|
|
Stranica: 76/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 07:44 |
|
|
bura je napisao/la: Ja fakat više ne znam nikog tko se nije pelcovao. Starija raja +3 Mlađa raja kaže da ćaću pelcuju sa trećom. Dovoljne su dvije. A ja ne znam nikoga da se jest pelcovao. Sveti moj kamenjar. <3
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 11:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: bura je napisao/la: Dovoljne su dvije. Za mio i perikarditis sigurno.  
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 12:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Je li previše očekivati da se ovi koji su skoro svo vrijeme proveli kritizirajući mRNA cjepiva sada prvi nacrtaju u redovima za cijepljenje sa Novavax cjepivom ("stara" poznata tehnologija).
Očekujem možda nekih 1% takvih.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 13:47 |
|
|
|
Jebo vas Novavax kad je on samo registriran za prvu dozu, a sad u razvijenom svijetu pričaju samo o trećoj nadalje gdje može jedino mRNA.
Znači namjerno su ga kasno registrirali kad više nitko i ne ide po prvu dozu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 13:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86471 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Je li previše očekivati da se ovi koji su skoro svo vrijeme proveli kritizirajući mRNA cjepiva sada prvi nacrtaju u redovima za cijepljenje sa Novavax cjepivom ("stara" poznata tehnologija).
Očekujem možda nekih 1% takvih. Preduboko i predugo su većina sada u kultu. Nema van.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 14:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Je li previše očekivati da se ovi koji su skoro svo vrijeme proveli kritizirajući mRNA cjepiva sada prvi nacrtaju u redovima za cijepljenje sa Novavax cjepivom ("stara" poznata tehnologija).
Očekujem možda nekih 1% takvih. Imali su kinesko i rusko ako im je bilo do stare tehnologije. Ti ljudi su jednostavno anticjepiše i to je to.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 14:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Jebo vas Novavax kad je on samo registriran za prvu dozu, a sad u razvijenom svijetu pričaju samo o trećoj nadalje gdje može jedino mRNA.
Znači namjerno su ga kasno registrirali kad više nitko i ne ide po prvu dozu. LoL. HR ima bar 40% necijepljenih punoljetnih. Eto ciljne skupine za to novo a opet tradicionalno cjepivo. Za nas koji smo se cijepili visokovrijednim i skupim Pfizerom je možda već kasno, ali vi se bar spasite.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 14:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: bura je napisao/la: Ja fakat više ne znam nikog tko se nije pelcovao. Starija raja +3 Mlađa raja kaže da ćaću pelcuju sa trećom. Dovoljne su dvije. A ja ne znam nikoga da se jest pelcovao. Sveti moj kamenjar. <3 A moj Planinar...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 14:39 |
|
|
Antipelceri nisu loši ljudi... Samo imaju sitnijih problema s mentalnim zdravljem.... No bože moj, sve je rješivo: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 15:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Planina je napisao/la: A ja ne znam nikoga da se jest pelcovao. Sveti moj kamenjar. <3 A moj Planinar... Šta je smiješno krvi fajzerova zamućena?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 15:55 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Antipelceri nisu loši ljudi... Samo imaju sitnijih problema s mentalnim zdravljem.... No bože moj, sve je rješivo:  Rekao sam odmah da ste nacisti, ss-ovci. A zna se kako su oni završili na kraju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 16:39 |
|
|
Očekujem možda nekih 1% takvih. Po meni to nije stara poznata tehnologija. Jedino Kina pravi vakcinu po staroj tehnologiji, umrtvljenog virusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 17:31 |
|
|
Planina je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Antipelceri nisu loši ljudi... Samo imaju sitnijih problema s mentalnim zdravljem.... No bože moj, sve je rješivo:  Rekao sam odmah da ste nacisti, ss-ovci. A zna se kako su oni završili na kraju.  Nema kraja dok nije kraj ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 17:55 |
|
|
|
Ljudi se cijepe i zaštićeni su, eto sve ok, idi šetaj slobodno kupuj radi što te volja, samo mi nije jasan taj poriv da imaš neka povlaštena prava, čemu to ako si zaštićen. Zar pare kojim je kupljeno cjepivo i pare kojima se liječe bolesnici nisu pare svih nas koji uplaćujemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 18:12 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Po meni to nije stara poznata tehnologija. Jedino Kina pravi vakcinu po staroj tehnologiji, umrtvljenog virusa. Mislim da je i Sputnjik takav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 18:17 |
|
|
teranova je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Po meni to nije stara poznata tehnologija. Jedino Kina pravi vakcinu po staroj tehnologiji, umrtvljenog virusa. Mislim da je i Sputnjik takav. Sputnik je vektorsko cjepivo kao Astra zeneca ili Johnson & Johnson
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 18:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tražim četvrti Pfizer ali ne daju mi. Ugrožavaju moja ljudska prava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 18:30 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Planina je napisao/la: Rekao sam odmah da ste nacisti, ss-ovci. A zna se kako su oni završili na kraju.  Nema kraja dok nije kraj ...  Ćerat ćemo se još. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
BBC je napisao/la: Tražim četvrti Pfizer ali ne daju mi. Ugrožavaju moja ljudska prava. Traži koronu, imat ćeš bolju i dugotrajniju zaštitu.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pušač sam pa mi ne može ništa. Ne znate to ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:19 |
|
|
Planina je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Nema kraja dok nije kraj ...  Ćerat ćemo se još.  Nismo još ni počeli. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:23 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Planina je napisao/la: Ćerat ćemo se još.  Nismo još ni počeli.  Mislili oni će nas vezat, kad krene razjarena dinarska rulja vezat ćemo mi njih i bost ih boosterima dok ne ciknu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Pušač sam pa mi ne može ništa. Ne znate to ? Ovo spada u kategoriju vjerovali ili ne, mojoj kolegici kao asmatičaru su iz HZJZ govorili neki epideiolozi kako je vjerojatnost teškog oblika covida kod nje mala, jer ima pluća koja su navikla na borbu (u tom smislu nešto).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Nismo još ni počeli.  Mislili oni će nas vezat, kad krene razjarena dinarska rulja vezat ćemo mi njih i bost ih boosterima dok ne ciknu. Pa da, ta antitijela koja imaju ne vrijede za šaku u glavu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 21 pro 2021, 19:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar Jozo je napisao/la: BBC je napisao/la: Tražim četvrti Pfizer ali ne daju mi. Ugrožavaju moja ljudska prava. Traži koronu, imat ćeš bolju i dugotrajniju zaštitu. Laž, ljudi obolijevaju više puta, čak i cijepljeni. Mislim da to i jest ono što je najopakije kod ove bolesti što te može iz više puta pomalo stući.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|