|
|
Stranica: 57/110.
|
[ 2747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:08 |
|
|
Pa kako ne razumeš zašto bi bilo dobro da smo u dobrim odnosima sa SAD , pa vidi šiptari su dobri sa Amerima , pa su im oni obezbedili Kosovo i konstitutivni status u Makedoniji,pa zašto onda i mi ne bi bili u dobro sa Amerima pa da pukušamo nešto da dobijemo od teritorija ,jer još SAD nije tolko propala kolko se misli , niti je Kina tolko uznapredovala da bi bila Svetska sila broj 1
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:10 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
A u tom istom tekstu koji si postavio, stoji i ovo: Citat: Na isti način na koji je moj kolega Anđelo Tartalja, advokat iz Rima, zastupao italijanske vojnike i civile koji su boravili na Kosovu i Metohiji, i koji je već dobio 181 presudu, tako mi podnosimo tužbe u ime oficira, vojnika na služenju vojnog roka, policajaca i ratnih vojnih rezervista koji su boravili na Kosmetu i koji su od tada oboleli od nekog oblika kancera, pojasnio je Aleksić. Mora da su dobili te presude, jer ih je osiromašeni uranijum izlečio.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:12 |
|
|
cicak je napisao/la: Pa kako ne razumeš zašto bi bilo dobro da smo u dobrim odnosima sa SAD , pa vidi šiptari su dobri sa Amerima , pa su im oni obezbedili Kosovo i konstitutivni status u Makedoniji,pa zašto onda i mi ne bi bili u dobro sa Amerima pa da pukušamo nešto da dobijemo od teritorija ,jer još SAD nije tolko propala kolko se misli , niti je Kina tolko uznapredovala da bi bila Svetska sila broj 1 Razumum. Samo ne razumem zašto u Crnoj Gori zastupaš tezu da treba da se odbrusi ambasadama, a ovde bi da saradjuješ sa njima? Evo pitam te opet po deseti put..
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:50 |
|
|
Jesil čuo kad za ironiju u tvom selu , to sam napisao na jusijevo izlaganje da Srba u CG ima 60% pa eto silni pa mogu čizmom na ambasadora ali vidim da tebi treba sve da se crta
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 16:02 |
|
|
Koja ironija?
Juče si celi dan opravdavao Miloševića i branio ga, a danas bi da Srbija saradjuje sa hamerikom, i osiromašeni uranijum ti je isto skroz ok.. :)
Sa mnom si našao da troluješ? Pa ja takve kao ti kad sretnem, trolerski repić mi se razmaše 200 na sat od sreće.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 17:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 12:06 |
|
|
Čemu toliki aerodromi kad će svaki žavršiti kao Aerodrom Morava koji je totalni promašaj
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 12:17 |
|
|
Da može SDPR da izvozi oružje.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 18:49 |
|
|
Po kojim turistickim kriterijima je Srbija isprid Grcke, Spanjolske, Kube?
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 18:53 |
|
|
Preko veze kako drugačije ipak je presudilo čelično bratstvo sa Srbima
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 19:07 |
|
|
Odakle tolika opčinjenost Kinom , kad je toliko voleš što se ne preseliš kod njih
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 19:43 |
|
|
Nek prvo Kina postane super sila broj 1 u Aziji da su silni vratili bi tajvan ,a ne da joj Ameri kontrolišu tesnace , prvo to . Da li je po tebi Kina jača od saveza ;Japan , Indija, Australija i SAD
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 19:48 |
|
|
Nije, ali je zato interbalistička raketa sa nuklearnom glavom, iz Severne Koreje, jača od tog saveza.
