|
|
Stranica: 58/110.
|
[ 2747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 17:14 |
|
|
Praštajte braćo Srbi zbog pređašnjih postupaka gledao sam prilično kratkovido Grobi bio si upravu kad si mi napisao da bukve ne vidim šumu , eto šta će te mladost ludost , "Ko je bez greha, neka prvi baci kamen"
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 17:16 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Oprošteno ti je. ... ... "Dok mi vakcinišemo 450, oni vakcinišu 7.800 ljudi" - italijanski mediji o Srbijihttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1842565Citat: Televizijska kuća Medijaset sinoć je na kanalu Italija 1 emitovala petnaestominutnu reportažu koja prikazuje vakcinaciju u Srbiji i Italiji. ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 17:59 |
|
|
Toliko o tome da smo zaostali i da trebamo da se ugledamo na EU ovo je primer da kad se ima volje nađe se i načina da su bude bolji od unije , ali to sigurno ne bi uspeli da Srbijom drma žuta ološ elita ovaj primer treba slediti , nije daleko dan kad će se svi iz EU diviti ispesimna Srbije
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 18:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Niie to sa cjepivima zajebancija samo za čuvanje ljudskih života. Ko se prvi procijepi može punom snagom proizvoditi za izvoz. Ogromne milijarde su u pitanju, laganog novca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 18:08 |
|
|
A mi ćemo miati naše verzije bože zdravlja od maja , sad će muti na kolenima da moli za miloion vakcina , kako se sve okrene,ovo kriza je pokazala da je dobro što se nismo svrstali ni na jednu stranu jer smo vakcine nabavljali sa svih strana , većina o tome može smo da sanja , pa ko zna možda za par godina kad se privreda razgoropadi bude više povratnika u Srbiju nego onih što će otići
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 18:34 |
|
|
Tako je braćo moja.
Plus, ko završi imunizaciju, kreće punom parom sa normalnim životom i normalnim funkcionisanjem svoje ekonomije.
BBC dobrodošao u naš mali bot klub. Prošao si Bot test.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 18:42 |
|
|
... Počela proizvodnja vakcine Sputnjik V na "Torlaku" VIDEOhttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1842702Citat: Beograd/Moskva -- Na institutu "Torlak“ je pokrenuta proizvodnja vakcine protiv koronavirusa "Sputnjik V". Citat: Ona će u budućnosti moći da se izvozi u države regiona, saopštio je Ruski fond za direktne investicije.
"RFPI i Institut za virusologiju i vakcine 'Torlak' objavljuju da je pokrenuta proizvodnja ruske vakcine protiv virusa korona 'Sputnjik Ve' u Srbiji. Ovim je Srbija postala prva država u južnoj Evropi koja će proizvoditi 'Sputnjik Ve'. Proizvodnja u Srbiji je u skladu sa najstrožijim standardima", saopštili su u fondu. ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 18:55 |
|
|
Grobar je napisao/la: ... Počela proizvodnja vakcine Sputnjik V na "Torlaku" VIDEOhttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1842702Citat: Beograd/Moskva -- Na institutu "Torlak“ je pokrenuta proizvodnja vakcine protiv koronavirusa "Sputnjik V". Citat: Ona će u budućnosti moći da se izvozi u države regiona, saopštio je Ruski fond za direktne investicije.
"RFPI i Institut za virusologiju i vakcine 'Torlak' objavljuju da je pokrenuta proizvodnja ruske vakcine protiv virusa korona 'Sputnjik Ve' u Srbiji. Ovim je Srbija postala prva država u južnoj Evropi koja će proizvoditi 'Sputnjik Ve'. Proizvodnja u Srbiji je u skladu sa najstrožijim standardima", saopštili su u fondu. ...
Štanc, štanc, štanc...
...
