|
|
Stranica: 2510/3593.
|
[ 89810 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
ovo je za planinu video: neće Gara da primi vakcinu ne priznaje svjetsku medicinu neće Gara da primi vakcinu ona bocu prima na Sokocu
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:09 |
|
|
Th1950 je napisao/la: kako su lijepe ove srpkinje , trebao bi provat jednu . ovu na 2:36 u crnoj majici lagano preko ramena i lagano pješke za Zagreb.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:11 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: kako su lijepe ove srpkinje , trebao bi provat jednu . ovu na 2:36 u crnoj majici lagano preko ramena i lagano pješke za Zagreb. bolja mi je ova na 0:53 u crnoj majici . med
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:15 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: ovu na 2:36 u crnoj majici lagano preko ramena i lagano pješke za Zagreb.
bolja mi je ova na 0:53 u crnoj majici . med strašno, missica, vodim i nju.
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 344 Lokacija: Obečano zemljište
|
Šporet je napisao/la: Ekdaim je napisao/la: Bošnjaci će biti i već postaju evropsko lice Islama na zapadu. Vi se veselite što naši ljudi odlaze no to vam je samo privremeno. Tko se zadnji smije, najslađe se smije.
Broj Muslimana raste u Evropi. Ajme opet ovog dosadnog isilovca je je rastu muslimani u Europi, evo skočili su sa 4.84% na 4.91%, s tim da zauzimaju 0.7% teritorija u Europe u 50ak najvećih gradova, i da 99% te populacije čine robovi kjafira na fizičko intenzivnim poslovima i ono što je najbitnije, za svaki promil za koji poraste udio muslimana u Europi, mržnja i osviještenost prema islamu poraste za stotinu puta toliko, ajde da vidimo koliko će još desetljeća zapadna civilizacija trpit terorističke napade prije nego krene veliko pospremanje, podsjećam te govorimo o civilizaciji koja je krenula bombama uništavat gradove od stotina tisuća nevinih civila jer joj se više nije dalo ratovat. Većina Muslimana Evrope nisu ni pobrojani. Osim tog nije stvar u tome koliko nas je, već kako smo raspoređeni i organizovani. Robovi? Ja sam mislio da iskorištavamo socijalu za masovnu proizvodnju djece? Nikako da se odluče crnokošuljaši. Terorizma je sve manje nakon što je došlo dovoljno Muslimana da je demografska strategija zajamčena. To o čemu ti govoriš je bio stari zapad baziran na rasizmu, eugenici, klasizmu i seksizmu. Vidi tu asabiju i homogenost. Nema toga više, ne smijete se ni približiti tome, odmah dobijete po prstima od svojih. Prije ćete imat 2050 građanski rat oko približavanju tome nego protiv novih Evropljana.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:26 |
|
|
Th1950 je napisao/la: kako su lijepe ove srpkinje , trebao bi provat jednu . mogu ti reći da ima ovdje sve više primjera di su se muški jebeno usrećili, jedan iz SZ Hrvatske si doveo rođenu bosanku iz Novog Sada, ženska zakon, da i da se zajebavaš s njom oko srpstva. susjed mi oženio Banjalučanku, doslovno ju doveo u Zagreb prije 5-6 godina, treće na putu, žena ko kruh. dugo me ekipa nagovara da odemo na jedno vikend tulumarenje u Banja Luku, samo sam ja opterećen s političkim odnosima, nešto se nećkam, možda da ipak odem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestani. Navući ćeš nam onu kugu Inkvizitora na forum.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:30 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ekdaim je napisao/la: Djecu uće tranny story hour, crkve podržavaju masovnu imigraciju i većine u velikim gradovima postaju Muslimani, narod se kanderiše kovid passovima, kad će to da se desi? Djeca su već reodgojena u duhu ljubavi, tolerancije i veganizma, hoće oni, za 20, 30, 50 godina biti ti borci kad ni ovi koji danas imaju 35 neće?
Nemoj da blefiraš. Ne smiješ ni ovdje da kažeš 70% toga što misliš, što će tek bit u budućnosti kad to bude demokratski, zbog glasova, neprihvatljivo? i onda kad to sve bude tako ti upadaš i počinješ sjeći glave mutavim nježnim europljanima a? jesi si to tako zamislio Ne. To ti želiš da dođe moment fer prsa o prsa sukoba. Neće. Samo će biti brazilifikacija koja traje stoljećima. Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 22:42 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: . Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. To sam gledao u jednoj epizodi Star Dreka, zaboravih kojoj.