A Severna Koreja je kineski Vučićević.. :)
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 20:11 |
|
|
Dobro ali dok Kine ne postane svetska sila broj 1 šta da radimo dodtle ,mislim da je prerano da se svrstavamo u Kineski tamo jer još nisu postali svetska sila broj 1
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 20:12 |
|
|
Pa postaće 2028-e. To ti je za sedam godina. Treba na vreme hvatati priključak. Naš svetlosni predsednik je to uvideo na vreme. Sam bog nam ga je poslao.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 20:53 |
|
|
.. Evo za naše ekologe, da malo odahnu.. :) Mihajlović: Zatvoren rudnik Jama kompanije Ziđin zbog zaštite životne sredinehttps://rs.n1info.com/biznis/mihajlovic ... e-sredine/Citat: Rudnik Jama u Boru, koji pripada kompaniji Ziđin, zatvoren je u cilju zaštite životne sredine i inspekcija im je naložila da ne mogu da rade ništa bez odobrenja Ministarstva rudarstva i da moraju da imaju sve potvrde od Ministarstva životne sredine, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
„Кada je reč o zaštiti reke Pek, Ziđin mora da do 30. aprila završi novo postrojenje za prečišćavanje vode“, kazala je Mihajlović za Televiziju K1. ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 13 tra 2021, 20:54 |
|
|
.. Evo za naše ekologe, da malo odahnu.. :) Mihajlović: Zatvoren rudnik Jama kompanije Ziđin zbog zaštite životne sredinehttps://rs.n1info.com/biznis/mihajlovic ... e-sredine/Citat: Rudnik Jama u Boru, koji pripada kompaniji Ziđin, zatvoren je u cilju zaštite životne sredine i inspekcija im je naložila da ne mogu da rade ništa bez odobrenja Ministarstva rudarstva i da moraju da imaju sve potvrde od Ministarstva životne sredine, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
„Кada je reč o zaštiti reke Pek, Ziđin mora da do 30. aprila završi novo postrojenje za prečišćavanje vode“, kazala je Mihajlović za Televiziju K1. ...
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 11:57 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
cicak je napisao/la: Nek prvo Kina postane super sila broj 1 u Aziji da su silni vratili bi tajvan ,a ne da joj Ameri kontrolišu tesnace , prvo to . Da li je po tebi Kina jača od saveza ;Japan , Indija, Australija i SAD Pa postoje indicije da ce Kina da izvrsi preuzimanje Tajvan naredne decenije, shodno tome, mozemo i mi da planiramo oslobadjanje Kosovo, taman Kinezi da nam pomognu vojno i diplomatski.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 14:46 |
|
|
Pa ti si bivši Naprednjak, a krv nije voda.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 14:53 |
|
|
... Kako je Srbija posramila EU - nova objava Fajnenšel tajmsahttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1842226Citat: Vakcinacija stranih državljana u Srbiji bio je povod da se ugledni američki list Fajnenšel tajms veoma pozivitno izrazi o politici Srbije. ... Al Dahra ubrzava plan izgradnje fabrike stočne hrane u Kovilovu - Manji broj skladišta i gradnja u tri faze umesto u pethttps://www.ekapija.com/news/3236154/al ... manji-broj... Mali sa misijom MMF-a: "Srbija zabeležila bolje rezultate nego što je planirano"https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1842103Citat: Mali je istakao da je Srbija u prvom kvartalu ove godine zabeležila bolje rezultate nego što je to planirano budžetom za 2021. godinu. On je naglasio da je pad BDP-a u prvom kvartalu iznosio 0,5 odsto, što je bolji rezultat nego što je to očekivano, te da je ključan drugi kvartal, za koji se očekuje rast od preko 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Time bi se dostigao projektovani godišnji rast od 6 odsto ...
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 16:35 |
|
|
Jesam ali ću uvek pohvaliti dobar projekat , oko ovakvih stvari ne bi trebalo da se delimo na poziciju i opoziciju . Šta će to da znači za Srbiju koliko novih turista . Mnoge vlade su obećavale i pokušavale ali samo jedna sns vlada će uspeti ovim će biti zklatnim slovima biti upisani u istoriji. Naš predsednik je imao viziju šta treba da se gradi i svaka mu čast na tome , nema svako mogućnost da ima takvog predsednika i takvu vlast i treba da smo zahvalni na tome
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 16:55 |
|
|
ključajte temu
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 16:58 |
|
|
Trebam ih tužit ukrali su mi meme
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 17:00 |
|
|
cicak je napisao/la: Jesam ali ću uvek pohvaliti dobar projekat , oko ovakvih stvari ne bi trebalo da se delimo na poziciju i opoziciju . Šta će to da znači za Srbiju koliko novih turista . Mnoge vlade su obećavale i pokušavale ali samo jedna sns vlada će uspeti ovim će biti zklatnim slovima biti upisani u istoriji. Naš predsednik je imao viziju šta treba da se gradi i svaka mu čast na tome , nema svako mogućnost da ima takvog predsednika i takvu vlast i treba da smo zahvalni na tome Tako je brate moj. Inače moram da se pohvalim da sam dobio povišicu u centrali zbog tebe. Kažu da sam uspeo jedan mladi život da izvedem na pravi put. :)
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 17:04 |
|
|
To su bile moje greške ali ne iz zlobe već zbog mladalačkog bundovništva tj da hoću sve i odma , ali kasno sam razume našeg predsednika da je on igrač na duge a ne na kratke staze
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|