleizdajnički po svim pitanjima.
Pazi argumenta, EU degenčine su kompletne degenčine pa je naš HDZ uveo samo 80% njihovog degenerluka i to je naša hrvatska pobjeda i vidiš kako smo dobri i pametni hehe a vi desničarski glupani to ne cijenite. Kmetovi, sluge, otpad koji ne zaslužuje da postoji a kamoli da vodi jedan narod.
Vi ste napravili ovu podjelu kopiranjem mjera zapadnih degenčina, još najbolje da ste uveli isto što i krepana hitlerova Austrija, taman da građanski rat izbije, i sad kao neko pozivanje da se smirimo? Sreća da ne poznam ni jednog HDZ majmuna jer da slušam ovu priču od nekog svog to bi sutra bilo u crnoj kronici.
MOST samo o koroni drvi jel? Možda zato što se baš ovo dana bore da skupe dovoljno potpisa za referendum a po svoj prilici to im neće uspjeti jer su Hrvati narod degenčina, pasivnih lijenčina, konformista, kmetova i sluga, sitnih materijalista itd itd. 91. je državu izborilo onih 1% mudonja a više nema ni tih 1%, samo degenerik na degeneriku. To je Kifla i Hrvati u globalu danas. ZH je neka svijetla točka ali ona koja se vrti oko crne rupe i ne može nigdi nego u nju osim ako se neko čudo ne dogodi.
Ovaj referendum je možda zadnja šansa za obranu slobode, dođe li do toga da krene i ovde obavezno cijepljenje i na to se pristane (a to se upravo događa) to je konačni znak da su Hrvati apsolutno skuvani kao narod. Ono toliko skuvani da ih nemoš izvadit iz lonca koliko se raspadaju. Gnjilotina najobičnija.
Ne znam uopće kome ovo pišem i zašto se nerviram, ako birate propast bujrum dobit ćete svi točno to što tražite.
U biti pišem jer se forum zove hercegbosna i usprkos tome što vi izdresirani majmuni ponavljate da ovo nema nikakve veze sa hercegbosnom upravo je ovo direktno i ključno povezano sa hercegbosnom, jer ako se na ovom pitanju neke osnovne ljudske slobode Hrvati neće pobuniti i prisiliti veleizdajničku vlast na neke promjene šta onda očekivati u vezi hercegbosne od tog i takvog naroda i te i takve vlasti??
Pišem radi onih par naivaca (kakav sam i sam bio) koji misle da će im takvi degenerici izboriti išta, radi par mlađih blesimetara koji se krevelje kad botovi krenu mavat Rafalima i tenkovima i spominjat Bugojno i Zenicu. Profesionalni kmetovi i sluge će izboriti HB, znaju oni šta rade, sve je to dio plana ništa se ne sikirajte, ma i slati će vojsku na drugu državu just watch, evo i USK pao na 1000 i kusur rođenih (meanwhile u još većem HBŽ se rađa 200 Hrvata lol), HV samo što nije u Bihaću.
Vidit ćemo sad tu novu Samoupravu 2022. kad korumpirani i ucjenjeni HDZ majmuni budu opet letili iz vlasti, vidit ćemo tu podršku za Samoupravu od opisanih degenerika, kmetova i sluga iz RH. Dolazit ću svaki dan na forum samo da se smijem majmunima.
Sad nastavite grupno majmunski sa "vidi ludog zatucanog kamenjarca" čime i jednog Nina častite koji je za vas doslovno izmislio svit. Nino ako čitaš molim te samo jednu stvar nemoj posustati i omekšati, protiv zla se treba boriti koliko god ih bilo na drugoj strani i koliko se sjećam onog intervjua upravo zato si se i uključio u politiku jer nisi više mogao gledati sve ovo sa strane.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 00:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60598 Lokacija: DAZP HQ
|
Koliko čovjek može drobiti jer se boji igle to je čudo.  Padali su u nesvijest i veći od tebe kad bi vidjeli iglu, stisnu muda i cijepi se, oslobodit ćeš se tog straha.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 00:23 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 00:27 |
|
|
Planina je napisao/la: Prije u crnu zemlju. ..A ONDA IMAŠ ŠANSI.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 00:31 |
|
|
Planina je napisao/la: Jebo nas korona, ma jebo tebe raspali HDZ, ništa ne mrzim više od vas, da imam jedan metak i moram birat koga roknit HDZovca ili najgoru muslimančugu roknuo bi HDZovca i onda ga cipelario još 2 sata na podu, eto tolika je moja mržnja prema vama. Otpad veleizdajnički po svim pitanjima.