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ekdaim je napisao/la: . Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. To sam gledao u jednoj epizodi Star Treka, zaboravih kojoj. Onoj u kojoj Amerika zabavljena sobom pusti da Aze i Tur zgaze Armence? Onoj u kojoj Amerika zabavljena sobom pusti da Talibani osvoje Afganistan? . . Jel ima neko neki meme za ovo? Kao blefiranje nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:18 |
|
|
Islam nema nikakvog kapaciteta da išta osvoji. Potpuno nesposoban i drugorazredni dio svijeta.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:20 |
|
|
Harezm je napisao/la: Islam nema nikakvog kapaciteta da išta osvoji. Potpuno nesposoban i drugorazredni dio svijeta. Igračka u rukama Vatikana.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ameri su već zgazili musliće. I to nevjerojatno jednostavno, kulturom. Gotovo je, postali su konzumenti zapadne kulture gotovo svugdje gdje muslimani žive.
Slijedi im scenarij balkanskih muslimana, drastičan pad nataliteta. Nemaju više te bogate islamske zemlje ni sigurnu budućnost od nafte a sam islam s ekonomijom ima veze tko komumizam. Sve će to popropadat.
Žuti će možda zavladat svijetom ali zeleni sigurno ne.
Zapad ih uopće nikad nije ni doživljavao kao neku prijetnju. Više su im bili dosadni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ameri su već zgazili musliće. I to nevjerojatno jednostavno, kulturom. Gotovo je, postali su konzumenti zapadne kulture gotovo svugdje gdje muslimani žive.
Slijedi im scenarij balkanskih muslimana, drastičan pad nataliteta. Nemaju više te bogate islamske zemlje ni sigurnu budućnost od nafte a sam islam s ekonomijom ima veze tko komumizam. Sve će to popropadat.
Žuti će možda zavladat svijetom ali zeleni sigurno ne.
Zapad ih uopće nikad nije ni doživljavao kao neku prijetnju. Više su im bili dosadni. muslimani bolje da vas nema zapad se na električno sprema
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:27 |
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: kako su lijepe ove srpkinje , trebao bi provat jednu . mogu ti reći da ima ovdje sve više primjera di su se muški jebeno usrećili, jedan iz SZ Hrvatske si doveo rođenu bosanku iz Novog Sada, ženska zakon, da i da se zajebavaš s njom oko srpstva. susjed mi oženio Banjalučanku, doslovno ju doveo u Zagreb prije 5-6 godina, treće na putu, žena ko kruh. dugo me ekipa nagovara da odemo na jedno vikend tulumarenje u Banja Luku, samo sam ja opterećen s političkim odnosima, nešto se nećkam, možda da ipak odem. bolje da je potomstvo 1/1 Hrvati . za zabavu otiđi svakako
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:28 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Šporet je napisao/la: i onda kad to sve bude tako ti upadaš i počinješ sjeći glave mutavim nježnim europljanima a? jesi si to tako zamislio
Ne. To ti želiš da dođe moment fer prsa o prsa sukoba. Neće. Samo će biti brazilifikacija koja traje stoljećima. Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. I ti misliš da će u cijelom svijetu zavladat islam ? Ti to stvarno misliš .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:29 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Šporet je napisao/la: i onda kad to sve bude tako ti upadaš i počinješ sjeći glave mutavim nježnim europljanima a? jesi si to tako zamislio
Ne. To ti želiš da dođe moment fer prsa o prsa sukoba. Neće. Samo će biti brazilifikacija koja traje stoljećima. Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. ovaj vam je teški mudzahedin . S bradom do sisa i obrijanim brkovima . Oćeš nam sjeć glave ? mi smo ti kjafiri .
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:57 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: mogu ti reći da ima ovdje sve više primjera di su se muški jebeno usrećili, jedan iz SZ Hrvatske si doveo rođenu bosanku iz Novog Sada, ženska zakon, da i da se zajebavaš s njom oko srpstva. susjed mi oženio Banjalučanku, doslovno ju doveo u Zagreb prije 5-6 godina, treće na putu, žena ko kruh. dugo me ekipa nagovara da odemo na jedno vikend tulumarenje u Banja Luku, samo sam ja opterećen s političkim odnosima, nešto se nećkam, možda da ipak odem. bolje da je potomstvo 1/1 Hrvati . za zabavu otiđi svakako Čuj zabava Eee, katolici moji...