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 19:03 |
|
|
Bravo ovajo je dokaz da Srbija više nije država trečeg sveta , već država koja krupnim koracima grabi ka eliti
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 14 tra 2021, 21:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 13:22 |
|
|
Možda i nije loša ideja da Srbija ima više manjih aerodroma za svaki kraj Srbije
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 16:01 |
|
|
Jusi milsiš da nam Kinezi u znak čeličnog bratstva neće tražiti da vraćamo kredite , zar se ne plašiš da Srbija ne završi u dužničkom ropstvu prema Kini
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 19:04 |
|
|
U Crnoj Gori je i gore nego što sam mislio
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 19:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 19:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: .. Evo za naše ekologe, da malo odahnu.. :) Mihajlović: Zatvoren rudnik Jama kompanije Ziđin zbog zaštite životne sredinehttps://rs.n1info.com/biznis/mihajlovic ... e-sredine/Citat: Rudnik Jama u Boru, koji pripada kompaniji Ziđin, zatvoren je u cilju zaštite životne sredine i inspekcija im je naložila da ne mogu da rade ništa bez odobrenja Ministarstva rudarstva i da moraju da imaju sve potvrde od Ministarstva životne sredine, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
„Кada je reč o zaštiti reke Pek, Ziđin mora da do 30. aprila završi novo postrojenje za prečišćavanje vode“, kazala je Mihajlović za Televiziju K1. ... Trilateralka ruši AV i čelično prijateljstvo. Po nalogu američke ambasade. . Zato su je šutnuli sa ministarstva za auto kineske puteve.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:39 |
|
|
... Goldman Saks: Bakar - nova naftahttps://www.b92.net/biz/vesti/svet.php? ... id=1843311Citat: Njujork -- Analitičari Goldman Saksa za robne berze kažu da je bakar nova nafta i predviđaju rast cene crvenog metala na 11.000 dolara po metričkoj toni. Srbija ima gas i naftu budućnosti, a to su bakar i litijum.. ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:44 |
|
|
K:M je napisao/la: Trilateralka ruši AV i čelično prijateljstvo.
Po nalogu američke ambasade. . Zato su je šutnuli sa ministarstva za auto kineske puteve. K:M-e kakva ti je Zoka za filovanje? Meni nije nešto, ali vidi joj se kita u očima, a to me mami.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 21:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Trilateralka ruši AV i čelično prijateljstvo.
Po nalogu američke ambasade. . Zato su je šutnuli sa ministarstva za auto kineske puteve. K:M-e kakva ti je Zoka za filovanje? Meni nije nešto, ali vidi joj se kita u očima, a to me mami. Zoka je stara i JEBOZOVNA, NEGOVANA koka. Pre bi njoj dao, nego nekoj upola mlađoj, a zarozanoj. Zoka milfa, matora koka je MOJ BROJ. LAJKIĆ za njuma.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:08 |
|
|
Ih bre momci, pa vi ste kao dvadestogodisnjaci. Ne birate, nego daj sve sto naleti... Ja imam mentalnu barijeru, meni nijedna u SNS nije privlacna, zato sto je u SNS. Cak ni Irena ekolog.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:13 |
|
|
Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
Zamišljam je kako mi pravi pitu od zelje i samo ima keceljče na sebi i malo brašno na čelo od brisanje.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim pogled preko njenog ramena, da vidim kako razvlači koru.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
Zamišljam je kako mi pravi pitu od zelje i samo ima keceljče na sebi i malo brašno na čelo od brisanje.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim pogled preko njenog ramena, da vidim kako razvlači koru.. :) Zamisljas je kao Jagodinku Simonovic!
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim6 pogled preko njenog ramena da vidim kako razvlači koru.. :) I ja, imamo isti okus.... Jagodinka Simonović.... Mesi, mesi iz "Varljivo ljeto 68". @Aleksije,nećemo naše sexualne fantazije i perverzije da blokiramo članskim iskaznicama. Stop diskriminiraju vrhovnica iz SNSa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:20 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Meni je Darija Kisić Tepavčević ful tetica.
I ja onda pridjem od pozadi da bacim6 pogled preko njenog ramena da vidim kako razvlači koru.. :) I ja, imamo isti okus.... Jagodinka Simonović.... Mesi, mesi iz "Varljivo ljeto 68". @Aleksije,nećemo naše sexualne fantazije i perverzije da blokiramo članskim iskaznicama. Stop diskriminiraju vrhovnica iz SNSa. Kako ste krenuli, doci cete do Pilje, Sandre Bozic, Jorgovanke... Ja esenesovke ne bi pipnuo, eventualno clanice podmlatka SPS-a!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 22:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zamisljas je kao Jagodinku Simonovic! Pa otprilike.. :) A ponekad ga bacam i na varijantu, da sam ja pacijent, a ona doktorka. I ja sam kao posekao malo butinu sa unutrašnje strane(jedan konac max), a onda ona klekne da pogleda, krene da dodiruje ranu rukavicama i pogleda me samo u jednom trenutku svojim krupnim okicama odozdole.. ..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 15 tra 2021, 23:32 |
|
|
... Najavljena gradnja kovid bolnice i u Nišu - Lokacija na ulazu u grad ima sve infrastrukturne preduslovehttps://www.ekapija.com/news/3241344/na ... azu-u-gradCitat: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će se u Nišu izgraditi još jedna bolnica, poput one u Batajnici, koja će, dok traje epidemija, biti namenjena za lečenje kovid pacijenata, a nakon toga će postati gradska bolnica. ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|