Pazi argumenta, EU degenčine su kompletne degenčine pa je naš HDZ uveo samo 80% njihovog degenerluka i to je naša hrvatska pobjeda i vidiš kako smo dobri i pametni hehe a vi desničarski glupani to ne cijenite. Kmetovi, sluge, otpad koji ne zaslužuje da postoji a kamoli da vodi jedan narod.
Vi ste napravili ovu podjelu kopiranjem mjera zapadnih degenčina, još najbolje da ste uveli isto što i krepana hitlerova Austrija, taman da građanski rat izbije, i sad kao neko pozivanje da se smirimo? Sreća da ne poznam ni jednog HDZ majmuna jer da slušam ovu priču od nekog svog to bi sutra bilo u crnoj kronici.
MOST samo o koroni drvi jel? Možda zato što se baš ovo dana bore da skupe dovoljno potpisa za referendum a po svoj prilici to im neće uspjeti jer su Hrvati narod degenčina, pasivnih lijenčina, konformista, kmetova i sluga, sitnih materijalista itd itd. 91. je državu izborilo onih 1% mudonja a više nema ni tih 1%, samo degenerik na degeneriku. To je Kifla i Hrvati u globalu danas. ZH je neka svijetla točka ali ona koja se vrti oko crne rupe i ne može nigdi nego u nju osim ako se neko čudo ne dogodi.
Ovaj referendum je možda zadnja šansa za obranu slobode, dođe li do toga da krene i ovde obavezno cijepljenje i na to se pristane (a to se upravo događa) to je konačni znak da su Hrvati apsolutno skuvani kao narod. Ono toliko skuvani da ih nemoš izvadit iz lonca koliko se raspadaju. Gnjilotina najobičnija.
Ne znam uopće kome ovo pišem i zašto se nerviram, ako birate propast bujrum dobit ćete svi točno to što tražite.
U biti pišem jer se forum zove hercegbosna i usprkos tome što vi izdresirani majmuni ponavljate da ovo nema nikakve veze sa hercegbosnom upravo je ovo direktno i ključno povezano sa hercegbosnom, jer ako se na ovom pitanju neke osnovne ljudske slobode Hrvati neće pobuniti i prisiliti veleizdajničku vlast na neke promjene šta onda očekivati u vezi hercegbosne od tog i takvog naroda i te i takve vlasti??
Pišem radi onih par naivaca (kakav sam i sam bio) koji misle da će im takvi degenerici izboriti išta, radi par mlađih blesimetara koji se krevelje kad botovi krenu mavat Rafalima i tenkovima i spominjat Bugojno i Zenicu. Profesionalni kmetovi i sluge će izboriti HB, znaju oni šta rade, sve je to dio plana ništa se ne sikirajte, ma i slati će vojsku na drugu državu just watch, evo i USK pao na 1000 i kusur rođenih (meanwhile u još većem HBŽ se rađa 200 Hrvata lol), HV samo što nije u Bihaću.
Vidit ćemo sad tu novu Samoupravu 2022. kad korumpirani i ucjenjeni HDZ majmuni budu opet letili iz vlasti, vidit ćemo tu podršku za Samoupravu od opisanih degenerika, kmetova i sluga iz RH. Dolazit ću svaki dan na forum samo da se smijem majmunima.
Sad nastavite grupno majmunski sa "vidi ludog zatucanog kamenjarca" čime i jednog Nina častite koji je za vas doslovno izmislio svit. Nino ako čitaš molim te samo jednu stvar nemoj posustati i omekšati, protiv zla se treba boriti koliko god ih bilo na drugoj strani i koliko se sjećam onog intervjua upravo zato si se i uključio u politiku jer nisi više mogao gledati sve ovo sa strane. Planina autošovinist.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 08:02 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8455 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Planina je napisao/la: Pazi argumenta, EU degenčine su kompletne degenčine pa je naš HDZ uveo samo 80% njihovog degenerluka i to je naša hrvatska pobjeda i vidiš kako smo dobri i pametni hehe a vi desničarski glupani to ne cijenite.