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 21 pro 2021, 23:59 |
|
|
U gradiću kraj Zagreba se krstio, tj. primio sakramente musliman izbjeglica iz Bosne 90ih, cca 40-50 godina. Zvao mene na proslavu, nije mi se dalo ići... Mogu dati linkedin profil.. :) bilo u 9 mjesecu..
Srednju išao sa mnon, nikad mi nije sjeo, ni kao čovjek... Možda sad kad su istjerali đavla iz njega da li je postao novi...bolji čovjek,pitanje je sad..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 00:11 |
|
|
Muslimani se žale što im se radi u Stocu: Citat: uskraćeno pravo na zdravstvenu uslugu izbrisani su iz javnog sektora ciljano se uništava grad i sve što podsjeća na istoriju pripadnost tog grada Bosni i Hercegovini prave ustaški skupovi sa ciljem zastrašivanja komšija Bošnjaka otvoreno se krši zakon kako nebi imali Bošnjake u bilo kojoj strukturi na nivou opštine penzije im se od strane pošte namjerno ne isplaćuju svi Hrvati se trebaju ugledati na Stočane, oni sigurno ne zapošljavaju muslimane, 100 na sat svoj pos`o.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 00:54 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Ekdaim je napisao/la: Ne. To ti želiš da dođe moment fer prsa o prsa sukoba. Neće. Samo će biti brazilifikacija koja traje stoljećima. Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. I ti misliš da će u cijelom svijetu zavladat islam ? Ti to stvarno misliš . On to stvarno misli. I misli da je strašno pametan i lukav jer tu sije pomutnju u kući rata na svemrežju kod nevjernika. Samo ne znam šta će im na forumu ali valjda i oni imaju lukav plan.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 00:55 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: Harezm je napisao/la: Islam nema nikakvog kapaciteta da išta osvoji. Potpuno nesposoban i drugorazredni dio svijeta. Igračka u rukama Vatikana. Točno Markan...aždaja za razbijanje konkurencijskog Istočnog rimskog carstva....napisan da UNAZADI NAPREDNI ISTOK I POTČINI GA. Perzija, Berberi nekoć je Hanibal u Punskim ratovima pretio Rimu, posle islama su bili po Španiji i Italiji jug dok se NISU SKROZ DUBINSKI INFICIRALI.... ISLAM=SIDA, KUGA, KOLERA, EBOLA..... Unajmljen plaćenik Muki, skrbljen luđačkim hadisims i suvetnicima đeneralima.....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Muslimani se žale što im se radi u Stocu: Citat: uskraćeno pravo na zdravstvenu uslugu izbrisani su iz javnog sektora ciljano se uništava grad i sve što podsjeća na istoriju pripadnost tog grada Bosni i Hercegovini prave ustaški skupovi sa ciljem zastrašivanja komšija Bošnjaka otvoreno se krši zakon kako nebi imali Bošnjake u bilo kojoj strukturi na nivou opštine penzije im se od strane pošte namjerno ne isplaćuju svi Hrvati se trebaju ugledati na Stočane, oni sigurno ne zapošljavaju muslimane, 100 na sat svoj pos`o. Stolac 2/3 OV Hrvati . Njihova izlaznost 95 % i još pljuju onih 300 što nisu glasali Hrvati 75 % stanovništva stoca . Oni 25 % . Eh da su barem Hrvati u Kaknju 25 % stanovništva ... koliko smo mi milosrdniji naspram njih ... sramota me .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 01:57 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Th1950 je napisao/la: I ti misliš da će u cijelom svijetu zavladat islam ?
Ti to stvarno misliš . On to stvarno misli. I misli da je strašno pametan i lukav jer tu sije pomutnju u kući rata na svemrežju kod nevjernika. Samo ne znam šta će im na forumu ali valjda i oni imaju lukav plan. non stop spominje multikulti , bdp ... kakav krembil lukavi vehabija
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 22 pro 2021, 02:24 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Većina Muslimana Evrope nisu ni pobrojani. Osim tog nije stvar u tome koliko nas je, već kako smo raspoređeni i organizovani. jeste se organizovali svaka vam čast, točkica muslimana u slamovima/downtownu nekog europskog grada, pa par tisuća kilometara uokolo more kršćanstva i nemuslimana koji kontroliraju doslovno sve i jedan resurs, pa opet grad sa muslimanskim radnointenzivnim robovima u nekom slamu i onda opet nekoliko tisuća kilometara uokolo nemuslimanskog mora... stvarno ste se savršeno rasporedili točno kao što se ranjiva antilopa savršeno rasporedi tako da je okružena lavovima Ekdaim je napisao/la: Robovi? Ja sam mislio da iskorištavamo socijalu za masovnu proizvodnju djece? Nikako da se odluče crnokošuljaši. pa još gore robovi barem neki k znaju radit, ovi sa socijale mogu biti sretni ako nauče držat viljušku a ne pušku Ekdaim je napisao/la: Terorizma je sve manje nakon što je došlo dovoljno Muslimana da je demografska strategija zajamčena. u kojoj si ti paralelnoj isil dimenziji zapeo? terorističkih napada i muslimanskih sranja po zapadnom svijetu nikad nije bilo više, kad bi stavili graf zadnjih 20 godina bio bi strm, pa skoro pod 90 to je odlično jer daleko najviše radi na osvještavanju o kakvoj se militantnoj sekti isilovskih zločinaca radi Ekdaim je napisao/la: To o čemu ti govoriš je bio stari zapad baziran na rasizmu, eugenici, klasizmu i seksizmu.