HDZ je na 80% kao Romano Obilinović. Ali za razliku od Obilinovića, HDZ-u kasa zaista radi cangr-cangr, za što su i pravomoćno osuđeni. Nino je ipak liga iznad toga. Zato i jest sa mostovcima kao neovisni kandidat.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 09:36 |
|
|
Zato majmuni i pjene toliko, jer je Nino čist ko suza u svakom pogledu i ispravan po svim pitanjima tj. sve suprotno od HDZ nakota. Bole ih oči dok ga vide, uznervoze se i uskomešaju, ko nečisti duhovi, jer koliki god da su otpad znaju makar podsvjesno da govori istinu, a istina će uvijek bit jača od laži, taman da ih se svih 200 tisuća kmetova skupi i krevelji u isto vrime.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 12:31 |
|
|
Planina je napisao/la: Zato majmuni i pjene toliko, jer je Nino čist ko suza u svakom pogledu i ispravan po svim pitanjima tj. sve suprotno od HDZ nakota. Bole ih oči dok ga vide, uznervoze se i uskomešaju, ko nečisti duhovi, jer koliki god da su otpad znaju makar podsvjesno da govori istinu, a istina će uvijek bit jača od laži, taman da ih se svih 200 tisuća kmetova skupi i krevelji u isto vrime. Jes' ti preselio na selo?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 12:40 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Planina je napisao/la: Pazi argumenta, EU degenčine su kompletne degenčine pa je naš HDZ uveo samo 80% njihovog degenerluka i to je naša hrvatska pobjeda i vidiš kako smo dobri i pametni hehe a vi desničarski glupani to ne cijenite.
HDZ je na 80% kao Romano Obilinović. Ali za razliku od Obilinovića, HDZ-u kasa zaista radi cangr-cangr, za što su i pravomoćno osuđeni. Nino je ipak liga iznad toga. Zato i jest sa mostovcima kao neovisni kandidat. ..jedinu ozbiljnu stranku uz to najuspješnija u povjesti usprodjeujes s obilinovicem...prije bibto mogli rec za tvoj most..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 13:30 |
|
|
..Nino se prosuo totalno kost se sroza na nivo ruganja..u hr..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 13:53 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8455 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
laganini je napisao/la: ..Nino se prosuo totalno kost se sroza na nivo ruganja..u hr.. apropos tvoje stranke HDZ-a, tu više ne pali nikakva logika, pa se s vama i treba rugati.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 14:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Zato majmuni i pjene toliko, jer je Nino čist ko suza u svakom pogledu i ispravan po svim pitanjima tj. sve suprotno od HDZ nakota. Bole ih oči dok ga vide, uznervoze se i uskomešaju, ko nečisti duhovi, jer koliki god da su otpad znaju makar podsvjesno da govori istinu, a istina će uvijek bit jača od laži, taman da ih se svih 200 tisuća kmetova skupi i krevelji u isto vrime. Jes' ti preselio na selo? Još početkom godine. Dok je Ministar izdao naredbu da se nacrtamo u Bejha do 2022. ja sam spakovao kofere. Ne živciram se radi sebe nego kad vidiš tu količinu ljigavosti laži gluposti degenerluka jednostavno moraš popizdit ako imaš ikakve ideale i svetinje. Ali eto ko ga jebe, nek se goni sve u 3pm, svakako ja nisam taj koji će spašavat svit ili slobodu hrvatskog naroda, dobit ćemo što zaslužujemo, ako smo stvarno toliko gnjili onda treba da propadnemo do kraja. Groot je napisao/la: Nejebica? Sjedi 5, samo molim te nemoj onda na drugim temama kmečat o Vukadinu kad ove degenerike podržavaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 14:15 |
|
|
Planina je napisao/la: Pazi argumenta, EU degenčine su kompletne degenčine pa je naš HDZ uveo samo 80% njihovog degenerluka i to je naša hrvatska pobjeda i vidiš kako smo dobri i pametni hehe a vi desničarski glupani to ne cijenite. Kmetovi, sluge, otpad koji ne zaslužuje da postoji a kamoli da vodi jedan narod.
Vi ste napravili ovu podjelu kopiranjem mjera zapadnih degenčina... Ovo je odlicno opisan argument globalistickih HDZovaca. Uvik je 'moze i gore'.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 14:20 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne živciram se radi sebe nego kad vidiš tu količinu ljigavosti laži gluposti degenerluka jednostavno moraš popizdit ako imaš ikakve ideale i svetinje. Ali eto ko ga jebe, nek se goni sve u 3pm, svakako ja nisam taj koji će spašavat svit ili slobodu hrvatskog naroda, dobit ćemo što zaslužujemo. Freeloader. Dakle tia bi uzivat u benefitima vitalnog drustva bez da mrdnes prston da to drustvo bude vitalno. Jesi se prikljucia bar HRS? Ili nekom pokretu? Koliko si letaka podilija, na koliko si prosvjeda bia, koliko si potpisa skupia, koliko si misljenja prominija, koga si uvea u vitalnu zajednicu, koja nije subvertirana, bratstvo, kojem mladon muskom koji je sad di si ti bija prije 10 god si posta ko mentor ili stariji brat? Bit individualista lone wolf i upirat prston na druge ne ide.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 14:31 |
|
|
Ja sam barem desetak ljudi naveo na MOST, vjerojatno i više, bez da sam ikakav član, samo moja dobra volja. Ne znam šta još oćeš od mene, da izvodim performanse po rivi, jebem mater Plenkoviću sa megafonom? Evo ti prvi u Zadru pa ću ja u Splitu jel može tako?