Vidi tu asabiju i homogenost. Stari zapad? Stari zapad?? Brže trk u džamiju i lupaj glavom o pod cijelu noć da se taj stari zapad i njegov odnos prema islamu vrati. Taj mlaki zapad gdje je prevladavala kršćanska samilost i kršćanski/crkveni način razmišljanja koji je posebno blag bio prema islamu (iz nekog poremećenog mazohističnog razloga) Današnji zapad je nešto puno puuuuno gore po vas, bezosjećajni borg koji briše i proždire sve pred sobom, a kontrolira 70% svjetskog bogatstva, (a ako bi izbacili Kinu i Indiju koji nam nisu neprijatelji, onda kontrolira 90% svjetskog bogatstva), ko mu se god dirne u zapadni način života bude samljeven i nestaje u prahu, a vama teroristima kapljice strpljenja polako ističu, svaka godina.... svako desetljeće... čaša se puni... tik-tak Ekdaim je napisao/la: Nema toga više, ne smijete se ni približiti tome, odmah dobijete po prstima od svojih. Prije ćete imat 2050 građanski rat oko približavanju tome nego protiv novih Evropljana. Čega nema više? Ajde iziđi iz tog teorističkog kampa, ili kako ga vi zovete, džamije, i pogledaj malo oko sebe, usporedi razinu osviještenosti terorističkim islamom prije 20 godina u Europi i zapadnom svijetu i danas, možeš i prije 10 i prije 5... pogledaj malo šta se događa u europskim državama, parlamenti u kojima je desnica bila potpuno nestala, sada u takvim parlamentima desnica osvaja 20-30% isključivo na programu osviještenosti o terorističkom islamu, a najbolja stvar, oni vas čak ne trebaju ni zabrinjavat, pravi problemu su vam "umjereni" i lijevi i desni. Borg. Kada oni izračunaju da ste postali teret njihovom načinu života i prepreka njihovoj moći, generiranju kapitala..., da im se više ne isplati imat vas za roblje na prljavim poslovima, e onda se možete i prekrižit, možda vam pomogne Ekdaim je napisao/la: Ne. To ti želiš da dođe moment fer prsa o prsa sukoba. Neće. Samo će biti brazilifikacija koja traje stoljećima. Svo to vrijeme će Umet jačati, ne toliko u Evropi koliko u islamskom svjetu a zapad neće više imat interesa za vanjsku politiku jer će, kao i Brazil i današnja Amerika, sve više se baviti svojim unutarnjim kaosom. Fer prsa o prsa? O jadničak teroristički. Pričaš o fer borbi sa stranom koja je atomskim bombama počela brisat stotine tisuća nevinih ljudi jer joj se nije dalo više ratovat. Nije ni čudo što tako lako šehidite za tu terorističku militantnu sektu islam. To je jedna od velikih pozitivnih strana islama, savršeno zaglupljuje i potiče odumiranje mozga i zdravog razuma pa su teroristi lake mete, lako ih je uništavat, tamanit. Dobro jel ti vidiš di je islam? Od azijskih stanova do maroka... pustinje u kojima ni bakterije ne žele živjeti a kamoli ljudi, zato vam je to i pušteno da tamo smrdite jer nitko nije imao interesa ratovat za to i istjerivat vas iz beskrajnih pustinja On priča o fer borbi prsa o prsa u ratu protiv civilizacije koja u usporedbi sa njegovom kontrolira 90 -10 svjetskog bogatstva, a kad uskoro presuši nafta bit će 99-1 Ajde ti nazad u kotec dosta si skvičao za danas
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 52 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|