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 14:39 |
|
|
Pa uclani se. Vodi primjerom. Sta fali HRS? U savezu sa Mostom. Ja san aktivan bia jos od vrimena prije ulaska u EU.
Muje mitinguju o politici nakon dzamije. Zato se i organiziraju tako brzo i zato se na zapadu u prvoj generaciji probiju do parlamenta, senata i glavesina stranaka. Nemos imas lifestyle individualiste a da imas jak kolektiv.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 15:04 |
|
|
..most je promašena tema baj baj ...osobno dp mi je bolja varijanta i da glupi skoro nije krive sluša prosperira bi..most nece populisti nikad dugoročno nisu prošli zasto potcjenjujete Hrvate..
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 17:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Velebit je napisao/la: Pa uclani se. Vodi primjerom. Sta fali HRS? U savezu sa Mostom. Ja san aktivan bia jos od vrimena prije ulaska u EU.
Muje mitinguju o politici nakon dzamije. Zato se i organiziraju tako brzo i zato se na zapadu u prvoj generaciji probiju do parlamenta, senata i glavesina stranaka. Nemos imas lifestyle individualiste a da imas jak kolektiv. Zašto smo te do nedavno čekali da se priključiš ovom forumu?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 17:10 |
|
|
..došli smo da se lobira za učlanjenje u most priko foruma..ko bi pametan to učinio sad kad im se cila hr smije.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 21:06 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Velebit je napisao/la: Pa uclani se. Vodi primjerom. Sta fali HRS? U savezu sa Mostom. Ja san aktivan bia jos od vrimena prije ulaska u EU.
Muje mitinguju o politici nakon dzamije. Zato se i organiziraju tako brzo i zato se na zapadu u prvoj generaciji probiju do parlamenta, senata i glavesina stranaka. Nemos imas lifestyle individualiste a da imas jak kolektiv. Zašto smo te do nedavno čekali da se priključiš ovom forumu? 2020. je bia lockdown pa san ima viska vrimena, tada san zbilja pocea obracat paznju na to sta se desava u BiH. Plus kad citas vamo, vidis neke sejde, sabure, mermetlije, hanumice, takija, bujrum, mugur, trokut, IZ, MZ... tona insiderskih izraza. Ima mnogo stvari koje outsidera tiraju. Nije formirana vlada, izbori se nisu odrzali godinama u Mostaru, sav razgovor ovisi o glasinama sta se pregovara. Outsider nema sta rec tu i ne zna ni odakle da krene. Nebi se ni prikljucija da u misecima u kojima san tu i tamo cita forum nisan naisa na jaku aktivnost Kvacice, divizije i Weasela i jos nekih koji nisu boomer HDZovci i cisti materijalisti. Da si maka njih i da jedino sta iman citat je kako je globalist plenkovic super i kako ce rafali sve rjesit nebi se prikljucija. Uz to, nadje*avanje bahacenjem sa Srbima i Muslimanima i svade me zbilja ne zanimaju. Komunikacija s takvima je gubljenje vrimena. Tribalo mi je dobrih godinu dana da skuzin otprilike koja je fora sa Daytonom, koje trikove izvode Muslimani sa izbornim, sa predsjednistvom, Domom naroda, Ustavnim sudom, CIKom itd. Sve to je skriveno iza zargona. Cak i najiskusniji forumasi se svadaju oko znacenja dokumenata i neke kratke izjave koju politicar objavi. To je commitment. Rec sebi 'stalo mi je i sad cu to pratit i sudjelovat u ovom'.
|
|
Vrh |
|
 |
erosahuma
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 21:10 |
|
|
Yebli vas i Most, i Hdz, i DP,...
Ninin mozak je bio bistriji dok je bio "neutralan"...
O tome se radi...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 17 pro 2021, 21:23 |
|
|
erosahuma je napisao/la: Yebli vas i Most, i Hdz, i DP,...
Ninin mozak je bio bistriji dok je bio "neutralan"...
O tome se radi... ..to i je on nije mostovac a htio bi...ono vec i katolik od pape..il čini mi se svi imaju frustracije od plenkovica sto nije normalno i onda su iracionalni..
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 18 pro 2021, 14:47 |
|
|
Šta cjepljenje, HDZ BiH, HDZ RH i šinfejn uradi od ljudi, ne valja Raspudić, Tuta kriminalac...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|